Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlarr, nasilsiniz? ya ben güzel rakamlar görmü$tüm ama dün $ekerli yedim pasta yaptim dayanamadim, bugün veya yarin okul içinde yapacagim ama az yicemmmm

geçen hafta 68.2
bu hafta 67.2

iki hafta önce aldigim kiloyu verdimmm geriye kaldi 7 kilo ve tam 7 haftam kaldi :18::18::18:

kızlar günaydın bugün yine kimsecikler yok ben gelince herkesss gitmişş oluyor sanırım
neyse inş.ileriki zamanlarda toplaşacağız...

kızlar kilom aynı değişmedi hafta içi farklı bir terazide 1 kilo eksik geldim ama kendi terazim aynı değişiklik yokk ben kendi terazime güveneyimm en iyisi...

çokkk yoğun stresli bir haftadan sonra yorgun bitkin ve birr yığın ütülenecek kıyafetle haftaya başladım yaz başı olduğu için günlük kıyafet değiştirilip makinaya atıldı yıkananlar kurudu sepetlendi kullana kullana tişört gömlek vs. bişey kalmadı dolap boşalmış valla
yavaş yavaş abiyelere başlayacağım hehe....
neyse eşim ütü techizatımı hazırlamış kurmuşş inş.başlarım akşam bi başlarsam sonu gelirde inş.başlarım..

valla kızlar özellikle bekarlara sesleniyorum kocalarınızı seçerken ütüden anlayan birini tercih edin...yoksa zorr ayy yapmaktan üşenmiyorum ama bu bahar yorgunluğu iş yoğunluğu hastane felan derken bana zor bir işmiş gibi geliyor...

neyse hadi biraz herkes toplansında görüşelim yine..

selam kizlar,kilom bu hafta bi indi bi cikti ,dengesiz beslendim baya bi,bu hafta sonuda ablama gidiyorum ordan teyzeme gecicem offf bu hafta az yiyip cumaya kadar kilomu dengelemem lazim ,kilom 78

selam arkadaşlarım nasılsınız ben iyi değilim temziliğe gelen kadının eşi banyoda şofbenden zehirlenmiş dün ölmüş durumlarıda maddi Açıdan çok kötüüü allahım yardımcıları olsunn

allah rahmet eylesin çok üzüldüm geride kalanlara sabır güç kuvvet versin rabbim
kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne çok şükür biz atlattık rabbim kızımı bize bağışladı
hastanede bize söledikleri şohben zehirlenmelerinde her 10 kişiden 9 ölüyomuş çok tehlşkeli bişey bu tüplü şohbenler allah korusun herkesi

canlarım merhabalar. ben 65 kilo çıktım bugün öyle bir sınav stresi var ki yedikçe yiyorum yine yeme krizlerim tutmaya başladı

sizleri özledim. kendinşize çoook iyi bakın.

perşembe son sınavımı atlkattıktan sonra yeniden aranızda olacağım allahın izniyle. tek tek öpüyorum hepinizi

hepinizi sevgiyle selamliyorum..cok geciktim ama cocuklarla internet kafelere falan gidemedim annemlerede internet baglatmadim.vinnlar desen masaallah dunyanin parasi.duygucum mesajinida ahanda simdi gordum.canim benim nekadar dusunceli davranmissin.umarim
herkes saglikla mutludur.beni yeniden araniza alir misiniz?

zsam inanmazsın seni geçen hafta sildim dahaa yani o kadar ay bekledimmm geçmiş yazıları okumakk neyse hoşgeldinnn cnm biraz korkuttun alacağın olsunn insan 2 dk da olsa habervermezmi iyiym der en azından aşk olsun,neyse iyimişsin sorun değil aranıza alırmısın ne demek slm vermen bile seni kaydetmeme yeter ama haberin olsun topiğimiz sessizleşti tabi çok normal düğün tatil sınavlar derken herkezin işin gücü var elbet bizden durumlar böyle tatlımm

hemen geliyorummm tarif ett
günaydınnnnnnnn
3 ay aradan sonra tekrar 69 700 yüm çokkk mutluyuum
ohh maşallahh tatlımaa
ben iyiyim canım sen nasılsın
duygucum tabloyu ne zaman değiştircen ayol kaldım 72 kiloda sinir oluyorum o rakamı görünce
değiştircem cnmm az sonraaa
bak ne güzel kg vermişsin boşver pastayııı
ayy kontesim ütüden bende nefret ederimmm kolay gelsin şekerimmmm
selam kizlar,kilom bu hafta bi indi bi cikti ,dengesiz beslendim baya bi,bu hafta sonuda ablama gidiyorum ordan teyzeme gecicem offf bu hafta az yiyip cumaya kadar kilomu dengelemem lazim ,kilom 78
inşallah dengeler ve verirsin tatlımm
hadi ALLAH YARDIMCILARI olun ALLAH rahmet eylesinnccnmm

hadi bakalım çok başarılar güzeller güzelii

günaydın canlarrr izmir o kadar sıcakkiii üstümdede o kadar ağırlık varki saldım kendimi iyiceee kızlar aylardır sizlere destek oldum gaz verdim bende pil bitti kg aylardır aynıı kalben zayıflamak istiyorum ama yok bu aralar o modda değilim şevkim iyice düştüü anlayacağınız örnrk dün gittim marketten ihtiyaçları alıyorum markwetten çıktım karnım yok hemen çiğköfteci gördüm başladım 2 leme alayımmı almayımmı beynim orda başka bireşy düşünmüyorum son bir hamleyle gidiyorken birden döndüm aldım yedim haa onu yedim akşam yemedimm ama neden yiyorum kii neyse az aldımm ama olsunn iyice düşüşteyim aletimde yok valla eyvahlardayımm.

neyee kızlarr şimdi fikir verin baba 11 haziran yani p.tesi oğluşumun doğum günü muhtemelen c.tesi yada pazar kutlarızz yapmak istediklerimi yazayım siz de fikir verinn

altanetif-1 : tavuklu mezeli aperetifli menü yapayım
altarnetif-2: börek çörek tatlı kısır vs... menü yapayım
altarnetif -3: pide yaptırayım diyorum

şimdi gelcekler kayınvalide,görümcem,gelirse kendi ailem biryandan güzel bir sofra yapayım diyorum ama yAP hazırla ,kaldır makinaya at haydaa bitti doğum günü hiç birşey anlayamıcam, 2 seçeneği yapsam herşeyi onlar gelmeden hazırlarım açık büfe yaparım isteyen istediğini alır yer ama teredütteyim emin değilim, 3 seçenek dede hiç uğraşma yaptır pideyi herkez istediği kadar yesin bi salata yaparım 2 dk tabakalrı makinaya atarım yorulmam tadınıda çıkarırım diyorum geçen yıl mangal yaptımm valal koşturmaktan ilk doğum gününü anlayamadık eşimle bu yıl böyle düşündük ,pasta olarakta eşim pepeeyle kuzeyi yanyana oturacakmış gibi fotoşoplucak öyle bir pasta yaptırcamm böyle işte kızlarrr. seneye ömrüm yeterse kendi evime geçeceğim için ve kuzeyde büyüyeceği için çocuk partisi yapcammm inşallah süslücem evi sırf çocuk oynaınlar zıplasınlar inşallah...

o kadar ağırlık varki üstümdee aslındaa dışarı çıkmayı planlıyorum güzel bir doğum günü kıyafet alayım oğlumaa ama üşeniyorum sabahtan akşama kadar tv karşısındaoturuyorummm

slm duygucum benim kızımda 10 haziran doğumlu bende ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarımı çağıracam diyor telefon istiyorrr oooo çok çalışmam gerek çokkk

duygucum bu hafta senle yarışacaktık ama ben tartılamadım tartım çalışmıyor eşime baktır dedimm ohhh iyi oldu hergün tartılmazsın artık dediiii:2::2: bu aralar kilo bildirimi yapamayabilirim

slm duygucum benim kızımda 10 haziran doğumlu bende ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarımı çağıracam diyor telefon istiyorrr oooo çok çalışmam gerek çokkk

doğum günü şimdiden kutlu olsun kızının allah sağlık mutluluk versin cnmm neyseki bizimki küçük nealırsak yada naparsak ona razı olcakk büydümü bizde senin gibi olcazzz

canım paşaların geçmiş doğum günleri kutlu olsun rabbim sağlık mutluluk versinn

ayışığım oğluşların yeni yaşı hayırlı olsun canım

kuzey paşanında yeni yaşı sağlıklı hayırlı olsun inşallah

ayışığım oğluşların yeni yaşı hayırlı olsun canım

kuzey paşanında yeni yaşı sağlıklı hayırlı olsun inşallah

canım paşaların geçmiş doğum günleri kutlu olsun rabbim sağlık mutluluk versinn

Çok tşkler kızlar , fazla kalabalık değildi zaten sizde gelmediniz :2: duyguş sanada şimdiden kolay gelsin canım nice senelere şimdiden

hoşgeldin zsa cım

önce doğumgünü fikrimi söliyeyeim ,bence de pide yanına bi kaç aperatif salata zeytinyağlı olabilir arkasına pasta tamamdır

duygucum bu aralar senin moralin bozuk ,baharmı çarptı arkadaşımı noldu canım niye böle şevkin kırıldı senin .tabii düğün geçti kendini bıraktın istediğin gibi de olmadı ondan biraz moralin bozuldu benim tahminim bu

bende bu aralar herzamankinden daha fazla zayıflamak istiyorum .yaz geldi sıcaklar vucüdumda fazladan etleri taşımak istemiyorum .
bugün hastaneye gittim eltimin oğlunu götürdüm oradaki aynalı camlarda kendime baktıkça sinir oldum ayol ben ne şişkoyum öle .77 kiloyken bile şişko hissetmiyodum kendimi yada kilomu umursamıyodum bilemiyorum ama bi farkındalık geldi bana

acaba seninle yarışa mı girsek yine keyfin yerine gelir belki beni yenersin

kızlar şu ballı elma sirkeli su ile ben geçen hafta diyet yapmadığım halde 1 kilo verdim midesi sağlam olanlara tavsiyemdir haa bide ayran detoksu ikisi harika oluyo

hadi kızlar yaz geldi silkelenelim zayıflayalım .yaz bitmeden elbiselerimizi giyelim rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…