- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.761
leyya lütfen yaa bunlar nasıl sözler bende senin yaşlarında aynı kilolardaydım ve işin en acı yanı ne biliyormusun kilo vermek için hiç bişeyde yapmıyordum ben sadece 14 yaşıma kadar çok zayıf bi insandım sonra ilaçlar falan derken kilo aldım ama ailem hep kilolu olduğu için ırsi dedim evleneceğim zaman bile hiç bir zayıflama çabasında bulunmadım bende ilaçlardan sonra bir anda 15 kilodan fazla aldım çevremdekilerin sözlerini hiç umursamadım ırsiydi nede olsa!!!! ama senin şu gayretin çaban keşke bendede olsaydı veremesemde vermeye çalıştım deseydim ben daha ömrümde ilk defa geçen sene diyet yapmaya başladım yanii insanın aslında kilo verebileceğini geçen sene öğrendim bence sen çok şanslısın ve veremesende büyük bir çabanın içindesin ama tek sorun beynindeki bugün kaçamak yaptım yaa hemen kilo alacağım olgusunu çıkarmak
bende kaçamak yapınca hemen kilo alacağım diye şartlandırmıştım kendimi ve alıyordum ama şimdide kaçamak yapıyorum ama almayacağımı düşünüyorum bugüne kadarki tüm kilo bildirimlerime bak daha hiç artıya geçmedim ya aynı kaldım yada eksiye düştüm ve hepiniz görüyorsunuz listemi çok büyük kaçamaklarım olmamasına rağmen bende zor kiölo veriyorum bazen pes ediyorum ama toparlanıp kalkıyorum tekrar ayağa
bak kıymetini bil ben topiğe ilk geldiğim sıralarda bir dilim patatesli kek yedim diye topikten atacaklardı nerdeyse beni
günaydııııın güzelleeer
nasılsınız bakalım sizden çok uzak kaldım maalesef. bilgisayarım bozuktu uzun süredir. sizi çook özledim :)
ben iyi gibiyim. sınav stesim vardı onu atlattım çok şükür iyi geçti. kilo da vermişim :) yeme ataklarım da minimuma indi pek fazla bir şey istemiyor canım. sizler nasılsınız bakalıım? kilo verebildiniz mi?
leylacım yapma böyle ablacım bu aralar havalar bizi çarptı galiba depresif olduk
bak çok şükür tahlillerin temiz çıkıyomuş allah korusun hastalığın yok gayet sağlıklısın rabbim sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin en önemlisi bu canım
spora falan yazılsan hani düzenli bi salona gitsen imkanın varmı bilemiyorum ama belkide işe yarar canım
sağol canım inşallah. takma kafana sigarayı bıraktın ya normal bu. aldığın kilo alsın ya, verirsin sen o zehirden kurtuldun ya önemli olan bu
leyyacım, görüyorum ki canın sıkkın. bu haline inan çok üzüldüm. bu kadar umusuz olma lütfen. düşünce gücünün önemi büyük.
hem bugün doktorum a anoreksia hastası bir kız çıkmış. 33 kilo. yazık, o kadar üzüldüm ki onun için. halimize şükredelim. bu kilo işini diyet işini kafaya takmak zarar veriyor insana. sağlığını bozuyor. benim durumumu biliyorsun aşağı yukarı. psikolojik tedavi görüyorum. sırf bu diyetler yüzünden.
şimdi yiyorum yine, hatta sabah iki dilim kek yedim. ama dengeleyeceğim öğlen ve akşam. sabah 65.8 i gördüm. mesela eskiden olsa, sabah iki dilim kek yiyince, amaaaan bugün iş işten geçti artık akşama kadar istediğimi yiyebilirim diyordum ve ne bulursam yiyordum. ama artık bir şeyler yoluna gişrmeye başladı. kendimi affetmeyi öğrendim.
bizim yaşımız genç daha. kendimizi sıkarsak diyetle ilerisi çok kötü olur. onun için midenin sesini dinle acıkınca ye. canın zararlı kalorili şeyler yemek istiyorsa önce başka bir şeye yönel, müzik dinle dans et, ders çalış. su iç. baktın geçmiyor bir ısırık al. onun zararı olmaz sana. en önemlisi spor. bizim sürekli spor yapmamız lazım. ben valla mayıstaki sınavıma kadar sürekli spor yapmayı düşünüyorum. günde 2 saati bulsun istiyorum
canını sıkma canım benim. pozitif düşünmek en iyi çözüm.
sabah iki dilim beyaz ekmek,kasar peyniri ,ve kahve
aksam yemeginde bir tabak tavuk yemegi ekmek esliginde suyuna bandim :18:
ama ara yapmadim,abur cubur yemedim,meyve yok,cokmu olmus kizlar:44:
evet fesleğencim en azından sen 6 kilo verdinn bende leyya gibii veremedimm
leyyada kendimii görüyorummm sankiii
canımm benim sana kıyamamm senle benn aynııyızz yaa
aslında yediklerin az ama hep tatlı şeylerr
öyle tabakk dolusu yemek yemeyide sevmiyorsunn
şu şişkolar yarışmasınıı izliyormusunnn
harika kilo verdiler 1 haftada 10 kilo veren varr
sende yemek yemeyince baş ağrınn tutuyor değilmii bu bendede yeni yenii olmaaya başladıı
aslında canım sabah 1 dilim ekmekk peynir domates yememiz lazımm
ara meyve öğlende 4 kaşık sebze yemeğii yine 1 dilim ekmekle ve yanuında ya salata yada yoğurt olmalıı
amaa biz ne yapıyoruzz akşama kadar aç kalll sonra akşam homidi gırtlak herşeyden yeee bolca
benim neden se hep böyle olduu
ama 2 gündür süperimm
leyyam kıyamamm sana nede öyle düşünüyorsunkii senii sevenn kilolarınıı değill senii sevsinn değilmii canımmmm
bencee böyle şeyden vazgeçmeeee
kontesss nerdesin dünde gelmedin hiç merak ediyorum seniiiiiiii
duygucum internet işleriyle uğraşıyor
erce psikolojik sorunları var sigarayı bıraktı diye bizide bırakmaya çalışıyor
Kestaneşekerim arada gelip gidiyor :)
potim kilo verdi diye yemek yemekle mesgul şaka şaka ağzı yaraydı onunla mesguldür
civcivim iş yoğunluğu yaşıyor
krizantemcim kıyafetler bollaştımı bollaşmadımı onu deniyor
karabiberim aldığı kilolarla hesaplaşıyor
ve leyya nerelerde bilmiyorum ama leyya gelsin bi kulağını çekeceğim
bi ben kaldım bende kendi kendime çalıp oynuyorum :):)
askkkkkkkkkkkkkk olsun yıne benı unutmussun bak bu iki oldu ona gore haaaaa
tekrar ho$geldin canim özledik, vallahi ben berbat bir haldeyim
vallahi psikolojik olarak çökmü$ vaziyetteyim ben kendimi böyle kabul edemiyorum, bende genelde dengeliyorum ama $ekeri bu kadar azaltipta hiç vermeyince allak bullak oldum
iyiyiz canım biz. umarım sen de iyisindir.Slm kizlar p.tesi nakili yaptirdim dun bri geldi ama hala daha baglanmadi isin kotu yani tel. Actirmadan internetimi baglatamiyorum off niye zorlastiriyorlar anlamiyorum herkes iyimi bu arada
oyyyyy canım benim yaaaa valla arada oluyo öyle unutkanlıkda daha önce ne zaman unuttumki ben daha ilk defa böyle bişety yazmıştım
Slm kizlar p.tesi nakili yaptirdim dun bri geldi ama hala daha baglanmadi isin kotu yani tel. Actirmadan internetimi baglatamiyorum off niye zorlastiriyorlar anlamiyorum herkes iyimi bu arada
ben sporsuz olarak 800 gr ya da 1 kg verdim bundan sonra her ay yapmayı planlıyorum. senin bi fikrin var mı bu çorbayla ilgilimerhaba canımm
ayran detoksu yapınca kilo verebildinmii
valla çok üzüldüm seni böyle görüncebirazcık daha sabret canım lütfen ya, olmayacak bir şey yok, verirsin kilo. ama sen çok sabırsız davranıyorsun bence şekeri kes, yemene dikkat et spor yap ve iki hafta tartılma. iki hafta sonra değişiklik olur eminim. hatta iki hafta bile az. bence 1 ay boyunca tartılma tatlım.
iyiyiz canım biz. umarım sen de iyisindir.
merhaba kızlar. sınavlar bitince stres bitince, spora sardım. çok iyi hissediyorum kendimi. spor yapmak ter atmak müthiş bir şey.
latin aerobic cdsi almıştım. onu yapıyorum, dans koreografisi gibi bir şey. acayip eğlendim ya hiç sıkılmıyorum bunu yaparken ve inanılmaz ter atıyorum.
bir de leslie 3 mil yapıyorum. yemeyi de azalttım. kendime hobi bulunca, eskisi gibi yeme ataklarım gelmiyor. ilaç da etkisini göstermiş olmalı.
kızlar valla hedefim 1 mayısa kadar 60ı görebilmek, 19 mayısta da 55-56 gibi bir şey olmak. inşallah başarabilirim.
dün çok sağlıksız beslendim aslını isterseniz. sabah 2 dilim sade kek, öğlen 2 dilim sade kek akşam üstü iki hurma. başka da bir şey yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?