- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.081
günaydın arkadaşlarım
kilom 64,2 geldi
herkese günaydınlar
kilo bildirimi 78.5
hastayken 77.5 gördüm ama sabah bu çıktı olsun azda olsa eksi olması iyi bence
eşim evde izinli birazda hasta bugün uğrayamayabilirim herkesin baskül yüzüne güler umarım görüşmek üzere
dün yazlıkları çıkarttım ve iki senedir olmayan ama atmaya kıyamadığımın bütün kıyafetlerime girdim
dolapta beni beklemekten kirlenmişler bugün onları yıkayıp ütülemem lazım çook işim var çoook
ooo kizlar supersiniz, alinti yapamiyorumm, ama hepiniz vermi$sinizz ma$allah sanirim bir tek ben aldim(
hala yataktayim birazdan tartilacagim :18::18::18: en son tartildigimda bir kilo fazla çikiyordum ama dun misafir geldi eminimki iki kilo fazla çikcagim
persefnem çok guzel gidiyorsun ma$allah!
karabiber sende supersin az kaldi sanirim isveçin bitmesine
kontes senide tebrik ederimmm
bu arada 23 nisan kutluuuu olsunnnnnnn biza hala çocuguzzzzzzzz
sonunda cesaretimi toplayip tartildim, ve sonuç korktugum gibi, üzüldüm ama hakettim, hiç ekemk yemeyen ben, bu hafta 4-5 dilim yedim, nutellayi birakan ben, hergün birkaç ka$ik yedim birde hafta sonu misafir gelince, sarma yemeyen ben, yarim tabak yedim....hakettim yani
geçen hafta : 67.2
bu hafat : 68.2
kizlar artik canima tak etti, ba$langiç kilomla ayni olan birtek ben varim, artik üzülerek yaziyorum ama zayiflama haplarina geçecegim, bazi markalar buldum ama eczane di$inda ba$ka hiçbiryerden almicam...
sonunda cesaretimi toplayip tartildim, ve sonuç korktugum gibi, üzüldüm ama hakettim, hiç ekemk yemeyen ben, bu hafta 4-5 dilim yedim, nutellayi birakan ben, hergün birkaç ka$ik yedim birde hafta sonu misafir gelince, sarma yemeyen ben, yarim tabak yedim....hakettim yani
geçen hafta : 67.2
bu hafat : 68.2
kizlar artik canima tak etti, ba$langiç kilomla ayni olan birtek ben varim, artik üzülerek yaziyorum ama zayiflama haplarina geçecegim, bazi markalar buldum ama eczane di$inda ba$ka hiçbiryerden almicam...
kesinlikle hap kullanmani tavsiye etmiyorumdaha genceciksin neler duyuyoruz televizyonda zayiflama haplari ile ilgili,bogazi tutmadiktan sonra onlarin hepsi fasofiso ayrica öyle cok abartili bir kilon yokki senin,yavas yavas verirsin zamanla,cok aceleciyoz biz toplum olarak,bende öyle hemen verelim istiyoruz,halbuki zamana yaysak acele etmeden yavas yavas ,mesela ekmegi cikartsak hayatimizdan günde bir dilimse yarima indirsek,sekeri azaltsak,tatliyi azaltsak,birazda hareket etsek eminim faydasi olacak,
leylammmmmm yazdıklarını gormedım okumadım sayıyorum yoksamkı sopayla gelırım yanına senın kılonda ne varkı bu kadar kendını sıkıyorsun bak bana kac aydır ancak 79 dayım bızde bozuyoruz dıyetımızı ama ertesı gun tekrar sıkı sıkı sarılıyoruz basaramayacagız dıye bırseyy yokk yılmak yokkk azaz ıstedıgımız herseyden yemek var bol harekett varrr vee ben emınımkı senın cok azımle ıstedıklerıne basarabılecegıne sakın ılac mılacccc yok oyle seyler
duygum kılom:79
kendine işkence etme canım ya. bu işi bu kadar stres edindiğimiz için kilo veremiyoruz biz. gerçekten pozitif düşünüp kendine inanınca gidiyor kilolar. bak bana aynı senin gibiydim ama hızla kilo veriyorum. üstelik o kadar da kaçamaklarım oldu. bir paket bisküvi 1 büyük milka yedim. ama naptım ertesi günü dengeledim. sporu ihmal etmediğim olşabildiğince.
geçen sene ben de zayıflama hapı kullanmıştım ama spor yaptığım halde ayda 1 kilo verdim. yani yemeyi kısmadığın sürece işe yaramıyor o haplar.
off ya inanki eski ataklarima döndüm geri, artik 3 gün diyet yapip bozmuyorum o kadar bile yapamiyorum, bir ögün diyet yapip diger ögün bozuyorum, ya dü$ünsene, 4 günde 700gr $ekerli müsli yemi$im haberim yok! i$tahim çok açildi buna dur diyemiyorum, tek çarem hap, ama zayiflama hapi degil, mideyi $i$irip açlik hissini yok eden bir$ey, denemek istiyorum yoksa kafayi yicem artik! üstelikte iki hafta okulum tatil, ve her tatilde oldugu gibi 2 kilo almak istemiyorum, yarin para çekip alacagim kafaya koydum, yan etkilerinide göze aldim :18:
seni tebrik ediyorum canim bu arada, çok iyi verdin, ya inanki hep 55 kilo diyordum, sonra hedefimi 58 e çikardim, ama $u an 60 hedefim oldu! yani 8-9 kilo vermeliyim 3 ayim var, diyet yapamadigim için ba$ka yollar denicem
canım ya gerçekten üzülüyorum seni böyle gördükçeinsanı nasıl üzdüğünü çok iyi bilirim, emek veriyorsun ama bir yerde patlıyor. çok zor gerçekten. sana yardımcı olmayı çok istiyorum. acaba psikolojik bir destek gerekiyor mu?
teşekkür ederim canım. inşallah vermeye devam ederim. umarım sen de bir an önce bu psikolojik bunalımından kurtulursun da kilo verirsin.
hem madem 2 hafta okulun yok, bunu lehine çevir ve spor yap. günde 2 saat. mesela sabahları yürüyüş yaparsın. akşam üstü de leslie 3 mil yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?