Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çok güzel canım ya tebrikler...bence 77,50 yide görebilirsin tuvaletini yapmamışsındır...

günaydın kızlar. aslını isterseniz hiç keyfim yok. geçmişi daha sonra okuyacağım. kilo verenleri tebrik ederim.

kilo bildirimi : 63.7

bu sabah regl olmama rağmen kilom düşük çıktı. ama inanın iki gündür çok az şey yedim. bunun etkisi vardır. yani gerçekten bu kadar kilo vermemişimdir. su kaybıdır diye düşünüyorum. umarım geri almam.
hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere

Ancak fırsat buldumm geldimmm
Hafta sonuu eşimimn köyüne gittikk 2 gün kaldıkkk ordaaa

Şimdidee ortalıkk toplamalayla uğraşıyorumm yazlıkları tamm çıkarmıştımm cuma akşamıı eşimm iştenn gelince köye gidelimm dedii ve benn öylece bırakıpp çıktıkk evdenn
şimdi heryer heryerdeee
,biraz onlarla uğraşıyorummm
Diyett içinde kızlarr bozmadımmm inannın neler yaptılarr ama yemedimm çünküü bende böyle birşeyy varr tamm kafama koyarsamm kesinliklee yemiyorumm amaa niyetleyemezsemm kendime baş gelemiyorummmm

köyde olunca yürüyüşş yapamadımm tabikiii
köydedee sadece 3 kaşıkk kurutulmuşş taze fasülye yedimm ve birde haşlanmışş tavukk
bizimkilerr köy ekmeğii vardırr sıcak sıcak yaptı kayınvalide ondan bile yemedimmm yoksaa nasıl yerdim benn onuu yağğ sürerekkk

şimdi kaldığımm yerden devam ediyorummm

akşama kızımınn stadyumda gösterisii varr oraya gideceğimmm şu evii az toparlıyayımm
kızlarr söz verdiğimm gibii 20 mayıss tartıı günümm ve resimm paylaşacağımm sizlee basküldekii kilomuu ve bende çok merak ediyorumm sonuçç ne olacakk
kızlarımm sabahh yine benii tartılarr ooooo anne 1 buçukk kilo vermişsiinnnn dedilerr

ooo kizlar supersiniz, alinti yapamiyorumm, ama hepiniz vermi$sinizz ma$allah sanirim bir tek ben aldim (
hala yataktayim birazdan tartilacagim :18::18::18: en son tartildigimda bir kilo fazla çikiyordum ama dun misafir geldi eminimki iki kilo fazla çikcagim

persefnem çok guzel gidiyorsun ma$allah!
karabiber sende supersin az kaldi sanirim isveçin bitmesine
kontes senide tebrik ederimmm

bu arada 23 nisan kutluuuu olsunnnnnnn biza hala çocuguzzzzzzzz

merhabalar arkadaşlar
geçen hafta 70 bu hafta 69 kiloyum tammm bir kilo vermişim aslında kaçamaklarım olmasydı daha çok verebilirdim heralde olsun bir kiloda yeter bana

dün yazlıkları çıkarttım ve iki senedir olmayan ama atmaya kıyamadığımın bütün kıyafetlerime girdim
dolapta beni beklemekten kirlenmişler bugün onları yıkayıp ütülemem lazım çook işim var çoook

ben kilo almisimdir,hafta sonu misafir vardi dünde peygamber efendimiz icin kutlu dogum düzenledik camiler arasi bu arada siirimide okudum faceya koyayim bi ara izleyin sizde,neyse uzatmayayim bir sürü yiyecek icecek ardi e tabi yemeden durulurmu,yine yedim camis gibi offfffff offffffffbu arada duygunun isimi varki acaba bugün giremedi

sonunda cesaretimi toplayip tartildim, ve sonuç korktugum gibi, üzüldüm ama hakettim, hiç ekemk yemeyen ben, bu hafta 4-5 dilim yedim, nutellayi birakan ben, hergün birkaç ka$ik yedim birde hafta sonu misafir gelince, sarma yemeyen ben, yarim tabak yedim....hakettim yani

geçen hafta : 67.2
bu hafat : 68.2

kizlar artik canima tak etti, ba$langiç kilomla ayni olan birtek ben varim, artik üzülerek yaziyorum ama zayiflama haplarina geçecegim, bazi markalar buldum ama eczane di$inda ba$ka hiçbiryerden almicam...

evet canımm azkaldı isveçinn bitmesine ama hafta sonuu isveç gibii olmadııı
ama ço az dediğimm gibii çokk az yedimmm

bu bitince 2 günn ayran detoksu yapacağımm çokk hoşuma gittii

bir oku istersen sende

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

kesinlikle hap kullanmani tavsiye etmiyorumdaha genceciksin neler duyuyoruz televizyonda zayiflama haplari ile ilgili,bogazi tutmadiktan sonra onlarin hepsi fasofiso ayrica öyle cok abartili bir kilon yokki senin,yavas yavas verirsin zamanla,cok aceleciyoz biz toplum olarak,bende öyle hemen verelim istiyoruz,halbuki zamana yaysak acele etmeden yavas yavas ,mesela ekmegi cikartsak hayatimizdan günde bir dilimse yarima indirsek,sekeri azaltsak,tatliyi azaltsak,birazda hareket etsek eminim faydasi olacak,

leylammmmmm yazdıklarını gormedım okumadım sayıyorum yoksamkı sopayla gelırım yanına senın kılonda ne varkı bu kadar kendını sıkıyorsun bak bana kac aydır ancak 79 dayım bızde bozuyoruz dıyetımızı ama ertesı gun tekrar sıkı sıkı sarılıyoruz basaramayacagız dıye bırseyy yokk yılmak yokkk azaz ıstedıgımız herseyden yemek var bol harekett varrr vee ben emınımkı senın cok azımle ıstedıklerıne basarabılecegıne sakın ılac mılacccc yok oyle seyler

duygum kılom:79

kendine işkence etme canım ya. bu işi bu kadar stres edindiğimiz için kilo veremiyoruz biz. gerçekten pozitif düşünüp kendine inanınca gidiyor kilolar. bak bana aynı senin gibiydim ama hızla kilo veriyorum. üstelik o kadar da kaçamaklarım oldu. bir paket bisküvi 1 büyük milka yedim. ama naptım ertesi günü dengeledim. sporu ihmal etmediğim olşabildiğince.

geçen sene ben de zayıflama hapı kullanmıştım ama spor yaptığım halde ayda 1 kilo verdim. yani yemeyi kısmadığın sürece işe yaramıyor o haplar.

selam biliyorrum çok boşladım ama beni affedin misafirim var ve uzun süre yatılı ybosna bdüzü arası mekik dokudum kilo bildirimi 58.5

canim bende zaten bir yildir vermeye çali$iyorum, 1 hafta diyetle verdigimi bir günde geri ala ala bir yil geçti ben hala yerimde sayiyorum, bir hafta bir kilo veriyorum diger hafta o bir kiloyu aliyorum ve önümde 3 ay kaldi, ba$ka çarem yok, kararim kesin hap alacagim

az az yiyebilsem ke$ke, ya tüm gün aç kalcam yada bir $eyi agzima alinca devami geliyor, kullanmak istedigim hap mideyi $i$irip yememi engellicek

off ya inanki eski ataklarima döndüm geri, artik 3 gün diyet yapip bozmuyorum o kadar bile yapamiyorum, bir ögün diyet yapip diger ögün bozuyorum, ya dü$ünsene, 4 günde 700gr $ekerli müsli yemi$im haberim yok! i$tahim çok açildi buna dur diyemiyorum, tek çarem hap, ama zayiflama hapi degil, mideyi $i$irip açlik hissini yok eden bir$ey, denemek istiyorum yoksa kafayi yicem artik! üstelikte iki hafta okulum tatil, ve her tatilde oldugu gibi 2 kilo almak istemiyorum, yarin para çekip alacagim kafaya koydum, yan etkilerinide göze aldim :18:

seni tebrik ediyorum canim bu arada, çok iyi verdin, ya inanki hep 55 kilo diyordum, sonra hedefimi 58 e çikardim, ama $u an 60 hedefim oldu! yani 8-9 kilo vermeliyim 3 ayim var, diyet yapamadigim için ba$ka yollar denicem

canım ya gerçekten üzülüyorum seni böyle gördükçe insanı nasıl üzdüğünü çok iyi bilirim, emek veriyorsun ama bir yerde patlıyor. çok zor gerçekten. sana yardımcı olmayı çok istiyorum. acaba psikolojik bir destek gerekiyor mu?

teşekkür ederim canım. inşallah vermeye devam ederim. umarım sen de bir an önce bu psikolojik bunalımından kurtulursun da kilo verirsin.
hem madem 2 hafta okulun yok, bunu lehine çevir ve spor yap. günde 2 saat. mesela sabahları yürüyüş yaparsın. akşam üstü de leslie 3 mil yaparsın.

ya $u an psikolojik oldugunu sanmiyorum ne stres var nede fazla bir dert ama neden böyle oldum anlamadim, sanirimartik diyetten yoruldum tam bir yil oldu kilo vermeye çali$ali ama geçen sene tam bu ayda 63 kiloyken $u an 68-69 olmak beni çileden çikariyor
sabahlari zaten okula giderken araba kullanmiyorum yürüyorum hatta arkada$larin neredeyse ko$uyorsun diyorlar, haftanin 5 günü gidi$ dönü$ 40dk oluyor, bazen iki kere gidiyorum yani 1 saat 20dk yürüdügüm oluyor, hafta sonu i$e gidiyorum yorucu bir i$ sürekli ayaktayim minimum 7 saat çali$iyorum bazen 10 hatta 11 saat çali$tigim oluyor, yine hep ayakta, evde ise youtube den video açip $arki koyup egzersiz yapiyorum, 1 haftadair ip atliyorum geceleri balkonda veya banyoda, ama dedigim gibi bu hafta hep aç gibiydim hep yedim hatta aylardir ekmek yemeyen ben, ekmek yemeye bile ba$dim, bugün biraz daha iyidim ama hapsiz kilo veremem eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…