- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.221
sende bir sorun yok sevmek sevilmek güzel şeyler hep sevvv de ama ayrılıklarada alış cnmm kendni hep en kötüsüne alıştır daha çok gençsinn öğrencenn umarım hayatta aci tecrubeler yaşamazsınnn sen onun için dua ett
ilahi leylaa kardeşini sevde bu kadar yapışık bağlanmaya gerek yokk yarın büyüsün sevgili bulunca seni unuturr dermişim accık gözün korksunn kuşumm melankonik bebemm bağlanmayacaksın demiş ünlü şairlerrr.......... bile bağlanacaksan allaha(cc) bağlan tek yol hak yollll.
sen tipik bir su grubu burcu olmalısın , mesela saplantılı bir balık
canım benim kardeşine sevgini ne güzel anlatmışsın maşallah allah sizi hiç ayırmasın
benimde bi abim var ama ölsem hiç umrunda olmam heralde ,şu yaşa kadar bi kere sormamıştır derdin varmı kardeşim diye .kocam gurbette bişeye ihtiyacın var mı demez sakın yanlış anlaşılmasın maddi olarak değil manevi gücünü hiç hissetmedim bu zamana
çok yalnız büyüdüm halada bazen kendimi çok yalnız hissederim
saçlarımı bugüne kadar hep koyu renkler boyadım ,kızıl çikolata kahve falan ,az önce bimden fındık kabuğu aldım birazdan boyucam bakalım nasıl olcak
öğle fazlaolmuşş cnmmm onun dışında güzel biraz aktivitede yaptınmı bence hairka olurrherkese selam bugunkü menümü yazayım
iyimi kötümü söyleyin lütfen
sabah uyanınca 1 su bardağı limonlu su
1 kase k flakes-1tatlı kaşığı yulaf ezmesiyle süte karıştırılarak
arada bişey yemedm
öğlen 5 adet köfte 2ymk kaşığı patates püresi
4yemek kaşığı z.yağlı taze fasülye-1 kase çorba
arada leblebi yarım avuç içi kadar
akşam 3 dilim sebzeli pide -domates-salatalık-
2 zeytin 1 küçük dilim peynir
yemeği düşünüyorum...
8 bardakta su içtim...
ay bence çok güzel olmu$tur
kizlar bende artik boyamaya sicak bakiyorum ama kararsizim bir kere boyatincada sürekli boyamak lazim dipleri çikinca, yok yok en iyisi ben boyatmayim aslinda rengimide seviyorum yaww
evet kızlar dün öğlene kdar böyle beslendim devam edeyimmmBen güçlendim tekrarr abahtanberi yaptıklarımm
1 dilim ekmek
domates
slatalık
biber
4 tane zeytin
4-5 dal maydanoz
1 ceviz
ara: 1 yeşeil elma
öğle 2 kaşık yeşil mercimekli salataa yoğurt ve elma sirkeli sos ile yağsız tuzsuzz
harika tokumm
ha bide 10 dk zumba yaptım günde 2 yada 3 kere yapmayı planlıyorum motivasyonum en üst seviyede maşallah diyorum kendimee
ohhsefan olsunn arkdaşımm kurtlarnı döktün benimdee konserine çok gitmek istediğim kişidir mustafa ceceli ,sıla gökhan türkmen amaçok var daha gitmeme kuzi büyümeden olmazanırım, neyse menü güzel aktivite sıkı daha ne diyim bravogünaydınnn daha yeni kalktım çokk yorgunum .dün akşam mustafa ceceli konserindeydik çok eğlendik ,çok zıpladık güzel bi geceydi şimdi her yanım ağrıyo sanki eee yaşlanıyorum galiba .
Bu akşam yemeğe misafirim taa ankaradan gelicek bugün çook işim kızlar
dünki menüm
sabah
kahvaltı yapmak canım istemedi 10 tane çubuk kraker şekersiz çay içtim
öğle
bi kaç minik köfteli az patates yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
ara
bir tabak kiraz
akşam
bir küçük tabak mantar yemeği az kıymalı
2 dilim çavdar ekmeği
konserde sadece 2 top dondurma yedim dönüşte herkes çorbacıda çorba içti ben içmedim hiçç canım istemedi midem bi garipti dün
3 az sütlü şekersiz neskafe
2 litreden fazla su
lesliyle 15 dak yürüyüş
1 buçuk saat konserde hoplamaca
ohhsefan olsunn arkdaşımm kurtlarnı döktün benimdee konserine çok gitmek istediğim kişidir mustafa ceceli ,sıla gökhan türkmen amaçok var daha gitmeme kuzi büyümeden olmazanırım, neyse menü güzel aktivite sıkı daha ne diyim bravo
duygummmmmmmmm ercem nasılsınız bakem asagıda gordum sızıııı
akşamki menüm nasıl bi yorumlayın bana kızlar
mercimek çorbası
tavuk baget patates fırınlamayı düşünlüyorum yada köfte karar veremedim bi türlü
zytinyağlı biber dolması
soslu közlenmiş patlıcan salatası
amerikan salatası
çoban salata
bide makarna yapıcam çocuklar olucak yemeklerden yemezlerse makarna yerler
tatlı pastaneden alıcam
çay ikramıda
peynirli çıtır börek
annemin meşhur tencere keki
az mı olmuş kızlar aslında zeytinyağlı sarmada yapmayı düşünüyorum işlerimi bi toparlayayım vakit kalırsa yapıcam
iyiyim gamzecim çayy keyfi yapıyorum
sen nasılsın oğlun nasıl
ee açılayım amadimii ercemmmmmeşim çok gıcık oluyo ceceliye ben çok beğenirim şarkılarını ,heleki geçen seneki albümü muhteşem .eşimde de gurbette ya dinler dinler ağlarım arada ,
bi kaç sene sonra sende istediğin heryere gidersin canım kuziyide alırsın hem sana arkadaş olur
bende senin dünki menünü aktivitelerini beğendim yavaş yavaş açılmaya başaladın sanki
duygummmmmmmmm ercem nasılsınız bakem asagıda gordum sızıııı
akşamki menüm nasıl bi yorumlayın bana kızlar
mercimek çorbası
tavuk baget patates fırınlamayı düşünlüyorum yada köfte karar veremedim bi türlü
zytinyağlı biber dolması
soslu közlenmiş patlıcan salatası
amerikan salatası
çoban salata
bide makarna yapıcam çocuklar olucak yemeklerden yemezlerse makarna yerler
tatlı pastaneden alıcam
çay ikramıda
peynirli çıtır börek
annemin meşhur tencere keki
az mı olmuş kızlar aslında zeytinyağlı sarmada yapmayı düşünüyorum işlerimi bi toparlayayım vakit kalırsa yapıcam
bence menu gayet ıyı canım hatta salata cesıtı fazla bıle bence amerıkan salatayı cıkar yada coban salatayı ayrıca bıber dolması yapıcaksan sarmayada gerek yok kusum yaa yaa sarma yap yada bıber doldur
bende ıyıyım kusum pasada ıyı kreste kuzey beyler nasıllarrrree açılayım amadimii ercemmmmm
evet kuzi büyüsün bna arkadaş olcakk yakışıklı pşamm
gamzemmmmmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın paşam nasıll
YAA KIZLAR AKŞAM İÇİN BANAFİKİR VERİN ÖYLE MÜSAFİR YOKK AMA İÇİMDEN GELSDİ KOCİŞİME GÜZEL BİR YEMEK YAPAYIM ama yaptığım yemeğin kalorisi düşük kendisi afilli olsunnn sizce ne olsun bu yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?