- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.301
tebrik ederim canım maşalllaaaah ne kadar güzel gidiyorsun
hay allah niye böyle oluyor kii. yediklerini de yazmıyorsun artık gözümden kaçmıyorsa eğerr. nasıl gidiyor ilaç iştahını kesmiyor mu?
kızlarr tekrar merhaba
daha yeni geldim hastaneden
pansuman yaptırdık dikişlerin bir kısmı alındı,dren torbası değişti...
annemin bacağında enfeksiyon oluşmuş şimdide bacağı ateşli ve kızarık halde kalp damara götürdüm hemen,bacak enfeksiyon kapmış allahım yarabbim sen beterinden sakla bir antibiyotik yazdırdıkk.işte ne bileyim...
bugün sabah bir cesurluk yapıp kahvaltı yaptım normalde kaçak kahvaltı yaptığım için:
köyden gelen erzaklarım sağolsun,
2 adet köy yumurtası haşladım,beyaz peynir ,yeşil biber,veee yufka ekmeğine dürüm yapıp yedimm ayyy bir ekmek dürümü
acayip dıydumm tabiiiii
öğlen yokk zaten hastanede koşturmaca
ikindin:çeyrek poğaça+2 minik portakal
akşamada arkadaşıma yemeğe davetliyiz....onlarıda alıp anneme gideceğiz...
neyse kismecikler yokk...
in-cin ve ben tek kale maç yapmış olduk
hadi iyi akşamlar size:
yarin adet günüm belki o yüzdendir, birde dedigim gibi i$thim fazla olmuyor bende ilaç içmiyorum ama birden bire her$eye saldiriyorum ilaci içiyorum ama çok geç kalmi$ oluyorum ama bugün iyidim ya, yinede nutelladan vazgeçemiyorum hatta yememek için yemin etmeye bile çekiniyorum, ama yemin ettim yarinda itibaren 4 gün yemicem
Allah acil $ifalar versin, in$allah en kisa zamanda bu kötü günleri atlatacaksin
mmmmmmmmm çok güzel yaa, canim sicak sicak yeni sobadan çikmi$ köy ekmegi çekti, bize eskiden köyden ekmek gelirdi ve geldigi gün hep bo$ ekmek yerdim ben ev yapimi ekmege bayilirimmm
ayy canimm kusura bakma, ben artik sadece gece girebiliyorum o zamanda kimsecikler olmuyor :44:
yarin adet günüm belki o yüzdendir, birde dedigim gibi i$thim fazla olmuyor bende ilaç içmiyorum ama birden bire her$eye saldiriyorum ilaci içiyorum ama çok geç kalmi$ oluyorum ama bugün iyidim ya, yinede nutelladan vazgeçemiyorum hatta yememek için yemin etmeye bile çekiniyorum, ama yemin ettim yarinda itibaren 4 gün yemicem
leylacımm topiğin durumu içler acısı dün benden sonra sadece sen girmişsin bugün cumartesi kismecikler yokk ohhh ne ala memleket...
neysee tombul popolu olarak dönmesinde bizim kızlar....
tatlım üzülme ben gündüzz... yazarımm sen gece devam edersinnn...bak tatile antalyaya gelirsen mutlaka görüşelim fıstıkk...
selammm.... hafta içi ben giremiyorum hafta sonu siz :)) ben aldım başımı gidiyorum.. tartıya çıkamıyorum korkumdan.. en son 59 görmüştümmm... iştahım hiç azalmıyorrrr
selam arkadaşlarım
kontesim geçmiş olsun ya allahım beterinden saklasın imtihan dünyasııı
arkadaşlar topikte hiç hareket yokkk eskiden sayfaları okumaya yetişemezdiiim nerelerdesiniz yaa
ya eveet adet gününse ödem yapmıştır canımm. sen yemin et bence dee işe yarıyor sen de
nasılsınıız kızlaaaaryaz dönemi kimse uğramaz oldu, tabii havalar düzeldi ya gezmelerdesiniiz dimii
zsa'dan hala bir haber yok mu?
ayrıca karabiber nerelerde ya merak etmeye başladım. girdi de benim mi gözümden kaçtı acabaa
ya inanki $i$e $i$e patlayacagim hele gögüslerim bingil bingil oldu bugün adet olmaliydim olmadim üstelik, birde gögüslerim aciyor ve bu yüzden ko$u bandinda ko$arken pes ediyorum birkaç dakka sonra ve bu 5-6 gündür böyle,he birde merdiven inerken ben herzamanim iki$er iki$er çikarim ama $imdi dikkat ediyorul birde inerken felaket benim en sevdigim $eydir merdiven inip çikmak kendime rakip ariyorum bu arada en hizli çikma yari$i yapmak için
evet ya kimse gelmedi bizde olmasak topik taaa 2. sayfalara gerileyecek :) benim sinavlmarimda ba$liyor belki artik geceleride giremem
zsa yi çok merak ediyorum ama hala ses yok :18:
oy yavrum ya kıyamammmbilirim o adet şişkinliğinii. göğüsler özellikle çok sorun oluyor.ay bir an önce olsan da rahatlasan
herkese iyi pazarlaaaar kızlar
güzel bir gün olsın inşallah!!
bu arada bugün duygucuğumuzun doğum günüüüüü :) doğum günü kutlu olsun, her şey hak ettiği gibi güzel olsun inşallah onun için :)))
ahh aslıcım fac.den kutlamışsın çok tşk lerrr görümcemden kutlandıı yeni okuyorum yazılarııı tekrar çok tşk ederimmmm ..herkese iyi pazarlaaaar kızlar
güzel bir gün olsın inşallah!!
bu arada bugün duygucuğumuzun doğum günüüüüü :) doğum günü kutlu olsun, her şey hak ettiği gibi güzel olsun inşallah onun için :)))
ya adetim hic gecikmezdi ne olduysa hala olmadim siskinligim indi biraz
Aaa dogum gunun kutlu olsun duygummmm
ne demek canım beniimahh aslıcım fac.den kutlamışsın çok tşk lerrr görümcemden kutlandıı yeni okuyorum yazılarııı tekrar çok tşk ederimmmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?