Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merhabalar arkadaşlar ben 22 yaşındayım 168 boyunda ve 101 kiloyum aslında kilomu tam olarak göstermiyorum ama göbek bölgem ve simit dediğimiz yerlerde çok kilom var artık nees darlığı da çekmeye başladım yurtta kalıdığım için düzgün bir diyet yapamıyorum ama kararımı verdim yavaş yavaş verecem hergün 100 gramdaa versem razıyım yeterki gitsin şu kilolar yakında eve çıkacam spor salonuna da yazılacam o zaamn daha hızlı veririim inşallah akşam gün içinde yediklerimi yazarım kızlar herkese başarılar allah yardımcımız olsun

Canım çok teşekkürler bilgin için.İnsülin direnci yaptırmak derken ne testi oluyor hormon testimi yani?Ben metformin kullanıyorum insülin direnci için genelde pkolulara verdikleri bir ilaçmış.Yağ ve su ölçümünü özel diyetisyen yapıyor değilmi?Senin kilo verme nasıl oldu hızlımı yavaşmı?Sanada geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hepimize

yok canım menülerimi mutlaka yazarım cuma günleri kilomuda yazarım sürekli girerim siteye sen beni de ekle listeye olur mu çok teşekür ederim şimdiden

merhaba kızlar ben dün kahvaltıda

1 dilim ekmek
peynir
domates maydanoz
zeytin 2 bardakta az şekerli çay içtim

ara bitki çayı yoğurt

öğlen yoğurtlu kızartma

akşam az pilav ve et sote

bol su içtim aynı zamanda elmada yedim yemekten
dün kendimi biraz fazla şımartmışım :)

bu arada 300 gr daha gitmiş :)) toplamda 1.300 verdim ama bunun yağdanmı yoksa kas ve sudanmı gittiğini bilemiyorum ölçtürmek lazım

kızlarrr ben geldimmm hepinize merhabaaa.....

hemen dünkü menümü yazıyorum:

2,5-3 litre su +6 bardak çay+1 türk kahvesi şekersiz hepsi

kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynirle tost
öğlen: mercimek çorba,misket köfte 90gr , salat,yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
ara: 1 küçük masum yeşil elma:)))
akşam: patlıcan yemeği 2 çatal, brokoli haşlaması limonlu,2 dilim kepek ekmeği
ara:1 potakal,1 mandalin

1400kalori hesapladım fazla fazla
yarım saat yürüdüm
1 saat ev işi yaptım

bugün:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
7 yeşil zeytin
3dilim sucuk
50gr kaşar
kahvaltıyı abarttım farkındayım kuzenimle kardeşim vardı..

öğlen: 1 kase mercimek çorbası,2 dilim buğday ekmeği 2 çatal makarna,2 kaşık kuru fasulye

akşama planım: lahana çorbası ve brokoli salatası yiyebilirsem 1 dilim kepek ekmeği

arada 2 meyve

yarın nete giremiyeceğim ama yarına plan yapmadım
sabah arkadaşlarla branç'a gideceğiz ama ben menü almayıp eşimden otlanacağım 15 çeşit açık büfe bana 2 dilim bişey düşer heralde...

akşamada kardeşimin ve 2 kuzenimin ortak doğum günü partileri var allah ne verirse dolmalar su börekleri pasta

haa öğlende eşim illa balık yemeye gidelim diyor...

yani yarın Allah yardımcım olsun...

evet canım pkolulara verilen metformın aynı zamanda insülin direnci içinde veriliyor zaten bu iki hastalıkta birbiriyle baglantılı insülin direnci testı aynı seker hastalarına yapılandan canım ac karnına sana sekerli bi sıvı içirip seker yuklemesı yapıp yarım saat arayla kan alıp bakılıyor ne kadar yukselıp birden ne kadar dustugune bakılıyor tyag ve su olcumunu bazı tıp merkezlerinde yapıyor yada ozel merkezlerdede oluyor birde alısveriş merkezlerinde para atılarak hem kılonu yagını kasını olcen makınalar var ne kadar dogrudur bılemem ama bakmakta fayda var benım kılo vermeme gelınce ben biraz yavas veriyorum pko ve insulın direncının yanında metabolızmam cok yavas calısıyor hipotrioidim var buyuzden haftada gram gram veriyorum olsun hiç vermemekten iyiydir diye dusunuyorum

kızlar ya bursada trafo patlamıs bursa tekırdag ist ve bir kac il daha karanlıga gomulduk resemen evler oldu buz gibi oğlusla yorgan battanıye altına sıgındık kuafore cıkmıstım bugun bakım gunumdu kas bıyık agda mınumum tuylerden kurtulayım dedim tam kuagfore girdik 10 dk sonra elektrıkler gitti ve hayatımda ilkkez romantık bir ortamda agda yaptırdım mum ısında agda komık bır durumda yanı agda odasının her yerinde mumlar agdacı kızın elınde agda makınası benım elimde ona yardımcı olmam adına tuttugum bir adet mum süper ötesiydi bu karanlık bir kıs gunune ait tuhaf bi anı oldu bende

bende bugünkü menümü yazıyım

sabah çeyrek katmer çeyrek yumurta 350 kall
ara yarım kepçe çorba 150 kal
öğlen haşlanmış makarna 1kaşık kıyma 3 bardak çay tek şekerli 400 annemdeydim ve bu kadar dur diyebildim kendime
akşam 1 dilim ekmek 1 yumurtayla yapılmış menemen 1 dilim ekmek 250

1150 kal falan 1 saat yürüdüm

yatmadan öncede 1 bardak sütümü içerim 1300 le günü kapatırım inşallah

Son düzenleme:
selam kizlar berbat bir gündü!!!

sabah (saat 5.15te ) : 1 diyet sütlü kahve 1 yemek ka$igi tam tahilli gevrek

ara : 2 expresso ve 1 tane bisküvi (i$etydim)

ögle (saat 14 te) 1 dililm kek, 1 avuç kuru meyve, biraz fistik, bir lokma poaça, 1 ka$ik puding

ak$am : yarim kase meyveli müsli

kizalar ben i$teydim saat 14 te eve geldimki misafir var, bende onlarla hemen oturdum yani yemek yemedim zaten hazir bir$eyde yoktu
yarin oruç tutacagim in$allah, belki gece yatmadan önce süt ve meyve yerim zaten çok geç kalkiyorum

kalori açısından çokda kötü durumda değilsin aslında ama dengeli beslenememişin ondan dolayı kötü olmuş biraz meyve ye en azından

Çok sağol canım cevabın içinHım ben insülin testi hiç yaptırmadım sadece kan sayımı ve hormon tahlili olmuştum.Yani hiç vermemekten iyidir tabi ama inşallh kısa sürede sağlıklı şekilde veririz.Benimde metabolizma yavaş sanırım ondanSanada geçmiş olsun canım Allah şifa versin

sabah kahvaltısı
kruvasan UNO 1 adet
special k (30 gr) + 125 ml yağsız süt
öğle
superfresh barbunya konserve 100 gram
Ekmek 1 DİLİM
Muz 0.5 ADET -
akşam yemeği
Rosto Et (Patates Kızartması ile) 1 PORSİYON
Dost Yoğurt 200 GRAM
Mevsim Salata 1 POR.(150GR.)
Yayla Çorbası 1 PORSİYON
Armut 1 ADET 70
Yesil Biber 2 ADET 24

Toplam : 1253.24 ka

özel hastanenin diyetisyenini tavsiye ederim baharcım sana.devlet hastanesi gibi herkeze aynı diyetler vermiyolar hormonlarına ve kilona göre diyet listeni ayarlıyolar ayrıca yağ ve kas ölçümünüde yapıyolar.ben gidiyorum özel diyetisyene ve 3 ayda 18 kilo verdim.ayrıca bütçemide kesinlikle zorlamıyo fiyatları uygun hastaneler var araştırabilirsin.inşallah başarılı olursun arkadaşım

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim cevabın içinMaşallah negüzel vermişsinBende özele gitmeye karar verdim sanırım kafamıza göre diyetler vs yanlış oluyor bende pko olduğu için kilo vermem daha zor.Oyüzden bilinçli olarak doktora gitmem sanırım daha iyi olucak.Canım endişe duyduğum nokta pkoluyum acaba diyetisyene gidersem yine bu şekilde yavaş verirmiyim yoksa doktor durumuma göre hızlandırırmı bunu acaba?İnşallah hepimiz başarırız canım

sen doktoruna pko hastası olduğunu söyliceksin oda senin hormonlarına göre diyet listeni hazırlıcak.doktor senden yinede hormon testi isticek ben hormon testlerimi bağlı olduğum sağlık ocağından ücretsiz yaptırdım.diyetisyene gidiyorum gerekli testlerin yapılmasını istedi benden dediğinde onlarda zaten tereddütsüz yapıyolar.iki haftada bir gidiyorum ama muyane ücreti ayda sadece bir kere ödüyorum.her gittiğimdede yağ kas su ölçümüm yapılıyo.inançlı ol canım bak nasıl kilolarını verceksin bebişinide kucağına alcaksın inşalllahh yeterki inan kendine güven gerisi zaten çok kolay..

kalori açısından çokda kötü durumda değilsin aslında ama dengeli beslenememişin ondan dolayı kötü olmuş biraz meyve ye en azından

biraz peynir yedim çayla

canim bence kalori sayimi yanli$ gibime geldi, daha çokk 1400 kalori gibi geliyor, patates kizartmasi çok kalorili hatta kruvasanda öyle :)

ah canim ah nedir bu çektigimiz ya tiroid pko insülin direnci.....uzadikca uzuyor, bende hiçbiri yok gibi ama ben $üpelendim ve tahlillerim temiz çikti ancak tiridim malesef kistlerle çevriliymi$, kistlerden 2 tanesi biraz daha büyükmü$, beslenme uzmani dü$ündü ama vazgeçti o kisti almayacagim dedi ve kilo almanda bir etkisi yok dedi ama ben her kaçamakta kilo aliyorum hiçbir arkada$imla yemege dü$ünmeden gidemiyorum hep az yiyorum ama çok çabuk kilo aliyorum..neyse uzatmiyayim, hep beraber zayiflariz in$allah, herkesin farkli sorunlari var ama ba$aracagiz

buda bugun kı menum
sabah: yarım bardak sekersız meyve cayı
2 küçük çavdar ekmegıne kasarlı tost
öğlen:
1 kase corba
yesıllık domates salatlık karısık bı salata
3kasık yogurt
1tabak taze fasulye
yarım portakal
ara öğün:
2 adet yeşl elma
5 adet kayısı
yarım saat kadar fıtness yapabıldım
akşam :
2.5 kasık yoğurt
1 kase mantı çorbası
6 kaşık bulgur pılavı
1.5 kucuk cavdar elmegı

ne kadar cok yemısım ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…