- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.101
maşallahh feslim sanaa tebriklerr 6 rakamlaraa bir tık kalmışşşhayırlı sabahlar herkese
kilo bildirimim
geçen hafta 72.000
bu hafta 71.000
aslında cuma günü 70.800 düm ama dün köye gittik mangal keyfini biraz abartmışım sanırım bide şalgam içtim direk şişirdi beni sanırım
ne güzel bir kg benim sözde ilk hedefim 64 bi gelemedimmmgünaydın arkadaşlarım
kilom 64,2 geldi
inşallah cnmmm.. tebrikler cnmmherkese günaydınlar
kilo bildirimi 78.5
hastayken 77.5 gördüm ama sabah bu çıktı olsun azda olsa eksi olması iyi bence
eşim evde izinli birazda hasta bugün uğrayamayabilirim herkesin baskül yüzüne güler umarım görüşmek üzere
bencede önce sağlık olsunn sen bu hafta toparlasınnnnbana gelince ben aynıyım 72 hafta içi 71 i gördüm hatta altını ama çok dengesiz beslendimm..neyse sağlık olsun...
tebrikler tatlımmm sende eminadımlarla ilerliyorsungünaydın kızlar. aslını isterseniz hiç keyfim yok. geçmişi daha sonra okuyacağım. kilo verenleri tebrik ederim.
kilo bildirimi : 63.7
bu sabah regl olmama rağmen kilom düşük çıktı. ama inanın iki gündür çok az şey yedim. bunun etkisi vardır. yani gerçekten bu kadar kilo vermemişimdir. su kaybıdır diye düşünüyorum. umarım geri almam.
hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere
tamam tatlım bugün yaparsıngünaydinnnn
kilo bildirimi yapamiyorum malesef tartimin pili bitmis,bugün pil alabilirsen yarin sabah kilo bildirimi yaparim insallah
harika tatlım abırsızlıkla bekliyorumnm inşbu istedin hırsınn istediin kg ulaşasaya kadar devam ederrrAncak fırsat buldumm geldimmm
Hafta sonuu eşimimn köyüne gittikk 2 gün kaldıkkk ordaaa
Şimdidee ortalıkk toplamalayla uğraşıyorumm yazlıkları tamm çıkarmıştımm cuma akşamıı eşimm iştenn gelince köye gidelimm dedii ve benn öylece bırakıpp çıktıkk evdenn
şimdi heryer heryerdeee
,biraz onlarla uğraşıyorummm
Diyett içinde kızlarr bozmadımmm inannın neler yaptılarr ama yemedimm çünküü bende böyle birşeyy varr tamm kafama koyarsamm kesinliklee yemiyorumm amaa niyetleyemezsemm kendime baş gelemiyorummmm
köyde olunca yürüyüşş yapamadımm tabikiii
köydedee sadece 3 kaşıkk kurutulmuşş taze fasülye yedimm ve birde haşlanmışş tavukk
bizimkilerr köy ekmeğii vardırr sıcak sıcak yaptı kayınvalide ondan bile yemedimmm yoksaa nasıl yerdim benn onuu yağğ sürerekkk
şimdi kaldığımm yerden devam ediyorummm
akşama kızımınn stadyumda gösterisii varr oraya gideceğimmm şu evii az toparlıyayımm
kızlarr söz verdiğimm gibii 20 mayıss tartıı günümm ve resimm paylaşacağımm sizlee basküldekii kilomuu ve bende çok merak ediyorumm sonuçç ne olacakk
kızlarımm sabahh yine benii tartılarr ooooo anne 1 buçukk kilo vermişsiinnnn dedilerr
süpersin ercemmm yaaaamaşallahhhh tebrik ederimmmmerhabalar arkadaşlar
geçen hafta 70 bu hafta 69 kiloyum tammm bir kilo vermişim aslında kaçamaklarım olmasydı daha çok verebilirdim heralde olsun bir kiloda yeter bana
tatlım ben cuma günü dedim benmi eşime tatildiii kıyafeti bakamya gittim dün bu arada ALLAH KABUL ETSİNNNben kilo almisimdir,hafta sonu misafir vardi dünde peygamber efendimiz icin kutlu dogum düzenledik camiler arasi bu arada siirimide okudum faceya koyayim bi ara izleyin sizde,neyse uzatmayayim bir sürü yiyecek icecek ardi e tabi yemeden durulurmu,yine yedim camis gibiofffffff offffffffbu arada duygunun isimi varki acaba bugün giremedi
SAÇMALAMAAA LEYYAAA BUMU ÇÖZÜMM YANİ ÖRNEK VERMEYİ SEVMEM AMA BURDA BİR ÇOK İKŞİ SPOR Ypıyorr dikkat edişyor sende biliyorsun sebebini kaçırınca hopp geri geliyor kg sen yine yemin etmee olayına don vee leslie gibi aktiviteler yap dans ett biraz hareket ettt tatlımm ilaç çözüm değil etrafta bir sürü orjinal marka adı altıbnda merdiven altıı ürünler satıyorlarr sonuç ölümm ALLAH kruunn ÖYLE BİRŞEY OLSA ÖNCE BENM İÇMEM LAZIM DÜĞÜNE 15 GÜN KALMIŞ BEN DAHA KG KAÇ SÖZDE 60 OLCAKTIM NASİP DEĞİLMİŞsonunda cesaretimi toplayip tartildim, ve sonuç korktugum gibi, üzüldüm ama hakettim, hiç ekemk yemeyen ben, bu hafta 4-5 dilim yedim, nutellayi birakan ben, hergün birkaç ka$ik yedim birde hafta sonu misafir gelince, sarma yemeyen ben, yarim tabak yedim....hakettim yani
geçen hafta : 67.2
bu hafat : 68.2
kizlar artik canima tak etti, ba$langiç kilomla ayni olan birtek ben varim, artik üzülerek yaziyorum ama zayiflama haplarina geçecegim, bazi markalar buldum ama eczane di$inda ba$ka hiçbiryerden almicam...
KATILIYORUM GAMZEMMSANAAA İLAÇ İÇMEYE KALKSAM ÖNCE BİZİM İÇMEMİZ LAZIMMM DİMİ AMA ONUN YERİNEE HIRS YAPIIP SAĞLIKLI VERMEYE ÇALIŞIYORUZZ NEYSE TATLIMM YENİDEN 7 LÜ RAKJAMLAR allah tez vakitte 69 göstersin inşallahhleylammmmmm yazdıklarını gormedım okumadım sayıyorum yoksamkı sopayla gelırım yanına senın kılonda ne varkı bu kadar kendını sıkıyorsun bak bana kac aydır ancak 79 dayım bızde bozuyoruz dıyetımızı ama ertesı gun tekrar sıkı sıkı sarılıyoruz basaramayacagız dıye bırseyy yokk yılmak yokkk azaz ıstedıgımız herseyden yemek var bol harekett varrr vee ben emınımkı senın cok azımle ıstedıklerıne basarabılecegıne sakın ılac mılacccc yok oyle seyler
duygum kılom:79
a.s tatlımmm takma senn kg bildirİMİNİ yAPTINMI İDARE EDERİZ GERSİNİselam biliyorrum çok boşladım ama beni affedin misafirim var ve uzun süre yatılı ybosna bdüzü arası mekik dokudum kilo bildirimi 58.5
İŞTE CNM SEN BÖYLE YAPARSANN TABİ BİRŞEY OLMAZZZ ÖNCE BUNLARI ÇIKAR HAYATINDAA BAK BENİM DOLAPTA NELER VAR NELERR ELİMİ SÜRMÜYORUM artıkk çokkk zorunlu olduunda yiyorum odaa istisna yaniiibu arada bugünki menümüde payla$ayim, pekte iç açici degil....
sabah (11.30) yarim litre su, yarim litre ye$il ve form çayi kari$imi
ögle (12 civari) 1 büyük kase sebze çorbasi (yagsiz)
1 kk yagli peynir
1 zeytin
1 yemek ka$i reçel
ara (di$ardaydim) 1 browni
ak$am yarim tavuk budu, bir kase yagsiz çorba, 1 ka$ik bulgur pilavi, 2 sarma 1 avuç müsli
i$te bu bile bana çok zor geldi
bu arada duyfer nerelerde acaba?
duygu erce çıkın yukarı konuşalım
katılıyorummm snaaagünaydın arkadaşlarım nasılsınız
lütfen artıkım silkelenip kendimize gelelimm sizin yaptığınız kaçamaklar beni de etkiliyor burası hep birlikte zayıflama topiğiiii
leyyaa artık düzenli bi şekilde beslenmeye geç sabah suyla beslenip akşama cozutuyorsun 1 günde mucizeler bekliyorsunnn
herşeyden ye ama azar azar şu nutellayı hayatından çıkarrr 1 kaşık 2 kaşık derken az yediğin öğünlerde gidiyor elden kusura bakma
biraz sert olduysa ama senin adına üzülüyorum artık ocaktan beri uğraşıyoruz
bu arada bu sabah 63,7 geldimm
ohhsefan olsunn benimde işim var daha başlamadımgünaydınnnnnnnnn
sabah yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltı yapıcam bugün çook işim var birsürü ütü beni bekliyo
kızlar bugün mercimek köftesi yapıcam aylardır eltim istiyodu yapmamıştım bugün yapıcam acaba kalorisi nasıldır bu köftenin
geldimmmmmmmmmmduygu erce çıkın yukarı konuşalım
yolla yolla ütü yapmayı çoook severimercecim kolay gelsin benim ütüleride yollayayım mı
bayağı çokmuş kalorisi ama ben yağını az koyarım heralde o kadar kalorili olmaz benim yaptığım3 tanesi 154 kalorimiş
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr haftamız bereketli hayırlı ve sağlıkla geçsin inşallahhh....ben dün kimse uğramazz sanıyordum eşler evdedir diye tek benimkimi evdeymiş acepppp neyse dünn saat 11 gibi alışverişe gittikkbenim abiyem içinnn aslında öyle dolanıp fikir alcaktıkk ama birşey beğendmm aldımm malumm 60 kg olmadıım içinn hedefimdeki gibi tek omu<olayı iptal yani hayalimdeki elbise diyeee rezil almayı göz alamazdımm hanım hanımcık ama uçuş uçuş bir elbise aldımmm tABİ saçma bir bedende olduğum içinn şuann tadilattaa yani vucuıduma göre düzeltiyorlarrr cuma teslim alcam düğündee komple saçbaş ayakkabulı resmi paylaşcam bu aradaa neyseee kg 68,8 .. aslında 68,3 kadar düştüm ama pazar müsafir vardı kızlarr döktrüdüm resmen 8 kişiydik 8 kişininde sevdii şeyleri yaptımm final tramusu kedi dilli aylar sonraaa resmen yemek yapmamamın acısını çıkARDIMMM:)))) neysee 500 gr fazlam var ama wc çıkmadımmm neyse 68,8 şuan 15 günde 65 olurmuyum acabaa .. herkez iyidir inşallahhh bugün gündemimde temizlik,muhtara ve ana sağlığına gitmek varrr
yolla yolla ütü yapmayı çoook severim
bayağı çokmuş kalorisi ama ben yağını az koyarım heralde o kadar kalorili olmaz benim yaptığım
resmini merakla bekliyorum güle güle kullan elbiseni iyi günlerde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?