- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.201
hayır canım keşke öyle olsa ona dedi kodu değil müjde olurdu,Gamze sigara içiyor...sigaraaaaaaaaaa cısssssssssss çok kızdım ona ama çok üzüldümmm,,,
hayır canım keşke öyle olsa ona dedi kodu değil müjde olurdu,Gamze sigara içiyor...sigaraaaaaaaaaa cısssssssssss çok kızdım ona ama çok üzüldümmm,,,
allah ıyılıgını versın kontesımmmmm kıss daha oncede burda sıgara ıcenler olrak konusmustuk ne cabuk unuttunuz ercemle ben sıgaradan sonra ınsan agzının tadı degıssın dıye cıkolata yada bır parca tatlı ıstegı oluyor oda dıyetteyken zor olıuyor falan fılan dıye zaten uzun zamandır aklımda bırakmak vardı bebkte ıstedıgım cın oğlumdada bırakmıstım sonra tekrar basladım mesela dun koca gun 3 tane ıctım bugun bu saat oldu hıc ıcemedım ıcemgıde dusunmuyorum yavas yavas ınsallah bırakocam kontesımmmmmmmmm
eeeeeeeeeeee daha daha nasılsınız bakalım kızlar bu arada
zsammmmmmm gelmıs hosgelmıs
ayy ınsallah kusum hayırlısıyla gelır ınsallah allhım bu mubarek aylarda herkesın duasını hayırlısıyla gerceklestır yarabbıminşallah bırakırsınnnnnnnnnnnnnn gel 2.bebek gelde annen bıraksın sigarı tamamennnnnnnnnnnnnn
ben iyiym bugünnnnnnnnnnnnnn çok şükürrr
zsam beni kandırdı kahvenizi alın gelin dedi aldım geldimm yok ortadaa tek başıma kahve içtimmm
iwit kızla yarışmı yapcez , kim kimle ne gün başlıoz benim de motive olup katılmam lazım , geçen haftanın çıldırmışlığını hala atamadım , pazartesi doğum günü dedim yedim dün nöbet dedim yedim , bugün pasta dedim yedim , ooohhh maşşallah vercem derken çıkıyorum basamak basamak , beni gören yawrım noldu sana kilo verme daha dio valla nazarlara geldim yaaaa , ne bulursam yiyorumgunaydin bebelernerdesiniiiizzz kahvenizi alin gelin bakiim plan yapalim kim kiminle yarisacak kac kilo verecek
sen tipik bir su grubu burcu olmalısın , mesela saplantılı bir balıkya ben neden bu kadar baglaniyorumki anlami$ degilim, her sevdigimi bu kadar sevmek zorundamiyim sanki,
amin canim in$allah :)
ayyy duygu kız biz senle yakın olsakk varyaa o pilatesi yapardıkk sen bana siporda yaptırırdınn
aminnnnnnnnnnnnnayy ınsallah kusum hayırlısıyla gelır ınsallah allhım bu mubarek aylarda herkesın duasını hayırlısıyla gerceklestır yarabbım
Aaaaaaaaaaaa datlum benım haberım olsaydı ben gelırdım eslık ederdım sana sekerımkzuzey paşam nasılll
valla aynı şehirde olsak deli gbispor yaptırırdım sizee beni görünce kaçardınızz :)))iwit kızla yarışmı yapcez , kim kimle ne gün başlıoz benim de motive olup katılmam lazım , geçen haftanın çıldırmışlığını hala atamadım , pazartesi doğum günü dedim yedim dün nöbet dedim yedim , bugün pasta dedim yedim , ooohhh maşşallah vercem derken çıkıyorum basamak basamak , beni gören yawrım noldu sana kilo verme daha dio valla nazarlara geldim yaaaa , ne bulursam yiyorum
Sen tipik bir su grubu burcu olmalısın , mesela saplantılı bir balık
Bende olsam bu duygu spor manyağı yapar kız bizi , haden kızlarrrrr yok eliptik yok pilates yok koşu bandı yok mekikKeşke yakın olsak hem biririmizi motive ederdik aaahhh ahhhh ...
kizlar bende beni iki haftadir aglatan derdimden bahsedeyim, aslinda belki size komik gelecek ama yinede içimi dökmek istiyorum,
benim karde$im ilk okulda aramizda bayagi ya$ farki var, ve o annemle tatile gidecek, ben burada kalacagim onlar bir ay gidecek, ve ben karde$imin hasretine $imdiden dayanamiyorum onu bir gün görmesem içim tuhaf oluyor özlüyorum inanin okuldan gelince ilk onu soruyorum, $imdi ise gidecegini bildigim için neredeyse her gün agliyorum, o uyurken onu izliyorum yanina uzanip sarilip öpüp kokluyorum, rüyalarima bile giriyor,
kizlar bunlari yazarken bile gözya$larim kiyafetimi islatti, onu çok ama çok seviyorum, Allah kimseyi karde$inden ayirmasin
bir itirafta bendennn kontesi hanımaaa ah be kontes profilindeki resimm ne kadar adatıcı meğer sen düşündüğümden gördüğümresimdende daha güzelmişsinnn geçengün paylaştığın resme bayıldımmmmmmmmmmmm lütfen o resmi kırp ve profiline koyyyy ve şu güzellğine haksızlık etmeeeeeeeee
eeeeeeee kontes farkıııı bilcez okadar yada dikkatim sayesindeee diyelimm...
bilmem garii topik versin cezasını......ben uyardım inşallah dedi
yada erce ablasından ders alsınn
erce seni bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorumm helal sana
allahım gamzemede nasip etsinn...
kesinlikle katılıyorumm
profil resminle son çekildiğin resim arasında dağlar tepeler ve hatta ormanlar var
kontesim maşallah çooook güzel bi hatunmuş ama profil resmi 40 yaş gibi duruyo sanki (kontesim bana kızma emi )
darısı gamzemin başınaa amaseni çok tebrik ediyorum ercem istedin ve yaptın amozonumm benimteşekkür ederim canım arkadaşım
aslında benim sigarayı bırakmam biraz da senin sayende oldu allah senden razı olsun
ben bronşitim diye size yazınca sende bana ,bırak erce şu sigarayı tam zamanı demiştin ,ondan sonra sigara topiklerinde takıldım biraz baktım millet bırakabiliyo yahu dedim ben mi bırakamıcam şu illeti ve bıraktım rabbime sonsuz şükğrler olsun
ve sigarayı bırakınca kendime güvenim geldi ,cildim düzelmeye başladı ,miss gibi kokuyorum ,hatta evim bile miss gibi sanki ikinci bi hayata başladım iki gün sonra tamm 3 ay olucak benim sigarayı bırakalı
eltimde benden heveslendi 10 gündür içmiyo bakalım inşallah oda bırakıyo şu zıkkımı
gamzemm bırak ablam sigarayı ,hem sene ikinci bebeyi yapcan be gülüm kanın ,vücudun temizlensin güzelim
çokfark var ben bile esmer zannettim son resmi görünce meğer ne afet hatunmuş dedimmm
darısı gamzemin başınaa amaseni çok tebrik ediyorum ercem istedin ve yaptın amozonumm benim
saçlarımı bugüne kadar hep koyu renkler boyadım ,kızıl çikolata kahve falan ,az önce bimden fındık kabuğu aldım birazdan boyucam bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?