Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tebrik ederim canım maşalllaaaah ne kadar güzel gidiyorsun

hay allah niye böyle oluyor kii. yediklerini de yazmıyorsun artık gözümden kaçmıyorsa eğerr. nasıl gidiyor ilaç iştahını kesmiyor mu?

yarin adet günüm belki o yüzdendir, birde dedigim gibi i$thim fazla olmuyor bende ilaç içmiyorum ama birden bire her$eye saldiriyorum ilaci içiyorum ama çok geç kalmi$ oluyorum ama bugün iyidim ya, yinede nutelladan vazgeçemiyorum hatta yememek için yemin etmeye bile çekiniyorum, ama yemin ettim yarinda itibaren 4 gün yemicem

Allah acil $ifalar versin, in$allah en kisa zamanda bu kötü günleri atlatacaksin

mmmmmmmmm çok güzel yaa, canim sicak sicak yeni sobadan çikmi$ köy ekmegi çekti, bize eskiden köyden ekmek gelirdi ve geldigi gün hep bo$ ekmek yerdim ben ev yapimi ekmege bayilirimmm

neyse kismecikler yokk...

in-cin ve ben tek kale maç yapmış olduk

hadi iyi akşamlar size:

ayy canimm kusura bakma, ben artik sadece gece girebiliyorum o zamanda kimsecikler olmuyor :44:

leylacımm topiğin durumu içler acısı dün benden sonra sadece sen girmişsin bugün cumartesi kismecikler yokk ohhh ne ala memleket...
neysee tombul popolu olarak dönmesinde bizim kızlar....

tatlım üzülme ben gündüzz... yazarımm sen gece devam edersinnn...bak tatile antalyaya gelirsen mutlaka görüşelim fıstıkk...

selammm.... hafta içi ben giremiyorum hafta sonu siz :)) ben aldım başımı gidiyorum.. tartıya çıkamıyorum korkumdan.. en son 59 görmüştümmm... iştahım hiç azalmıyorrrr

selam arkadaşlarım

kontesim geçmiş olsun ya allahım beterinden saklasın imtihan dünyasııı

arkadaşlar topikte hiç hareket yokkk eskiden sayfaları okumaya yetişemezdiiim nerelerdesiniz yaa

ya eveet adet gününse ödem yapmıştır canımm. sen yemin et bence dee işe yarıyor sen de

nasılsınıız kızlaaaar yaz dönemi kimse uğramaz oldu, tabii havalar düzeldi ya gezmelerdesiniiz dimii

zsa'dan hala bir haber yok mu?
ayrıca karabiber nerelerde ya merak etmeye başladım. girdi de benim mi gözümden kaçtı acabaa

ben hala tombul tombul geziyorum yaa

evet ya öyle yapalim sen gündüz yaz ben cevabini gece vereyim
herkesin i$i var canim ya, duyfer dügün tela$inda, fesli i$ kadini oldu :) erce sanirim kapadokyadaaaa, zsa kayip oldu çinde

selammm.... hafta içi ben giremiyorum hafta sonu siz :)) ben aldım başımı gidiyorum.. tartıya çıkamıyorum korkumdan.. en son 59 görmüştümmm... iştahım hiç azalmıyorrrr

ahh canim siniz oluyorum sanaaaaaaa 59 kilosun daha ne istiyorsun Allah'im banada nasip etttttttttttttt

selam arkadaşlarım

kontesim geçmiş olsun ya allahım beterinden saklasın imtihan dünyasııı

arkadaşlar topikte hiç hareket yokkk eskiden sayfaları okumaya yetişemezdiiim nerelerdesiniz yaa

evet yaa baksana bugün yine kimseler girmemi$ sende artik gelmiyorsun üstelik

ya eveet adet gününse ödem yapmıştır canımm. sen yemin et bence dee işe yarıyor sen de

ya inanki $i$e $i$e patlayacagim hele gögüslerim bingil bingil oldu bugün adet olmaliydim olmadim üstelik, birde gögüslerim aciyor ve bu yüzden ko$u bandinda ko$arken pes ediyorum birkaç dakka sonra ve bu 5-6 gündür böyle,he birde merdiven inerken ben herzamanim iki$er iki$er çikarim ama $imdi dikkat ediyorul birde inerken felaket benim en sevdigim $eydir merdiven inip çikmak kendime rakip ariyorum bu arada en hizli çikma yari$i yapmak için

evet ya kimse gelmedi bizde olmasak topik taaa 2. sayfalara gerileyecek :) benim sinavlmarimda ba$liyor belki artik geceleride giremem

zsa yi çok merak ediyorum ama hala ses yok :18:

hayırlı pazarlar kızlar

sabah birazda olsa moralim yerine geldi yine 71 kiloyum :)
bugün eşim işe gitti bende hafta içi ihmal ettiğim işlerimi yapıyorum bu haftam hep temizlikle geçecek sanırım perşembede temizliğe bayan gelecek o gelene kadar dolapları falan halletmeliyim bende ayın 15 inde evimde sohbet olacak onada hazırlanmam lazım bi yandanda satış işleri devam ediyor çok şükür misafirlerimde geliyor bol bol :) bi yandan eşim bi yandan kızım derken kendime hiç vaktim kalmıyor yani saçımı boyatmam lazım tırnak diplerim çok fena oldu maniküre gitmem lazım ama sürekli erteliyotum diyet yaptığımdan dolayı vitaminsiz kalmışım tırnak diplerim açıldı iyice kanıyor ama vakit yok :)

bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah yemek konusunda 2 haftadır falan biraz boşlammıştım aslında iyi oldu benim için gözüm doydu biraz :):)

bu arada rabbim hasta olanlara şifalar işi olanlara kolaylık sınavı olanlara zihin açıklığı versin aminnnn

oy yavrum ya kıyamammm bilirim o adet şişkinliğinii. göğüsler özellikle çok sorun oluyor.ay bir an önce olsan da rahatlasan

herkese iyi pazarlaaaar kızlar

güzel bir gün olsın inşallah!!

bu arada bugün duygucuğumuzun doğum günüüüüü :) doğum günü kutlu olsun, her şey hak ettiği gibi güzel olsun inşallah onun için :)))

oy yavrum ya kıyamammm bilirim o adet şişkinliğinii. göğüsler özellikle çok sorun oluyor.ay bir an önce olsan da rahatlasan

ya adetim hic gecikmezdi ne olduysa hala olmadim siskinligim indi biraz

Aaa dogum gunun kutlu olsun duygummmm

Kizlar simdiden siyliyeyim yarin en az + 1 kilo olacagim kesinn insallah daha fazla olmaz okullar aciliyor artik yeme duzenim eskisi gibi olacak insallah yarindan itibaren cok dikkat edip bu ay 3 kilo vercemmm iddaliyimmm tabi yarin kilo bildirimimden belli olmayacak belkide 70 olmusumdur

Bu arada buguj secimler vardi ve yabancilara karsi iyi olan cumhurbaskani oldu mutluyumm

ahh aslıcım fac.den kutlamışsın çok tşk lerrr görümcemden kutlandıı yeni okuyorum yazılarııı tekrar çok tşk ederimmmm ..
ya adetim hic gecikmezdi ne olduysa hala olmadim siskinligim indi biraz

Aaa dogum gunun kutlu olsun duygummmm

sağ olll leyyammmm

kızlar kusuruma bakmayın lütfen bu aralar ihmal ediyorum çok ama şu düğün telaşı ve benim herşey güzelolsunn pimpirikliğim yüzündenn çokzamankaybediyorumm inanmazsınız sabah çıkıyoruzzakşam dönüyoruzzz evee kaç gündürrr haladaha ayakkabı bulamadım lacivert bantlı çok fazlatopuğu olmayan sade ve şık bulamıyoruzzz takıda yok ortadaa offff yarın temizlikj yapıp dinlencem salı tüm işimi bitircemALLAHIN izniyle neyse kızlar sadece bu haftaaa sık olmasada uğrucammm sonra inşalla burdAYIMM hep herkez iyidir inşallah bugün malum doğumgünüm çok kaçırdım kaç gündür emeklerim boşa gittiii inş yARIN fazlaa çıkmam tartıdaa hayırlı geceelerrrr

günaydıııııııııınnn kızlarr hepinize mutlu güzel bir haftanın başlangıcını diliyoruum.

haftanın ilk kilo bildirimi benden gelsin : 62.8

bu hafta spor yapamayacağım, sınav haftam. umarım yine de eksilebilirim tartıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…