Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ama canim hiç iyi degilki böyle, çaba sarfedipte kar$iligini almak istiyorum artik, almadigimi görünce kendimi kaçamaga veriyorum gözüm dönüyor resmen, biktim bu durumdan kendimi bildim bileli kiloyla ilgileniyorum, artik canima tak etti, tatilde girince araya dahada strese girdim herkesi kiskaniyorum arkada$im benden sonra ba$ladi ve 7 kilo verdi, bense yerimde sayiyorum kaç kilo verdin dedigimde ayniyim diyorum kilo aldigimi diyemiyorum bile! kabuslarima giriyor resmen bu durum

tekrar ho$geldin canim özledik, vallahi ben berbat bir haldeyim

canim geçen sene hem step hemde ko$uya yazildim stepe gitmeye fazla zamanim olmadi açikcasi ders saatlerime denk geldigi için ama ko$uya gittim hocayla 6km ko$tugum bile oluyordu ama genelde 4km ko^$uyordum + 2 km yürüyordum oraya kadar gitmek için, ama o dönem kilo almaya ba$ladigim dönemdi yani geçen sene birden kilo almaya ba$ladim ve o kadar spor yaparak aldim bu hale geldim, bu sene yine yazildim ama inan artik gitmek dahi istemiyorum hiç gitmedim, ztaen çok hareketli biriyim

vallahi psikolojik olarak çökmü$ vaziyetteyim ben kendimi böyle kabul edemiyorum, bende genelde dengeliyorum ama $ekeri bu kadar azaltipta hiç vermeyince allak bullak oldum

sabah iki dilim beyaz ekmek,kasar peyniri ,ve kahve
aksam yemeginde bir tabak tavuk yemegi ekmek esliginde suyuna bandim :18:
ama ara yapmadim,abur cubur yemedim,meyve yok,cokmu olmus kizlar:44:

az bile olmuş bence..iki öğün çok azzz..daha sık yersen,aralara meyve ve sebze serpiştirirsen daha güzel olur ...

baktim yari$maa ve kiskançliktan öldüm! evet bende hiç bir tabak yemek yemem ama $ekeri ver ölene kadar yerim

yok ben aç kalinca olmuiyor yediklerime göre oluyor mesela hiç aç degilsem ama bol protein aldiysam o zaman illaki tutuyor ama $ekerli $eyler yedigimde gün boyu hiçbir$ey olmuyor

leyyam kıyamamm sana nede öyle düşünüyorsunkii senii sevenn kilolarınıı değill senii sevsinn değilmii canımmmm
bencee böyle şeyden vazgeçmeeee

offf ne yapayim isyan etmenin e$igindeyim

leylacığım.

benim fazla kilom yok. 1 aydır o kadar dikkat etmeme rağmen ilk başladığım gibiyim.. ben sanıyordum ki ben bir hafta dikkat etsem 2 kilo veririm ))ama pes etmiyoruz...yola devammmm...

askkkkkkkkkkkkkk olsun yıne benı unutmussun bak bu iki oldu ona gore haaaaa

günaydın dertlerimi toparlayıp dolaba kaldırdım bişeycik kalmadı inşallah bu arada rejimden uzak kaldım ama emeğin karşı
lığını aldım herkes çok zzayıflamışsın dedi 4 yıl önceki pantolonuma giriyorum artık :)

Ben geldimm kızlar günaydınn hepinizeee
Gelelim kendime ,büyükk kızımm sabahlarıı servisini beklerken 10 dakka erkenn inipp siteninn önündekii spor aletlerine biniyormuş
Banada anne sende gel deyip dururdu ama üşengeçlikten gitmezdii
Dün çok yalvardıı neyse sabah onu kaldırınca yanına sandeviç hazırladım ,ve onunla dışarı çıktımm saat 6 buçukta
birkaç spor aletlerine bindimm sonra eşimii aradımm işe gidecek ama uyandıramadımm
neyse eve gelipp kaldırdımm
bu gazla evde durmamm benn yürüyüşe çıkıyorumm dedimm
inanınn benn o saatte bile herkez yatıyor gibii gelirdii nasıl kalabalıkk parkk
bütünn insanlar sokakta sankii
akşamm bile okadar insan görmüyordumm neyse yürüyüşümü yaptımm spor aletlerine tekrar bindimm
ama ayaklarımm nasıl tutulmuşş vücudum benii çekmiyorrr
spor aletlerii ayaklarımı gevşetti sankiii
3 gündür artık yavaş yavaş başladım tam anlamıyla
eşimm yine soruyor yemekk saati nasıl diyete devammı diyee
sabbah da diyorkii bana sarılmışş benim akrımm zayıflayacak dünyanınn en güzel karısıı olacakmışşş
neyse canlarımm inşallah bundan sonra sabahlarıda yürüyüceğimmm artıkk
birde hersabah tartılıyorumm amaa ama tartıya bakmıyorummm
kızlar ne gördüyse tartıda bir kağıda not tutuyorlar
aslında 2 hafta kadar bakmakk istemiyorumm onlarında bana söylemesinii
bunuu duygucuğumdanda isteyeceğimm
çünküü çok heyacanlıı oluyorrr
2 hafta sonra ne olacağımm
ve 2 hafta sonra buraya foto koyarakk resim paylaşmakk istiyorumm kilomuuu

günaydinnnn
bu sabah kahvalti yapmadim,aksam yemegine kadar yemiycem,aynaya bakiyorum da demin beri.kizlar biseyler olmus bana süzüldüm sanki,inanin 5 kilo vermis gibi duruyorum

merhaba arkadaşlar
dünkü abarttığım menümü yazıcam utanmadan
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
az yağda yumurta
yarım domates yarım salatalık biraz maydonoz
tek şekerli 3 fincan çay

öğle biraz saçma oldu canım hiçbişi istemedi yemek olarak
bir paket çubuk
bir haşlanmışş patates

bir elma bir portakal

akşam annemdeydik yemekte
az mercimek çorbası
bir karnıyarık
5 tane zeytinyağlı sarma
6 tane patates kızartması
bir kaç parça döner
iki kaşık pilav
küçük bir kase yoğurt

muhallebili kadayıflı tatlı
2 tane çamfıstıklı sarma
şekersiz çay

Slm kizlar p.tesi nakili yaptirdim dun bri geldi ama hala daha baglanmadi isin kotu yani tel. Actirmadan internetimi baglatamiyorum off niye zorlastiriyorlar anlamiyorum herkes iyimi bu arada

tekrar ho$geldin canim özledik, vallahi ben berbat bir haldeyim

vallahi psikolojik olarak çökmü$ vaziyetteyim ben kendimi böyle kabul edemiyorum, bende genelde dengeliyorum ama $ekeri bu kadar azaltipta hiç vermeyince allak bullak oldum

valla çok üzüldüm seni böyle görünce birazcık daha sabret canım lütfen ya, olmayacak bir şey yok, verirsin kilo. ama sen çok sabırsız davranıyorsun bence şekeri kes, yemene dikkat et spor yap ve iki hafta tartılma. iki hafta sonra değişiklik olur eminim. hatta iki hafta bile az. bence 1 ay boyunca tartılma tatlım.

Slm kizlar p.tesi nakili yaptirdim dun bri geldi ama hala daha baglanmadi isin kotu yani tel. Actirmadan internetimi baglatamiyorum off niye zorlastiriyorlar anlamiyorum herkes iyimi bu arada
iyiyiz canım biz. umarım sen de iyisindir.

merhaba kızlar. sınavlar bitince stres bitince, spora sardım. çok iyi hissediyorum kendimi. spor yapmak ter atmak müthiş bir şey.
latin aerobic cdsi almıştım. onu yapıyorum, dans koreografisi gibi bir şey. acayip eğlendim ya hiç sıkılmıyorum bunu yaparken ve inanılmaz ter atıyorum.

bir de leslie 3 mil yapıyorum. yemeyi de azalttım. kendime hobi bulunca, eskisi gibi yeme ataklarım gelmiyor. ilaç da etkisini göstermiş olmalı.

kızlar valla hedefim 1 mayısa kadar 60ı görebilmek, 19 mayısta da 55-56 gibi bir şey olmak. inşallah başarabilirim.

dün çok sağlıksız beslendim aslını isterseniz. sabah 2 dilim sade kek, öğlen 2 dilim sade kek akşam üstü iki hurma. başka da bir şey yemedim.

herkese iyi akşamlar

bugün yediklerim:

kahvaltısız

2 avuç coco pops
öğle
1 kepçe çorba
3 çubuk patates
1 kepçe rus salatası
1 kadın budu köfte
yeşillik

ara: 1 bardak süt

akşam 1,5 gözleme vs.

BİRİ BENİ DURDURSUUUUUUUUUN(

ya canim tartilmadan duramam bugün daha iyidim 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapiyorum bir kilo versem keske. ! Ama cok kararliyim yine kilo vermezsem ac gezicem birde artik bir kilo iki kilo verdim diye sevinmicem ancak 3 kilo verirsem sevincem cunku verdigim 2 kiloyu hemen geri aliyorum 3 olsabelki almam

Canim cok sevindim bak sabrettin ve karsiligini almaya basladin insallah boyle devam edersin :) spor dans falan zamanim yok zamaan oluncada dinleniyorum ama yuruyuse devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…