Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

açligim geçti $u an :)

ya hiç sorma önüzdeki hafta sanirim hep misafirle geçecek ya hep kalorili $eyler yicem sanirim

leyyacım anladımki sen hazır değilsin hepimiz iniş çıkışlar yaşıyoruz ama sen bir türlü toparlayamadım evde o kadar güzel kokulara karşı koymak zor elbet ama gençin cnmm ben geçen gün seni yöntemi denedim benimde dayanamadığım şeyler var oğluma parkta yemesi için tombi ve hoşbeşaldım ikisinede bayuııltım baktım niyeti bozuyorum hemen yemin ettim yemedim eğer etmeseydim o kadar yürüyüş boşa gitcekti valla işin içinden çıkamayaağımı anladığımdaa yemin yönetimini denicemm nediyim leyyam allah kolaylık versinn annen de bu güzel yemeklerr sendede dayanamamızlık olduğu sürece kg vermen zor gibi ama gerçekten istersen bence yaparsınn çok geç olmasın leyya şimdi vereceğin belki 10 kg ama ilerde bunun üzerine çıkarsan zorlanırsın bene bi silkelen derim sanaa çok gençsinn

ben kilo aldım utanıom kızım yaaa Dün yine diyet moduna girdim bakalım nolcak bu sefer .... Ben pazartesi bildirdimdi die hatırlıom bakmam lazım önceki sayfalara ...

ben baktımm yapmamışsın bildrimm neyse cnm utanmaa ne olcakki aldıysan aldın en azandın utan bir dahaalmaa

ben baktımm yapmamışsın bildrimm neyse cnm utanmaa ne olcakki aldıysan aldın en azandın utan bir dahaalmaa

bu ne biçim laf kız tepeme tepeme vurdu bi sözün .... 68.100 düm dün sabah bugün 67.200 çıktım pazartesi günü de yine 67 civarıydım o gün yazmamışım bende baktım ... pazartesi yarışa başlıcaz diyede dikkat etmemiş olabilirim kanımca naptık şimdi yarış olcak mı napcaz ne etcez ...

yaaa adamı böyle tepe takla getiririmmm işteee:))) 67 yazıyorum sanadaaa
evet kim kimle eşleşcekbirde bi fikrim geldi dur yeni bir bölümde yazyımm

Kızlarrrrrrr p.tesi yarışa kim varr önce isimleri alayım sonra eşleşelim birde mesela ben 68,8 diyrumki hedef olarak ben 67,8 lurum yani 1 kg veririm diyorum karşımdaki birhedef koysunn kim hedefi tutturur ada hedefe en yakın lursao kazanmış olsun bu bir fikir yada eski usul yarışalım ne dersinizz yada başka bir fikri olan varsa yazsın

duygusss listede yokum malum ama bildirim yapiciiiim yinede. simdi gordum bugun bildirim yapiliyomus aman eksik kalmiiiim.gun icinde tok karna tartildim 58.5
FLOWER Allahim saglikli hayrli evlat olacak bir bebek nasib etsin en yakin zamanda sana.simdi turkiyede cuma vakti sanirim insaallah makbul vakitlerdir dua icin.
hepinizi opuyorum
haa birde leyyacik listede 9 numara olmussun sanslisin haa hemencik vercen kilolari-9 benim ugurlu sayim ve listede 9 numaradaydim
bende yarismak istiyorum ama erce yle=hala pasta borek yedigini varsayarak

canım tatlım bildirim günü yine p.tesi de bu hanımlarr utanmış benden geç verdilerr bidirimleri seni de p.tesi eklicem tekrarrr tatlımmmm okişşşş
bu arada erce 2 hafta önce beni yendii valla en dişlimiz o ona göre sigarayıda bıraktıı

bende varım yarışa
duygu beni eşleştirrrr

bende bir kilo veririm diyorum yani galiba heraldeee

tamam bende seninle yarışmak isterim ama pasta börek yemiyorum haberin olsun zsa cım yarışırken çok hırs yapıyorum yahuu

tamam tatlim.bende sayenizde yeniden baslarim
bende varım yarışa
duygu beni eşleştirrrr

bende bir kilo veririm diyorum yani galiba heraldeee
vuuuu erceeee duyguyu yenmissin.tebrikler anacim.kek var gel de yiyelim:))

tamam bende seninle yarışmak isterim ama pasta börek yemiyorum haberin olsun zsa cım yarışırken çok hırs yapıyorum yahuu
mesajini okumadan yAZMISIM DOSTLUK KEKIMI BILE TEKLIF ETMISIM HAA.o zaman sen beni kesin yenersin.ben 2 ayi gecti hic dikkat etmiyorum canim nasil isterse yiyorum ama sasirdigim pekte kilo almadim.demekki kizlar neymis:verdigimiz zaman da sabitlenip istedigimiz gibi yiyebiliyormusuz simdi tekrar dikkat edecek olmak gozumu korkuttu acikcasi amaaa varim uleeeeyyynn varim bende yariscamama simdi kolamla kekimi gotureyim
bu arada sari cikcik nerelerde?

sarı civciv ara verdi canım yok bu aralar
bir hafta dostluk falan yok ona göre dişe diş, kaloriye kalori öle kek kurabiye kandıramazsın beni
sen ye balım kekini büyük bardak kolanı iç ohhhh şifa olsun zsa cıma
kasma kendini nasılsa ben kazanıcam

bu yarışlar olmaza benim kilo vericeğim yok laf aramızda
sigarayı bırakınca benim tatlı isteğim acaip arttı hele bugünkü yediklerimi bi yazsam varya sanki kilo alma topiğinde hissedersiniz kendinizi o derece vahim bi haldeyim bugün
ama akşam mahallede düğün var gece 12 ye kadar ohhh vur patlasın çal oynasın mezdekeler ankara misketler halaylar durmak yok erce oynama devammm

günaydınn kızlar izmir yanıyor 34 dereceee hemen dünkü menümü paylaşayımm

sabah klasik : tahıl ekmeği 1 dilim,zeytin 3-4 adet,üçgen light peynir,dmates,salatalık,4-5 dal maydanoz-yeşil biber
öğle: yoğurt ekmek
akşam dünkü yemekten kalanlar 1 kaşık pilav,2 kaşık musakka,yoğurt
1 tane kornet 230 kalori
ahilde 3 km yürüyüş ve yokuş çıkma

p.tesi günü görüşürüz hanımlarrr öptümmmm

duygucum beni bu hafta izinli sayarmısın ,eşim izine geliyo bi kaç gün evce olucak fırsatım olursa paylaşım yaparım
yarın kilo bildirimi yapıcam yinede
zsa cım sakın kaçtığımı düşünme ,ama eşim evdeykende diyet yapamam maleseff
neyse rövanşa kalsın bizim yarışma

ayy gozun aydin canim seni cok iyi anliyorum bizde cok ayri kaldik esimle gelisi evimde bayram havasi olurdu.afiyet olsun yedir icir sende eslik et esineaslinda canima minnet oldu-azonce kahvalti yaptim iyiydi ama daha kahvaltidan kalkmadan ogleni aksami dusunmeye basladim-ya cok acikirsam ya nutellaya dadanirsam ya cocuklarin bahanesine kek yapip basindan kalkamazsamya erce beni gecerse yarismayi sonra yapariz tatlim sen keyfine bak
ben unutmadan yazayimda yarin insaallah derli toplu menumude veririm umuyorum
bugun kahvaltim:
2bardak sekersiz cay
2 dilim tam bugday ekmegi(kendim yaptim dilimler azcik tombikti)
3 kasik recel
yarim kk peynir
1 haslanmis yumurta
1lokma zeytinyagli ekmek
domates salatalik
kilo bildirimim:57.8
dun sabah 58.5 ti-dun gece bile cok yedim ama bugum mens odemi gitmis herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…