- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.721
morel 0000
geçen hafta 67.2
bu hafta 68.2
oysa dün 67.3 tüm
sanirim cumartesi günü yaptigim kaçamak etkisini 2 gün sonra gösterdi...
Merhaba kızlar hayırlı ugurlu bereketli bir hafta olur hepimiz için inşallah.
Ben bile bile tartılmadım bu sabah..c.tesi sabahı 64 idim.Çarşamba günü gelen msiafirlerimle yemiştim ona ragmen dengelemiştim..Tabi bir aydır yanlızca 1 kilom gitmiş...Bu hafta misafirlerle geçtim c.tesi akşamıda misafirlerim vardı onlarlada yedim neler yediğimi içtiğimi utancımdan yazmıyorum..Hatta eşimin bana süprizi vardı gece 12 de pasta bile yedim :)) Üzerine üstlük ertesi gün evlilik yıldönümümüzdü dışarı yemege çıktık diyet felan demedim herşeyden yedim..Yatmadan kuruyemiş nescafe yedim içtim..Bugün özüme döndüm..Sabah peynir zeytin yedim şimdide yogurt ekmek üşengeçlikten işe yemek getirmedim halbuki kendime kabak yemegi yapmıştım...Dün hiç su içmedim yeşilçayda..
Kendi dr uma yigenimi getirdim ben görünmedim ama o beni gördü dedim müsait değilim bugun halbuki kilo veremeidm gelemiyorum diyemedim...Dediki sen daha ne kilo verdin daha senin işin bitmedi 50 ye kadar direncez aboo dedim...Yandım ben yandım toparlancam diyorum tam işyerinde iyiyim ama misafirlik ve gezme olunca gümlüyorum resmen...
tebrikler canimm
off canim bende ayniyim bogazimi tutamiyorum ne olacak halimiz?
Bak sana bir önerim var, yermin et yemeyecegine en iyi yöntem bu bende tek i$eye yarayan bu oldu ba$ka türlu olmuyor
¨
Kolay gelsin canimmmmm
canim bendede aynisi olmu$tu 3-4 kilo vermi$ttim ve kiyafetlerimden belli olmuyordu ama birden bire belli olmaya ba$lamùi$ti tüm kiyafetlerimi birden bire degi$tirdim sendede öyle olur merak etmee
süpersinn tam istedigim kilodasin
Kocaman maşallah feslim sana sen kilo versende veremesende hep dikkatli gidiyorusn son zamanlarla o yüzden bu azmin sonucunu göreceksin..
Canım ne oldu sana 2 gün diyet yapıyorsun sonra ara veriyrosun hadi kendine gel...
Vallahi yerleşmiş..Allah yardımcısı olsun.
Bende mutlu oldum.
Çok yorulmuştur kıyamam.
Sagol canım sanada iyi haftalar..Hadi git gel bakalım.
Canım ödeme gitmiştir.
Bende 64 üm ama daha zayıf duruyorum ben tuza baglıyorum hayatımdan tuzu attım...
Olsun canım wc çıkmadıysam tartıy ayansımıştır.Yada sabah şişliğidir.
Çok uyuduysan :))))
Erce canım olsun bu kadarı bile çok güzel zamanla olucak be tatlım sen ne güzelini yapıyorsun şuanda ona adapte ol...
Boşuna demiyrouz her şerde bir hayır vardır diye..
Herşey dahagüzel olucak canım sonrada kilo verirsin..
Canım seni 4 gözle bekliyoruz...
öyle aşırı bollaşma yok ama üzerime tam oturanlar bollaştı
tebrikler canımgünaydıııııııın
hafta sonu yediklerimi yazmayım en iyisi sayfalar yetmez. ama hafta içi dikkat etmenin meyvesi:
geçen hafta 60.5
Bu sabah: 59.7 giden 800gr.
Allah hepimize kolaylıklar versin
yaa nasıl bir günde böyle fark ediyor anlamıyorum kimorel 0000
geçen hafta 67.2
bu hafta 68.2
oysa dün 67.3 tüm
sanirim cumartesi günü yaptigim kaçamak etkisini 2 gün sonra gösterdi...
Merhaba kızlar hayırlı ugurlu bereketli bir hafta olur hepimiz için inşallah.
Ben bile bile tartılmadım bu sabah..c.tesi sabahı 64 idim.Çarşamba günü gelen msiafirlerimle yemiştim ona ragmen dengelemiştim..Tabi bir aydır yanlızca 1 kilom gitmiş...Bu hafta misafirlerle geçtim c.tesi akşamıda misafirlerim vardı onlarlada yedim neler yediğimi içtiğimi utancımdan yazmıyorum..Hatta eşimin bana süprizi vardı gece 12 de pasta bile yedim :)) Üzerine üstlük ertesi gün evlilik yıldönümümüzdü dışarı yemege çıktık diyet felan demedim herşeyden yedim..Yatmadan kuruyemiş nescafe yedim içtim..Bugün özüme döndüm..Sabah peynir zeytin yedim şimdide yogurt ekmek üşengeçlikten işe yemek getirmedim halbuki kendime kabak yemegi yapmıştım...Dün hiç su içmedim yeşilçayda..
Kendi dr uma yigenimi getirdim ben görünmedim ama o beni gördü dedim müsait değilim bugun halbuki kilo veremeidm gelemiyorum diyemedim...Dediki sen daha ne kilo verdin daha senin işin bitmedi 50 ye kadar direncez aboo dedim...Yandım ben yandım toparlancam diyorum tam işyerinde iyiyim ama misafirlik ve gezme olunca gümlüyorum resmen...
Artık son canım kaçamaga sen zaten zor kilo veriyosun birde kaçamakalrın olunca bünyen
şaşırıyor yapmca canım hiç kaçamak olmasın o zaman dah arahat vereceksin..
leyyam canım kaçamakların günü birlik göstermesini boşver ben arkama dönüp bakınca daha net görüyorum..Çünkü 1 kere kaçamak yapıyorum 2 gün dikkat ediyorum toparlanıyor ama dogru olanı bu değilki...Biraydır 1 kilo zor vermişim ama yediklerimde var inkar edemem ama dikkat etsem daha güzel kilo verirdim...Bugünden sonra kaçamak yok..55 e kadar böyle olucam..
ayran çorbası detoksunu denedin mi hiç canım? sadece 2 gün sürdüğü için benim çok sabrımı zorlamadı.hem içinde bütün besin grupları da var. tartıda daha az rakam görmek de motivasyon oldu
yaa nasıl bir günde böyle fark ediyor anlamıyorum ki
bende seniiiiiiiibıldırım ıcınde sen nasıl ıstersen canım bana uyar
evet datlumm suan 3. haftam hergun 8.30 da cıkıyorum 1 saat yuruyup gelıyorumm ben ıyıyım buarda canım sen nasılsınnn
gecmıs olsun kuzuyaaaa
ayyy kıyamam ben ona. bir an önce iyileşir inşallah
Kestanem
Geçmiş olsun canım bu havalara dikkat etmek lazım..Benim kızım içinde hiç iyi değil allerji havaları..
Menü konusunda gayet istikrarlısın maşallah ..
Slm kizlar bittim yorgunlultan o kadar zorlandimki belimi inciltyim galiba barmak uclarimda tutmuyor kalan is kapilar ve duvarlar kaldi yarin internet basvurumu yapcam bende durumlar bu hanimlar ozledim sohbetnizi gecmise daha bakmadim ilk firsatta okucam optum hepinizi
duygucum canım allah kolaylık versin o kadar zorki şu ev taşıma işi bide yalnızzsın allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
evettt
dünkü menüm
sabah kepek ekmekli tost 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt 1 çatal peynir 1 tk çikolata
öğlen akşam beraber oldu 1 tabak kuru fasülye 2 dilim ekmek
3 tane lokum
5,6 tane fıstık
2 litre su
5,6 bardak çay
sütlü kahve
yarım saat yürüyüş
kilo bildirimimmmmmmmmmmm
geçen hafta 73.100
bu hafta 72.100
çok şaşkınım gerçekten çarşambaya kadar aynı kilodaydım birden gitti nasıl olduysa 4 gündürde yine wc yok
maşallah bana :):)
günaydın arkadaşlarım
feslim tebrik ediyorum seni harikasın
karabiberimm yaza az kaldı hatta geldi desek lütfen iradene sahip ol canım benim
arkadaşlar dün tartıda 63,6 göen ben bu sabah 64 gördümmm bu bile iyi oldu bana
dünüde kaçamaksız atlattım
kızlar ben toplamda 6 kilo verdim ama çoğu kıyafetimde belli değil neden ki
Gunaydın kızlar nasılsın bugun pek gıremem yarında mısafırım var hazırlık yapıyorum optum hepinşzii
selam kizlar
pek fazla giremiyorum,kizim hastalandi,gribe yakalandi cok huysuz hic durmuyo,bi firsatini buldum sakinken yaziyim dedim,bu arada kendimde gribim,bir haftadir agzimda yara vardi burayada yazmistim dünden beri biraz gecti ,simdi gelelim asil konuya bu kadar sikintili bir haftanin sonunda sabah 77 kiloyu gördüm, nerdeyse iki kiloya yakin kilo vermisim,bir kac gündür wc ye cikamadim belki dahada az cikardim,neyse fazla uzatmayayim,hepinizi öpüyorum
şekerim gördüm seni yukarı gel :):)
offf kilar neden böyle oldum ben!! psikolojim alt üst $u anda! az önce anneme beni tatile götürmeyin evde kalayim siz gidin dedim! nede ise akrabalarin kilolarim hakkinda olacak olasi ele$tiri veya sözler! beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $u an 68-69 kiloyum ve ne bileyim nasil kar$ilarina çikacagim her yorum beni mahfeder biliyorum bugün söz konusu kilolardi ve babam neden kafaya takiyosun dedi resmen o an avazim çiktigi kadar bagirarak aglamak istedim! hatta gözlerim doldu zor tuttum kendimi, bu kadar hassasiyete kar$i yinede tutamiyorum bogazimi!! en çok kendime bu yüzden kiziyorum! ve kendime resmen beddualar ediyorum!
ben tatile matile gitmicem! gitmek istemiyorum!
gece ruyamda kuzenim leyya bira kilo almi$sin dedi! bende kendi kendime sevindim "biraz" dedigi için çünkü o bira dedi dedi ama aslinda 14 kilo!
kendimden nefret ediyorum........
canım yaaa böyle umutsuz ve üzgün olma bu topikte herkes seni çok seviyor ve senin için dua ediyor
ne zaman geleceksiniz tatile o zamana kadar doktora gitsen faydası olur belki tatlım
yemin ederim $u yazdigini okurken bile gözlerim doldu kar$imda annem olmasa aglicam o kadar çok doluyumki anlatamam, doktorun faydasi yok malesef çünkü kan tahlillerimde hormonlar sinirda yani hala normal sailiyor, bu yil yine yaptiracagim hatta bu ay ama yine tahliller normal çikacak biliyorum
diyetisyenede gittim menü verdi 1 hafta denedim 100 grammiydi 200 müydü hatirlamiyorum o kadar verince biraktim, çarem yok, ya evde duracagim tatilde, yada tatile 1 ay kala 2 ögün yagsiz çorba yicem açliktan ölcem ki kilom gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?