- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.061
bugünkü menümüde yazıyım
sabah öğle birlikte oldu
2 poğaça
patates salatası
bir tane un kurabiyesi
tek şekerli 4 fincan çay
küçük bir kase leblebi üzüm kabak çekirdek
bir elma
akşam
karalaha çorbası bir tabak
2 kaşık yoğurtlu havuç salatası
bir haşlanmış patates
tek şekerli iki neskafe
bir buçuk litre su
50 dakika yürüyüş
bugünkü menüm
sabah 1 küçük ev poğaçası
öğlen yarım kızarmış patates
akşam 2 kaşık pilav 1 tavuk pirzola
1.5 litre su
yarım saat yürüyüş
evet yaaa bende varım p.tesi tatil malum tek günmü çift günmü yapalımmm ben çift gün diyorummm eğer uyarsaçarşambaperşembe yapalımm cumamalum okuma günü olduğuiçinn ikram olurr, sizde fikir verin tek gün mü çift günmü yapalımmolsun potimm afiyet şeker olsun kilo olmasın yediklerin
haftaya bütün topik yaparız belki hem gazada geliriz
iverrr erceye verdim cvp yapalım gün seçelim önceayy evet ercem ya topik olarak toplu biseyler yapalim
ne güzel sonradandao lsan anne sevgisini derinden hissediyorsunn maşallahhhbu konu hakkında destan yazabilirim
çocukluğumun uhtedisidir içimde kalan
annemin ve babamın beni sevmediğini zannederdim zaten annem bana kazayla hamile kalmış düşürmeye çok uğraşmış yo becerememiş hep bunları dinledim çocukluğumda ve sevdiğinşi hiç sölemedi
evlendim derdimi bile dökemedim anneme saolsun biraz soğujktur annem şimdi aramız süper ötesi her şey konuşuruz saatlerce alışveriş yaparız ama çocukluğumda beni hiç sevmediğini zannederdim beni doğru düzgün öpmezdi bile
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahşimdiden başarılar diliyorum potim allah kolaylık versin sana
ben toplum arasında çok heyacan yapıyorum kuranı kerim okuyamıyorum bugün ya bismillah dedim cuma okumasında yasin suresini okudum kalbim nasıl çarpıyo ateş bastı helede camide o kadar cemaatin içinde allah kuvvet versin
dün bizde burada camide mevlüte gittik allah kabul etsin inşallah hepimizin yaptığı ibadetleri duaları paygamber efendimizin şefaatine nail etsin
seneyede kutlu doğum haftasına erdirsin hepimizi
tAatlımm şekeri biraz daha azaltsan ha 1-2 bardajlASINIR KALSAN OKEYDE BAYA SIVI İMİŞSİN TEK ŞEKERDE OLSAA TOPLAMINDAA BAYA FAZLA ETMİŞŞŞ BENDE TUZU ÇOK TÜKETİRDİMMM YAVAŞ YAVAŞ AZALTIPŞİMDİ SIFIR TUZ KULLANIYORUM ŞEKERİDEE ÇAYI SADECEE ARADA İÇTİĞİM VE 1 BARDAKLA SINIRLI OLDUĞU İÇİN BENDE TEK ŞEKERLİ İÇİYORUM BAZEN ONUDA KOYMUYORUMM AMA 1 BARDAK OLDUĞU İÇİN BİRŞEY OLACAĞINI SANMIYORUMM SENDEE BENCEE ÖNCE ONUDA YARILA SONRA SIFIRA DÜŞÜR EN AZINDAN KG VERESEYE KADARbugünkü menümüde yazıyım
sabah öğle birlikte oldu
2 poğaça
patates salatası
bir tane un kurabiyesi
tek şekerli 4 fincan çay
küçük bir kase leblebi üzüm kabak çekirdek
bir elma
akşam
karalaha çorbası bir tabak
2 kaşık yoğurtlu havuç salatası
bir haşlanmış patates
tek şekerli iki neskafe
bir buçuk litre su
50 dakika yürüyüş
AÇIKMIYORSAN NE MUTLU AMA ARALARDAA BİR KASE YOĞURT YADA TEK MEYVA YADA BİTKİ ÇAYI KURU MEYVA SIĞDIRSAN SÜPER OLCAKKbugünkü menüm
sabah 1 küçük ev poğaçası
öğlen yarım kızarmış patates
akşam 2 kaşık pilav 1 tavuk pirzola
1.5 litre su
yarım saat yürüyüş
kizlar $u hastaliktan sonra i$tahim o kadar açildiki anlatamam, sürekli midem kaziniyor o derece, üstelikte her zaman oldugu gibi, ne zaman ishal olsam, ardindan a$iri derecede kabi oluyorum, $u an yine öyleyim, karnim 4 aylik hamile gibi, midem gaz dolu, hatta 2 gündür +1 kilo çikiyorum ve sabah okula gidince ayakkabim zar zor oluyor, neden bu kadar $i$tim anlamadim
menümü yazayim
sabah : 2 ka$ik müsli, 1 bardak s¨t
ögle : 1 domates, 2 yumurta (ha$lanmi$)
1 kase müsli
ak$am : 1 kocaman kase %95 i erik olan ho$af, annem çok az $eker atmi$ içine bu yüzden suyunu içmedim
3-4 yemek ka$igi bulgur pilavi
1 ka$ik yogurt
ara : 1 ka$ik nutella
1200 kalori, 2.5 litre su, 3 bardak ye$il çay
slm kızlar yarın kayınvalidem ve görümcem gelecek 8 kiiyizzz toplam kayıncalşdem kereviz salatası çok seviyor yapmak istiyorumm bugünden yapsam yarına bir şey olurmuu birdee pratik meze tarzındaa triflerniz varmı meze kelimesnie her ne kdar sevmesemdee merikan salatası tarzındaa vara paylaşıranız sevinrim
günaydınn...hafta sonu ama erkenden uyandım yatakta tembel tembel ne yapsam diye düşünüyorum. açım ama kalkasım yok...kızım yanımdaki yatağında mışıl mışıl uyuyor. bugün arkadaşıma gideceğim. pasta börek mutlaka vardır bu yüzden kahvaltıyı abartmayacağım hafta sonu olmasına rağmen.
bu arada kızlar diyetteyiz ama benim bir yemek sayfam var artık. sayfamı ziyaret ederseniz sevinirim bi de beğenirseniz tabii..sayfamın adı Göksu'nun Mutfağı.. facebook sayfası..
Günaydın hanımlar bomba gibi bir haftaya sonuna başladım sabah 3 minik dilim karışık tahıl ekmeği yeidm kızaermış salatalık,domates, biraz pınar beyaz, bir ikibanmalık tahin pekmezz yedim vee 30 dk sonraaa
sahilde 45 dk yürdük ailecee 15 -20 dk da karışık aletlerde çalıştık 2 dik yakuş çıktık kan ter içindeydim güzel bir duş şimdide yeşil çay keyfi yapıyorum vee tıka basadoluyum 68,8 kg yeniden düşüşe geçtimm maşallahh diyorum kendime
dünkü menüm
açkarnına nescafe sütsüz şekersiz
45 dk sahilde yürüyüş
25 dk yakın aletlerde çalıştım 2 dik yokuş
sabah aktiva kahvaltı saati
öğle karışık salataa üstüne (yoğurtluelma sirkeli kekik nane limonlu sos yapıp üstüne ekledim mükemmel oldu
ara öğün 1 dilim etimek üzerine kaşar erittim
ara öğün minik kase tuzsuz fıstık
ara yeşil çay
akşam yine aynı salatadan
ara kuru kayısı 2 tane 1 tam ceviz kuru üzüm 1 galete (ferihakarşısında el oyalıyıcısı)
1.5 su
slm kızlar yarın kayınvalidem ve görümcem gelecek 8 kiiyizzz toplam kayıncalşdem kereviz salatası çok seviyor yapmak istiyorumm bugünden yapsam yarına bir şey olurmuu birdee pratik meze tarzındaa triflerniz varmı meze kelimesnie her ne kdar sevmesemdee merikan salatası tarzındaa vara paylaşıranız sevinrim
atamızın çocuklarımıza armağan ettiği 23 nisan kutlu olsun hepinize ve yavrularınıza
hayırlı sabahlar herkese
kilo bildirimim
geçen hafta 72.000
bu hafta 71.000
aslında cuma günü 70.800 düm ama dün köye gittik mangal keyfini biraz abartmışım sanırım bide şalgam içtim direk şişirdi beni sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?