Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bebemmm geldiğimm nasıl belli dimii topikte bir hareket bir berekett.......
sende hadi baharmı desem sınav sitresimi desem accık kaçmışşş neyse az dikkat et almazsınn...

kontesim ben çıkıyorum yürüyüş saatimiz arkadaşlarla
yarın konuşuruz kendine iyi bak canım

annen nasıl oldu canım hastaneden çıktımı

hee yaaa gelmedniz küstüm sizeee :))))))))) ah be kontesimmm bende durumdan hoşnut değilim ama anlAYIŞ lazım hava güzel kimse evde oturmuyor haklı olarak kışın malum soğuk kar yağmur evdee ama yazın aynı beklentide olamam anlamam lazım herkezi bak benimde telaşım var inanmazsın hergün bir yerdeyimmm görümcem evleniyor öyle kenarda oturmaktao lmaz yardım ediyorum önce ev aradık bulduk döşendi alışveriş gelinlik şimdi yazlık bakıyozzz benim daha ayakkabı işim bitmedi dün mesela 11.3 da bi çıktım akşam 9,3 evdeydim düşün kuzeyleee bugün sosyete pazarına GİTTİM PORTPÖY bulurum diyeee evde ütü iş güç beni bekliyor ben evde yokummm akşam eşimi bekledim saçımı boyatmaya gittimm ama kg dikkat ediyorum hatta eskisinden daha fazlaaa dikkat ediyorum sabaHLARI GİRİYORUM NETEE KMİSE OLMUYORRR çıkıyorum işlermi hallediyorummm böyle iştee ama emininmmm özellikle oruçlarda yada sonbahardaaa eskisi gibi olcakk bu topik siz olduğunu<z sürecee açıkk unutmayınn kimse girmezzz öyle bende girmemm kendimç al kendim oyna yapmam yani ama burda en geçerli sebep senin cnm haklısınn ama tek başına benim elimde değill yani herkezin işi gücü varrr hele yazınn emen heemn herkez tatile giderrr böyle arada uğrayan bile uğrayamazzz bir süreee ama kopmucazzz çünkü biz bağğğlandık bir kereeee neyseee kontesin bu çağrısı işe yararsaaa belki düzelirr..

hhhhhhhhhhımm semiz<otu bayılırım yarın oğluşuma yapcamm bendeeee

evett kızlarrr kontesden yediğim fırçayla hemenn bildirim yapıyorummm ay bir iştahım kesildi sormayın aman maşallahhhhh

aç karnına kahve sütsüz şekersizz
sabah:bir somates 1 salatalık 1 üçgen peynir yedim wekmeksizzz
bugfün sosyete pazarında ayak üstü gezerken 1 gevreği kuziyle paylaştım yarım yedim 1 ayranı paylaştıkkk kuziyle
ara yoğurt
ara kahve sütsüz şekersiz( yani zift:)))
akşam yaklaşık 230 cal. dondurma

cnm yemek istemiyor 67 rakamı tekrar gördümm bakalımmm p.tesiye kadarr korurum yada daha fazla veririm inş..

Selam kizlarrr bugün sehir disindaydimm arkadasima gittim bir yildir görmüyordum ve ben gram alsam farkederdi ama bu sefer hic kilo almamisin dedi oysa 3-4 kilo aldim. menümü yazayim

sabah : bir bardak süt

ara ( arkadasimla) bir az cikolatali cörek 190 kqal

Ögle : yarim porsiyon ekmeksiz döner bir kasik salata 3-4 ince patates kizartmasi

aksam : 2 kasik pilav
1 catal yesil fasülye bir kk et
Bir isirik elma

ara : bir lokma cikolata

1 saat yürüyüs

Kontesim hosgeldinnnnn cok haklisin buralari ihmal ettik hepimiz ama hep isim vardi yaa he birde bol bol misafir agirladik

persephonemm gecmis olsunnnnn. cislari yemissinnn cisssssss

günaydınnnnnnnnn hanımlar hayırlı cumalarr hayırlı günlerrrrrrrrrr
bugün erkenden kemeraltına gitcemmm yarın bebek grmesine gitcezbebek giysisi birdee inş denk gelirde şu yakkabı olayını çözmem lazım yani öyle siya olsaalırdım ama licivertayakkabı bakıyorummm offfffffff elbisede bile böyle zorlanmadımmm neyse az önce 67,9 çıktımm şimdi ılık sulu elmasirkesi içiyorummm vallaiştahımı çok kersti birde kahve kızlarr sütsüzşekersizzz aç karnına yada nezaman açıktığınız için bak bakalım iştahh klıyormuuu kuzi içirde uyuyor o uyuyorken yazayım dedimmm hepinizi çok çok öptümALLAHAemanet olunnn canlarrr

günaydin canimm in$allah aradigini bulursun :))

kiz ne güzel kilo veriyorsun, ben yine almaya ba$ladim ya pazartesinden beri 600gr aldim üstelik gün be gün artti hergün +200 yada +100 derken $u an 68.7 yim

hayırlı bereketli dualarımızın kabul olduğu cumalarımız olsun arkadaşlar hepimize hayırlı cumalar
bu akşam allahın izniyle kapadokyaya gidiyoruz ,pazar gecesi dönüş yapıcaz ama ben 68 kilo hedefime ulaşamadım elbisemi giycektim orada sonra vazgeçtim gruptaki herkes pantolon tişört takılcakmış onların yanında abes kalmıyım bende yeni aldığım kotlarımı üstlerine gömleklerimden koyucam .havalarda yamurluymuş orada bakalım gezimiz inşallah güzel geçer

hayırlı cumalar

yaa canım çok sıkkın sabah tartı beni çok üzdü bu ara çok dengesiz besleniyorum yediğimde değil asıl problem aslında su içemiyorum sonucuda böyle iişte 71.400 olmuşum ilk defa artıya geçtim ama hak ettim bunu ben paza<rtesi tekrar sıkı yönetime başlıyorum bu ayın sonuna 68 olacağım allahın izniyle

şimdi sohbete gidiyorum rabbim herksein gönül muradını versin aminnnnnnnnnn

hayırlı cumalar herkese

iyi eğlenceler canım

üzme kendini canım toparlarsın. sen iradeli birisin aldıklarını fazlasıyla verirsin canını sıkma. allah razı olsun, rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

tebrik ederim canım maşalllaaaah ne kadar güzel gidiyorsun

günaydin canimm in$allah aradigini bulursun :))

kiz ne güzel kilo veriyorsun, ben yine almaya ba$ladim ya pazartesinden beri 600gr aldim üstelik gün be gün artti hergün +200 yada +100 derken $u an 68.7 yim

hay allah niye böyle oluyor kii. yediklerini de yazmıyorsun artık gözümden kaçmıyorsa eğerr. nasıl gidiyor ilaç iştahını kesmiyor mu?

selam kızlar herkesler bi yerlerde

duygum bizimle resmini paylaşş bekliyoruz

ercecim iyi gezmeler sana bende pazartesi akşamı çanakkale turuna gidiyorum 2 gün kızımla

kontesim accık ekmeği kaçırmışın gibi geldi bana

persphonecik aman canım dikkat et kendine şu havalar hastalık havasııı

leyyaa silkelen ve kendine gel artıkk ve 1 ısırık olayını bırak bize bunlar kilo aldırıyorr

feslimm sıkma canını bazen artı çıkabiliyoruz canım

azimli karabiberim sen nerelerdesin bakem

kızlarr tekrar merhaba

daha yeni geldim hastaneden

pansuman yaptırdık dikişlerin bir kısmı alındı,dren torbası değişti...

annemin bacağında enfeksiyon oluşmuş şimdide bacağı ateşli ve kızarık halde kalp damara götürdüm hemen,bacak enfeksiyon kapmış allahım yarabbim sen beterinden sakla bir antibiyotik yazdırdıkk.işte ne bileyim...

dünkü menüm:

sabah:süper köy yoğurdu bir kase

öğlen:3 köfte,2 dilim patetes(kızartma değil),2 dilim kepek ekmeği,salata,cacık

akşam:kahvaltı yaptım

bugün sabah bir cesurluk yapıp kahvaltı yaptım normalde kaçak kahvaltı yaptığım için:
köyden gelen erzaklarım sağolsun,
2 adet köy yumurtası haşladım,beyaz peynir ,yeşil biber,veee yufka ekmeğine dürüm yapıp yedimm ayyy bir ekmek dürümü
acayip dıydumm tabiiiii

öğlen yokk zaten hastanede koşturmaca

ikindin:çeyrek poğaça+2 minik portakal

akşamada arkadaşıma yemeğe davetliyiz....onlarıda alıp anneme gideceğiz...

neyse kızlarr bu aylarda inişli çıkışlı olarak gideceğiz anlaşılan,dün gece 72,5 tartım gösterdi ama vc ye gitmemiştim hem vc hemde sabahları farkediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…