Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Feslim leyyam karabiberim cok tskn ediyorum minicik bebekle ttek basima zor olldu ama ALLAH kuvvetverdi bi internet isiim kaldi alinto
i yapamiyorum boyle cvp verdim k.bakmayin

leyyam dun gece dokturmussun ah asik leyyam ALLAH gonlune gore versin

Krizantebim bolgesel zafiflamissindir belki belki baldirdan koldan vermissindir evzersizin onemi burda artiyor nere. Fazla duruyorsa o bolgeni calistircak egzersizler yapsan

Krizantebim bolgesel zafiflamissindir belki belki baldirdan koldan vermissindir evzersizin onemi burda artiyor nere. Fazla duruyorsa o bolgeni calistircak egzersizler yapsan

duygucum bende sporun önemini düşündüm zaten eğer sporuda ekleyebilseydim 6 değilde 9 kilo vermişim gibi olacaktım

benim arkadaşla dukanla 9 kilo vermiş çok belli bile değil kıyafetlerim çok bollaşmadı diyor

günaydıııııııın

hafta sonu yediklerimi yazmayım en iyisi sayfalar yetmez. ama hafta içi dikkat etmenin meyvesi:
geçen hafta 60.5

Bu sabah: 59.7 giden 800gr.
Allah hepimize kolaylıklar versin

tebrikler canimm

off canim bende ayniyim bogazimi tutamiyorum ne olacak halimiz?
Bak sana bir önerim var, yermin et yemeyecegine en iyi yöntem bu bende tek i$eye yarayan bu oldu ba$ka türlu olmuyor

Gunaydin hanimlar haftamiz bereketli saglilli hayirli gecsin insallah.. Az sonra hazirlanip nakil yaptirmaya giidecegim
¨
Kolay gelsin canimmmmm

öyle aşırı bollaşma yok ama üzerime tam oturanlar bollaştı

canim bendede aynisi olmu$tu 3-4 kilo vermi$ttim ve kiyafetlerimden belli olmuyordu ama birden bire belli olmaya ba$lamùi$ti tüm kiyafetlerimi birden bire degi$tirdim sendede öyle olur merak etmee

günaydıııııııın

hafta sonu yediklerimi yazmayım en iyisi sayfalar yetmez. ama hafta içi dikkat etmenin meyvesi:
geçen hafta 60.5

Bu sabah: 59.7 giden 800gr.
Allah hepimize kolaylıklar versin

süpersinn tam istedigim kilodasin

duygucum biraz sinirlerim bozulmuştu o aralar saçmalamışım azcık işte
yok yok gitmicem hiç biyere kilo alsamda buradayım

morel 0000

geçen hafta 67.2
bu hafta 68.2

oysa dün 67.3 tüm

sanirim cumartesi günü yaptigim kaçamak etkisini 2 gün sonra gösterdi...

Merhaba kızlar hayırlı ugurlu bereketli bir hafta olur hepimiz için inşallah.

Ben bile bile tartılmadım bu sabah..c.tesi sabahı 64 idim.Çarşamba günü gelen msiafirlerimle yemiştim ona ragmen dengelemiştim..Tabi bir aydır yanlızca 1 kilom gitmiş...Bu hafta misafirlerle geçtim c.tesi akşamıda misafirlerim vardı onlarlada yedim neler yediğimi içtiğimi utancımdan yazmıyorum..Hatta eşimin bana süprizi vardı gece 12 de pasta bile yedim :)) Üzerine üstlük ertesi gün evlilik yıldönümümüzdü dışarı yemege çıktık diyet felan demedim herşeyden yedim..Yatmadan kuruyemiş nescafe yedim içtim..Bugün özüme döndüm..Sabah peynir zeytin yedim şimdide yogurt ekmek üşengeçlikten işe yemek getirmedim halbuki kendime kabak yemegi yapmıştım...Dün hiç su içmedim yeşilçayda..
Kendi dr uma yigenimi getirdim ben görünmedim ama o beni gördü dedim müsait değilim bugun halbuki kilo veremeidm gelemiyorum diyemedim...Dediki sen daha ne kilo verdin daha senin işin bitmedi 50 ye kadar direncez aboo dedim...Yandım ben yandım toparlancam diyorum tam işyerinde iyiyim ama misafirlik ve gezme olunca gümlüyorum resmen...

morel 0000

geçen hafta 67.2
bu hafta 68.2

oysa dün 67.3 tüm

sanirim cumartesi günü yaptigim kaçamak etkisini 2 gün sonra gösterdi...

Artık son canım kaçamaga sen zaten zor kilo veriyosun birde kaçamakalrın olunca bünyen
şaşırıyor yapmca canım hiç kaçamak olmasın o zaman dah arahat vereceksin..
leyyam canım kaçamakların günü birlik göstermesini boşver ben arkama dönüp bakınca daha net görüyorum..Çünkü 1 kere kaçamak yapıyorum 2 gün dikkat ediyorum toparlanıyor ama dogru olanı bu değilki...Biraydır 1 kilo zor vermişim ama yediklerimde var inkar edemem ama dikkat etsem daha güzel kilo verirdim...Bugünden sonra kaçamak yok..55 e kadar böyle olucam..

Kocaman maşallah feslim sana sen kilo versende veremesende hep dikkatli gidiyorusn son zamanlarla o yüzden bu azmin sonucunu göreceksin..

Canım ne oldu sana 2 gün diyet yapıyorsun sonra ara veriyrosun hadi kendine gel...

Duygucumm yerleşmişsinn canımmm çok sevindimmm

Vallahi yerleşmiş..Allah yardımcısı olsun.
Bende mutlu oldum.
Çok yorulmuştur kıyamam.

Gunaydin hanimlar haftamiz bereketli saglilli hayirli gecsin insallah.. Az sonra hazirlanip nakil yaptirmaya giidecegim

Sagol canım sanada iyi haftalar..Hadi git gel bakalım.

Canım ödeme gitmiştir.
Bende 64 üm ama daha zayıf duruyorum ben tuza baglıyorum hayatımdan tuzu attım...
Olsun canım wc çıkmadıysam tartıy ayansımıştır.Yada sabah şişliğidir.
Çok uyuduysan :))))

Erce canım olsun bu kadarı bile çok güzel zamanla olucak be tatlım sen ne güzelini yapıyorsun şuanda ona adapte ol...

Boşuna demiyrouz her şerde bir hayır vardır diye..
Herşey dahagüzel olucak canım sonrada kilo verirsin..

Canım seni 4 gözle bekliyoruz...

Gamzem şekercim evde olunca bıurata ugramaıs pek kolay değil ben hafta sonları fırsat bulamıyorum mesela.. Haklısın
yürüyüş içim bulacagım formul
20 dk yüüryorum eve giderken ama yeterli değil.Akşamları o saatte nasıl çıkayım kızımı yıkıyorum doyuruyorum eşime yemek hazırlıyorum kızımla oyna derken kızımı uyutuyorum...

selam kizlar
pek fazla giremiyorum,kizim hastalandi,gribe yakalandi cok huysuz hic durmuyo,bi firsatini buldum sakinken yaziyim dedim,bu arada kendimde gribim,bir haftadir agzimda yara vardi burayada yazmistim dünden beri biraz gecti ,simdi gelelim asil konuya bu kadar sikintili bir haftanin sonunda sabah 77 kiloyu gördüm, nerdeyse iki kiloya yakin kilo vermisim,bir kac gündür wc ye cikamadim belki dahada az cikardim,neyse fazla uzatmayayim,hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…