Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ne diyeyim o zaman destek alcan kendini nasıl tutman gerektiğini öğrenmek içinn aman yeni bir hayatı izliyorsann çok iyi bir örnek o programm

oyy kıyamam ne güzel bir kardeşlik ilişkisi ALLAH SEvginizi arttırsın şimdiden ALLAH kavuştursunn ee ayrılmay aalış yarın ömürgün evlencenn belki uzağa gitcennn kıyamam sana duygusal leyyam

hayır canım keşke öyle olsa ona dedi kodu değil müjde olurdu,Gamze sigara içiyor...sigaraaaaaaaaaa cısssssssssss çok kızdım ona ama çok üzüldümmm,,,

nerden şe ettin kızzz gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız gel burayaaa seni napcam etlerni liğme liğme etcemmm

nerden şe ettin kızzz gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız gel burayaaa seni napcam etlerni liğme liğme etcemmm

eeeeeeee kontes farkıııı bilcez okadar yada dikkatim sayesindeee diyelimm...
bilmem garii topik versin cezasını......ben uyardım inşallah dedi
yada erce ablasından ders alsınn

erce seni bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorumm helal sana

allahım gamzemede nasip etsinn...

yerden göğe haklısın cnmm ne bir eksik ne bir fazla varr dediklerinde herşeyden önce sağlık rabbim sağlığımızı korusunn
o güzel annenede rabbim yardım etsinnnn şifa versinnnn yüzünüzü güldürsünnn inşallahhhh.. nerde varsaaaa

ALLAH herkezin gönlündeki eğer hzyırlıysa versinnnnn
bana gelinceee bende tam bilmiyorum neden böyleyimmmm

vaybee kontesime bak sennnnnn
bende erceyi tebrik ediyorum amozon ercem benim bak kızz sigarayı bıraktı tekrar 72 çıktı bak şimdi yine 69
gamzeee bize asla düşmez seni uyarmak ama evladın için bırkk imknsız değil erceden biliyorsunn oğluna örnek olmaaa kendinide onuda zehirlemee tatlımmm ibizede kırılma senin iyiliğin için diyoruzzz

bir itirafta bendennn kontesi hanımaaa ah be kontes profilindeki resimm ne kadar adatıcı meğer sen düşündüğümden gördüğümresimdende daha güzelmişsinnn geçengün paylaştığın resme bayıldımmmmmmmmmmmm lütfen o resmi kırp ve profiline koyyyy ve şu güzellğine haksızlık etmeeeeeeeee

annemde diyor evlenince karde$inidemi götürcen diye ama elimde degil, $imdi hala agliyorum odama kapandim, in$allah o gidince kendimi yemeye vermem! günlerce aglayacagim kesin ama,
nedense sanki ona bir$ey olacak diye korkuyorum (

annemde diyor evlenince karde$inidemi götürcen diye ama elimde degil, $imdi hala agliyorum odama kapandim, in$allah o gidince kendimi yemeye vermem! günlerce aglayacagim kesin ama,
nedense sanki ona bir$ey olacak diye korkuyorum (

şişttttt ağzını hayra aç tövbe de çabukkk ay leyya yapma böyle zarar veriyon kendine çok içini ferah tut sağ salim gidip gelmey inasip etsin ALLAH

ayayayayyy teşekkür ederimm şekerimmm yok doğal halimm dermişimmm,bazen insan iştee moralsiz olunca odun gibi çıkıyorr o fotoda net çıkmışımm dersteeyken arkadaş çekti..ama hala daha tombikim maalesefff
heheee
ilahi duygummm
kız en çok şeye güdümm bana esmer demiştinyaaa onaa
kız ben bembeyaz bir hatunumm hatta lakabımmm pamukk annem koymuştuu sonra pamuk diye komşunun köpeği vardı beni kıskanıyodu köpüş hepp.....

işte onu diyorum giymişsin kapkara bluzu uzaktan esmer gibi gördümm ama o resme bayıldımmm valla açık renkler yakılıyor kendine haksızlık etme derken onu dedimm ben boş konuşmamö sana iltifat etmekle parada kazanmıyorum amabirazzayıflasann mükemmel olcannn çok beğendim seni

ya ben neden bu kadar baglaniyorumki anlami$ degilim, her sevdigimi bu kadar sevmek zorundamiyim sanki,

amin canim in$allah :)

sende bir sorun yok sevmek sevilmek güzel şeyler hep sevvv de ama ayrılıklarada alış cnmm kendni hep en kötüsüne alıştır daha çok gençsinn öğrencenn umarım hayatta aci tecrubeler yaşamazsınnn sen onun için dua ett

sağol kuşumm biliyorumm seni eğriyi doğruyu dersinn......
bide hiç makyajsız derse sabah erken gittim sıfır makyaj foto doğal halim ama bir bluz bukadar değiştirir insanı hele zaten sen beni makyajlı görsen hayatta tanımazsın
mesela düğün fotolarımda herkes bu senmisin diyorr rütuşla değil haa makyajdan profesyonel makyaj beni başka birisi yapıyorr tabi daha güzel oluyom ama bende makyajı hiçç sevmem...bir ruj bir kalem çeksem olacak onu bile sevmem...saç boyatmayıda sevmem vicdan azabı çekiyorum kendime zarar veriyorum diye sık boyatmam boyattığımdada dünyanın parasını verip organik boya yaptırırım anca içim öyle rahat ediyorr.

Kızlar bi çocukluk arkadaşım varr kandırırsam onu platese başlayım diyorum benim sosyalleşmeye ihtiyacımmm var

ya ben neden bu kadar baglaniyorumki anlami$ degilim, her sevdigimi bu kadar sevmek zorundamiyim sanki,

amin canim in$allah :)

ilahi leylaa kardeşini sevde bu kadar yapışık bağlanmaya gerek yokk yarın büyüsün sevgili bulunca seni unuturr dermişim accık gözün korksunn kuşumm melankonik bebemm bağlanmayacaksın demiş ünlü şairlerrr.......... bile bağlanacaksan allaha(cc) bağlan tek yol hak yollll.

vallabayıldım kız totoyu kaşı başına birşey gelir benden bilmeee:))) kız kontes bir itiraf dahaaa toprağımsınn yaaa keşkemmm yakın olsakkk yaaa hem tecrubelerinden yararlanmak isterdimm hem soluk yoldaşı olurduk kızz iş çıkınşında seni kandırırdım spora giderdikk ordan pizzacıya:))))))))) keşke imkan olsa hepiiz aynı şehirde olsakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…