Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

morel 0000

geçen hafta 67.2
bu hafta 68.2

oysa dün 67.3 tüm

sanirim cumartesi günü yaptigim kaçamak etkisini 2 gün sonra gösterdi...

ayran çorbası detoksunu denedin mi hiç canım? sadece 2 gün sürdüğü için benim çok sabrımı zorlamadı.hem içinde bütün besin grupları da var. tartıda daha az rakam görmek de motivasyon oldu

Bugünn sabah ve akşamm olmakk üzere yürüyüşe çıktımm sabah çıktığımda parkatki spor aletlerinede bindimmm
öğlen haşlanmış ıspanak ve yoğurt yedimm akşamm tavuk haşladım kendimee
evdekilere karnıyarık yapıyorumm bulgur pilavıylaa ve salataaa
ne olur tadına bakmayayaımm bakarsamm ipin ucu kaçıyorrrr

bende aynenn canımmmm yediklerimii yazamıyorumm bazen utancımdannn
bugünn güzel yeyince hemenn yazdımm

çook teşekkür ederim valla bu bana moral oldu umarım nisan sonuna 69 u görürüm offf şurda 3 kilom kaldı az daha sıksam kendimi aslında sıkıyorum da yaa neyse bakalım 3 ayda 6 kilo vermiş oldum böylece bunada şükür

günaydıııııııın

hafta sonu yediklerimi yazmayım en iyisi sayfalar yetmez. ama hafta içi dikkat etmenin meyvesi:
geçen hafta 60.5

Bu sabah: 59.7 giden 800gr.
Allah hepimize kolaylıklar versin
tebrikler canım
morel 0000

geçen hafta 67.2
bu hafta 68.2

oysa dün 67.3 tüm

sanirim cumartesi günü yaptigim kaçamak etkisini 2 gün sonra gösterdi...
yaa nasıl bir günde böyle fark ediyor anlamıyorum ki

canım sende bu arada kaçamak yapanlar arasındasın toparlan artık bak yaza az kaldı artık :)

ben ba$langiç kiloma dönmü$ oldum ya, agladim resmen bugün bu yüzden, olmuyor ne ben kaçamaksiz durabiliyorum, nede vucudum tek kaçamagi kabul etmiyor
anlamiyorum 3 hatta 4 aydir sürekli 1 kilo veriyorum bir gün kaçamak yapiyorum onu geri aliyorum, biktim artik oruç tutar gibi bi$ey yememeyi bile dü$ünmeye ba$ladim artik kabusalrima giriyor bu kilo

ayran çorbası detoksunu denedin mi hiç canım? sadece 2 gün sürdüğü için benim çok sabrımı zorlamadı.hem içinde bütün besin grupları da var. tartıda daha az rakam görmek de motivasyon oldu

canim ben lahana çorbasinida denedeim 2 kilo verdim biraktigim an geri aliyorum kahrolasi metabolizmam açliktan gebermeden kilo veremiyorum, ne zaman aç gezsem o zaman gidiyor anca!

yaa nasıl bir günde böyle fark ediyor anlamıyorum ki

konu leyya olunca oluyor, hatta bir günde 2 kilo aldigim bile oldu kalici olarak...biktim artik

kizlar bugün sinirlerim o kadar tepemdeki anlatamam, sabah kalktim kendime yagsiz az tuzlu ispanak kavurdum üzerine lor peyniri koydum,sonra yagsi ka$ar yedim salak gibi, ikindide migrenim tuttu yine kör gibi dolanmak orunda kaldim sinirlendim çikolata ve kahve içtim
yemek henüz pi$memi$ti i$lerimi vardi, bu yüzden biraz müsli ve bir ka$ik tahin ve yarim armut yedim $imdi hala açim bu saat oldu yemek ocakta hala pi$medi ama sanirim yemicem

sağol canım iyiyleşti çok şükür

ayyy kıyamam ben ona. bir an önce iyileşir inşallah

sağolasın canım

Kestanem
Geçmiş olsun canım bu havalara dikkat etmek lazım..Benim kızım içinde hiç iyi değil allerji havaları..
Menü konusunda gayet istikrarlısın maşallah ..

çok sağol canım

geçmiş olsun canım atlattın sonunda çabuk yerleştin maşallah sağlıkla otur tatlım

maşallah canım tebrik ederim çok güzel ilerliyorsun

sporsuz verdiysen ondandır tatlım sporu da ekle bak nasıl güzel görünecek verdiklerin:13:

offf kilar neden böyle oldum ben!! psikolojim alt üst $u anda! az önce anneme beni tatile götürmeyin evde kalayim siz gidin dedim! nede ise akrabalarin kilolarim hakkinda olacak olasi ele$tiri veya sözler! beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $u an 68-69 kiloyum ve ne bileyim nasil kar$ilarina çikacagim her yorum beni mahfeder biliyorum bugün söz konusu kilolardi ve babam neden kafaya takiyosun dedi resmen o an avazim çiktigi kadar bagirarak aglamak istedim! hatta gözlerim doldu zor tuttum kendimi, bu kadar hassasiyete kar$i yinede tutamiyorum bogazimi!! en çok kendime bu yüzden kiziyorum! ve kendime resmen beddualar ediyorum!

ben tatile matile gitmicem! gitmek istemiyorum!
gece ruyamda kuzenim leyya bira kilo almi$sin dedi! bende kendi kendime sevindim "biraz" dedigi için çünkü o bira dedi dedi ama aslinda 14 kilo!

kendimden nefret ediyorum........

Gunaydın kızlar nasılsın bugun pek gıremem yarında mısafırım var hazırlık yapıyorum optum hepinşzii

kolay gelsin tatlım aman çok kaçırma güzel güzel yaptığın mamalarından emi

çok geçmiş olsun Allah şifa versin maşallah 2 kilo ağzındaki yara baya yaramış sana

şekerim gördüm seni yukarı gel :):)

geldim feslim haftasonu giremiyorum gündüzde annem vardı anca gelebildim ama ben geçmişi okuyana kadar sen gitmişsin

canım yaaa böyle umutsuz ve üzgün olma bu topikte herkes seni çok seviyor ve senin için dua ediyor
ne zaman geleceksiniz tatile o zamana kadar doktora gitsen faydası olur belki tatlım

canım yaaa böyle umutsuz ve üzgün olma bu topikte herkes seni çok seviyor ve senin için dua ediyor
ne zaman geleceksiniz tatile o zamana kadar doktora gitsen faydası olur belki tatlım

yemin ederim $u yazdigini okurken bile gözlerim doldu kar$imda annem olmasa aglicam o kadar çok doluyumki anlatamam, doktorun faydasi yok malesef çünkü kan tahlillerimde hormonlar sinirda yani hala normal sailiyor, bu yil yine yaptiracagim hatta bu ay ama yine tahliller normal çikacak biliyorum
diyetisyenede gittim menü verdi 1 hafta denedim 100 grammiydi 200 müydü hatirlamiyorum o kadar verince biraktim, çarem yok, ya evde duracagim tatilde, yada tatile 1 ay kala 2 ögün yagsiz çorba yicem açliktan ölcem ki kilom gitsin

ercecim kendine gelmene sevindim seni görmek isteriz her zaman aramızda

karabiberim canım veremesende motivasyonunu sakın kaybetme:13: aman dikkat et bir öğün salsan bile kendini sonra hemen toparlanmaya bak

duygucum yerleşmene sevindim inş. çabucak bağlanır ve aramıza dönersin hemencecik ki böyle bile gelip yazmışsın gündüz

Gelelim bana cumaya kadar çok iyiydi ama haftasonu kaçamakları malum ne yazıkki bende menü vermeyeyim

bu arada zsa hala yok türkiyeye mi geldiler acaba :26: önemli bişey yoktur umarım

canım kilo vermek zor evet ama imkansız değil ne olur böyle üzülme artık ve herşey kilo değil tahlillerin normal çıktığı için sevinmelisin hasta olsan daha kötü o zaman gözün kilo görmez vereceksin ben inanıyorum sen şu yemin olayını biraz uzun vadeli tut ve yeminine sağdık kal
inan beyninle kalbinle kilo vereceğine inan ama gerçekten İNAN

iyi akşamlar kızlar... sabahtan beri başım dönüyor.. vertigo atağı... sabah tatrılamadım akşam yemeğinden önce 58400..

okuldan geldikten sonra 2 saat kadar uyudum ama rüya(karabasan gibiydi)rüyamda bile başım dönüyorduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…