- Konu Sahibi Betul_20162010
-
sooole sooolee bizde bilelimaferim sanaaaaa ben söylemeyim az önce ne yediğimi açmaladım daaa :18:
hoşgeldin el ayakçekildiii
gunduz yediklerimi dengelemek icin tutuyorum kendimi birde hirs oldu pazar gunu icin izin verdim kendime onden accik suzulsem fena olmazkutlarım hep böyle ol..bende açlıktan kalemimi kemirirken eleman yeşil küçük masum bir elma getirmiş hayır diyemedim şimdi onu yiyorum...
menu cok guzel bence ama ara mutlaka olmali deniyor metabolizma yavaslamasin diye.yarib patlican mi yapsam nekızlar dısardaydım sımdı geldım sporumu 1 saat yaptım
sabah
1 yumurta
1 dılım kepek ekmek
yesıl cay
10 badem
ara yok
oglen
3 cıg kofte
aksam
patlıcan yemegı
bı kase yogurt
1 yesıl cay
2 lt su
bu arada bende ankarada yasıyorum aslen yozgatlıyım ama pek bılmem orakları
buarada belllı oldumu lıste kım kacıncı..
amin inşallah...Maşallah kocaman genç kız olmuş ne güzel size arkadaş olur dert ortağı olur...Bened biran hayal ediyorum kızımın büyüğünü çok güzel bir duygu...Her yaşın ayrı dertleri varmış gerçi..Rabbim cümlemize kolaylıklar verisn..
ay çok güzel olduu ya bende yükledimm sıpamıı
maşallah hepsinee[/QUOTE
maşallah çocuklarına ikiside ayrı güzel
benim kızda bayıldı senin oğluna
tickerfactory e gir ordan weighloss sec sirayla yonlendiriyor sonrasini en sonda kutular icinde kodlar veriyor 2.kutudakini http ile baslayip png ile bitecek sekilde kopyala.kontrol paneliden profil duzenleye gir orda cetvel kutucugu var oraya yapistir sonra onaylabana kilo cetvelini nasıl yapacağım hakkında bilgi verirmisiniz
ay çok güzel olduu ya bende yükledimm sıpamıı
maşallah hepsinee[/QUOTE
maşallah çocuklarına ikiside ayrı güzel
benim kızda bayıldı senin oğluna
çok sağoll canımmm
tickerfactory e gir ordan weighloss sec sirayla yonlendiriyor sonrasini en sonda kutular icinde kodlar veriyor 2.kutudakini http ile baslayip png ile bitecek sekilde kopyala.kontrol paneliden profil duzenleye gir orda cetvel kutucugu var oraya yapistir sonra onayla
tickerfactory e gir ordan weighloss sec sirayla yonlendiriyor sonrasini en sonda kutular icinde kodlar veriyor 2.kutudakini http ile baslayip png ile bitecek sekilde kopyala.kontrol paneliden profil duzenleye gir orda cetvel kutucugu var oraya yapistir sonra onayla
[Güle güle gamzecim çabuk gel emi beni tek bırakma taktı kilomu kafasına bu duygu beni iyi gezmeler.
arkadaşlarr buda benim paşa kuzeyimmm
Eki Görüntüle 325634 Eki Görüntüle 325635 Eki Görüntüle 325636 Eki Görüntüle 325637
Eki Görüntüle 325706 Eki Görüntüle 325712
masallah canım cok tatlı
bu da benim kuzum :) siz eklersinizde ben ekleyemezmiyim???piştttt :)
merhaba kızlar bu da benım ılk günüm umarım aranıza alırsınız, :18:
sabah: şekersiz çay
2 tane çavdar ekmegı arasına tost kasarlı
öğlen:
6-7 adet kasık bulgurlu pancar yemegı
1 adet cavdar ekmegı
1 fincan bitki çayı(karısık)
spor--> yarım saate yakın yüzme( çırpındım bıraz işte)
1 saat spor fıtness cardıo karısık
ara öğün :
1 adet yesıl elma
5 tane kayısı
akşam:
4 adet köfte
havuçlu turp salatası
1 kase yogurt
şekersiz bitki çayı.
bu arada kilom da 60.8öncesinde ne guzel 54 düm:S
hosgeldinmenunde gayet guzel olmus
tsk edrım cok saol yorumlarınız varsa beklıorum cunku ınsan herkesden bişey öğreniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?