- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.261
açligim geçti $u an :)
ya hiç sorma önüzdeki hafta sanirim hep misafirle geçecek ya hep kalorili $eyler yicem sanirim
Feslim ve ayışığım sizler bildirim yapmamışsınız huuu
ben kilo aldım utanıom kızım yaaaDün yine diyet moduna girdim bakalım nolcak bu sefer .... Ben pazartesi bildirdimdi die hatırlıom bakmam lazım önceki sayfalara ...
ben baktımm yapmamışsın bildrimm neyse cnm utanmaa ne olcakki aldıysan aldın en azandın utan bir dahaalmaa
bu ne biçim laf kız tepeme tepeme vurdu bi sözün .... 68.100 düm dün sabah bugün 67.200 çıktım pazartesi günü de yine 67 civarıydım o gün yazmamışım bende baktım ... Pazartesi yarışa başlıcaz diyede dikkat etmemiş olabilirim kanımcaNaptık şimdi yarış olcak mı napcaz ne etcez ...
Kızlarrrrrrr p.tesi yarışa kim varr önce isimleri alayım sonra eşleşelim birde mesela ben 68,8 diyrumki hedef olarak ben 67,8 lurum yani 1 kg veririm diyorum karşımdaki birhedef koysunn kim hedefi tutturur ada hedefe en yakın lursao kazanmış olsun bu bir fikir yada eski usul yarışalım ne dersinizz yada başka bir fikri olan varsa yazsın
duygusss listede yokum malumAma bildirim yapiciiiim yinede. Simdi gordum bugun bildirim yapiliyomus aman eksik kalmiiiim.gun icinde tok karna tartildim 58.5
flower allahim saglikli hayrli evlat olacak bir bebek nasib etsin en yakin zamanda sana.simdi turkiyede cuma vakti sanirim insaallah makbul vakitlerdir dua icin.
Hepinizi opuyorum
Haa birde leyyacik listede 9 numara olmussun sanslisin haa hemencik vercen kilolari-9 benim ugurlu sayimVe listede 9 numaradaydim
Bende yarismak istiyorum ama erce yle=hala pasta borek yedigini varsayarak
Kızlarrrrrrr p.tesi yarışa kim varr önce isimleri alayım sonra eşleşelim birde mesela ben 68,8 diyrumki hedef olarak ben 67,8 lurum yani 1 kg veririm diyorum karşımdaki birhedef koysunn kim hedefi tutturur ada hedefe en yakın lursao kazanmış olsun bu bir fikir yada eski usul yarışalım ne dersinizz yada başka bir fikri olan varsa yazsın
duygusss listede yokum malumama bildirim yapiciiiim yinede. simdi gordum bugun bildirim yapiliyomus aman eksik kalmiiiim.gun icinde tok karna tartildim 58.5
FLOWER Allahim saglikli hayrli evlat olacak bir bebek nasib etsin en yakin zamanda sana.simdi turkiyede cuma vakti sanirim insaallah makbul vakitlerdir dua icin.
hepinizi opuyorum
haa birde leyyacik listede 9 numara olmussun sanslisin haa hemencik vercen kilolari-9 benim ugurlu sayimve listede 9 numaradaydim
bende yarismak istiyorum ama erce yle=hala pasta borek yedigini varsayarak
tamam tatlim.bende sayenizde yeniden baslarimcanım tatlım bildirim günü yine p.tesi de bu hanımlarr utanmış benden geç verdilerr bidirimleri seni de p.tesi eklicem tekrarrr tatlımmmm okişşşş
bu arada erce 2 hafta önce beni yendii valla en dişlimiz o ona göre sigarayıda bıraktıı
vuuuu erceeee duyguyu yenmissin.tebrikler anacim.kek var gel de yiyelim:))bende varım yarışa
duygu beni eşleştirrrr
bende bir kilo veririm diyorum yani galiba heraldeee
mesajini okumadan yAZMISIM DOSTLUK KEKIMI BILE TEKLIF ETMISIM HAA.o zaman sen beni kesin yenersin.ben 2 ayi gecti hic dikkat etmiyorum canim nasil isterse yiyorum ama sasirdigim pekte kilo almadim.demekki kizlar neymis:verdigimiz zaman da sabitlenip istedigimiz gibi yiyebiliyormusuztamam bende seninle yarışmak isterim ama pasta börek yemiyorum haberin olsun zsa cım yarışırken çok hırs yapıyorum yahuu
mesajini okumadan yAZMISIM DOSTLUK KEKIMI BILE TEKLIF ETMISIM HAA.o zaman sen beni kesin yenersin.ben 2 ayi gecti hic dikkat etmiyorum canim nasil isterse yiyorum ama sasirdigim pekte kilo almadim.demekki kizlar neymis:verdigimiz zaman da sabitlenip istedigimiz gibi yiyebiliyormusuzsimdi tekrar dikkat edecek olmak gozumu korkuttu acikcasi amaaa varim uleeeeyyynn varim bende yariscam ama simdi kolamla kekimi gotureyim
bu arada sari cikcik nerelerde?
duygucum beni bu hafta izinli sayarmısın ,eşim izine geliyo bi kaç gün evce olucak fırsatım olursa paylaşım yaparım
yarın kilo bildirimi yapıcam yinede
zsa cım sakın kaçtığımı düşünme ,ama eşim evdeykende diyet yapamam maleseff
neyse rövanşa kalsın bizim yarışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?