- Konu Sahibi Betul_20162010
-
menün gayet güzel kaç kiloya düşmek istiyorsun
tsk edrım cok saol yorumlarınız varsa beklıorum cunku ınsan herkesden bişey öğreniyor..
rica ederim canım sende bizim menulerımıze yorum yapabilirsin herkesin birbirinden öğreneceği bişiler var
zaten pko da insulin direnci olur yani zor kilo vermen cok normal ama sakin birakma azda versen vereceksin ve sporla daha saglikli fit olacaksin.pko lu arkadaslain uyguladigi ozel bir diyet var mi bilmiyorum ama diyetisyen ne agirlikli liste verdi?gecmis olsun.insaallah kavusursun bebisineMerhabalar hepinize. Bende pko var.Ve pkonun adet düzensizliği ve kilo aldırma sorunu gibi sorunları var.Ben 2 yıllık evliyim.Bekalrlıktan beri adet düzensizliğim var ve evlenince biraz daha kilo aldım.Bundan sonra çocuk düşünüyoruz ve ben kan sayımı yaptırmak istedim kolestrolum yüksek çıktı dahiliye doktoru diyetisyene yönlendirdi.Diyetisyen elime diyet reçetesi verdi.Bende ona uymaya başladım hatta imkanımı zorluyarak eve koşu bandı aldım sırf kilo vermek için.1 ayı geçti diyet ve spordayım hergün 35-45 dk.arası koşu bandında koştum genellikle yediklerime dikkat ettim.Ve 4 5 kilo vermişimdir diye beklerken bugün şok oldum anca 1 kiloya yakın vermişim oysaki kıyafetlerim bollaşmış yüzümdende belli oluyordu.Ben birşey anlamadım bu işten nasıl bukadar az vermiş olabilirim.Diyet ve sporu ikisini yaptığım halde böle sonucun çıkmasına çok şaşırdım.Ne yapmamı önerirsiniz?Çünkü kilo verip Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz artıkBenim 25 kilo fazlam var buda pkonun verdiği olumsuzluk işte.Allah'ın bana vermiş olduğu bir imtihan.Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var aranızda benim gibi pklu olupta kilo vermeyi başaran varmı yada fikirleriniz neler?
zaten pko da insulin direnci olur yani zor kilo vermen cok normal ama sakin birakma azda versen vereceksin ve sporla daha saglikli fit olacaksin.pko lu arkadaslain uyguladigi ozel bir diyet var mi bilmiyorum ama diyetisyen ne agirlikli liste verdi?gecmis olsun.insaallah kavusursun bebisine
diyetisyen yag kas olcumu yapti mi?insulin direncini kirmak icin zayiflaman gerek.ama iste odemin mi cok yagin mi fazla?bence burdan biraz daha arastir ama protein agirlikli beslenebilirsin bence yinede en sagliklisi bir olcum yaptirip oyle devam etmen olabilirTeşekkürler canım cevabın için.Evet pkolularda bu sorun varBırakmam kesinlikle bırakırsam çok daha kötü olur oyüzden sağlıklı beslenmek ve spor yapmak zorundayım.Ya diyetisyen normal devlet hastanesinin diyetisyeniydi verdiği liste standart öyle çok degişik bir liste değildi yani.Acaba başka diyetisyenemi gitsem?:44:
diyetisyen yag kas olcumu yapti mi?insulin direncini kirmak icin zayiflaman gerek.ama iste odemin mi cok yagin mi fazla?bence burdan biraz daha arastir ama protein agirlikli beslenebilirsin bence yinede en sagliklisi bir olcum yaptirip oyle devam etmen olabilir
yoo oyle dusunme bastan savma falan.zaten o listeler hazir oluyor diyabet diyeti bobrek yetmezligi diyeti vs..bence tartisi uygun degildir yani devlet hast. teferruatli olmayabilir.maddi durumun mudaitse ozel ve cihazi olan bir yere gidebilirsin.bende hic olcturmedim yag oranimi ama ben gerek duymadim.bu biraz yol gosterici oluyorHayır canım nasıl bir diyetisyense yapmadı.Dahiliye doktorunun yolladığı kan tahlil sonucuna göre yazdı diyet hazır diyetti oda zatenKolestrol yüksek çıkınca kilodan dolayı dahiliye diyetisyene yönlendirdi oda sadece sonuca göre verdi liste bana.Yani ölçüm yapmadı sadece kilomu ölçtü Sence özel diyetisyenemi gideyim başından savmış olabilirmi?
ay maşallah çok tatlıı hepimizin bebeği birbirimizden tatlııı
merhabalar hepinize. Bende pko var.ve pkonun adet düzensizliği ve kilo aldırma sorunu gibi sorunları var.ben 2 yıllık evliyim.bekalrlıktan beri adet düzensizliğim var ve evlenince biraz daha kilo aldım.bundan sonra çocuk düşünüyoruz ve ben kan sayımı yaptırmak istedim kolestrolum yüksek çıktı dahiliye doktoru diyetisyene yönlendirdi.diyetisyen elime diyet reçetesi verdi.bende ona uymaya başladım hatta imkanımı zorluyarak eve koşu bandı aldım sırf kilo vermek için.1 ayı geçti diyet ve spordayım hergün 35-45 dk.arası koşu bandında koştum genellikle yediklerime dikkat ettim.ve 4 5 kilo vermişimdir diye beklerken bugün şok oldum anca 1 kiloya yakın vermişim oysaki kıyafetlerim bollaşmış yüzümdende belli oluyordu.ben birşey anlamadım bu işten nasıl bukadar az vermiş olabilirim.diyet ve sporu ikisini yaptığım halde böle sonucun çıkmasına çok şaşırdım.ne yapmamı önerirsiniz?çünkü kilo verip allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz artıkbenim 25 kilo fazlam var buda pkonun verdiği olumsuzluk işte.allah'ın bana vermiş olduğu bir imtihan.lütfen fikirlerinize ihtiyacım var aranızda benim gibi pklu olupta kilo vermeyi başaran varmı yada fikirleriniz neler?
günaydın kızlar bugün misafirim var fazla giremem yarında pazar uğramaya çalışacam öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?