Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ne yalan söyliyeyim hiç begenmedim, tek $ekerli içsen bile neticede 6 $eker ediyor
karbonhidrat agirlikli olmu$ menün, sanirim davete falan gittin degilmi?

bugünkü menüm

sabah 1 küçük ev poğaçası
öğlen yarım kızarmış patates
akşam 2 kaşık pilav 1 tavuk pirzola

1.5 litre su
yarım saat yürüyüş

kizlar $u hastaliktan sonra i$tahim o kadar açildiki anlatamam, sürekli midem kaziniyor o derece, üstelikte her zaman oldugu gibi, ne zaman ishal olsam, ardindan a$iri derecede kabi oluyorum, $u an yine öyleyim, karnim 4 aylik hamile gibi, midem gaz dolu, hatta 2 gündür +1 kilo çikiyorum ve sabah okula gidince ayakkabim zar zor oluyor, neden bu kadar $i$tim anlamadim

menümü yazayim

sabah : 2 ka$ik müsli, 1 bardak s¨t

ögle : 1 domates, 2 yumurta (ha$lanmi$)
1 kase müsli

ak$am : 1 kocaman kase %95 i erik olan ho$af, annem çok az $eker atmi$ içine bu yüzden suyunu içmedim
3-4 yemek ka$igi bulgur pilavi
1 ka$ik yogurt

ara : 1 ka$ik nutella

1200 kalori, 2.5 litre su, 3 bardak ye$il çay

günaydınn...hafta sonu ama erkenden uyandım yatakta tembel tembel ne yapsam diye düşünüyorum. açım ama kalkasım yok...kızım yanımdaki yatağında mışıl mışıl uyuyor. bugün arkadaşıma gideceğim. pasta börek mutlaka vardır bu yüzden kahvaltıyı abartmayacağım hafta sonu olmasına rağmen.
bu arada kızlar diyetteyiz ama benim bir yemek sayfam var artık. sayfamı ziyaret ederseniz sevinirim bi de beğenirseniz tabii..sayfamın adı Göksu'nun Mutfağı.. facebook sayfası..

olsun potimm afiyet şeker olsun kilo olmasın yediklerin
haftaya bütün topik yaparız belki hem gazada geliriz
evet yaaa bende varım p.tesi tatil malum tek günmü çift günmü yapalımmm ben çift gün diyorummm eğer uyarsaçarşambaperşembe yapalımm cumamalum okuma günü olduğuiçinn ikram olurr, sizde fikir verin tek gün mü çift günmü yapalımm

ayy evet ercem ya topik olarak toplu biseyler yapalim
iverrr erceye verdim cvp yapalım gün seçelim önce
ne güzel sonradandao lsan anne sevgisini derinden hissediyorsunn maşallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah
tAatlımm şekeri biraz daha azaltsan ha 1-2 bardajlASINIR KALSAN OKEYDE BAYA SIVI İMİŞSİN TEK ŞEKERDE OLSAA TOPLAMINDAA BAYA FAZLA ETMİŞŞŞ BENDE TUZU ÇOK TÜKETİRDİMMM YAVAŞ YAVAŞ AZALTIPŞİMDİ SIFIR TUZ KULLANIYORUM ŞEKERİDEE ÇAYI SADECEE ARADA İÇTİĞİM VE 1 BARDAKLA SINIRLI OLDUĞU İÇİN BENDE TEK ŞEKERLİ İÇİYORUM BAZEN ONUDA KOYMUYORUMM AMA 1 BARDAK OLDUĞU İÇİN BİRŞEY OLACAĞINI SANMIYORUMM SENDEE BENCEE ÖNCE ONUDA YARILA SONRA SIFIRA DÜŞÜR EN AZINDAN KG VERESEYE KADAR
bugünkü menüm

sabah 1 küçük ev poğaçası
öğlen yarım kızarmış patates
akşam 2 kaşık pilav 1 tavuk pirzola

1.5 litre su
yarım saat yürüyüş
AÇIKMIYORSAN NE MUTLU AMA ARALARDAA BİR KASE YOĞURT YADA TEK MEYVA YADA BİTKİ ÇAYI KURU MEYVA SIĞDIRSAN SÜPER OLCAKK

ANLADIMKİ NE KADAR GEÇ YATARSAM BENDE ÇOK ATIŞTIRIYORUM ESKİ EVDE ERKEN YATAN BEN ŞİMDİ 11 DEN AŞA YATMIYORUM EE İSTER İSTEMEZ ABUR CUBURR YEMEK GELİYOR İÇİMDEN NEYSEKİ EVDE KENDİME HAFİF ATIŞTIRMALIK ALMIŞTIM ONLARI YİYORUM YOKSA OĞLANIN ÇİKOLATA BİSKÜVİSİNE SALDIRCAMM SENDE NAZARAMI GLEDİN NE GÜZLE GİDİYORDUNNNN KUZUM YAA

Günaydın hanımlar bomba gibi bir haftaya sonuna başladım sabah 3 minik dilim karışık tahıl ekmeği yeidm kızaermış salatalık,domates, biraz pınar beyaz, bir ikibanmalık tahin pekmezz yedim vee 30 dk sonraaa
sahilde 45 dk yürdük ailecee 15 -20 dk da karışık aletlerde çalıştık 2 dik yakuş çıktık kan ter içindeydim güzel bir duş şimdide yeşil çay keyfi yapıyorum vee tıka basadoluyum 68,8 kg yeniden düşüşe geçtimm maşallahh diyorum kendime

dünkü menüm
açkarnına nescafe sütsüz şekersiz
45 dk sahilde yürüyüş
25 dk yakın aletlerde çalıştım 2 dik yokuş
sabah aktiva kahvaltı saati
öğle karışık salataa üstüne (yoğurtluelma sirkeli kekik nane limonlu sos yapıp üstüne ekledim mükemmel oldu
ara öğün 1 dilim etimek üzerine kaşar erittim
ara öğün minik kase tuzsuz fıstık
ara yeşil çay
akşam yine aynı salatadan
ara kuru kayısı 2 tane 1 tam ceviz kuru üzüm 1 galete (ferihakarşısında el oyalıyıcısı)
1.5 su

slm kızlar yarın kayınvalidem ve görümcem gelecek 8 kiiyizzz toplam kayıncalşdem kereviz salatası çok seviyor yapmak istiyorumm bugünden yapsam yarına bir şey olurmuu birdee pratik meze tarzındaa triflerniz varmı meze kelimesnie her ne kdar sevmesemdee merikan salatası tarzındaa vara paylaşıranız sevinrim

kereviz salatası çok kolay, bugünden yapmana gerek yok.ayrıca kerevizler kararabilir elma gibi düşün.. kuru börülce salatası
közlenmiş patlıcan salatası(domates , biber,soğan , sarımsak ,nane ve maydonozla)
közlenmiş patlıcan ( sarımsaklı yoğurtlu)
sarımsaklı köfte

bu arada ana yemek ne düşünüyorsun. ona göre seçenekler düşünelim
.

hmm sende benim gibi çok seviyorsun galiba yemek yapmayi :))

menün güzel bence
bu arada haklisin bende geç yattigim için illaki çok acikiyorum hemen tatloya saldiriyorum ben biraz abartiyorum en erken 1 de yatiyorum hafta sonu 4 e kadar çikabiliyor, üstelikte yag yakan hormon uyuyunca salgilaniyormu$, ben uyumayi sevmem, 4 tte yatinca bile en geç 10.30 hatta daha erken kalkiyorum, sonra gelde kilo ver, birde ak$am 7 de yemek yiyoruz 1 e kadar 6 saat oluyor dogal olarak acikiyorum :26::26:

mmmmmmmmm en sevdigim $eydir mezee, özellikle ismini tam bilmiyorum ama ha$lanmi$ bugdaya sarimsakli ve dere otlu yogurt soguk soguk çok güzel oluyor
ha$lanmi$ pirince, biraz mayonez biraz yogurt (mayonez kadar) çok az kara biber ve ton baligi kat, kari$tir bayagi kati olacak, al yuvarla minik top gibi çok lezzetli oluyor
kirmizi fasülye (meksika fasülyesi), yogurt, ha$lanmi$ makarna, ha$lanmi$ bezelye

aklima bunlar geldi ama geç oldu fikir vermek için :))

kizlar ben bugün sabah ve ögle çok az yedim ve sürekli ayaktaydim, bu yüzden i$teyken ba$im döndü dü$ecegim diye çok korktum

sabah (8 de) : 1 bardak süt, 2-3 ka$ik müsli

ögle (12 de) : 2 tane diyet yogurt

ara (18 de) : bir lokma ekmek, 1 kk peynir

ak$am : 4 tane parmak kadar balik pane, yagsiz 200 kaloridir ama emin degilim pakedine bakmam lazim
1 ka$ik çorba
4 tane tam yeti$memi$ çilek
yarim dilim ekmek sicacikti dayanamadim
1 çatal ispanak

ara : 1 ka$ik nutella, yarim çay ka$igi bal

$imdilik 900 kalori

himmm,yogurtlu havuc salatasi,havuclari önceden kavuruyorum az yagda sarimsakli yogurtla karistiriyorum harika oluyo,bide süzme yogurtla yaparsan daha harika oluyo,kabaklada yapabilirsin. cok sik yaparim ben bu salatayi.yada cevizli cacik yapabilirsin süzme yogurtun icine salataliligi kabuguyla rendele,biraz sarimsak iri kiyilmis ceviz miktarini kendin ayarla ben bazen kullanmiyorum ceviz sade yapiyorum ,nane yada dereotu. buda cok güzel et yemeklerini yada hamur islerinin yanina yakisiyo,daha cok altarnetif var ama bunlar benim sik yaptiklarim,birde mercimek köftesini cok yaparim.bide cok sik yaptigim bir tarif var hem kolay hemde cok lezzetli patatesleri haslave soy,sonra haslanmis patatesleri rendele soganla ve pul biberle kavur,borcama yada servis tepsisine al,üzerine yogurt dök sonra tereyagini yada margarini erit salcayi kavuryogurtlu patatesin üzerine dök üzerine dök

Son düzenleme:
Selam kimseler ugramamis buralar. benim durumum vahim yaa bu hafta bir kilo aldim hatta belki yarina yine almis olurum
sabah nutella falan yedim oglede musli ve yumurta ikindide ise musliyi abarttim yine biraz nutella yedim kendi kendime dedimki aksam bisey yemem birde ne olsun misafir! Aksam yemegine geldiler kiz benim yaslarimda ben sofraya oturmasam olmazdi ve 10 civari sarma yedim bir kasik yogurtla ve ardindan bir avuc cekirdek yedim yarina en az 500gr daha alirim eder 1,5 kilo ben ne zaman zayiflicam yaaa

bu arada hasta oldugumdan beri yani gecen haftadan beri midemde bir bosluk hissediyorum surekli acim bu gidisle degil 8 kilo vermek 8 kilo alacagim kesin

hayırlı sabahlar herkese

kilo bildirimim
geçen hafta 72.000
bu hafta 71.000

aslında cuma günü 70.800 düm ama dün köye gittik mangal keyfini biraz abartmışım sanırım bide şalgam içtim direk şişirdi beni sanırım

herkese günaydınlar
kilo bildirimi 78.5

hastayken 77.5 gördüm ama sabah bu çıktı olsun azda olsa eksi olması iyi bence
eşim evde izinli birazda hasta bugün uğrayamayabilirim herkesin baskül yüzüne güler umarım görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…