- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.281
kontes gelmiş forum şenlenmişşkızlar iki gündür çok hastayım çok yorgun hissediyorum kendimi ay ne oldu bana bilmiyorum sınavlar da kapıda toparlanmam lazım bir an önce.
dün yediklerimi duysanız beni topicten atarsınız :18::18: 1 paket cips yaklaşık 100 grdı, 100 gr da çikolata yedim. milkanın bonibonlusuneyseki bugün hiç iştahım yok
ercemmm çık yukarı kızzz...
hee yaaa gelmedniz küstüm sizeee :))))))))) ah be kontesimmm bende durumdan hoşnut değilim ama anlAYIŞ lazım hava güzel kimse evde oturmuyor haklı olarak kışın malum soğuk kar yağmur evdee ama yazın aynı beklentide olamam anlamam lazım herkezi bak benimde telaşım var inanmazsın hergün bir yerdeyimmm görümcem evleniyor öyle kenarda oturmaktao lmaz yardım ediyorum önce ev aradık bulduk döşendi alışveriş gelinlik şimdi yazlık bakıyozzz benim daha ayakkabı işim bitmedi dün mesela 11.3 da bi çıktım akşam 9,3 evdeydim düşün kuzeyleee bugün sosyete pazarına GİTTİM PORTPÖY bulurum diyeee evde ütü iş güç beni bekliyor ben evde yokummm akşam eşimi bekledim saçımı boyatmaya gittimm ama kg dikkat ediyorum hatta eskisinden daha fazlaaa dikkat ediyorum sabaHLARI GİRİYORUM NETEE KMİSE OLMUYORRR çıkıyorum işlermi hallediyorummm böyle iştee ama emininmmm özellikle oruçlarda yada sonbahardaaa eskisi gibi olcakk bu topik siz olduğunu<z sürecee açıkk unutmayınn kimse girmezzz öyle bende girmemm kendimç al kendim oyna yapmam yani ama burda en geçerli sebep senin cnm haklısınn ama tek başına benim elimde değill yani herkezin işi gücü varrr hele yazınn emen heemn herkez tatile giderrr böyle arada uğrayan bile uğrayamazzz bir süreee ama kopmucazzz çünkü biz bağğğlandık bir kereeee neyseee kontesin bu çağrısı işe yararsaaa belki düzelirr..kızlarrrrrrrrr
kendinize gelin
tamam herkesin bir bahanesi var ama,kimse topiği ihmal etmesin etsede telafi etsinnn
yani kontes uğramıyo diye su koyuverdinizz.ben söyliyimm popoları büyütüp geri gelmeyinnn...........
ya benn gerçekten zor günler geçirdim ve geçiriyorumm...ama savaşıyorum her türlü olumsuzlukla ailecek zor bir dönemden geçiyoruz
ve ben işimi çok az ihmal ettim,her gün ofise uğradım az veya çok...sizlerede en azından haftalık kilomu mutlaka bildirdimm,
bir kaç kerede giridm selam kelam verip çıktımm...kimsenin benden fazla mazereti yoktur sanırımm...
sosyal aktivitemiz olan bu topiği kimsesiz bırakmayalım diyorum...
hele,fesleğenim sen sen demirbaşlardansın bel kemiği istikrarlısın
ercem,krizantemim,karabiber ,leylaaa,sarı cücükk,zsa,poti,gamzemm,perspontecikk,ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarr
kendinize gelin bakın kalaylarr geliyorr..haberiniz olsunn...
duygu sende boşladın asıl kalay sana,tamam alındın bize hayırlı olsun oturmasına gelmedik diyee
kekleri börekleri yapıp kapına dayanırız yakındır...
ama ben yapamam hazır alırım...:)))))))
dünkü listemm
sabah: 1simit,1 üçgen peynir
öğlen:taze fasulye,salata,cacık,2 dilim kepek ekmeği
ara:1 portakal
akşam:semizotu yemeği,bir kase erişte çorbası,1 dilim ekmek,yoğurt.
2lt.su,6 bardak çay+1 türk kahvesi+4 minik lokumm
Kontesim hosgeldinnnnn cok haklisin buralari ihmal ettik hepimiz ama hep isim vardi yaa he birde bol bol misafir agirladik
persephonemm gecmis olsunnnnn. cislari yemissinnn cisssssss
günaydınnnnnnnnn hanımlar hayırlı cumalarr hayırlı günlerrrrrrrrrr
bugün erkenden kemeraltına gitcemmm yarın bebek grmesine gitcezbebek giysisi birdee inş denk gelirde şu yakkabı olayını çözmem lazım yani öyle siya olsaalırdım ama licivertayakkabı bakıyorummm offfffffff elbisede bile böyle zorlanmadımmm neyse az önce 67,9 çıktımm şimdi ılık sulu elmasirkesi içiyorummm vallaiştahımı çok kersti birde kahve kızlarr sütsüzşekersizzz aç karnına yada nezaman açıktığınız için bak bakalım iştahh klıyormuuu kuzi içirde uyuyor o uyuyorken yazayım dedimmm hepinizi çok çok öptümALLAHAemanet olunnn canlarrr
hayırlı bereketli dualarımızın kabul olduğu cumalarımız olsun arkadaşlar hepimize hayırlı cumalar
bu akşam allahın izniyle kapadokyaya gidiyoruz ,pazar gecesi dönüş yapıcaz ama ben 68 kilo hedefime ulaşamadım elbisemi giycektim orada sonra vazgeçtim gruptaki herkes pantolon tişört takılcakmış onların yanında abes kalmıyım bende yeni aldığım kotlarımı üstlerine gömleklerimden koyucam .havalarda yamurluymuş orada bakalım gezimiz inşallah güzel geçer
hayırlı cumalar
yaa canım çok sıkkın sabah tartı beni çok üzdü bu ara çok dengesiz besleniyorum yediğimde değil asıl problem aslında su içemiyorum sonucuda böyle iişte 71.400 olmuşum ilk defa artıya geçtim ama hak ettim bunu ben paza<rtesi tekrar sıkı yönetime başlıyorum bu ayın sonuna 68 olacağım allahın izniyle
şimdi sohbete gidiyorum rabbim herksein gönül muradını versin aminnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnn hanımlar hayırlı cumalarr hayırlı günlerrrrrrrrrr
bugün erkenden kemeraltına gitcemmm yarın bebek grmesine gitcezbebek giysisi birdee inş denk gelirde şu yakkabı olayını çözmem lazım yani öyle siya olsaalırdım ama licivertayakkabı bakıyorummm offfffffff elbisede bile böyle zorlanmadımmm neyse az önce 67,9 çıktımm şimdi ılık sulu elmasirkesi içiyorummm vallaiştahımı çok kersti birde kahve kızlarr sütsüzşekersizzz aç karnına yada nezaman açıktığınız için bak bakalım iştahh klıyormuuu kuzi içirde uyuyor o uyuyorken yazayım dedimmm hepinizi çok çok öptümALLAHAemanet olunnn canlarrr
günaydin canimm in$allah aradigini bulursun :))
kiz ne güzel kilo veriyorsun, ben yine almaya ba$ladim yapazartesinden beri 600gr aldim üstelik gün be gün artti hergün +200 yada +100 derken $u an 68.7 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?