- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.281
Allahim iki cihanda da mutluluk birliktelik nasib etsin yavrunuzla.iyI insanolsun hep iyilerle karsilassin insaallah.edebi ahlaKi imani ornek olsun.en guzeller en iyiler yavrularimizin olsun.nice mutlu yillara duygucum kuzeyinle birlikte...yeni yasiniz hayrlar mutluluklar getirsin..Günaydın kızlar hayırlı haftalar her iyidir iinşallahhh..
Gelelim bugünün anlam ve önemine 2 yılönce bugün tabi o gün günlerden cumaydıı ufak ufak sancılarım başladı ve tüm gün sürdü akşam 8:10 geçe paşam hayatıma girdii teyzeleri yani gün her zamankinden güzel zaten belli dışarda tabiatın renkleri bile daha güzel bugünnn :))) neyse güzellerr bugün ben şu dk sonra giremem temizlik yemekderken akşama müsafirim var hepinzi öptümm bana ve oğluma vereceğiniz en güzle hediye oğlum için dua etmeniz onuçok iyi yetiştireyim hayırlı bir insan olsun kaderi bahtı,kismeti hepaçık olsunn herşeyden önce hep sağlıklı olsun
hadi hepinzi çok çok öptümmm
Günaydın kızlar hayırlı haftalar her iyidir iinşallahhh..
Gelelim bugünün anlam ve önemine 2 yılönce bugün tabi o gün günlerden cumaydıı ufak ufak sancılarım başladı ve tüm gün sürdü akşam 8:10 geçe paşam hayatıma girdii teyzeleri yani gün her zamankinden güzel zaten belli dışarda tabiatın renkleri bile daha güzel bugünnn :))) neyse güzellerr bugün ben şu dk sonra giremem temizlik yemekderken akşama müsafirim var hepinzi öptümm bana ve oğluma vereceğiniz en güzle hediye oğlum için dua etmeniz onuçok iyi yetiştireyim hayırlı bir insan olsun kaderi bahtı,kismeti hepaçık olsunn herşeyden önce hep sağlıklı olsun
allah gonlune gore versın leylam nasıl ıstıyorsan hayırlısıyla tabıı olsunnnselam kizlar kilom ayniii
Kizlar sizden dua istiyorum, benim masterin son senesi ve i$ bulmam lazim ama ben cv falan gönderdigim yerlerden cevap almadim henüz, ama hafta sonu bir randevu teklifi aldim üstelikte hayallerimdeki gibi bir $irkette! $ok oldum tabi o $irketten hiç umudum yoktu çünkü rüyamda görsem inanmazdim, ve randevu verdiler cuma gününe in$allah beni alirlar ne olur dua edin kizlar, inanin yurt di$inda türk ismiyle ve türk soyadiyla böyle güzel i$lere zor aliyorlar üstelikte yüksek yerlerdeki mesleklere, çok heyecanliyim inanin in$allah görü$me iyi geçer, bende bir Türk olarak fransizlari yönetmek isterim :)
zayıflama adına yola çıkmıştım kiiiiiiiiiii sizi gördüümmm:))
yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı.
özel bi diyet yapmıyorum sadece yediklerimden daha az yiyorum. bazen kalori diyorum bazen canım istemiyor yemiyorum. canım istediğinde de yememek için uğraşıyorum.
Malesef sigara içiyorum..
yaş 26,
kilo 66,
boy 165
1 yıl önce evlendim evlendiğimde kilom 54 tü.
HEDEF YENİDEN 5x li kilolarrrr... hattaaaaaa 54 diyorum ve heeerrkesi öpüyorum.
Beni de aranıza alırmısınız kızlarrrrr
allahim iki cihanda da mutluluk birliktelik nasib etsin yavrunuzla.iyı insanolsun hep iyilerle karsilassin insaallah.edebi ahlaki imani ornek olsun.en guzeller en iyiler yavrularimizin olsun.nice mutlu yillara duygucum kuzeyinle birlikte...yeni yasiniz hayrlar mutluluklar getirsin..
aminnn çok sağ ol gamzemm
Allah hayırlı uzun omurler versın canım saglıklı huzurlu mutlu kılsın onu bahtı kısmetı acık olsun
gel ye ilk uçakla izmire:))) tşk ediyorum leyyamdarısı başınaaoy oy yerim ben onuuuu, darisi hepimizin ba$ina in$allah, nice mutlu ya$laraaaa
aminnn ercemmm çok sağ olvatanına ,annesine babasına çevresine faydalı ,hayırlı bi insan olsun .rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyümesini nasip etsin nice nice yıllara
gel bacım gelll hepimiz a<ynı derttenizzbende katılayım. Artık ciddi olarak şu kilo verme işine odaklanmalıyım. Sizlerden güç almam iyi olur
bizde seni öpüyprum buyolda başarılar diliyoruzz cnmmm biraz kendime benzettim seni bende 53 kg evlendim 1-2 yıl içinde 64 çıktım ve 64 kg ile hamile kaldımm gerisini zaten ilk sayfada okumuşsundurzayıflama adına yola çıkmıştım kiiiiiiiiiii sizi gördüümmm:))
yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı.
özel bi diyet yapmıyorum sadece yediklerimden daha az yiyorum. Bazen kalori diyorum bazen canım istemiyor yemiyorum. Canım istediğinde de yememek için uğraşıyorum.
Malesef sigara içiyorum..
Yaş 26,
kilo 66,
boy 165
1 yıl önce evlendim evlendiğimde kilom 54 tü.
Hedef yeniden 5x li kilolarrrr... Hattaaaaaa 54 diyorum ve heeerrkesi öpüyorum.
Beni de aranıza alırmısınız kızlarrrrr
inş beni alırlar demişsin yaa hiç öyle deme hayırlısı neyse o olsun de emin ol en doğrusu seni bulur mutlu huzurlu olcağın bir yerde işe girersin inşallah allah yardımcın olsunnselam kizlar kilom ayniii
kizlar sizden dua istiyorum, benim masterin son senesi ve i$ bulmam lazim ama ben cv falan gönderdigim yerlerden cevap almadim henüz, ama hafta sonu bir randevu teklifi aldim üstelikte hayallerimdeki gibi bir $irkette! $ok oldum tabi o $irketten hiç umudum yoktu çünkü rüyamda görsem inanmazdim, ve randevu verdiler cuma gününe in$allah beni alirlar ne olur dua edin kizlar, inanin yurt di$inda türk ismiyle ve türk soyadiyla böyle güzel i$lere zor aliyorlar üstelikte yüksek yerlerdeki mesleklere, çok heyecanliyim inanin in$allah görü$me iyi geçer, bende bir türk olarak fransizlari yönetmek isterim :)
cnm hergün ttartılmak moralbozyuyor ama kontrol içinde iyi düşün yartılmaan emin ol marul semiz otuyemezdin o fgüzel yemeklerinden yerdinnn yani evet ghergün tartılmak iyi değil ama şu açıdan iyi değil sen düzenli spor yaprsın sağlıklı beslenirsin amasonuç alamazsın o zaman kötü ama yerken tartılmak bence iyidün tartıldım 69 700 idim bu sabah tartıldım 70 kiloyum artık hergün hergün tartılmıcam sinir yaptı bana
şu an marullu ,semizli .maydonozlu naneli yeşil mercimekli salata ve yoğurt yiyorum bi an önce zayıflamak istiyorummmmm
duffen mrb
bende senın durumuna dustum
2007 de evlendıgımde 50 kg dum
2009 da kpss ıcın dersaneye yazıldım ıs cıkısı hergun derse gıdıodum aksam cok gec cıkıodum o saatten sonrada evde yemek hazırlama derdın gece 11 lerde hep hazır yemek yedık fastfood oldummu 64kg kılo alımmım durmadı ve 2010 67
2011 ocak hamıle kaldıgımı ogrendıgımde 67 kg dum 2011 ekımde dogum yaptım 84 kg la .. Dogumdan sonra kırkım cıktı ve ben tartıldım 71 e dusmusum sonra bı emzırme kılosu denılen sey bı takıldı tekrar cıkıs 78 kg a haa bebkte benı keske tam anlamıyla emse ıcım yanmıcaktı zorla benı 6 ay emdı ..sutu bıraktı ben dıkkat etmeye basladım eskkıkı ıstahım kalmadı 73-74 de dustum suan ama ben cok ıgrenc hıssedıyorum yaz gelıo denız e gıremıcem bu halımle havuzlu sıtee tasındık yenı ama esım yasakladı bu halımle havuza gırmeye... Ama en kotusu kıyafet bulamıom ve gun gıttıkce ozguvenım kayboluyor...((
canım kıyamam hiç üzülme ben 90 doğuma gittim okudun tekrar tekrar yazmayım ben 1 yılda 69 düştüm cnm dikkat etsem dahadafazla verirdim eminim ama 69 görünce şımardım hala daha vermek gerekn 10 kg var sana tavsiyem evebir alet al ben alet almasam bu kadar hızlı veremezdim imkanın yoksa evde ip atla leslie diye fıtnıss videosu var onu çalış yani kısacası hareket şart biraz yediklerni azalt yağı tuzu ve ekmeği rengi değişsin inan bana verirsin su çok tüket yeşil çay içmeye çalış inşallah verirsin cnm hiç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?