- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.321
günaydınlar
bende 63,5 geldimm
pershonecik seni tebrik ederim 800 gr mı verdin
günaydıııııııııınnn kızlarrhepinize mutlu güzel bir haftanın başlangıcını diliyoruum.
haftanın ilk kilo bildirimi benden gelsin : 62.8
bu hafta spor yapamayacağım, sınav haftam. umarım yine de eksilebilirim tartıda.
günaydınlar
bende 63,5 geldimm
günaydinnnn
78.800 geldim,o kadar kosusturmacada kilo almisim
kızlarr günaydınnn
sabah duş almadan tartılayım dedim inananamazsınız,72,00 geldimm
gram oynanamamış şaşırdım ama sevindimde çünkü dün herkez sen 1-2 kilo aldın dedi göbeğim şiş sanırım adet günüm hatta bugün bile olabilir ama tartıda almadığımı bile görmek sevindirici...
kızlar dün çok yoğun ve yorucu bir gündü sabah namazından gece 12,30 a kadar bir fiil ayaktaydım,,,
ve resmen pilim bitti....
işe apalayarak geldim nerdeyse gece yattım sabah aynen sızmış gibi kalktım dayak yemiş kadar yorgunum..
umarım bugün kolay geçer işlerimde acayip çok...
ama inşallah herkez az veya çok biraz kilo vermiştir emeklerimiz boşa gitmemiştir inşallah..
günaydınlar
bende 63,5 geldimm
sağ ol canımkızlar tebrik ederim az veya çok vermek artık çok önemli...
teşekkür ederim canımsüpersin ma$allah tebrikler!
kizlar korktugum basima gelmedi :) sadece 200gr almi$im, dedigim gibi çok $i$im $u an ve iki gündür adet sancisi çekiyorum oysa iki gün geçiktibu haftada çok dikkat edecegim 1 kilo vermeyi planliyorum, aslinda ben geçen hafta daha çok alirdim ama sürekli spor yaptim özelliklede ip atladim :)
geçen hafta 68.1
bu hafta 68.3
gunaydın kızlar nasılsınızzzzz yenı bı doneme gırdık oğlusu krese verdım hayırlısıyla bakalım ıns. faydası olur hem bıraz uslanır hem bırdseyler oğrenır 15 dk suruyor yurume mesafası her sabah bırakıyorum ordan parka gecıp 1 saatte orda yuruyorum ordan eve ısguc sonra tekrar oğlusu almaya gıdıyorummm allahım erımem lazım yaaa
sizler nasılsınız bakalım nevar ne yok ozledım herkese pek gıremıyorum arada yazmasamda okuyup cıkıyorum ama genel bı boslama sanırımmm yaz geldı herkesın ısı gucu mısafırı hava guzel dısarı cıkılıyor derken gun bıtıyor ondan sanırım
duygum karabıberım kestane sekerım feslımmmmmmm ercemmmm leylemmmm kontesımmm nasılsınız ozledım hepınızıııı
kılom:78.600
süpersin ma$allah tebrikler!
100 gr idare eder, belki gelecek hafta daha fazla verirsin :)))
cissssssssssssssss
aa bende ayni durumdayim henüz tartilmadim ama göbegim $i$ adet olmaliydim 2 gun geçikti belki tartida fazla çikarim, bir kaç dk sonra tartilicamm,
bu arada annen nasil olsdu?
bvende ıyıyım cnm cok sukurcanımm iyi olmaya çalışıyorum sek kahve ile kendimi toplamaya çalışıyorum...seni sormalı ...
leylamm iyi senin şişliklerde çok çıkmamış bak tartıda 200 gr bişi değil...annemi sormuşsun iyi hamdolsun safra akıntısı var kesilmedi o yüzden drenleri ve torbasıyla geziyor..bacağı enfeksiyon kapmış anlamadık antibiyotik aldık onu kullanıyor dün yine hastanede kaç tur attım hatırlamıyorum inanın...inşallah dua edinde bir an evvel şifasına kavuşsun...rabbim darda şifa bekleyen tüm kullarına içindede bize..derdimizin şifasını versin..
Bu arada cumartesiyi pazara bağlayan gece hıdırellezmişş..millet gül ağaçları başında dilek yazıp asmalar... Sabah ezanıylan sahillere koşmuşş,,arkadaşlar gitmiş iğne atsan düşmez dediler..
tebrikler tatlımmmmmmmmmm sana sınavlarındaaa çokkkkkkkk başarılar dilerimmmmmmmmmmmgünaydıııııııııınnn kızlarrhepinize mutlu güzel bir haftanın başlangıcını diliyoruum.
haftanın ilk kilo bildirimi benden gelsin : 62.8
bu hafta spor yapamayacağım, sınav haftam. umarım yine de eksilebilirim tartıda.
AHH ŞUAN BENDEE 63,5 OLSAMMMMMMMgünaydınlar
bende 63,5 geldimm
ÖDEMDİR BELKİ CNM TAKMAAA NASIL OLSA VERİRSİN YİNEEgünaydinnnn
78.800 geldim,o kadar kosusturmacada kilo almisim
ADET GÜNÜN OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR BENCCCCEEE YOLA DEVAMMMkızlarr günaydınnn
sabah duş almadan tartılayım dedim inananamazsınız,72,00 geldimm
gram oynanamamış şaşırdım ama sevindimde çünkü dün herkez sen 1-2 kilo aldın dedi göbeğim şiş sanırım adet günüm hatta bugün bile olabilir ama tartıda almadığımı bile görmek sevindirici...
kızlar dün çok yoğun ve yorucu bir gündü sabah namazından gece 12,30 a kadar bir fiil ayaktaydım,,,
ve resmen pilim bitti....
işe apalayarak geldim nerdeyse gece yattım sabah aynen sızmış gibi kalktım dayak yemiş kadar yorgunum..
umarım bugün kolay geçer işlerimde acayip çok...
ama inşallah herkez az veya çok biraz kilo vermiştir emeklerimiz boşa gitmemiştir inşallah..
NEYSEKİ 200 GR fazla değil ben dahai yi noktalara geleceğini biliyorum leyyAMkizlar korktugum basima gelmedi :) sadece 200gr almi$im, dedigim gibi çok $i$im $u an ve iki gündür adet sancisi çekiyorum oysa iki gün geçiktibu haftada çok dikkat edecegim 1 kilo vermeyi planliyorum, aslinda ben geçen hafta daha çok alirdim ama sürekli spor yaptim özelliklede ip atladim :)
geçen hafta 68.1
bu hafta 68.3
AHH PAŞAMM BENİM BÜYÜMÜŞTEE KREŞLERE GİDİYORMUŞ MAŞALLAHH DARISI BAŞIMAAA İNŞALLAHH ŞÖYLE DERD İNİ ANLATTIĞINDAA VE WC EĞİTİMİNİ BİTİRDİĞİNDEEE BENDE VERCEM İNŞALLAH SEN ŞİMDİ ÖZLÜYORSUNDUR PAŞANI:))) BEN DEE MALUMM KOŞTURMACA BÜYÜK GÜNN C.TESİ Bİ ATLATSAK BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUMMM TATLIMMM.. BENDE SENİ VE TÜM ARKADAŞLARI ÇOK ÖZLEDİMMMMgunaydın kızlar nasılsınızzzzz yenı bı doneme gırdık oğlusu krese verdım hayırlısıyla bakalım ıns. faydası olur hem bıraz uslanır hem bırdseyler oğrenır 15 dk suruyor yurume mesafası her sabah bırakıyorum ordan parka gecıp 1 saatte orda yuruyorum ordan eve ısguc sonra tekrar oğlusu almaya gıdıyorummm allahım erımem lazım yaaa
sizler nasılsınız bakalım nevar ne yok ozledım herkese pek gıremıyorum arada yazmasamda okuyup cıkıyorum ama genel bı boslama sanırımmm yaz geldı herkesın ısı gucu mısafırı hava guzel dısarı cıkılıyor derken gun bıtıyor ondan sanırım
duygum karabıberım kestane sekerım feslımmmmmmm ercemmmm leylemmmm kontesımmm nasılsınız ozledım hepınızıııı
kılom:78.600
inşşallah canım darısı senın basına valla ozluyorum helekı ılk 2 3 gun bayagı bı zor oldu aklım onda kaldı ozledım ama masallah kuzuma cok heveslı gıdıyor kosa kosa gıdıyor desem yerıdır ınsallah sende verırısın valla ınsa rahatta etmıyor değil benımkı ozellıkle bayagı yaramazdı hıc gıttıgım yerde rahatlık vermıyordu sımdı trahat ettım azcık tatlımmmmtebrikler tatlımmmmmmmmmm sana sınavlarındaaa çokkkkkkkk başarılar dilerimmmmmmmmmmm
ahh şuan bendee 63,5 olsammmmmmm
ödemdir belki cnm takmaaa nasıl olsa verirsin yinee
adet günün olmasından kaynaklanıyor bencccceee yola devammm
neyseki 200 gr fazla değil ben dahai yi noktalara geleceğini biliyorum leyyam
ahh paşamm benim büyümüştee kreşlere gidiyormuş maşallahh darısı başımaaa inşallahh şöyle derd ini anlattığındaa ve wc eğitimini bitirdiğindeee bende vercem inşallah sen şimdi özlüyorsundur paşanı:))) ben dee malumm koşturmaca büyük günn c.tesi bi atlatsak başka birşey istemiyorummm tatlımmm.. Bende seni ve tüm arkadaşları çok özledimmmm
tebrikler tatlımmmmmmmmmm sana sınavlarındaaa çokkkkkkkk başarılar dilerimmmmmmmmmmm
leylamm iyi senin şişliklerde çok çıkmamış bak tartıda 200 gr bişi değil...Annemi sormuşsun iyi hamdolsun safra akıntısı var kesilmedi o yüzden drenleri ve torbasıyla geziyor..bacağı enfeksiyon kapmış anlamadık antibiyotik aldık onu kullanıyor dün yine hastanede kaç tur attım hatırlamıyorum inanın...inşallah dua edinde bir an evvel şifasına kavuşsun...rabbim darda şifa bekleyen tüm kullarına içindede bize..derdimizin şifasını versin..
bu arada cumartesiyi pazara bağlayan gece hıdırellezmişş..millet gül ağaçları başında dilek yazıp asmalar... sabah ezanıylan sahillere koşmuşş,,arkadaşlar gitmiş iğne atsan düşmez dediler..
kızlar kusuruma bakmayın lütfen bu aralar ihmal ediyorum çok ama şu düğün telaşı ve benim herşey güzelolsunn pimpirikliğim yüzündenn çokzamankaybediyorumm inanmazsınız sabah çıkıyoruzzakşam dönüyoruzzz evee kaç gündürrr haladaha ayakkabı bulamadım lacivert bantlı çok fazlatopuğu olmayan sade ve şık bulamıyoruzzz takıda yok ortadaa offff yarın temizlikj yapıp dinlencem salı tüm işimi bitircemALLAHIN izniyle neyse kızlar sadece bu haftaaa sık olmasada uğrucammm sonra inşalla burdAYIMM hep herkez iyidir inşallah bugün malum doğumgünüm çok kaçırdım kaç gündür emeklerim boşa gittiii inş yARIN fazlaa çıkmam tartıdaa hayırlı geceelerrrr
hanımlar izin günüm anca geldi çok yoğun olduğumdan giremiyorum ama bildirim günleri kaçmaz tartı 57.7 benim tahminim 55.7 çünkü 36 beden pantalon aldım bugün kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?