- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.081
gözün AYDIN ERCEMMM EŞİNE BOLBOL VAKİT GEÇİR TABİİ, BU ARADA EŞİNE BRAVO NASIL VERMİŞ YAA OLMAZSA BİZDEMİ ORDA ÇALIŞSAK NEEE NEYSE EMİNİM ONUNİ ÇİNDE ZORDUR EŞİNDEN EVLADINDAN UZAK YATAĞINDAN DÜZENİNDEN UZAK ZOR OLMUŞTUR KIZZ DÖKTİR ENİŞTEYEE GÜZEL YEMEKLERİNDENNN YAZIK ADAM YEMEK GÖRSÜNNmerhaba arkadaşlar
eşim geldi iki günlük izne .tabii diyet falan yalan oldu .çok abartmadan herşeyden yedim .
eşim bir aydır evde yoktu ,iş şartları onu 8 kilo zayıflatmış göbeği falan gitmiş ne yalan söleyeyim azcık kıskandım sanki
kışa kadar manken gibi bi adam olup öle eve gelcek galiba
dün alışverişe gittik hala aynalara bakınca kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorum
BEN BU ARALAR KEYİFSİZİMM YAA ÖYLE BELLİ BİR NEDEN YOK YAZLIK OLAYINA GELİNCEDE DİDİM,ÇEŞME,GÜMÜLDÜR YOK YOK YOK Bİ KUŞ ADASI KALDI YANİ BİZ EVE YAKIN İSTİYORUZ BİRDE SAKİNN OLMALI BODRUM ANTALYA AŞIRI KALABALIKK NEYSE HAFTA SONU KUŞADASI BAKILCAK GALİBAAA HAYIRLISI,duygucum eşim geldi iki gündür fırsatım olmadı
bugünde arabayı servise götürcem birazdan çıkmam lazım size bi merhaba demeye uğradım .
yarın eltimin engelli bi oğlu var onu üni hastanesine götürüp rapor çıkarttıracam işimiz bir hafta sürebilirmiş .eltime maaş bağlatmaya çalışıcam .ev hanımıyım ama dışarda işim hiç bitmiyo canım bazen evde oturmayı özlüyorum .napalım allah sağlık versin de gerisi önemli değil .sen nasılsın yazlık ayarlayabildiniz mi
evett kizlar misafirimiz vardi bu yüzden kötü beslendim ama abartmadim, ama hiç ögün yapar gibi olmadi gün boyu bir$eyler tikindim yani
sabah : 1 porsiyon omlet (sucuklu sosisli pastirmali), 1 ka$ik reçel, yarim dilim kek, yarim dilim salam
ögle : 1 lokma karpuz, ceviz,
ara : yarim dilimden az kek, yarim poaça, bir dilim ekmek, 1 ka$ik tahin pekmez, çok az sütle yaptigim kahve
ak$am : 1 küçük kase yogurt, bir küçük salatalik, bir kase yeti$memi$ kiraz (tatsiz tuzsuzdu), 1 kk peynir
Günaydınnn hayırlı cumalar günmüz aydın bereketli hayırlı sağlıklı geçsin inşallahhh..
Dünkü menüm
kahvaltıdak arpuz peynir
öğlen:1.5 dolma yoğurt
ara:çiğ köftee 1 porsyon
akşam: 1 kase erik-1.2 dilim karpuz komşu börek gidermiş 1 küçük kare börek
kıyamam yaaa ALLAH beterinden korusunn diyorum inş bu kara bulut dağılırr bahar açar evinizde hanenizdeekızlarrr nasılsınızz hayırlı cumalarr...
maalesef çokk yoğun ve koşturmacalı bir hafta geçirdim hastane 2. adresim oldu annem daha yatıyor ve ne zaman çıkacağı belli değil
manevi olarak çok yıprandım ve üzgünümm çaresizlik çok kötü bişeyy..
inş.güzel günler çok yakında çok dua ettim ediyorumda rabbimde bizi darda komaz biliyorum.
evet cnmm ben meyva çok everim hatta ramazanda bile meyva yedim geçen yıl sahurdaacanım çok güzel menün sanırım yazın diyet yapmak daha kolay daya karpuz peyniri süper..
kızlar bugünden itibaren de yaz geldi artıkın kimsecikler gelmez bide ben gidincee hepten kayboluyosunbuz ortadan yada bana öyle geliyoo
duygumm aralarda okurken keyfim yok demişsin dikkatimi çekti senin nen var kuzum...
Günaydınnn hayırlı cumalar günmüz aydın bereketli hayırlı sağlıklı geçsin inşallahhh..
Dünkü menüm
kahvaltıdak arpuz peynir
öğlen:1.5 dolma yoğurt
ara:çiğ köftee 1 porsyon
akşam: 1 kase erik-1.2 dilim karpuz komşu börek gidermiş 1 küçük kare börek
kızlarrr nasılsınızz hayırlı cumalarr...
maalesef çokk yoğun ve koşturmacalı bir hafta geçirdim hastane 2. adresim oldu annem daha yatıyor ve ne zaman çıkacağı belli değil
inş.güzel günler çok yakında çok dua ettim ediyorumda rabbimde bizi darda komaz biliyorum.
kızlar yaklaşık 3-4 seferdirr doğum kontrol hapımın bitmesine 3 tane kala regl oluyorum normalde hap biter bir kaç gün sonra regl olunur.benim hep önce geliyor bu seferr 10 gün var hağımın bitmesine düzenli içiyorum ama az önce regl oldum off var bende sorunnn neysee zaten yılda 1 sımr testi yaptırıyorum geldi zamanı inş sorunyoktur..
gözün AYDIN ERCEMMM EŞİNE BOLBOL VAKİT GEÇİR TABİİ, BU ARADA EŞİNE BRAVO NASIL VERMİŞ YAA OLMAZSA BİZDEMİ ORDA ÇALIŞSAK NEEE NEYSE EMİNİM ONUNİ ÇİNDE ZORDUR EŞİNDEN EVLADINDAN UZAK YATAĞINDAN DÜZENİNDEN UZAK ZOR OLMUŞTUR KIZZ DÖKTİR ENİŞTEYEE GÜZEL YEMEKLERİNDENNN YAZIK ADAM YEMEK GÖRSÜNN
BEN BU ARALAR KEYİFSİZİMM YAA ÖYLE BELLİ BİR NEDEN YOK YAZLIK OLAYINA GELİNCEDE DİDİM,ÇEŞME,GÜMÜLDÜR YOK YOK YOK Bİ KUŞ ADASI KALDI YANİ BİZ EVE YAKIN İSTİYORUZ BİRDE SAKİNN OLMALI BODRUM ANTALYA AŞIRI KALABALIKK NEYSE HAFTA SONU KUŞADASI BAKILCAK GALİBAAA HAYIRLISI,
NE GÜZEL İNSANLARA YARDIMCI OLUYORSUNN TEBRİK EDERİM ,
NEYSEKİ AKŞAMI DENGELEMİŞSİNNN LEYYAMM
kızlarrr nasılsınızz hayırlı cumalarr...
kızlar bugünden itibaren de yaz geldi artıkın kimsecikler gelmez bide ben gidincee hepten kayboluyosunbuz ortadan yada bana öyle geliyoo
duygumm aralarda okurken keyfim yok demişsin dikkatimi çekti senin nen var kuzum...
ooo daha zayıflamadıkkı hiçbiyere gitmek yok
sen nereye gidiyosun tatile mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?