Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

menün gayet güzel kaç kiloya düşmek istiyorsun

6 ay once fln 52 kıloydum hedefımde o var 52 kılo olmak ama gbgım var ondan da kurtulmak ıstıorum aslında ona yogunlasıorum bıraz

umrım hepımız ıcın en ıısı olr bugun ılk dfa 60 ı grdum sok oldum tam kılo aldımı bılıodum ama 5 kılo olcagnı tahmın edememıstım.

selam kızlar

bugün biraz abarttım hep dışardaydım ama kaloriyi aşmamlışım

sabah 2 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
1 türk kahvesi

öğlen 1 börek sigara böreği kadar
yarım sütlü tatlı

akşam yarım kaseden az çorba
tavuk dürüm
ayran

toplam 950 kalori

bu arada tavuk dürüm 331 kalori kızlar

bugunku menum kızlar

sabah

1dilim tb ekmek
5 yeşil zeytın
3 catal peynır
çay

öğlen gezmedeydım

1 kepçe saçaklı(karalahana ve bulgurla yapılıyor)
2 dilim börek mantarlı
kucuk kase patates salataı
çay

akşam

1 kivi
yarım portakal
yarım bardak kefir

merhaba iyi geceler herkese bende menumu sizle paylaşmak istedim bence insanın neler yediğini görmesi onu daha bir motive ediyor gibi gerçi biraz fazla kaçırdım sanki
sabah 7.30 : 1 dilim kepek ekmeği üzerine light beyaz sürdüm 1 tatlı kaşığı bal ve yarım bardak yağsız süt
ara 10.00 : 1 bardak yeşil çay ve 1 mandalina
11.30 : yarım paket form mısır patlağı
15.00 : tavuk ve 3 yemek kaşığı pilav
17.00 : 1 fincan kahve ve küçücük bir browni
20.00 : 1 yumurtalı ve 1 domatesli yağsız menemen yaptım 1 dilim kepek ekmeği
ara da bir portakal yedim çok kaçtı biraz ama akşam yemeden duramadım normalde akşam yemek yemem bugün diyodum ama

Merhabalar hepinize. Bende pko var.Ve pkonun adet düzensizliği ve kilo aldırma sorunu gibi sorunları var.Ben 2 yıllık evliyim.Bekalrlıktan beri adet düzensizliğim var ve evlenince biraz daha kilo aldım.Bundan sonra çocuk düşünüyoruz ve ben kan sayımı yaptırmak istedim kolestrolum yüksek çıktı dahiliye doktoru diyetisyene yönlendirdi.Diyetisyen elime diyet reçetesi verdi.Bende ona uymaya başladım hatta imkanımı zorluyarak eve koşu bandı aldım sırf kilo vermek için.1 ayı geçti diyet ve spordayım hergün 35-45 dk.arası koşu bandında koştum genellikle yediklerime dikkat ettim.Ve 4 5 kilo vermişimdir diye beklerken bugün şok oldum anca 1 kiloya yakın vermişim oysaki kıyafetlerim bollaşmış yüzümdende belli oluyordu.Ben birşey anlamadım bu işten nasıl bukadar az vermiş olabilirim.Diyet ve sporu ikisini yaptığım halde böle sonucun çıkmasına çok şaşırdım.Ne yapmamı önerirsiniz?Çünkü kilo verip Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz artıkBenim 25 kilo fazlam var buda pkonun verdiği olumsuzluk işte.Allah'ın bana vermiş olduğu bir imtihan.Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var aranızda benim gibi pklu olupta kilo vermeyi başaran varmı yada fikirleriniz neler?

bende gelmisken menumu yazayim:ac karna ilik sirkeli su

kavalti:
yesil cay
1dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
yarim kk beyaz peynir
4 zeytin
yarim domates
3 ince dilim sucuk

ara:
yesil cay

ogle+ara:
kucuk bir kare dilim tuzlu kek
kucuk bir kare kiymali borek
1 dilim sutlu tatli
1 dilim kakaolu kek (bunlarin hepsi 4 saat icinde yendi)
salata
1 kasik mantar sote
2 bardak sekersiz cay

aksam:
1 kase yagsiz kabak salatasi
4 uzum
basparmak kadar muz

ara:1 yaprak lahana
bol su+100 yarim mekik
pek de iyi bir gun olmamis

zaten pko da insulin direnci olur yani zor kilo vermen cok normal ama sakin birakma azda versen vereceksin ve sporla daha saglikli fit olacaksin.pko lu arkadaslain uyguladigi ozel bir diyet var mi bilmiyorum ama diyetisyen ne agirlikli liste verdi?gecmis olsun.insaallah kavusursun bebisine

Teşekkürler canım cevabın için.Evet pkolularda bu sorun varBırakmam kesinlikle bırakırsam çok daha kötü olur oyüzden sağlıklı beslenmek ve spor yapmak zorundayım.Ya diyetisyen normal devlet hastanesinin diyetisyeniydi verdiği liste standart öyle çok degişik bir liste değildi yani.Acaba başka diyetisyenemi gitsem?:44:

diyetisyen yag kas olcumu yapti mi?insulin direncini kirmak icin zayiflaman gerek.ama iste odemin mi cok yagin mi fazla?bence burdan biraz daha arastir ama protein agirlikli beslenebilirsin bence yinede en sagliklisi bir olcum yaptirip oyle devam etmen olabilir

Hayır canım nasıl bir diyetisyense yapmadı.Dahiliye doktorunun yolladığı kan tahlil sonucuna göre yazdı diyet hazır diyetti oda zatenKolestrol yüksek çıkınca kilodan dolayı dahiliye diyetisyene yönlendirdi oda sadece sonuca göre verdi liste bana.Yani ölçüm yapmadı sadece kilomu ölçtüSence özel diyetisyenemi gideyim başından savmış olabilirmi?

yoo oyle dusunme bastan savma falan.zaten o listeler hazir oluyor diyabet diyeti bobrek yetmezligi diyeti vs..bence tartisi uygun degildir yani devlet hast. teferruatli olmayabilir.maddi durumun mudaitse ozel ve cihazi olan bir yere gidebilirsin.bende hic olcturmedim yag oranimi ama ben gerek duymadim.bu biraz yol gosterici oluyor

selam kizlar hiziniza yeti$mek imkansiz, ben bilgisayarin ba$ina geçince annem hemen yinemi pc ba$indasin diye bagiriyooo, yarin misafirimiz geliyo ve bu gece pasta ve poaça yaptik ve ben pastanin çikolatasindan yedim

sabah : 1 ka$ik müsli

ögle : 1 porsiyon ekmeksiz döner ve salata

ara : 2 ka$ik meyveli müsli

ak$am : 1 küçük tavuk budu ha$lanmi$
1 çatal makarna
3 kk peynir

ara : çikolata sosu ( en az 450 kaloriddir)

1600 kalori

günaydın kızlar bugün misafirim var fazla giremem yarında pazar uğramaya çalışacam öpüyorum hepinizi...

kızlar buda ben ve oğluşum
Siz plates nasıl yapılır birde benım oğlumdan görünnnnn
ay maşallah çok tatlıı hepimizin bebeği birbirimizden tatlııı

aramıza hoşgeldin bende pkoluyumm hem zayıf biriydimm 1.5 yıl beklemeden sonra bebeğim olduu zayıflaman ve iy ibeslenmen çok önemli korunmuyorsan eğer folic asit HAP KULLANMAYA BAŞLA YADA bol sebze meyva ağırlıklı beslenn ama zamanı olan sebze meyvaları ye horman lu beslenme kg vermen şart cnmm , gelelim kg olayınaa şu sistemi unutmaa önce alman kalori mikraı ne diyelim 2000 önce bunu bu benim fikrim tabi örneğin 1250 düşürdün diyelim yaptığın aktivite onun üzerine çıkması lazım yani yaptıığn spor gün içinde yaptığın hareketler çamaşır bulaşık vss.... 1250 üzerine çıkması LAZIM anladıığm kadarıyla metobolizman az çalışıyorr öncelikle onu hızlandır bunudaa sık ve az yiyerek başlayabilirsin sporu hiç eksiketme hep hareketli ol aç. Karnına ılık limonlu su iç yediğin şeylerin kaorisine internetten bakk yağ karbonitraT ağırlıklı beslenmiş olabilirsin yeme işlemini en fazla 7 de bitir ,neyse cnm vitaminine dikkat et ceviz mutlaka tüket bide pekmezz bebek içinn meyva bol tüket inş en kısa sürede zayıflarr bebişin olurr nerde varsaa aratmasınn nasip etsin inşallahh,1 KG VERDİN DİYEDE ÜZÜLMEE ZAMANLA VERMEYE BAŞLICAN YOLA DEVAMM

günaydın kızlar bugün misafirim var fazla giremem yarında pazar uğramaya çalışacam öpüyorum hepinizi...

aynı cnm bende pek giremem bir ara kilo cetvelni hazırlıcam sadece

Son düzenleme:
Günaydınn arkadaşlar malum hafta sonu eşim evde pek girememm söyle bir baktım kaçamaklar yapışmış merak etmeyin bende yaptımm Palle.tesi yola devam fazla abartmadan bir haftasonu geçirmek dileğiylee kg sonu azdırmayanlarr varsaa lütfen bu gün akşama kadar bildirsinn bugün akşam halletmeye çalışcam öpüyorum hepinizi

dünkü menüm

sabah
yarım gözleme
şekersiz çay

ara
şekersiz neskafe

öğle
haşlanmış patates
şekersiz çay

ara
bir elma
10 tane çubuk kraker

akşam
bir tabak karalahana çorbası
2 çatal makarna

2 litre su
20 dakika spor

gunaydın kızlar bende kacamak yapmadım atlattım dunu bugunde ınsallah kacamaksız gunlerden bırı olur hepımız ıcın.. nasılsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…