Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gözün AYDIN ERCEMMM EŞİNE BOLBOL VAKİT GEÇİR TABİİ, BU ARADA EŞİNE BRAVO NASIL VERMİŞ YAA OLMAZSA BİZDEMİ ORDA ÇALIŞSAK NEEE NEYSE EMİNİM ONUNİ ÇİNDE ZORDUR EŞİNDEN EVLADINDAN UZAK YATAĞINDAN DÜZENİNDEN UZAK ZOR OLMUŞTUR KIZZ DÖKTİR ENİŞTEYEE GÜZEL YEMEKLERİNDENNN YAZIK ADAM YEMEK GÖRSÜNN

BEN BU ARALAR KEYİFSİZİMM YAA ÖYLE BELLİ BİR NEDEN YOK YAZLIK OLAYINA GELİNCEDE DİDİM,ÇEŞME,GÜMÜLDÜR YOK YOK YOK Bİ KUŞ ADASI KALDI YANİ BİZ EVE YAKIN İSTİYORUZ BİRDE SAKİNN OLMALI BODRUM ANTALYA AŞIRI KALABALIKK NEYSE HAFTA SONU KUŞADASI BAKILCAK GALİBAAA HAYIRLISI,
NE GÜZEL İNSANLARA YARDIMCI OLUYORSUNN TEBRİK EDERİM ,

NEYSEKİ AKŞAMI DENGELEMİŞSİNNN LEYYAMM

Günaydınnn hayırlı cumalar günmüz aydın bereketli hayırlı sağlıklı geçsin inşallahhh..
Dünkü menüm

kahvaltıdak arpuz peynir
öğlen:1.5 dolma yoğurt
ara:çiğ köftee 1 porsyon
akşam: 1 kase erik-1.2 dilim karpuz komşu börek gidermiş 1 küçük kare börek

gùnaydinnnn
bu hafta cok yogun gecti yine,ayinvalideyi türkiyeye yolcu ettik ,gelen gidende cok oldu,pek dikkat edemedim yememe ama kosturmacaan sanirim kilomu korudum hala ayniyim,hafta sonunuda insallah güzel atlatirim,

kızlarrr nasılsınızz hayırlı cumalarr...
maalesef çokk yoğun ve koşturmacalı bir hafta geçirdim hastane 2. adresim oldu annem daha yatıyor ve ne zaman çıkacağı belli değil
manevi olarak çok yıprandım ve üzgünümm çaresizlik çok kötü bişeyy..
inş.güzel günler çok yakında çok dua ettim ediyorumda rabbimde bizi darda komaz biliyorum.

canım çok güzel menün sanırım yazın diyet yapmak daha kolay daya karpuz peyniri süper..

kızlar bugünden itibaren de yaz geldi artıkın kimsecikler gelmez bide ben gidincee hepten kayboluyosunbuz ortadan yada bana öyle geliyoo

duygumm aralarda okurken keyfim yok demişsin dikkatimi çekti senin nen var kuzum...

kıyamam yaaa ALLAH beterinden korusunn diyorum inş bu kara bulut dağılırr bahar açar evinizde hanenizdee

canım çok güzel menün sanırım yazın diyet yapmak daha kolay daya karpuz peyniri süper..
evet cnmm ben meyva çok everim hatta ramazanda bile meyva yedim geçen yıl sahurdaa
kızlar bugünden itibaren de yaz geldi artıkın kimsecikler gelmez bide ben gidincee hepten kayboluyosunbuz ortadan yada bana öyle geliyoo

duygumm aralarda okurken keyfim yok demişsin dikkatimi çekti senin nen var kuzum...

evet cnm ya herkez kendi halindee okullar kapanıncaa hele memlekete giden tatile gidende çok olurr ben meesele birşey değişmeze 1 temmezda tatil çıkıyorum 20 gün yokum gititğim yere göre internette gircem inş evet senin varlığında çok büyük bir etgen özellikle benim içinnn aman herkezi yi olsundaa arada ben iyiyim diyin gersi önemli dğeil sonbaharda nasılsa toparlanırr

kızlar yaklaşık 3-4 seferdirr doğum kontrol hapımın bitmesine 3 tane kala regl oluyorum normalde hap biter bir kaç gün sonra regl olunur.benim hep önce geliyor bu seferr 10 gün var hağımın bitmesine düzenli içiyorum ama az önce regl oldum off var bende sorunnn neysee zaten yılda 1 sımr testi yaptırıyorum geldi zamanı inş sorunyoktur..

süper canimmm ma$allah

Mübarek gün dua edelimde kabul olsun :) in$allah en kisa zamanda annen sagligina sende annene kavu$ursun

canim bir doktora görün istersen, aslinda mevsimden olabilir, ben 1.5-2 yildir her ayin 5 inde adet görüyordum ama geçen ay 7 sinde oldu, her ay adetten en fazla 1 hafta önce gögüslerim $i$er ve agrirdi, geçen ay hiçbir$ey hissetmedim neredeyse, bu ay ise henüz 1 hafttam var ama benim gögüslerim agriyali ve $i$eli bir hafta oldu yani adetten 2 hafta önce

ben artik ak$amlari 100-200 ip atliyorum ama bu gögüslerim yüzünden o kadar zorlaniyorumki kadinlarin i$i ne zor yaa, bir ay içinde 7 gün adet gör, sonra adete 2 hafta kala gögüslerin $i$ip agirsin, adete bir hafta kalada sinir krizi geçirecek kadar gergin olll

selam kizlar, gerçektende kimsecikler ugramyor nazara geldikkk, bu haftadan bahsedeyim

*okulum bitti sonuçlari bekliyorummmmm, grip oldum oldum yaz günüu
*pazar günü hiç beklemedigim anda ve hiç aramadigim halde i$ teklifi aldim ama kabul etmedim zaten çali$iyorum diye, ama yinede adam dediki okul bitince uzakla$ma gel bizde çali$!!!! çok mutlu oldum yani artik okul bitince i$ bulurmuyum derdi kalmadi bu özgüvenimi yerine getirdi
*platonik a$kimi unuttum, dün arabayla önümden geçti arabasini tanidigim halde içine bakmadim bileee
*artik hergün tartilmiyorum, veee tatli krizlerim tutmuyor, veeee en önemlisi ben salakmi$im dedim kendi kendime çünkü nutella o kadar lezzetli bir$ey degilmi$ki!! evet evet yanli$ duymadiniz gerçekten nutella bana artik o kadar cazip gelmiyor!!!!

benden bu kadar, pozitif dü$ünmeye ba$ladim artik :) tabi sizlrin sayesinde özelliklede duygumun

Bende şu sınav stresini bir atlatayım , patlıcam stresten , eşşek kafalı ben çalışmadı , yumurta dayandı folluk arıyorum yaaa ne bulursam yiyorum vallahi duba olcam yakında ağzım 10 dk boş durmuyor aman yarabbi bu ne böyle yaaaa 4 dersim var bunaldım yaa ,eylüle kalcam gene durum onu gösteriyor bakalım artık

saol duygucum geldi gitti hiç bişi anlamadık valla
ama olsun bunada şükür rabbim başımdan eksik etmesin
2 gün bütün sevdiği yemekleri yaptım yedirdim içim rahatladı dediki bir aydır şimdi karnım doydu sanki

içinize sinen bi yazlık bulursunuz inşallah

şu mubarek günlerin hürmetine annene ve ne kadar hasta varsa herkese şifalar diliyorum
inşallah bu günlerde geçicek canım
dualarım sizinle

ooo daha zayıflamadıkkı hiçbiyere gitmek yok
sen nereye gidiyosun tatile mi

ooo daha zayıflamadıkkı hiçbiyere gitmek yok
sen nereye gidiyosun tatile mi

canım duaların için çok teşekkür ederimm benim bir yere gideceğim yok buralardayımm...ara ara işim oluyor ozaman gidiyorum aslında şu hastane olayımız olmasa hep burdayımm demir başş yani yaz kış farketmez ben hep burdayımm..işimm buu internet hep açık...

internetten bide eğitim setlerimiz varr şimdi aşağıda bir prof amca ders anlatıyor bende dinliyorum çalışıyorum..Falan fialn karma karışık iş hafta sonu Ünversitede ara ara eğitime gidiyoruz...
haa bide sınav olcaz allah kolaylık versin...

kızlar sabah 3 dilim ekmekten tost yaptım
2 kibrit kutusu kaşar,2 küçük domates,1 adet biber

öğlen ofiste parti yapcaz kızlarlaa,yaprak sarması,kek yapıp getirmişler italyan soslu bir spagetti yapacağım onlara bende..
kolada alınır(zero),vs.vs

bugünde diyet kafadan iptal yanii

bide ben dün hastanede bo kilo yağ endeksini ölçen kantarda tartıldım kıyafetli ve ayakkabıyla 72,300 geldimm yağ oranımı ölçemedi sanırımm çıktısıda boşş olduu..kilom öyleydi.akşamm hemdee 1 kilo eksik olmam lazımken sabah mayoyla 73,300 geldimm anlamadımm benim evdeki terazimi bozuk yoksa hastanedeki o parayala çalışan bütük terazimi anlamadım tam 1 kilo farketti +kıyafetlerde var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…