- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.301
selam kizlar nasilsiniz?
beni sorarsaniz yogun bir hafta geçirecegim, bu hafta Allah'a $ükür çali$iyorum yani spor yapmama gerek kalmiyor, hatta dün kom$uya davetliydik biraz yedim ama bugün kilo almami$tim ee 6 saat ayakta ko$ur bu yana ko$tur o yana derken en az 500 kalori yakiyorum :)
fiziksel yorgunluk hissediyorum açikcasi, he birde biraz morel bozuklugu var dedigim gibi karde$imden bitanemde bir ay ayri kalcam diyeama eskisi gibi her yanliz kaldigimda aglamiyorum artik nedenimi?
karde$imle markete gittik 20 dk yol yürüyerek, sonra marketten çiktikki hem yagmur hem $im$ek ki ben çok korkarim karde$im korkmaz ama ben ona bir$ey olacak diye eve gidene kadar en az 10 kere Ayetel-Kürsi yi okudum ona üfledim :) agaçlarin yanindan geçerken yer degi$tirdim $im$ek agaçlari seviyor diye ona çakmasinda bana çaksin diye, derken eve geldim sag salim ve $ükrettim, bir aylik ayrilikta ne dedim, tek karde$ime bir$ey olmasinda :))
$imdi bakmayin bunlari yazdigima çünkü aklima geldikce gözya$larima engel olamiyorum oda benim dogamda var malesef :)
canım yaaa maşallah allah ayırmasın hiç sizi
benim kızımada kardeş nasip etsin sizin gibi birbirlerini çok sevip gözetsinler
gunaydin ciciklerne kadanda sessiz bi haftasonu olmus topiimizde!bu boyle olmaz anacim.ettigimiz laklak kadar kalori yakiyoduk sanirsam-1 kasik pilav yiyecek olsak yuhalana yuhalana vazgeciyoduk . duygunun sporlarina hayran kalip'kontesin marullarindan medet umuyorduk.feslinin mantilari! hayallerimizi suslerken erce nin sigarasiyla vedalastik:)gamze ye kistler out bebek in duasi,leyyamiz kucucugumuzun yemeden kilo almasi!'persephonic le ne cok benzesmeleri,potinin iradesi'karabiberin diyet deneyimleri'sari cikcik in diyetisyeni-bol kepceydi sanirsam:)dahada unuttuklarim affola.. guzel burasi hem de coookk.tanismadik henuz ama beraber kursa gider gibi derse girer calisir gini:ZAYIFLIYORUZ..BEN BU TOPIK OLMASA BU HIZLA VEREMEZDIM.TESEKKURLER BASTA DUYGU VE DIGER ARKADASLARIM..
zsamseni ekledimm hiç üşenmedim ülk günlerde başlangıç kg aradım buldum şim bu haftada ki kg yazdım geçen hafta kgo larak en on bildirim yaptığım kg yazdım incele istersennn
gunaydin ciciklerne kadanda sessiz bi haftasonu olmus topiimizde!bu boyle olmaz anacim.ettigimiz laklak kadar kalori yakiyoduk sanirsam-1 kasik pilav yiyecek olsak yuhalana yuhalana vazgeciyoduk . duygunun sporlarina hayran kalip'kontesin marullarindan medet umuyorduk.feslinin mantilari! hayallerimizi suslerken erce nin sigarasiyla vedalastik:)gamze ye kistler out bebek in duasi,leyyamiz kucucugumuzun yemeden kilo almasi!'persephonic le ne cok benzesmeleri,potinin iradesi'karabiberin diyet deneyimleri'sari cikcik in diyetisyeni-bol kepceydi sanirsam:)dahada unuttuklarim affola.. guzel burasi hem de coookk.tanismadik henuz ama beraber kursa gider gibi derse girer calisir gini:ZAYIFLIYORUZ..BEN BU TOPIK OLMASA BU HIZLA VEREMEZDIM.TESEKKURLER BASTA DUYGU VE DIGER ARKADASLARIM..
ayyy cok heyecanliii hadi test yap test yap.ben ettim bile-insaallah bebis icerde biryerlerde etrafi incelemeye baslamistir bile:))insallah zsammm agzından bal damlıyorrrrdua edın olarmıııııı
ayyy cok heyecanliii hadi test yap test yap.ben ettim bile-insaallah bebis icerde biryerlerde etrafi incelemeye baslamistir bile:))
birinin hamile oldugunu duydugumda cok seviniyorum ben heyecanlaniyorum valla.oglumda aynen oyle olmustu hatta cuma mens beklerken pazartesi oldu test yaptim cikmadi 2 gun sonra cikti idrar testinde:)hayrlisi suan ise umarim hamilesindir canim.merakla bekliyorum haberinikusummm yaa valla cok tatlısın haaaaa yirim senı aslında 2 gun once yaptım ama adetımı sadece 2 gun gecmıstı yanı eger yenı hamıle kaldıysam cıkmamaıstır dıye dusundum sonuc negatıftı bu haftada gecsın eger olmazsam gıdıp kanda baktırıcam ınsallah bebıs verdırda ondan gecıkmıstır normal bır gecıkme olmasınallahım lutfennnn
ah be zsam bu havalarda sporda yapılmıyor orayı bilmem ama burası o kadar sıcakki 36 derecelere vardısagol duygucum zahmet olmus tatlimaslinda benim artik adamakilli spor yapmam lazim karin var biraz.napsamki
ayyyyyyyyyyy hadi bakalımmm gamzem heyecanlandımmm inşallah vardırrrrkızlarrrrrr nasılsınızzzz kızlar adetım 4 gun gecıktı ınsallah bebıs vardır yaaaaaa ondan gecıkmıstır dua edın olurmu benım ıcınnnn
bu güzel msj hakkını sabah veremedim ne güzel şeyler yzmışsınnn tşk ederimmm zsammm sizlerde iyi varsınızzzgunaydin ciciklerne kadanda sessiz bi haftasonu olmus topiimizde!bu boyle olmaz anacim.ettigimiz laklak kadar kalori yakiyoduk sanirsam-1 kasik pilav yiyecek olsak yuhalana yuhalana vazgeciyoduk . duygunun sporlarina hayran kalip'kontesin marullarindan medet umuyorduk.feslinin mantilari! hayallerimizi suslerken erce nin sigarasiyla vedalastik:)gamze ye kistler out bebek in duasi,leyyamiz kucucugumuzun yemeden kilo almasi!'persephonic le ne cok benzesmeleri,potinin iradesi'karabiberin diyet deneyimleri'sari cikcik in diyetisyeni-bol kepceydi sanirsam:)dahada unuttuklarim affola.. guzel burasi hem de coookk.tanismadik henuz ama beraber kursa gider gibi derse girer calisir gini:ZAYIFLIYORUZ..BEN BU TOPIK OLMASA BU HIZLA VEREMEZDIM.TESEKKURLER BASTA DUYGU VE DIGER ARKADASLARIM..
inş tabi hayırlıysa bebiş geçikmesidir tatlımkusummm yaa valla cok tatlısın haaaaa yirim senı aslında 2 gun once yaptım ama adetımı sadece 2 gun gecmıstı yanı eger yenı hamıle kaldıysam cıkmamaıstır dıye dusundum sonuc negatıftı bu haftada gecsın eger olmazsam gıdıp kanda baktırıcam ınsallah bebıs verdırda ondan gecıkmıstır normal bır gecıkme olmasınallahım lutfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?