Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

şimdiden ALLAH kabul etsin canımmmm kolay gelsinn

oh man iyi olsunnn paşam
kuzey paşada iyi tombi eşliğinde trt çocuk keyfi yapıyorrr
bayılırım alinaziğeee güzel fikir bende portakalağacına bakıyorum bana yemek yapmayı öğreten siteee:)))

canım bence çok iyi bol aktivitel eğlenceli bi gün geçirmişsin.
menülerinde gayet iyi

duygucum canım sen ali nazik çok seviyordun ali nazik yapsana sen patlıcanını çok yersin etinden az yersin:)

arkadaşlar çok önemli bir evredeyim 2.5 aydır aşılama tedavisi için uğraşıyordum salı günü aşılama yapılacak ne olur bana dua edin şansın az olduğunu biliyorum ama cenab ı Allah bana da bu duyguyu tattırsın diye herkesten yardım istiyorum duygu sen beni çok iyi anlarsın kaç gündür iğnelerdi ilaçlardı derken kendimi unuttum herşeyi bırakıp bu işe yoğunlaştım işten bile ayrıldım diyet de hak getire o yüzden tartı gününü bile atlamışım 57.100 olarak görünüyorum:132:

canım Rabbim kucağını boş bırakmasın , inşallah olur ...çok strese girme diycem ama o iğne ve ilaçlarla iç bedenin restore ediliyor resmen , yıkılıp yeniden yapılıyor , hormonlarınla oynandığı içinde duygusal bunalımlar yaşıyorsun çok hassas oluyorsun ... etrafındakilerin özellikle eşinin anlayışlı olması lazım , asla olumsuz düşünme pozitifi düşün umutsuzluğa kapılma ... bende geçtim o evrelerden , hatta 4 embriyo vardı bire düşürcez dediler , hakkımda hayırlısı olsun dedim düşünsene hangisine kıycaksın ya da o sendeki tek tutuncakmı nerden bilceksin öyle değilmi ... olumsuz düşünmedim dua ettim iki tatnesi tutunmuş , doktor dedi 1e indircez karar ver! ben hangisine kıycam dedim , onlar bana tutunmuş ben nasıl onlara tutunmam ve iyiki ikiside kalcak diye dayatmışım , şimdi ikizlerim 4 yaşını doldurdular Rabbime şükürler olsun ... aşılamanın başarı şansı daha düşük tüp bebeğe göre , ama nasibinde varsa Cenab-ı hak yazmışsa olur sakın üzülme ... hatta hekim arkadaşın biri demiştiki ; düşüklere üzülünmez , onlar doğduklarında problemli bir bebek olacakları için düşerler demişti ... Hayırlısı canım ... Nerdesin hangi ildesin kaçıncı denemen bilmiyorum ama iyi araştırın , yoksa o ilaç tedavileri çökertiyor insanı , madden manen bedenen her şekilde ...

gamzecim sagolasin cok hosbuldum :)ama bu veletlerden yine pek giremiyorum! insaallah bugun hic icmemissindir sigara
bugun hıc ıcmedım kızlar dunde 1 tane ıcmıstım zaten benkendımı sıksam cok ıcmıyorum da ıste bazende peş peşe yakardım ama hala daha sıgara bıraksam bıle arkadaslarımla toplasıp kahve keyfi yaparken 1 tane de olsa ıcerım dıyorum bunun ıcın soz veremıyorum

allahım hayırlısnı nasıp etsın kusummm allah kucagını bos bırakmasın ısteyen herkesi saglıklı elı ayagı duzgun evlatlar nasip ettım rabbım allahım bana da versın hayırlısını saglıklısını canımm

duygucum canım sen ali nazik çok seviyordun ali nazik yapsana sen patlıcanını çok yersin etinden az yersin:)
evet çok seviyorummm cANIM DA EŞİM PEK SEVMİYOR ONU onu mutlu etmek için musakka yptım bendeee..

cnm ALLAH hayırlısıysaa nasio etsin inşallah yüzünü güldürsünnn hiç canını sıkmaastres yapmaa ne kadar takarsan o kadarr olumsuz olur bak ayaklarnı uzat keyif yap düşünmee hiç müzik dinlesağlıklı beslenn bol meyva ye folikasit içeren özelliklee hamile kalmana yardımcı olur inşallah güzel haberlerini verirsin en kısa sürede hep diyorum bir kez daha dicem bende 1.5 yıl uğraştımm hep taktımm hepağladım takmaduığım düşünmediğim ay hamile kaldım hemde tedavisizz önce dua sonra olumlu düşüncelerr nasipte varsa olur zaten sanada kontesimede ve nerde varsaa tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlar nasip etsin

günaydın canlarrrr hayırlı cumalarrr her iyidir inşallahhh

dünkü menüm
sabah : 1 dilimtahıl ekmeği,1 üçgen light peynir,1 domates,1 salatalık,4 zeytin,1 ceviz,4-5 dal maydanoz,yarım yeşil biber
öğle: bir kase yoğurt içinde geçen gün yapttığım yeşil mercimek
akşam: eşim çoksevdiği için özlediğini düşündüğüm musakka yaptım 3-4 kaşık yedim yanına pirinç pilavı 2-3 kaşıkta ondaN YEDİM ,1.5 porsyon cacık, 1 dilim ekmek (biraz falza oldu ama kırkyılda biryapıyorum bu tarz yemekleri

yemekten 20 dk sonra sahilde 15 dk yürüdüm parktada 20 dk aletlerde çalıştım 2 dik yokuş merdiveni çıktım eve geldiğimde kıpkıırmızıydım ter içindeydim gzel bir duş sonra soda keyfi yaptımm bu arada su çok az içiyorum şişem yanımda ama içesim gelmiyor dün 1 lt anca içtimm

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarım nasılsınız ben bu aralar işte çok yoğunumm kusura bakmayın katılımda bulunamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorumm

günaydın arkadaşlarım nasılsınız ben bu aralar işte çok yoğunumm kusura bakmayın katılımda bulunamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorumm

Feslim ve ayışığım sizler bildirim yapmamışsınız huuu

günaydın canım bildirim yapmaya utandım yahu 72000 dım pazartesi :) bugün tekrar 71.300 e düştüm durum böyle işte canım

şansım düşük çünkü 1 yumurta var bakalım istanbuldayım semiha şakir devlet hastanesinde olacak epey güzel bir yer hayırlısı hayırlı cumalar diliyorum herkese ve tekrar ekliyorum cuma dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim inşallah hayırlı haberler veririm

günaydın canım bildirim yapmaya utandım yahu 72000 dım pazartesi :) bugün tekrar 71.300 e düştüm durum böyle işte canım
niye utanan cnm daha çok ders olun senki burdaki en güçlü kişilerdensin istersen yine düşersinnn 71,3 hemen yazıyorum

sen kafanda bitirmişsin bu işicnmm böyle düşnürek çok öz<ürdilerim var olan kısmetni bile tepiyn şunu düşünya ya oda olmsaymışş şunu unutma herşeyin vakti var zamanı var anlıyorum çoki sityorsun şuan yazdığım hiç birşey kafandakiumutsuzxluğu düşürmücekk amabende yaşadım bunları doktorum bnane dedi biliyormusun pkolu olup fazlabeklemeden hamile kaldın çok şanslısın dedi çok bekledmediği dediğide "1.5 yıl kimine göre az olur ama isteyeni çin o 1.5 yıl çok zor ama demek vakti o zamanmış beklemem gerekiyormuş zor olcak ama kapatma kendini olmulu düşünn inan herşey yoluna gircem bu mubarek cumanın yüzü suyu hörmetine inşallah evladın lur tez vakittee

selam kizlarrr nasilsinizz? hayirli cumalar!

kizlar dün neredeyse bi$ey yemedim çünkü ak$am çaya davetliydik, orda yarim dl kek, yarim minik lokum bir kaç çatal kavun amaaa çok çekirdek yedim ( normalde bu hafta misafir falan yok, tabi hafta sonu hariç, pazar günü klasik olarak yemege misafirimiz oluyor

benim anlamadigim $ey, $u anda burda saat 9 bile degil ve ben kalkali 20dk oldu hala yataktayim ama çok açimmmm nedensee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…