Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydin turkiyemm

dunki menum cok kaba taslak-saymiyorum kasiklari
kahvalti
2dilim tam bugday ekmegi
sekersiz cay
domates salatalik
cilek receli/1lokma zeytinyagi/1lokma nutella
haslanmis yumurta
yarim kk kadar peynir
ara: 1kk kasar peynir
ogle:
kabak corbasi/pirincli ispanak
ara: neskafe
aksam:
manti corbasi
pilav/mantar sote
bol yesillik limonlu tuzlu
ara(gece 10dan sonraydi):kola/kucuk kinder

bugun sabah iyiydi ama suan itibariyle 3 tuzlu kurabiye yedim ara ogundeicindeki yagi hatirladikca fena oluyorum ama yinede hala yiyesim var
yeni arkadaslar hosgelmiiisss

merhaba arkadaşlar ne var yok bakalım umarım herkesin keyfi yerindedir
dün yine abarttım azcık ama bugün toparlanmam lazım yarında kocam işe gidince diyete kaldığım yerden devam .benim mettobolizma sersem oluyo zavallı bi diyet yap bi çok yemek ye

bu arada bir haftadaır beni gören herkes basenlerin gitmiş ,çok kilo vermişsin diyo ama ben çok kilo vermedim acaba yaptığım yürüyüşler mi işe yarıyo ,yoksa elma sirkeli ballı sumu benim basenleri eritti bilemedim ama eşim bile basenlerin bacakların erimiş dedi o kadar mutlu oldum anlatamam .

hep yüzün küçülmüş belin incelmiş diyenler şimdi basenlerin erimiş dedikçe çok mutlu oluyorum

dünki cıssss lı menüm

sabah
bir dilim ekmek domates salatalık bir parça köy peyniri
şekersiz çay

ara
bir tabak kiraz

öğle
yeşil mercimekli marul salatası bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile
bir kase yoğurt

akşam dışardaydık çok abarttım çooookk
işkemde çorbası bir dilim ekmek
ciğer
çoban salata

kağıt helva içinde dondurma

gecenin ilerleyen saatlerinde çğköfte dürüm

2 litreden fazla su
3 şekersiz az sütlü neskafe
bir bardak sirkeli ballı su

lesliyle 30 dakka yürüyüş
3 saatten fazla dışarda yürüyüş gezme

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz?

beni sorarsaniz yogun bir hafta geçirecegim, bu hafta Allah'a $ükür çali$iyorum yani spor yapmama gerek kalmiyor, hatta dün kom$uya davetliydik biraz yedim ama bugün kilo almami$tim ee 6 saat ayakta ko$ur bu yana ko$tur o yana derken en az 500 kalori yakiyorum :)

fiziksel yorgunluk hissediyorum açikcasi, he birde biraz morel bozuklugu var dedigim gibi karde$imden bitanemde bir ay ayri kalcam diye ama eskisi gibi her yanliz kaldigimda aglamiyorum artik nedenimi?

karde$imle markete gittik 20 dk yol yürüyerek, sonra marketten çiktikki hem yagmur hem $im$ek ki ben çok korkarim karde$im korkmaz ama ben ona bir$ey olacak diye eve gidene kadar en az 10 kere Ayetel-Kürsi yi okudum ona üfledim :) agaçlarin yanindan geçerken yer degi$tirdim $im$ek agaçlari seviyor diye ona çakmasinda bana çaksin diye, derken eve geldim sag salim ve $ükrettim, bir aylik ayrilikta ne dedim, tek karde$ime bir$ey olmasinda :))
$imdi bakmayin bunlari yazdigima çünkü aklima geldikce gözya$larima engel olamiyorum oda benim dogamda var malesef :)

canım yaaa maşallah allah ayırmasın hiç sizi
benim kızımada kardeş nasip etsin sizin gibi birbirlerini çok sevip gözetsinler

canım yaaa maşallah allah ayırmasın hiç sizi
benim kızımada kardeş nasip etsin sizin gibi birbirlerini çok sevip gözetsinler

in$allah canim, inanki benim çocugum gibi arada 16 ya$ olunca annemle beraber büyüttük, diger karde$lerimden çok farkli oluyor inanki, 2-3 ya$ farki olunca o kadar sevilmiyor ama 16 olunca dedigim gibi bi nevi benim çocugummu$ gibi

in$allah seninde bebi$in olur, kizinda ayni benim gibi olur inanki hiç $üphen olmasin, ben annelik duygusunu tattim gerçekten, benimde karde$imin bir yeri kanasa içim sizliyor, onun mutlu olmasi için her$eyimi feda ederim, yani anne gibi

Bugün sabah tartıldım 55.2 kiloyum. Normalde 1 ay önce 52 filandım ((( Bugün yediklerim:
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 bardak süt
Ara : 4 gün kurusu
Öğle : 1 ekmek arası tavuk döner, 1 kutu ayran
Ara : 1 bardak yeşil form çay

kızlar günaydın nasılsınızzz bakemmm az önce son 2 sayfayı toplu alıntı yaptım tek tek yazıyordum bilk arkaan fişi çıktı kapandı sinir oldum valal tekrar geri dön alıntı yap üşendim siz hepinzie cvp yazdım farz edinnn :)))) ben kg güncellemesini yapayımmm

gunaydin cicikler ne kadanda sessiz bi haftasonu olmus topiimizde!bu boyle olmaz anacim.ettigimiz laklak kadar kalori yakiyoduk sanirsam-1 kasik pilav yiyecek olsak yuhalana yuhalana vazgeciyoduk . duygunun sporlarina hayran kalip'kontesin marullarindan medet umuyorduk.feslinin mantilari! hayallerimizi suslerken erce nin sigarasiyla vedalastik:)gamze ye kistler out bebek in duasi,leyyamiz kucucugumuzun yemeden kilo almasi!'persephonic le ne cok benzesmeleri,potinin iradesi'karabiberin diyet deneyimleri'sari cikcik in diyetisyeni-bol kepceydi sanirsam:)dahada unuttuklarim affola.. guzel burasi hem de coookk.tanismadik henuz ama beraber kursa gider gibi derse girer calisir gini:ZAYIFLIYORUZ..BEN BU TOPIK OLMASA BU HIZLA VEREMEZDIM.TESEKKURLER BASTA DUYGU VE DIGER ARKADASLARIM..

evet cnm baharın gelmesiylee topik sesizleşti ama herjkezin haklı sebepleri var kimi tatilde mesela bu hafta persophonecik tatilde 2 hafta yok havalar sıcak insanlar ev gezmelerine gidiyor düğün dernek tatil derken kimse giremiyorr malesef tahminim oruçlarda yada sonbaharda tekrar düzelir topiğimizz ben sizler ayesinde verdim kendi adıma çok tşk ediyorum... ben eskii kadar spor yapamıyorum çünki hava aşıurı sıcakkk aletimi sattım koşma bantı alcam ama acele etmiyorummm hava çok sıcak klimayı aşsam çoccuk vrr yani pert oldummm ama en kısasürede yine herkez toplancak zsammm beklemedeyizz

ayışığı nirdesin kız bikdrim yapmadın yineee seni gidi seni flower canım sen ne durumdasınn sende yapmadın bildrimmm iyisiniz dimi kızlarr

hanımlar bu hafta persophonecikte tatile çıktı 2 hafta yokk

zsamseni ekledimm hiç üşenmedim ülk günlerde başlangıç kg aradım buldum şim bu haftada ki kg yazdım geçen hafta kgo larak en on bildirim yaptığım kg yazdım incele istersennn

zsamseni ekledimm hiç üşenmedim ülk günlerde başlangıç kg aradım buldum şim bu haftada ki kg yazdım geçen hafta kgo larak en on bildirim yaptığım kg yazdım incele istersennn

sagol duygucum zahmet olmus tatlim aslinda benim artik adamakilli spor yapmam lazim karin var biraz.napsamki

Son düzenleme:
kızlarrrrrr nasılsınızzzz kızlar adetım 4 gun gecıktı ınsallah bebıs vardır yaaaaaa ondan gecıkmıstır dua edın olurmu benım ıcınnnn

Son düzenleme:

insallah zsammm agzından bal damlıyorrrr dua edın olarmıııııı

ayyy cok heyecanliii hadi test yap test yap.ben ettim bile-insaallah bebis icerde biryerlerde etrafi incelemeye baslamistir bile:))

kusummm yaa valla cok tatlısın haaaaa yirim senı aslında 2 gun once yaptım ama adetımı sadece 2 gun gecmıstı yanı eger yenı hamıle kaldıysam cıkmamaıstır dıye dusundum sonuc negatıftı bu haftada gecsın eger olmazsam gıdıp kanda baktırıcam ınsallah bebıs verdırda ondan gecıkmıstır normal bır gecıkme olmasınallahım lutfennnn

birinin hamile oldugunu duydugumda cok seviniyorum ben heyecanlaniyorum valla.oglumda aynen oyle olmustu hatta cuma mens beklerken pazartesi oldu test yaptim cikmadi 2 gun sonra cikti idrar testinde:)hayrlisi suan ise umarim hamilesindir canim.merakla bekliyorum haberini

sagol duygucum zahmet olmus tatlim aslinda benim artik adamakilli spor yapmam lazim karin var biraz.napsamki
ah be zsam bu havalarda sporda yapılmıyor orayı bilmem ama burası o kadar sıcakki 36 derecelere vardı

kızlarrrrrr nasılsınızzzz kızlar adetım 4 gun gecıktı ınsallah bebıs vardır yaaaaaa ondan gecıkmıstır dua edın olurmu benım ıcınnnn
ayyyyyyyyyyy hadi bakalımmm gamzem heyecanlandımmm inşallah vardırrrr
bu güzel msj hakkını sabah veremedim ne güzel şeyler yzmışsınnn tşk ederimmm zsammm sizlerde iyi varsınızzz
inş tabi hayırlıysa bebiş geçikmesidir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…