Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu arada bugünki menümüde payla$ayim, pekte iç açici degil....

sabah (11.30) yarim litre su, yarim litre ye$il ve form çayi kari$imi

ögle (12 civari) 1 büyük kase sebze çorbasi (yagsiz)
1 kk yagli peynir
1 zeytin
1 yemek ka$i reçel

ara (di$ardaydim) 1 browni

ak$am yarim tavuk budu, bir kase yagsiz çorba, 1 ka$ik bulgur pilavi, 2 sarma 1 avuç müsli

i$te bu bile bana çok zor geldi

bu arada duyfer nerelerde acaba?

maşallahh feslim sanaa tebriklerr 6 rakamlaraa bir tık kalmışşş

günaydın arkadaşlarım

kilom 64,2 geldi
ne güzel bir kg benim sözde ilk hedefim 64 bi gelemedimmm
inşallah cnmmm.. tebrikler cnmm
bana gelince ben aynıyım 72 hafta içi 71 i gördüm hatta altını ama çok dengesiz beslendimm..neyse sağlık olsun...
bencede önce sağlık olsunn sen bu hafta toparlasınnnn
tebrikler tatlımmm sende eminadımlarla ilerliyorsun
günaydinnnn
kilo bildirimi yapamiyorum malesef tartimin pili bitmis,bugün pil alabilirsen yarin sabah kilo bildirimi yaparim insallah
tamam tatlım bugün yaparsın
harika tatlım abırsızlıkla bekliyorumnm inşbu istedin hırsınn istediin kg ulaşasaya kadar devam ederrr

merhabalar arkadaşlar
geçen hafta 70 bu hafta 69 kiloyum tammm bir kilo vermişim aslında kaçamaklarım olmasydı daha çok verebilirdim heralde olsun bir kiloda yeter bana
süpersin ercemmm yaaaamaşallahhhh tebrik ederimmm
tatlım ben cuma günü dedim benmi eşime tatildiii kıyafeti bakamya gittim dün bu arada ALLAH KABUL ETSİNNN
SAÇMALAMAAA LEYYAAA BUMU ÇÖZÜMM YANİ ÖRNEK VERMEYİ SEVMEM AMA BURDA BİR ÇOK İKŞİ SPOR Ypıyorr dikkat edişyor sende biliyorsun sebebini kaçırınca hopp geri geliyor kg sen yine yemin etmee olayına don vee leslie gibi aktiviteler yap dans ett biraz hareket ettt tatlımm ilaç çözüm değil etrafta bir sürü orjinal marka adı altıbnda merdiven altıı ürünler satıyorlarr sonuç ölümm ALLAH kruunn ÖYLE BİRŞEY OLSA ÖNCE BENM İÇMEM LAZIM DÜĞÜNE 15 GÜN KALMIŞ BEN DAHA KG KAÇ SÖZDE 60 OLCAKTIM NASİP DEĞİLMİŞ
KATILIYORUM GAMZEMMSANAAA İLAÇ İÇMEYE KALKSAM ÖNCE BİZİM İÇMEMİZ LAZIMMM DİMİ AMA ONUN YERİNEE HIRS YAPIIP SAĞLIKLI VERMEYE ÇALIŞIYORUZZ NEYSE TATLIMM YENİDEN 7 LÜ RAKJAMLAR allah tez vakitte 69 göstersin inşallahh
selam biliyorrum çok boşladım ama beni affedin misafirim var ve uzun süre yatılı ybosna bdüzü arası mekik dokudum kilo bildirimi 58.5
a.s tatlımmm takma senn kg bildirİMİNİ yAPTINMI İDARE EDERİZ GERSİNİ
İŞTE CNM SEN BÖYLE YAPARSANN TABİ BİRŞEY OLMAZZZ ÖNCE BUNLARI ÇIKAR HAYATINDAA BAK BENİM DOLAPTA NELER VAR NELERR ELİMİ SÜRMÜYORUM artıkk çokkk zorunlu olduunda yiyorum odaa istisna yaniii

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr haftamız bereketli hayırlı ve sağlıkla geçsin inşallahhh....ben dün kimse uğramazz sanıyordum eşler evdedir diye tek benimkimi evdeymiş acepppp neyse dünn saat 11 gibi alışverişe gittikkbenim abiyem içinnn aslında öyle dolanıp fikir alcaktıkk ama birşey beğendmm aldımm malumm 60 kg olmadıım içinn hedefimdeki gibi tek omu<olayı iptal yani hayalimdeki elbise diyeee rezil almayı göz alamazdımm hanım hanımcık ama uçuş uçuş bir elbise aldımmm tABİ saçma bir bedende olduğum içinn şuann tadilattaa yani vucuıduma göre düzeltiyorlarrr cuma teslim alcam düğündee komple saçbaş ayakkabulı resmi paylaşcam bu aradaa neyseee kg 68,8 .. aslında 68,3 kadar düştüm ama pazar müsafir vardı kızlarr döktrüdüm resmen 8 kişiydik 8 kişininde sevdii şeyleri yaptımm final tramusu kedi dilli aylar sonraaa resmen yemek yapmamamın acısını çıkARDIMMM:)))) neysee 500 gr fazlam var ama wc çıkmadımmm neyse 68,8 şuan 15 günde 65 olurmuyum acabaa .. herkez iyidir inşallahhh bugün gündemimde temizlik,muhtara ve ana sağlığına gitmek varrr

günaydın arkadaşlarım nasılsınız

lütfen artıkım silkelenip kendimize gelelimm sizin yaptığınız kaçamaklar beni de etkiliyor burası hep birlikte zayıflama topiğiiii

leyyaa artık düzenli bi şekilde beslenmeye geç sabah suyla beslenip akşama cozutuyorsun 1 günde mucizeler bekliyorsunnn

herşeyden ye ama azar azar şu nutellayı hayatından çıkarrr 1 kaşık 2 kaşık derken az yediğin öğünlerde gidiyor elden kusura bakma

biraz sert olduysa ama senin adına üzülüyorum artık ocaktan beri uğraşıyoruz

bu arada bu sabah 63,7 geldimm

günaydınnnnnnnnn
sabah yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltı yapıcam bugün çook işim var birsürü ütü beni bekliyo

kızlar bugün mercimek köftesi yapıcam aylardır eltim istiyodu yapmamıştım bugün yapıcam acaba kalorisi nasıldır bu köftenin

katılıyorummm snaaa

günaydınnnnnnnnn
sabah yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltı yapıcam bugün çook işim var birsürü ütü beni bekliyo
ohhsefan olsunn benimde işim var daha başlamadım
kızlar bugün mercimek köftesi yapıcam aylardır eltim istiyodu yapmamıştım bugün yapıcam acaba kalorisi nasıldır bu köftenin

çok seviyorum ama fazladır herghalde
duygu erce çıkın yukarı konuşalım
geldimmmmmmmmmm

resmini merakla bekliyorum güle güle kullan elbiseni iyi günlerde canım

günaydinnn
üzgünüm ama pil alamadim
carsiya ciktim aksam üstü kiza mama aldim ,pillere bi bakiyim dedim benim tartiyada kalem pil olmuyo,ayni saat pili gibi ama daha büyük,bi baktim 5 euro ,hem cok pahali geldi hemde mama vs. aldigim icin üzerimdeki para bitti,baska bi yere bakarim artik ,ucuz seyler satan bi dükkanimiz var bugün oraya bakarim,duygu istersen beni sonra güncelle istersen haftaya canim sana birakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…