Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hayır canım keşke öyle olsa ona dedi kodu değil müjde olurdu,Gamze sigara içiyor...sigaraaaaaaaaaa cısssssssssss çok kızdım ona ama çok üzüldümmm,,,

allah ıyılıgını versın kontesımmmmm kıss daha oncede burda sıgara ıcenler olrak konusmustuk ne cabuk unuttunuz ercemle ben sıgaradan sonra ınsan agzının tadı degıssın dıye cıkolata yada bır parca tatlı ıstegı oluyor oda dıyetteyken zor olıuyor falan fılan dıye zaten uzun zamandır aklımda bırakmak vardı bebkte ıstedıgım cın oğlumdada bırakmıstım sonra tekrar basladım mesela dun koca gun 3 tane ıctım bugun bu saat oldu hıc ıcemedım ıcemgıde dusunmuyorum yavas yavas ınsallah bırakocam kontesımmmmmmmmm

inşallah bırakırsınnnnnnnnnnnnnn gel 2.bebek gelde annen bıraksın sigarı tamamennnnnnnnnnnnnn

inşallah bırakırsınnnnnnnnnnnnnn gel 2.bebek gelde annen bıraksın sigarı tamamennnnnnnnnnnnnn
ayy ınsallah kusum hayırlısıyla gelır ınsallah allhım bu mubarek aylarda herkesın duasını hayırlısıyla gerceklestır yarabbım
ben iyiym bugünnnnnnnnnnnnnn çok şükürrr
zsam beni kandırdı kahvenizi alın gelin dedi aldım geldimm yok ortadaa tek başıma kahve içtimmm

aaaaaaaaaaaa datlum benım haberım olsaydı ben gelırdım eslık ederdım sana sekerımkzuzey paşam nasılll

gunaydin bebeler nerdesiniiiizzzkahvenizi alin gelin bakiim plan yapalim kim kiminle yarisacak kac kilo verecek
iwit kızla yarışmı yapcez , kim kimle ne gün başlıoz benim de motive olup katılmam lazım , geçen haftanın çıldırmışlığını hala atamadım , pazartesi doğum günü dedim yedim dün nöbet dedim yedim , bugün pasta dedim yedim , ooohhh maşşallah vercem derken çıkıyorum basamak basamak , beni gören yawrım noldu sana kilo verme daha dio valla nazarlara geldim yaaaa , ne bulursam yiyorum
ya ben neden bu kadar baglaniyorumki anlami$ degilim, her sevdigimi bu kadar sevmek zorundamiyim sanki,

amin canim in$allah :)
sen tipik bir su grubu burcu olmalısın , mesela saplantılı bir balık
ayyy duygu kız biz senle yakın olsakk varyaa o pilatesi yapardıkk sen bana siporda yaptırırdınn

bende olsam bu duygu spor manyağı yapar kız bizi , haden kızlarrrrr yok eliptik yok pilates yok koşu bandı yok mekik keşke yakın olsak hem biririmizi motive ederdik aaahhh ahhhh ...

aminnnnnnnnnnnnn
sen şimd ikahvenin yanında sigaradaiçersinn yok bensenle yeşilçay içieyimmm:)))))))) kuzi iyi teyzesi ellerinden öperr benim yakıışklı paşam napıyor bu araalr hastalık kene derken oğluşum yıprandı iyice öp onu annesi çok öp

valla aynı şehirde olsak deli gbispor yaptırırdım sizee beni görünce kaçardınızz :)))
ay az önce zumba dansı için bir yeri aradım telefon bekliyorum you tubedan zumba dansını açtımm kan teriçinde kaldım 2 dk dan ettimde demek benim derdim spor yapmayınca içim karar 2 dk dans ettimk eyfim yerine geldii

Hayatta kadın proğramı izlemem , çocuklardan fırsatta kalmaz zaten , zaplarken farkettim inşallah beni motive eder diyet moduna sokar yoksa kilo almaya devam ediyorum yüzünüze bakamıcam

Ben güçlendim tekrarr abahtanberi yaptıklarımm

1 dilim ekmek
domates
slatalık
biber
4 tane zeytin
4-5 dal maydanoz
1 ceviz

ara: 1 yeşeil elma
öğle 2 kaşık yeşil mercimekli salataa yoğurt ve elma sirkeli sos ile yağsız tuzsuzz
harika tokumm
ha bide 10 dk zumba yaptım günde 2 yada 3 kere yapmayı planlıyorum motivasyonum en üst seviyede maşallah diyorum kendimee

canım benim kardeşine sevgini ne güzel anlatmışsın maşallah allah sizi hiç ayırmasın
benimde bi abim var ama ölsem hiç umrunda olmam heralde ,şu yaşa kadar bi kere sormamıştır derdin varmı kardeşim diye .kocam gurbette bişeye ihtiyacın var mı demez sakın yanlış anlaşılmasın maddi olarak değil manevi gücünü hiç hissetmedim bu zamana
çok yalnız büyüdüm halada bazen kendimi çok yalnız hissederim

kesinlikle katılıyorumm
profil resminle son çekildiğin resim arasında dağlar tepeler ve hatta ormanlar var
kontesim maşallah çooook güzel bi hatunmuş ama profil resmi 40 yaş gibi duruyo sanki (kontesim bana kızma emi )

teşekkür ederim canım arkadaşım
aslında benim sigarayı bırakmam biraz da senin sayende oldu allah senden razı olsun
ben bronşitim diye size yazınca sende bana ,bırak erce şu sigarayı tam zamanı demiştin ,ondan sonra sigara topiklerinde takıldım biraz baktım millet bırakabiliyo yahu dedim ben mi bırakamıcam şu illeti ve bıraktım rabbime sonsuz şükğrler olsun
ve sigarayı bırakınca kendime güvenim geldi ,cildim düzelmeye başladı ,miss gibi kokuyorum ,hatta evim bile miss gibi sanki ikinci bi hayata başladım iki gün sonra tamm 3 ay olucak benim sigarayı bırakalı

eltimde benden heveslendi 10 gündür içmiyo bakalım inşallah oda bırakıyo şu zıkkımı
gamzemm bırak ablam sigarayı ,hem sene ikinci bebeyi yapcan be gülüm kanın ,vücudun temizlensin güzelim

çokfark var ben bile esmer zannettim son resmi görünce meğer ne afet hatunmuş dedimmm
darısı gamzemin başınaa amaseni çok tebrik ediyorum ercem istedin ve yaptın amozonumm benim

çokfark var ben bile esmer zannettim son resmi görünce meğer ne afet hatunmuş dedimmm

darısı gamzemin başınaa amaseni çok tebrik ediyorum ercem istedin ve yaptın amozonumm benim

dimi yaa maşallahı var kontesimin hele cildi maşallah pırıl pırıl arkadaşımın
işte sigara içmemenin faydaları ben 78 liyim kontesten galiba bir yaş büyüğüm ama sanki daha yaşlı duruyorum sigara cildimi bozdu ama şu sıralar bi ışıltı geldi sanki

duygucum o kadar çok zamandır sigarayı bırakmayı istiyordum ki .allaha hergün dua ediyodum rabbim beni bu illetten kurtar diye bazen kendime iradesizim diye kızıp ağlıyordum
sonra kızım şohbenden zehirlendi yaa ona ilk mudaheleyi ben yaptım ambulans gelene kadar hep doğru şeyler yaptırmış mevlam bana doktorlar kızın sayende yaşama tutundu dediler hep buda benim kendime olan güvenimi geri getirdi .sonra ilk 24 saati geçirmeyi bekledik ki normalde ben bir pakert içerken hastanede sadece bi kaç tane içebilsdim kızımı bırakıp dışarı çıkamadım .sonra çok düşündüm demekki insanın iradesi herşeyden çok çok güçlü insan istese herşey yapar bunları kafamda toparladım bide üstüne bronşit olup ciğerler ağrıyınca ,kızımı bu dünyada yanlız bırakamam sigara yüzünden diyip bıraktım

saçlarımı bugüne kadar hep koyu renkler boyadım ,kızıl çikolata kahve falan ,az önce bimden fındık kabuğu aldım birazdan boyucam bakalım nasıl olcak

saçlarımı bugüne kadar hep koyu renkler boyadım ,kızıl çikolata kahve falan ,az önce bimden fındık kabuğu aldım birazdan boyucam bakalım nasıl olcak

emin ol çok güzel olur güzele ne yakışmaz bende bakıra boyattımm çok hoşuma gitti kaşlarımıda aştırdımm rengini hoşuma gitti

herkese selam bugunkü menümü yazayım
iyimi kötümü söyleyin lütfen

sabah uyanınca 1 su bardağı limonlu su

1 kase k flakes-1tatlı kaşığı yulaf ezmesiyle süte karıştırılarak

arada bişey yemedm

öğlen 5 adet köfte 2ymk kaşığı patates püresi
4yemek kaşığı z.yağlı taze fasülye-1 kase çorba

arada leblebi yarım avuç içi kadar

akşam 3 dilim sebzeli pide -domates-salatalık-
2 zeytin 1 küçük dilim peynir

yemeği düşünüyorum...

8 bardakta su içtim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…