- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.141
slm duygucum benim kızımda 10 haziran doğumlu bende ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarımı çağıracam diyor telefon istiyorrr oooo çok çalışmam gerek çokkk
önce doğumgünü fikrimi söliyeyeim ,bence de pide yanına bi kaç aperatif salata zeytinyağlı olabilir arkasına pasta tamamdır
duygucum bu aralar senin moralin bozuk ,baharmı çarptı arkadaşımı noldu canım niye böle şevkin kırıldı senin .tabii düğün geçti kendini bıraktın istediğin gibi de olmadı ondan biraz moralin bozuldu benim tahminim bu
bende bu aralar herzamankinden daha fazla zayıflamak istiyorum .yaz geldi sıcaklar vucüdumda fazladan etleri taşımak istemiyorum .
bugün hastaneye gittim eltimin oğlunu götürdüm oradaki aynalı camlarda kendime baktıkça sinir oldum ayol ben ne şişkoyum öle .77 kiloyken bile şişko hissetmiyodum kendimi yada kilomu umursamıyodum bilemiyorum ama bi farkındalık geldi bana
acaba seninle yarışa mı girsek yinekeyfin yerine gelir belki beni yenersin
günaydın canlarrr izmir o kadar sıcakkiii üstümdede o kadar ağırlık varki saldım kendimi iyiceee kızlar aylardır sizlere destek oldum gaz verdim bende pil bitti kg aylardır aynıı kalben zayıflamak istiyorum ama yok bu aralar o modda değilim şevkim iyice düştüü anlayacağınız örnrk dün gittim marketten ihtiyaçları alıyorum markwetten çıktım karnım yok hemen çiğköfteci gördüm başladım 2 leme alayımmı almayımmı beynim orda başka bireşy düşünmüyorum son bir hamleyle gidiyorken birden döndüm aldım yedim haa onu yedim akşam yemedimm ama neden yiyorum kii neyse az aldımm ama olsunn iyice düşüşteyim aletimde yok valla eyvahlardayımm.
neyee kızlarr şimdi fikir verin baba 11 haziran yani p.tesi oğluşumun doğum günü muhtemelen c.tesi yada pazar kutlarızz yapmak istediklerimi yazayım siz de fikir verinn
altanetif-1 : tavuklu mezeli aperetifli menü yapayım
altarnetif-2: börek çörek tatlı kısır vs... menü yapayım
altarnetif -3: pide yaptırayım diyorum
şimdi gelcekler kayınvalide,görümcem,gelirse kendi ailem biryandan güzel bir sofra yapayım diyorum ama yAP hazırla ,kaldır makinaya at haydaa bitti doğum günü hiç birşey anlayamıcam, 2 seçeneği yapsam herşeyi onlar gelmeden hazırlarım açık büfe yaparım isteyen istediğini alır yer ama teredütteyim emin değilim, 3 seçenek dede hiç uğraşma yaptır pideyi herkez istediği kadar yesin bi salata yaparım 2 dk tabakalrı makinaya atarım yorulmam tadınıda çıkarırım diyorum geçen yıl mangal yaptımm valal koşturmaktan ilk doğum gününü anlayamadık eşimle bu yıl böyle düşündük ,pasta olarakta eşim pepeeyle kuzeyi yanyana oturacakmış gibi fotoşoplucak öyle bir pasta yaptırcamm böyle işte kızlarrr. seneye ömrüm yeterse kendi evime geçeceğim için ve kuzeyde büyüyeceği için çocuk partisi yapcammm inşallah süslücem evi sırf çocuk oynaınlar zıplasınlar inşallah...
o kadar ağırlık varki üstümdee aslındaa dışarı çıkmayı planlıyorum güzel bir doğum günü kıyafet alayım oğlumaa ama üşeniyorum sabahtan akşama kadar tv karşısındaoturuyorummm
seninde benim gibi atağa geçme vaktin gelmiş demekki ::) hadi ercem beraberce halledeli bu ayna işini :)
bende gidiyim bal alıyım balım bitmiş ballı sirkeli suya falan başlayım bu hafta tekrar alışma haftası ama haftaya tam anlamıyla başlıyorum inşallah
bana mi seslendiniz cicimbaşla tabi feslicim hatta topik olarak bazı kararlar alalım bence
mesala hergün en azından herkes bir kaç mesaj yazsın ,selam versin abartsada menüsünü yazsın .insan okudukça gaza geliyo .bir kişi bu işi bıraksa sanki domino taşı gibi herkes devrilcek
benim kişisel fikrim şu topiği bi canlandıralım zayıflayalım artık .bütün sebzeler meyvalar çıkmaya başladı artık
detoksları paylaşalım ,hafif yemejkler yazalım bir birimize ,öneriler verelim .üstümüzdeki rehaveti atalım artık
amin inşallahhhhh canımmayışığım oğluşların yeni yaşı hayırlı olsun canım
kuzey paşanında yeni yaşı sağlıklı hayırlı olsun inşallah
kız yol uzun o yüzden üşendimm ama ruhumu yolladım galipten sesler geldiysen benden dirr:))))Çok tşkler kızlar , fazla kalabalık değildi zaten sizde gelmediniz :2: duyguş sanada şimdiden kolay gelsin canım nice senelere şimdiden
yaa ben çok hassasım galibaaa küçük bir sorunda yıkılıyorum neyseee inş düzelcemmmönce doğumgünü fikrimi söliyeyeim ,bence de pide yanına bi kaç aperatif salata zeytinyağlı olabilir arkasına pasta tamamdır
duygucum bu aralar senin moralin bozuk ,baharmı çarptı arkadaşımı noldu canım niye böle şevkin kırıldı senin .tabii düğün geçti kendini bıraktın istediğin gibi de olmadı ondan biraz moralin bozuldu benim tahminim bu
bende bu aralar herzamankinden daha fazla zayıflamak istiyorum .yaz geldi sıcaklar vucüdumda fazladan etleri taşımak istemiyorum .
bugün hastaneye gittim eltimin oğlunu götürdüm oradaki aynalı camlarda kendime baktıkça sinir oldum ayol ben ne şişkoyum öle .77 kiloyken bile şişko hissetmiyodum kendimi yada kilomu umursamıyodum bilemiyorum ama bi farkındalık geldi bana
acaba seninle yarışa mı girsek yinekeyfin yerine gelir belki beni yenersin
valla ç ok düzenli içiyorkenn bu aralar herşeyi bıraktımmm sirkeyide ihmal ettimm benim beynimiarındırmam lazım önceeekızlar şu ballı elma sirkeli su ile ben geçen hafta diyet yapmadığım halde 1 kilo verdim midesi sağlam olanlara tavsiyemdir haa bide ayran detoksu ikisi harika oluyo
hadi kızlar yaz geldi silkelenelim zayıflayalım .yaz bitmeden elbiselerimizi giyelim rahat rahat
aminnnnn ercem cümlemizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versinduyyyguuuu o kadar yazdım kuzeyin doğumgünü kuttlamayı unuttum
kuzeycime nice uzun sağlıklı hayırlı bi ömür diliyorum mevladan
rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin
amin feslimmmm bende öyle düşündüğüm için kolaya kaçtımmmallah hayırlı uzun ömürler versin canım
akşam, öğlen yemeğiyle beraber olacaksa pide salata ayran falan iyi olur basit olur yorulmazsın hemde ama yemeksiz olacaksa bir iki meze ve kurabiye falan yeterli olur dediğin gibi mümkün olduğunca basit şeyler yapki sende keyfini çıkar
valal güzel düşünceler ben hergün giriyorum hatta uzun süre açık kalıyorum ses sedao lmayınca dükkanı kapıyorum:))))başla tabi feslicim hatta topik olarak bazı kararlar alalım bence
mesala hergün en azından herkes bir kaç mesaj yazsın ,selam versin abartsada menüsünü yazsın .insan okudukça gaza geliyo .bir kişi bu işi bıraksa sanki domino taşı gibi herkes devrilcek
benim kişisel fikrim şu topiği bi canlandıralım zayıflayalım artık .bütün sebzeler meyvalar çıkmaya başladı artık
detoksları paylaşalım ,hafif yemejkler yazalım bir birimize ,öneriler verelim .üstümüzdeki rehaveti atalım artık
inş devamı gelir arkadaşımm bu arada 3.5 kg yabanaatılcak bir kg değil 3.5 kg herhangibi bireşyi taşıdığından daha iyi anlarsın kg vermenin devamını dilerimmmMerhaba arkadaşlar,
bende kendimce bir diyet deniyorum sizinle de pylaşmak istiorum fikirlerinizi düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
sabah o gün canım hangisini isterse,
2-3 adet galetayla birlikte 1 domates,salatalık,1tane lıght krem peynir ,2tane seytin
yada; sütle hazırlanmış müsli,haftada 1 gün 1tane poğaça, yada 1 yumurta haşalanmış 2 tane galetayla 1 küçük dilim peynir domates-salatalık ile
arada galeta-salatalık-kayısı -leblebi canım hangisini isterse
öğlen
çalıştığım için o gün yemekte ne varsa genelde tavuk yada sebzeli et yada köfte yada sebze yemeği artık ne varsa ekmeksiz bazende az pilavla öğlen öğünümü yiyiorum
arada galeta-salatalık-kayısı -leblebi canım hangisini isterse
akşam 5 kaşık kadar sebze yemeği yapıyorum kendime yada 1 kase çorba,yada 1 kase salatallıklı-erişteli soğuk çorba-yada 2,-3 galeta domates-salatalık-peynir hazırlyorum kndme
arada; dondurmayı çok sevdiğim için haftada 3 gün dondurma yiyorum
sabah kahvaltıda yeşilçay içiyorum-öğlen yemekten sonra yeşilçay- içiyorum günde 10 bardağa yakın su içiyorum
bu şekilde bide haftada 3 gün kondisyon bisikletine biniyorum bazen yürüyüş yapıyorum
5 haftada 3,5 kilo verdim :)
86 kilo ile başladım şuanda 82,5 bugun sabah tartıldım az kilo verdim ama inanın bu 3,5 kilo bile beni mutlu ediyo aç kalmadan zayıflıyorm.
nasıl sizce düşüncelerinizi paylaşırmısınız
nasıl bir moddayım biliyormusunuzzz hani halsiz olursunuzya kolunuzu bile zor kaldırırsınız öyle bir moddayım tüm gün tv karşıaında yatıyorum ya benmi gibi 1 saat spor leslie mekik çeken kadının durumuna bakın acil deşarj olmam lazımm arınmama lazımmm
bende dadandımm çiğköteye şu çiğ köte zinciri olan marka varyaa tam teşekellü hazırlıyor lavaşı marulu acı ezme , nar ekşisi,limon 4 lira veriyom bunları yapıyor afiyetle yiyorum ama kalorisi kaç bilmiyorummm bi araştırayım olmazsaagünaydınnnn
dün bende diyetime hiç dikkat edemedim malesef
sabah 7 de hastaneye gittik akşam 5 de evdeydik haliyle hastanede poğaça börek türü şeyler yedik ,eve gelincede yemek yoktu köfte patates yedik ama kızartma değildi fırında yaptık .arkasına bir dilim yaş pastayı yemeseydim iyiydi ama napıyım şu tatlı isteğimi durduramıyorum ben
bugünde kızımın gitar dinletisi var kursta ufak çaplı bi konser olaxcakmış birazdan çıkarım
duygu çiğköfte dürümün kalorisini biliyomusun canım bu aralar en favori kaçamağım çiğköfte
aaaa duygucum yaz geldi bak etraf miss gibi ,hem sen tatile gitceksin oralarda şişko şişko mu dolaşcaksan
olmazzz hemen toparlanmak lazım senin gibi hoş bi hatuna miskinlik yakışmaz
hem lesli de seni özlemiştir dimi ama bugün lesliye devamm
bende dadandımm çiğköteye şu çiğ köte zinciri olan marka varyaa tam teşekellü hazırlıyor lavaşı marulu acı ezme , nar ekşisi,limon 4 lira veriyom bunları yapıyor afiyetle yiyorum ama kalorisi kaç bilmiyorummm bi araştırayım olmazsaa
leslie beni özledi ama ben bakkala bile gitmeye üşeniyorumm oyyyy bak bez bitti gideyim bi sahil yapayım yada bi alışverişmerkezine gideyim diyorum ama üşeniyorumm:)))
bende lavaşlı dürüm yiyorum bizim burada 2 buçuk lira utanmasam iki tane yicem o derece seviyorum tadını
Duygucum bi problem mi var canım anlatmak istersen başka yerde konuşalım senin bu hallerin hiç hayra alemet değil .kışın kar yağarken bile evde deli gibi spor yapardın bize yaptırırdın
şimdi dışarı çıkmanın tam zamanı kuzeyi de al bi parka gidin dolanın öle kendini eve kapama canım için daha çok sıkılır sonra
bende lavaşlı dürüm yiyorum bizim burada 2 buçuk lira utanmasam iki tane yicem o derece seviyorum tadını
BENDE BU ARalar çok dadandım hemen kalorisin bulayımm ma yenmicek gibi değil yaaa
valla bilmiyorumki erce altındasebepmi sebepler mi var ama mutsuzum bu aralar mutsuzluğum işe yarasada iştahım kapansa diyorum ama ben mutluykende mutsuzkendee yiyorummm :))))))) üstümde bi ağırlık var içimde bir sıkıntı ama şu yada bu diyemiyorumm güzelim keşkedesem de yüzleşsemm sıkıntımla ama diyemiyorum.. Inş düzelirim en kısa süredee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?