- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.101
kızlar sabah 3 dilim ekmekten tost yaptım
2 kibrit kutusu kaşar,2 küçük domates,1 adet biber
öğlen ofiste parti yapcaz kızlarlaa,yaprak sarması,kek yapıp getirmişler italyan soslu bir spagetti yapacağım onlara bende..
kolada alınır(zero),vs.vs
bugünde diyet kafadan iptal yanii
afiyet olsun canım arada kaçamak yapmak lazım tabii
bi ara italyan sosun tarifini verirsin bize de
sağolasın ercemm,duygu da yok ortalardaa....ayy iki lafın belini kırardık beraber...
senden naber nasıl gidiyorr...
duygunun bu aralar biraz canı sıkkın galiba inşallah eski keyifi yerine gelir
bende iyi sayılırım be kontesim işte eşim geldi gitti o biraz canımı sıkıyo tam alışıyosun yalnızlığa geliyo gidiyo bütün dengen altüst oluyo sanki yinede çok şükür rabbime eksikliğini göstermesin ama çok zorlanıyorum bazen
bide annem rahatsız biraz ona sıkılıyorum
işte bir dokun bin ah işit demi
yaa canımm...çok geçmiş olsun...
peki tam olarak sorunu nedir annenin, sadece sinirselmii yoksa fiziksel sıkıntılarıda varmı..
troitinde ufak bi şişlik var dışardan belli oluyo ama zararlı bişey değil 2 tane doktor nuayene etti ,korkulacak bişe yok dediler .heralde onu biraz kafasına taktı çünki benim ananemde boağazından bi rahatsız yüzünden ölmüştü ,bende troitten ameliyat oldum hemde çok riskliydi doktorlar masadan zor kalktın demişti bana galiba bunları düşünüp taktı kafasına çünki hayatında başka olumsuz bişey yok
ben sinirsel olduğunu düşünüyorum bi arada göz dokturuna takmıştı burada 5 tane doktora gittik hiçbirine güvenmedi verdiği gözlükleri takmadı o derece yani bilemiyorum
ALLAH kavuştursunn cnmm, eşinin midesi 2 gün bayram etmiştir artıkkksaol duygucum geldi gitti hiç bişi anlamadık valla
ama olsun bunada şükür rabbim başımdan eksik etmesin
2 gün bütün sevdiği yemekleri yaptım yedirdim içim rahatladı dediki bir aydır şimdi karnım doydu sanki
içinize sinen bi yazlık bulursunuz inşallah
aminnnnnnnnnnşu mubarek günlerin hürmetine annene ve ne kadar hasta varsa herkese şifalar diliyorum
inşallah bu günlerde geçicek canım
dualarım sizinle
evett zayıflasak bile ya aynı başlıkta yada bi başka başlık altında sohbete devammm ayrılmak yok inşallahooo daha zayıflamadıkkı hiçbiyere gitmek yok
sen nereye gidiyosun tatile mi
off sefan olsunn yediklerinden zevk alama yaramasınnn hiç birikızlar sabah 3 dilim ekmekten tost yaptım
2 kibrit kutusu kaşar,2 küçük domates,1 adet biber
öğlen ofiste parti yapcaz kızlarlaa,yaprak sarması,kek yapıp getirmişler italyan soslu bir spagetti yapacağım onlara bende..
kolada alınır(zero),vs.vs
bugünde diyet kafadan iptal yanii
tartı milletine güven olmazzz:))))bide ben dün hastanede bo kilo yağ endeksini ölçen kantarda tartıldım kıyafetli ve ayakkabıyla 72,300 geldimm yağ oranımı ölçemedi sanırımm çıktısıda boşş olduu..kilom öyleydi.akşamm hemdee 1 kilo eksik olmam lazımken sabah mayoyla 73,300 geldimm anlamadımm benim evdeki terazimi bozuk yoksa hastanedeki o parayala çalışan bütük terazimi anlamadım tam 1 kilo farketti +kıyafetlerde var..
evet yaa bende istiyorummafiyet olsun canım arada kaçamak yapmak lazım tabii
bi ara italyan sosun tarifini verirsin bize de
inş birşeyi yokturr cnm ALLAHA emanet annen geçmiş olsunnkızlar benim annem rahatsız dün babam nörölojiye götürdü
tahlillerin sonuçlarını pazartesi alacaklar .daha önce sinirlri bozulmuştu tedavi olmuştu galiba öle bişi yine yani inşallah tahlillerde bişe çıkmaz
menopoza girerkende böle hafif bi ilaç kullanmıştı inşallah öle bişeydir yine
ya havalardan galiba sıkkın bir hava hakimm içimden birşey yapmakgelmiyorrrduygunun bu aralar biraz canı sıkkın galiba inşallah eski keyifi yerine gelir
bende iyi sayılırım be kontesim işte eşim geldi gitti o biraz canımı sıkıyo tam alışıyosun yalnızlığa geliyo gidiyo bütün dengen altüst oluyo sanki yinede çok şükür rabbime eksikliğini göstermesin ama çok zorlanıyorum bazen
bide annem rahatsız biraz ona sıkılıyorum
işte bir dokun bin ah işit demi
ALLAH kavuştursunn cnmm, eşinin midesi 2 gün bayram etmiştir artıkkk
aminnnnnnnnnn
evett zayıflasak bile ya aynı başlıkta yada bi başka başlık altında sohbete devammm ayrılmak yok inşallah
off sefan olsunn yediklerinden zevk alama yaramasınnn hiç biri
tartı milletine güven olmazzz:))))
evet yaa bende istiyorumm
inş birşeyi yokturr cnm ALLAHA emanet annen geçmiş olsunn
ya havalardan galiba sıkkın bir hava hakimm içimden birşey yapmakgelmiyorrr
napsın erceem odaekmek davasına evinden eşinden yavrusundan uzak ALLAH EŞLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNN ,ANNEN İÇİNDE ÜZÜLME İNŞ BİRŞEYİ YOKTURR
ballı sirkeli su içiyorum ilk günler çok zorlandım ama şimdi kahve içer gibi keyf veriyo bana bide sabahları tartıda çok güzel rakamlar görmeye başladım
evet ilk günlerde kötü oluyor sonraalışıyor insan oo tartıda hep güzle rakamlar görürsün inşaallahh
selam kizlar nasilsiniz? ben iyidimde bugün yarin adet olacagim için canim tatli çekiiiiiiiiiiii
kizlar bende geçen hafta elma sirkesi aldim ama çok zorlaniyorum içmeye ya o kadar su katsamda sevmiyorum, ben geçen senede 1 ay denemi$tim ve bir ay boyu içmek i$kence gibiydibenim hayatta yiyemicem birkaç $ey var zaten agzima alip geri çikardigim bu elma sirkeside onlardan biri digerleri ise koyun eti, kaymak ve zencefilli yogurt, yoksa her$eyi yutabilen biriyim hatta son zamanlarda yosun tozunu bile yutuyorum
kizlar bir tunik aldim kot çok güzel tam yazlik ince kot, ama denemeden aldim 42 beden, eve geldim giydim üst tarafi bol alt tarafi berbat bir $ekilde dar oldukirma$amiyacak tarzda, yani onuda dolabimdaki diger hiç giymedigim kiyafetlerimin yanina asacagim neredeyse magaza açacagim kadar birikti yaa
Günaydın canlarım , çıldırmış ne bulursa yiyen bol kalorili ve sınav stresiyle dolu koca 1 haftadan aranıza kilo alarak dönüyorumkınayın beni , kın kın kın kın öncelikle sınavlar çokta iç açıcı değildi , son 1-2 gün çalışmama rağmen çokta kötü değildi ama eylüle kalırım o kesin bugünü de atlatayım yarından tez yok ceza vercem kendime neden bugün değil ? çünkü bugün yakışıklı oğluşlarımın doğum günü kızlar , 4 yaşını bitiriyor kuzularım ... hadi bana güzel pasta kurabiye tariflerinizi yada önerilerinizi yazın , diyet miyet yok bugün hepiniz bana gelionuz
günaydın kızlar hayırlı bereketli SAĞLIKLI haftalar herkez iyimi ?
günaydınnnnnnnn
3 ay aradan sonra tekrar 69 700 yüm çokkk mutluyuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?