Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet ali$mam lazim dua ediyorum zaten offf

biliyorum ya beni hemen birakir elin zilli kizi için ama ne yapayim çok seviyorum onu, haklisin Allah'a baglanmam lazim sadece

sen tipik bir su grubu burcu olmalısın , mesela saplantılı bir balık

hhihihihiihihih inanmiyorum dogru söylüyorsun ben sulu göz bir baligimmmmmmmmm

canim sevgisini belli etmiyordur eminim yoksa sevmez olurmu hiç?! özelliklede abiler hep öyle benim abimde soguk davranir bende ona soguk davraniyorum ama ondan ayrilincada çok üzülüyorum

benim küçük karde$imde aramizda 16 ya$ var yani benim çocugum gibi, onu gerçekten en az annem kadar seviyorum onu annemle beraber büyüttük neticede, bir tek ona sevgimi çok belli ediyorum, sarma$ dola$im onunla, hep a$kim bebegim derim sürekli onu ne kadar sevdigimi söylerim hep, yanima gelince yapi$irim hemen öpmelerimden bikar hep... anlat anlat bitmez, ama dedigim gibi ben herkese çok baglanirim çok severim ve hiç belli ettmem ama bu karde$im bamba$ka

saçlarımı bugüne kadar hep koyu renkler boyadım ,kızıl çikolata kahve falan ,az önce bimden fındık kabuğu aldım birazdan boyucam bakalım nasıl olcak

ay bence çok güzel olmu$tur

kizlar bende artik boyamaya sicak bakiyorum ama kararsizim bir kere boyatincada sürekli boyamak lazim dipleri çikinca, yok yok en iyisi ben boyatmayim aslinda rengimide seviyorum yaww

öğle fazlaolmuşş cnmmm onun dışında güzel biraz aktivitede yaptınmı bence hairka olurr
ay bence çok güzel olmu$tur

kizlar bende artik boyamaya sicak bakiyorum ama kararsizim bir kere boyatincada sürekli boyamak lazim dipleri çikinca, yok yok en iyisi ben boyatmayim aslinda rengimide seviyorum yaww

bende yılda 3 kere boyatıyorumdur toplasann tabi renk geçişim büyük değil o yüzden yani saçım siyah olup rengi sarı yapsam dipleri geldikçe boyamak lzımm ona göre eç rengini

Son düzenleme:
günaydın günler aydın bereketli SAĞLIKLI olsunnn yeni kendime geldim ılık ballı liomnlu suyumu hazırlayımm güzel bir kahvaltı yapayımm gün için karar vermedim bir yandan çıkmak istiyorum biryandan otur oturduğun yerde diyoruymmmm benden böylee sizler nasılsınızzz

evet kızlar dün öğlene kdar böyle beslendim devam edeyimmm
öğleden sonra küçük porsyon sade dondurmaa
akşam küçük porsyon yeşil mercimek yemeği yanında yoğurt 1 büyük dilim tahıl ekmeği
ara yeşil elma

kızlar dün akşam yemeğinden sonra kuziye bez almaya gittik nedense 6 numara her markette yok bizde evimzden uzak tansaş var ordan almaya gittik eşim ben oğlum geze geze gittik marketten parkta yemek için oğluma aburcubur aldık eşim ıce tea aldı kendine ben almadım bi su aldım yolda yürürkende yemin ettim oğlumun aburcuburundan yemeyim diyee valla işe yaradıı elim çok gitti yemek için yemedimm neyse sahilden geze geze parka gittik eşim oğluma oyuncakalara bindirirken bende spor aletleriyle çalıştımm haa bidee öğleden sonra kuziyi uyuttuğumda malum evde alet yok artıkk kolidorda 1000 adım attımm oturmaktan iyidirr dimi
yani gün içinde aktivitem
10 dk zumba
1000 adım
akşam yürüyüş
partta aletlerde çalışma
2 dik yokuşş:)))))

nasıl olmuş kızlar?????

Son düzenleme:
günaydınnn daha yeni kalktım çokk yorgunum .dün akşam mustafa ceceli konserindeydik çok eğlendik ,çok zıpladık güzel bi geceydi şimdi her yanım ağrıyo sanki eee yaşlanıyorum galiba .
bu akşam yemeğe misafirim taa ankaradan gelicek bugün çook işim kızlar

dünki menüm
sabah
kahvaltı yapmak canım istemedi 10 tane çubuk kraker şekersiz çay içtim

öğle
bi kaç minik köfteli az patates yemeği
bir dilim çavdar ekmeği

ara
bir tabak kiraz

akşam
bir küçük tabak mantar yemeği az kıymalı
2 dilim çavdar ekmeği

konserde sadece 2 top dondurma yedim dönüşte herkes çorbacıda çorba içti ben içmedim hiçç canım istemedi midem bi garipti dün

3 az sütlü şekersiz neskafe
2 litreden fazla su
lesliyle 15 dak yürüyüş
1 buçuk saat konserde hoplamaca

ohhsefan olsunn arkdaşımm kurtlarnı döktün benimdee konserine çok gitmek istediğim kişidir mustafa ceceli ,sıla gökhan türkmen amaçok var daha gitmeme kuzi büyümeden olmazanırım, neyse menü güzel aktivite sıkı daha ne diyim bravo

eşim çok gıcık oluyo ceceliye ben çok beğenirim şarkılarını ,heleki geçen seneki albümü muhteşem .eşimde de gurbette ya dinler dinler ağlarım arada ,
bi kaç sene sonra sende istediğin heryere gidersin canım kuziyide alırsın hem sana arkadaş olur

bende senin dünki menünü aktivitelerini beğendim yavaş yavaş açılmaya başaladın sanki

akşamki menüm nasıl bi yorumlayın bana kızlar
mercimek çorbası

tavuk baget patates fırınlamayı düşünlüyorum yada köfte karar veremedim bi türlü

zytinyağlı biber dolması
soslu közlenmiş patlıcan salatası
amerikan salatası
çoban salata

bide makarna yapıcam çocuklar olucak yemeklerden yemezlerse makarna yerler

tatlı pastaneden alıcam

çay ikramıda
peynirli çıtır börek
annemin meşhur tencere keki

az mı olmuş kızlar aslında zeytinyağlı sarmada yapmayı düşünüyorum işlerimi bi toparlayayım vakit kalırsa yapıcam

bence menu gayet ıyı canım hatta salata cesıtı fazla bıle bence amerıkan salatayı cıkar yada coban salatayı ayrıca bıber dolması yapıcaksan sarmayada gerek yok kusum yaa yaa sarma yap yada bıber doldur

ee açılayım amadimii ercemmmmm
evet kuzi büyüsün bna arkadaş olcakk yakışıklı pşamm
duygummmmmmmmm ercem nasılsınız bakem asagıda gordum sızıııı

gamzemmmmmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın paşam nasıll

yoyooooooo gayet iyi hatta fazla bileeee ama biliyorum seni çin rahat etmezzz illa döktürcennnnnn:)))

YAA KIZLAR AKŞAM İÇİN BANAFİKİR VERİN ÖYLE MÜSAFİR YOKK AMA İÇİMDEN GELSDİ KOCİŞİME GÜZEL BİR YEMEK YAPAYIM ama yaptığım yemeğin kalorisi düşük kendisi afilli olsunnn sizce ne olsun bu yemek

bence menu gayet ıyı canım hatta salata cesıtı fazla bıle bence amerıkan salatayı cıkar yada coban salatayı ayrıca bıber dolması yapıcaksan sarmayada gerek yok kusum yaa yaa sarma yap yada bıber doldur

gamzecim gelen misafirler bidaha ya 5 sene sonra gelir yada benim kızın düğüne gelir
çok samimiyiz ama geliş gidiş kısıtlı oluyo o yüzden masamın böle dolu dolu olmasını istiyorum hem gözüm doysun hem karnım doysun cinsinden
biber dolmasını annem yapmış hazı bende işte yanına karışık zeytinyağlı çeşiti olsun diye yapmayı düşündüm ama vaktim kalmıcak bu gidişke

ben çıkıyorum kızlar
yarın da cuma okuması bende allah kabul etsin inşallah
sizde içinizden dualarınızı niyetinizi geçirin bende dua anında sizide kalbimden geçireyim inşallah hepimizin duaları kabul olur
bu hafta bu gidişle kesin kilo alıcam
yarınki menümde tavuklu pilav ayran tulumba tatlısı olucak
ayyy çok konuştum çok işim var kalkamadım netin başından bi türlü

ee açılayım amadimii ercemmmmm
evet kuzi büyüsün bna arkadaş olcakk yakışıklı pşamm

gamzemmmmmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın paşam nasıll
bende ıyıyım kusum pasada ıyı kreste kuzey beyler nasıllarrrr

canım aklıma ılk gelen alı nazık oldu hem lezzetlı hemde az kalotılı bılıyorsun patlıcan kozlenıyor sarımsaklı yogurtla karıstır uzerınede soğanla domatesle kıymayaı kavur ohhh mıs gıbı yanına pılav olur bulgur ozellıkle cok yakısıyor hem bızım ıcınde uygunnn valla bende mı yapsam neee cnm cektı sana tarıf ederkennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…