- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.241
ben çıkıyorum kızlar
yarın da cuma okuması bende allah kabul etsin inşallah
sizde içinizden dualarınızı niyetinizi geçirin bende dua anında sizide kalbimden geçireyim inşallah hepimizin duaları kabul olur
bu hafta bu gidişle kesin kilo alıcam
yarınki menümde tavuklu pilav ayran tulumba tatlısı olucak
ayyy çok konuştum çok işim var kalkamadım netin başından bi türlü
bende ıyıyım kusum pasada ıyı kreste kuzey beyler nasıllarrrr
canım aklıma ılk gelen alı nazık oldu hem lezzetlı hemde az kalotılı bılıyorsun patlıcan kozlenıyor sarımsaklı yogurtla karıstır uzerınede soğanla domatesle kıymayaı kavur ohhh mıs gıbı yanına pılav olur bulgur ozellıkle cok yakısıyor hem bızım ıcınde uygunnn valla bende mı yapsam neee cnm cektı sana tarıf ederkennn
günaydınnn daha yeni kalktım çokk yorgunum .dün akşam mustafa ceceli konserindeydik çok eğlendik ,çok zıpladık güzel bi geceydi şimdi her yanım ağrıyo sanki eee yaşlanıyorum galiba .
bu akşam yemeğe misafirim taa ankaradan gelicek bugün çook işim kızlar
dünki menüm
sabah
kahvaltı yapmak canım istemedi 10 tane çubuk kraker şekersiz çay içtim
öğle
bi kaç minik köfteli az patates yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
ara
bir tabak kiraz
akşam
bir küçük tabak mantar yemeği az kıymalı
2 dilim çavdar ekmeği
konserde sadece 2 top dondurma yedim dönüşte herkes çorbacıda çorba içti ben içmedim hiçç canım istemedi midem bi garipti dün
3 az sütlü şekersiz neskafe
2 litreden fazla su
lesliyle 15 dak yürüyüş
1 buçuk saat konserde hoplamaca
YAA KIZLAR AKŞAM İÇİN BANAFİKİR VERİN ÖYLE MÜSAFİR YOKK AMA İÇİMDEN GELSDİ KOCİŞİME GÜZEL BİR YEMEK YAPAYIM ama yaptığım yemeğin kalorisi düşük kendisi afilli olsunnn sizce ne olsun bu yemek
oyyy yukarda gamzem yazmış ali nazik diye zaten bende yorumları okumadan daldım hemen
gamzecim sagolasin cok hosbuldum :)ama bu veletlerden yine pek giremiyorum! insaallah bugun hic icmemissindir sigaraeeeeeeeeeeee daha daha nasılsınız bakalım kızlar bu arada
zsammmmmmm gelmıs hosgelmıs
arkadaşlar çok önemli bir evredeyim 2.5 aydır aşılama tedavisi için uğraşıyordum salı günü aşılama yapılacak ne olur bana dua edin şansın az olduğunu biliyorum ama cenab ı Allah bana da bu duyguyu tattırsın diye herkesten yardım istiyorum duygu sen beni çok iyi anlarsın kaç gündür iğnelerdi ilaçlardı derken kendimi unuttum herşeyi bırakıp bu işe yoğunlaştım işten bile ayrıldım diyet de hak getire o yüzden tartı gününü bile atlamışım 57.100 olarak görünüyorum:132:
bugun hıc ıcmedım kızlar dunde 1 tane ıcmıstım zaten benkendımı sıksam cok ıcmıyorum da ıste bazende peş peşe yakardım ama hala daha sıgara bıraksam bıle arkadaslarımla toplasıp kahve keyfi yaparken 1 tane de olsa ıcerım dıyorum bunun ıcın soz veremıyorumgamzecim sagolasin cok hosbuldum :)ama bu veletlerden yine pek giremiyorum! insaallah bugun hic icmemissindir sigara
arkadaşlar çok önemli bir evredeyim 2.5 aydır aşılama tedavisi için uğraşıyordum salı günü aşılama yapılacak ne olur bana dua edin şansın az olduğunu biliyorum ama cenab ı Allah bana da bu duyguyu tattırsın diye herkesten yardım istiyorum duygu sen beni çok iyi anlarsın kaç gündür iğnelerdi ilaçlardı derken kendimi unuttum herşeyi bırakıp bu işe yoğunlaştım işten bile ayrıldım diyet de hak getire o yüzden tartı gününü bile atlamışım 57.100 olarak görünüyorum:132:
evet çok seviyorummm cANIM DA EŞİM PEK SEVMİYOR ONU onu mutlu etmek için musakka yptım bendeee..duygucum canım sen ali nazik çok seviyordun ali nazik yapsana sen patlıcanını çok yersin etinden az yersin:)
günaydın arkadaşlarım nasılsınız ben bu aralar işte çok yoğunumm kusura bakmayın katılımda bulunamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorumm
Feslim ve ayışığım sizler bildirim yapmamışsınız huuu
niye utanan cnm daha çok ders olun senki burdaki en güçlü kişilerdensin istersen yine düşersinnn 71,3 hemen yazıyorumgünaydın canım bildirim yapmaya utandım yahu 72000 dım pazartesi :) bugün tekrar 71.300 e düştüm durum böyle işte canım
sen kafanda bitirmişsin bu işicnmm böyle düşnürek çok öz<ürdilerim var olan kısmetni bile tepiyn şunu düşünya ya oda olmsaymışş şunu unutma herşeyin vakti var zamanı var anlıyorum çoki sityorsun şuan yazdığım hiç birşey kafandakiumutsuzxluğu düşürmücekk amabende yaşadım bunları doktorum bnane dedi biliyormusun pkolu olup fazlabeklemeden hamile kaldın çok şanslısın dedi çok bekledmediği dediğide "1.5 yıl kimine göre az olur ama isteyeni çin o 1.5 yıl çok zor ama demek vakti o zamanmış beklemem gerekiyormuş zor olcak ama kapatma kendini olmulu düşünn inan herşey yoluna gircem bu mubarek cumanın yüzü suyu hörmetine inşallah evladın lur tez vakitteeşansım düşük çünkü 1 yumurta var bakalım istanbuldayım semiha şakir devlet hastanesinde olacak epey güzel bir yer hayırlısı hayırlı cumalar diliyorum herkese ve tekrar ekliyorum cuma dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim inşallah hayırlı haberler veririm
selam kizlarrr nasilsinizz? hayirli cumalar!
kizlar dün neredeyse bi$ey yemedim çünkü ak$am çaya davetliydik, orda yarim dl kek, yarim minik lokum bir kaç çatal kavun amaaa çok çekirdek yedim( normalde bu hafta misafir falan yok, tabi hafta sonu hariç, pazar günü klasik olarak yemege misafirimiz oluyor
benim anlamadigim $ey, $u anda burda saat 9 bile degil ve ben kalkali 20dk oldu hala yataktayim ama çok açimmmm nedensee[/QUOTE
A.S CNMM DÜN FAZLA BİRŞEY YEMEMİŞSİNN CNM NORMAL DEĞİLMİ ACIKMAN YEDİKLERİNDE MAŞALLAH KALORİSİ YÜKSEK ŞEYLERR ZATENNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?