Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr günaydınnn

sabah duş almadan tartılayım dedim inananamazsınız,72,00 geldimm
gram oynanamamış şaşırdım ama sevindimde çünkü dün herkez sen 1-2 kilo aldın dedi göbeğim şiş sanırım adet günüm hatta bugün bile olabilir ama tartıda almadığımı bile görmek sevindirici...

kızlar dün çok yoğun ve yorucu bir gündü sabah namazından gece 12,30 a kadar bir fiil ayaktaydım,,,

ve resmen pilim bitti....

işe apalayarak geldim nerdeyse gece yattım sabah aynen sızmış gibi kalktım dayak yemiş kadar yorgunum..

umarım bugün kolay geçer işlerimde acayip çok...

ama inşallah herkez az veya çok biraz kilo vermiştir emeklerimiz boşa gitmemiştir inşallah..

süpersin ma$allah tebrikler!

günaydınlar

bende 63,5 geldimm

pershonecik seni tebrik ederim 800 gr mı verdin

100 gr idare eder, belki gelecek hafta daha fazla verirsin :)))

günaydinnnn
78.800 geldim,o kadar kosusturmacada kilo almisim

cissssssssssssssss

aa bende ayni durumdayim henüz tartilmadim ama göbegim $i$ adet olmaliydim 2 gun geçikti belki tartida fazla çikarim, bir kaç dk sonra tartilicamm,
bu arada annen nasil olsdu?

kizlar korktugum basima gelmedi :) sadece 200gr almi$im, dedigim gibi çok $i$im $u an ve iki gündür adet sancisi çekiyorum oysa iki gün geçikti bu haftada çok dikkat edecegim 1 kilo vermeyi planliyorum, aslinda ben geçen hafta daha çok alirdim ama sürekli spor yaptim özelliklede ip atladim :)

geçen hafta 68.1
bu hafta 68.3

çok sevindim canım korktuğunun başına gelmemesinee. haftaya inşallah 67 çıkarsınhatta daha az:)

gunaydın kızlar nasılsınızzzzz yenı bı doneme gırdık oğlusu krese verdım hayırlısıyla bakalım ıns. faydası olur hem bıraz uslanır hem bırdseyler oğrenır 15 dk suruyor yurume mesafası her sabah bırakıyorum ordan parka gecıp 1 saatte orda yuruyorum ordan eve ısguc sonra tekrar oğlusu almaya gıdıyorummm allahım erımem lazım yaaa
sizler nasılsınız bakalım nevar ne yok ozledım herkese pek gıremıyorum arada yazmasamda okuyup cıkıyorum ama genel bı boslama sanırımmm yaz geldı herkesın ısı gucu mısafırı hava guzel dısarı cıkılıyor derken gun bıtıyor ondan sanırım
duygum karabıberım kestane sekerım feslımmmmmmm ercemmmm leylemmmm kontesımmm nasılsınız ozledım hepınızıııı

kılom:78.600

Son düzenleme:

canımm iyi olmaya çalışıyorum sek kahve ile kendimi toplamaya çalışıyorum...seni sormalı ...

leylamm iyi senin şişliklerde çok çıkmamış bak tartıda 200 gr bişi değil...Annemi sormuşsun iyi hamdolsun safra akıntısı var kesilmedi o yüzden drenleri ve torbasıyla geziyor..bacağı enfeksiyon kapmış anlamadık antibiyotik aldık onu kullanıyor dün yine hastanede kaç tur attım hatırlamıyorum inanın...inşallah dua edinde bir an evvel şifasına kavuşsun...rabbim darda şifa bekleyen tüm kullarına içindede bize..derdimizin şifasını versin..

bu arada cumartesiyi pazara bağlayan gece hıdırellezmişş..millet gül ağaçları başında dilek yazıp asmalar... sabah ezanıylan sahillere koşmuşş,,arkadaşlar gitmiş iğne atsan düşmez dediler..

canımm iyi olmaya çalışıyorum sek kahve ile kendimi toplamaya çalışıyorum...seni sormalı ...
bvende ıyıyım cnm cok sukur

annecıne gecmıs olsun canım allah sıfa versın bıran evvel evet hıdrelezdı bızde kuzenlerle gıttın gul dıbıne allah kabul ederse dıleklerımızı cızdıkk kahvaltımızı yaptık geldıkkk

tebrikler tatlımmmmmmmmmm sana sınavlarındaaa çokkkkkkkk başarılar dilerimmmmmmmmmmm

günaydınlar

bende 63,5 geldimm

pershonecik seni tebrik ederim 800 gr mı verdin
AHH ŞUAN BENDEE 63,5 OLSAMMMMMMM
günaydinnnn
78.800 geldim,o kadar kosusturmacada kilo almisim
ÖDEMDİR BELKİ CNM TAKMAAA NASIL OLSA VERİRSİN YİNEE
ADET GÜNÜN OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR BENCCCCEEE YOLA DEVAMMM
NEYSEKİ 200 GR fazla değil ben dahai yi noktalara geleceğini biliyorum leyyAM
AHH PAŞAMM BENİM BÜYÜMÜŞTEE KREŞLERE GİDİYORMUŞ MAŞALLAHH DARISI BAŞIMAAA İNŞALLAHH ŞÖYLE DERD İNİ ANLATTIĞINDAA VE WC EĞİTİMİNİ BİTİRDİĞİNDEEE BENDE VERCEM İNŞALLAH SEN ŞİMDİ ÖZLÜYORSUNDUR PAŞANI:))) BEN DEE MALUMM KOŞTURMACA BÜYÜK GÜNN C.TESİ Bİ ATLATSAK BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUMMM TATLIMMM.. BENDE SENİ VE TÜM ARKADAŞLARI ÇOK ÖZLEDİMMMM

Günaydın hanımlarrrrrrrrrr hayırlı bereketli sağlıklı haftalar dilerimmmm... Kg verenleri kutluyorum alanlara yoladevam diyorummm karabiberim özellikle seni çok merak ediyorummm kg durumlarını az kaldıı merakla bekliyorummm.. Geçen hadtaya göre aynıyım ama 2 gün öncesinw göree 900 gr fazlam var 67,9 görmüştüm ama dün tüm sevdikğim yemekler ve pasta olduğundan dolayı çatlayasaya k adar yedimmm buda bana kapak olarak döndü:))) durumlar böyle benden..bugünkü programımda temizlik var evle alakam yok çünkü neysee bilg açıkama başında değilimmm hanımlar öptümmm

Son düzenleme:
inşşallah canım darısı senın basına valla ozluyorum helekı ılk 2 3 gun bayagı bı zor oldu aklım onda kaldı ozledım ama masallah kuzuma cok heveslı gıdıyor kosa kosa gıdıyor desem yerıdır ınsallah sende verırısın valla ınsa rahatta etmıyor değil benımkı ozellıkle bayagı yaramazdı hıc gıttıgım yerde rahatlık vermıyordu sımdı trahat ettım azcık tatlımmmm

tebrikler tatlımmmmmmmmmm sana sınavlarındaaa çokkkkkkkk başarılar dilerimmmmmmmmmmm

çok teşekkür ederiim canıım inşallah iyi geçer

kontesiim çok çok geçmiş olsun, Allah anneciğine tez şifalar versin

hanımlar izin günüm anca geldi çok yoğun olduğumdan giremiyorum ama bildirim günleri kaçmaz tartı 57.7 benim tahminim 55.7 çünkü 36 beden pantalon aldım bugün kendime

merhaba arkadaşlar
kilom aynı 69
iki gün açık büfe ne bulursam yedim otelde bu hafta çok dikkat etmeliyim yoksa bana kilo olarak geri dönicek

duygucum doğum günün kutlu olsun
ailenle sevdiklerinle sağlıklı uzunnn bi ömür diliyorum sana
birazcık geç oldu ama telefondan kk giremedim sistem hep attı okudum ama yazamadım

hanımlar izin günüm anca geldi çok yoğun olduğumdan giremiyorum ama bildirim günleri kaçmaz tartı 57.7 benim tahminim 55.7 çünkü 36 beden pantalon aldım bugün kendime

tebrik ederim canım pantolonunu iyi günlerde giyy
benim için 36 beden hayal bile olamaz ne kadar kilo versem totom erimiyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…