- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.341
kontesim sen nasılsın annennn nasıll
cok gecmis olsuncanlarım iyi geceler , kusura bakmayın sizlerden biraz uzaklaştım ama elimde değildi ... cmartesi paldır küldür ıspartaya gitik ananeyi yogun bakıma almıslar , dün geldim bugün nöbete girdim , anane hala yogun bakımda :2: diyet yapamadım , dondurma dısında abartılı yemegim olmadı , kilo verdigimi düsünmüyorum ama almadımda sanırım .... birkaç gün daha sizlerden uzak kaalacagım , annem de gitti bakıcı yada kreş vs derken kendimi toplarlayıp bomba gibi dönmek istiyorum ... beni mazur görün , net imkanı buldukça sizlerleyim cancanlar ... iyi kilo vermeler
insaallah duygucum hayallerini saglikla huzurla gerceklestirirsin.bu pastacilik isinin sonu yok zamanla daha enteresan seyler uretiliyor.yemelik degil seyirlik vallakızlarrrrrrrrrrrrrr nabersnizzz bilmem biliyomusunuz benim meslek muhasebe oğluş için işi gücü bıraktımm bilen bilir bu iş çokzevkli ama bir o kadardaa dikkat isteyen bir iş tekrar kendmi bu denli işe kaptırmak istemiyorum hobi olarak çok zevk aldığım önemüzeki 1k aç yıl içinde denemelerde bulunup bu işi meslek haline getirmek istediğim bir meslek var butik pastacılık yani tasarım pastalar kurabiyeler mevlüt için isme cisme özel tasarım kurabiler kekler şeker hamurlu doğum günü pastası nişan pastası yani ağırlıklı çocuk doğum anı mevlüt doğum günü üzerine olacak kısmetse neysee bu aralar araştırıyorummm malzemeleri önce evde deneme yapcamsonra pastacılık kursuna gidip işi proafösyönel boyutuna geçmek istiyorum ordaki eğitmenlerden neyi nerden alırım bunları öğrenip iyice hazırolduğumda butik pastanemi açmayı planlıyorum uzun bir süredir araştırıyorum dua edin banaada hayallerimiz gerçekleşir bu şeklide hem oğlumu ihmal etmicem hemde zevk aldığım şeyi yapcamm
insaallah canim annecigin hemen sagligina kavusur'tekrar gecmis gitmis olsungeldim canım
çok teşekkür ederim iyiyim hamdolsun,anacazımıda hastaneden çıkarttık inşallah daha iyi olacak...
bugün miraç kandili rabbim herkesin cümle islam kullarının darda olup imdat bekleyenlerin,madd imanevi her türlü sıkıntısını giderip gönüllerinin muradını versin...Dualarımız karşılığını bulsun inşallah...
canım kilo konusunda bu haftada maalesef çokk yasak şeylerle beslendim..umarım toplanırım yeter artık azıttık iyice...
sen nasılsın ne var ne yok aslında seninle hiçç dertleşemedik canım yaa...daha iyisin demi sıkıntıların geçmiştir inşallah
kuziye doğum günü yapmışsın allahımm,düğününüde nasip etsin inşallah...
cuma gecesı hastalandım kızlar üzüldüm halıyle kısmet bırdahakıaya kaldı ozaman onsallah tuttururuz bebısı
inşallah canımmm hayırlısıyla evde olmak anne daha iyi gelcekk çok sevindim. cnm bende hiç dikkat etmiyorum malseff sonumuz hayır olaaa .. ben iyiyim izmir çok sıcak 29 haziranda tatile çıkıyorum oruçlardan 1-2 gün önce döncem inşallah oruçlarda herkez toparlanırrr anladımki yazın kg verilmiyor muş kontesi,mmm çok özledim seni inşallah denk gelirizde bi ohbet ederiz rkadaşımmgeldim canım
çok teşekkür ederim iyiyim hamdolsun,anacazımıda hastaneden çıkarttık inşallah daha iyi olacak...
bugün miraç kandili rabbim herkesin cümle islam kullarının darda olup imdat bekleyenlerin,madd imanevi her türlü sıkıntısını giderip gönüllerinin muradını versin...Dualarımız karşılığını bulsun inşallah...
canım kilo konusunda bu haftada maalesef çokk yasak şeylerle beslendim..umarım toplanırım yeter artık azıttık iyice...
sen nasılsın ne var ne yok aslında seninle hiçç dertleşemedik canım yaa...daha iyisin demi sıkıntıların geçmiştir inşallah
kuziye doğum günü yapmışsın allahımm,düğününüde nasip etsin inşallah...
herşeyde vardır hayır gamzemm sen pek düşünme takmaa stresde seni aldatır o gelceği günü biliyor annesiiicuma gecesı hastalandım kızlar üzüldüm halıyle kısmet bırdahakıaya kaldı ozaman onsallah tuttururuz bebısı
inşallahh canımmm benim kendi evimin yapıldığı yer izmir dışı o yüzden ufak bir yer olduğu için tutulcağını düşnüyotumm bakalım hayırlısıcok gecmis olsun
insaallah duygucum hayallerini saglikla huzurla gerceklestirirsin.bu pastacilik isinin sonu yok zamanla daha enteresan seyler uretiliyor.yemelik degil seyirlik valla
insaallah canim annecigin hemen sagligina kavusur'tekrar gecmis gitmis olsun
tuhh beeneyse hayrli vakit neyse o zaman hemde saglikla gelsin kuzucuk.sen maddi manevi hazir olunca.uzulme vardir elbet bi hayr
bende çok öpüyorum zsammmmhepiciginize gunaydin olsun:))
alin size kilo bildirimi 56.6
kizlar artik gaz mi dersiniz motivasyon mu dersiniz ne derseniz ahanda iste bu kilo 1 haftadir ne istediysem yemisligim geceleri 10 da 12 de bile kolala kekler' patates mantilar goturmuslugumle oldu
sanirim bir nokta var onu kirinca devami geliyor.hareketim bol tabi uykum cok boluk porcuk onun da etkisi olabilir ama HADI BAKALIM BIRAZ DAHA GAYRETLE DIRENC NOKTALARIMIZI KIRALIM.SEVGIYLE OPUYORUM SIZLERI
bencede yemin et leyyam yoksa müsafirler sana yaramıcakselam kizlar kandiliniz mübarek olsun, bol bol dua ile geçsinn
ben menülerimi hiç yazmadim, kaçamagim çok oldu ama miktarlari hep azdi, çok çok az yemek yedim genelde kahvalti tarzi ve bol meyveyle beslendim bu hafta, hatta dün kari$ik kiraz çilek ve frambuaz yedim oplam neredeyse 1 kiloydu ama ne öncesinde nede sonrasinda fazla bir$ey yemedim :)
bu hafta güzel bir rakam gördüm, bu gün misafirimiz var, evde binbir çe$it tatli $eyler var, in$allah kizlarla otururken fazla yemem, zaten yemin etmeyi dü$ünüyorum bir kaç gram vermi$ken geri almak istemem.
yine çok yogun ve yorgunum ayaklarim agiriyor, sabah i$ ak$am ali$veri$ derken o kadar yorgundumki, bugün i$e geç kaldim, i$ arkada$im aradi gelmiyormusun diye ona uyandim hemen arabaya bindim gittim! iyiki bir$ey demediler :18:
tamam tatlımm zaten tartı gününü bir süre erteleyelim diyorum hemen hemen herkezz ara verdiSelam kizlar,
Duygucugum bugün kilo bildirimi yapmak istemiyorum canim cünkü sabah adetim geldi,cok sisim,dünkü tartiyla bugünkünün alakasi yok yani ödem oldu yine
ohh negüzel kg vermişsinnn inş devamı gelirrrselam kizlar nasilsiniz? kimseler ugramami$ yada yazip hemen çikmi$, bende ayni yapcam maleseffff :)) i$ görü$mem var, iki üç yil önce i$ görü$mem olunca uyuyamayan ben, $u an son derece sakinim :))
kizlar bu hafta misafirimiz çok oldu, bu ak$amda var, üzgünüm yaa, ben bir kilo vermi$tim ama bu sefer gerçekten vermi$tim çünkü hem annemler farketti hemde 5 gün boyu korudum ama dün tatli krizim tuttu bayagi yedim ve sonuç +700 gr bir günde, ama hafta olarak yinede kilo verd
geçen hafta 67.4
bu hafta 66.9
bir süre mola verelim kızlarr herkezz nasıl olduuğnu yazsın ama herkez tatildee yada ara verdi bi düşünelim çoğunluk ne istiyorsa yapalım ramazanda açılışı yapalımm yada siz ne zaamn istiyorsanızmerhaba arkadaşlar
duygucum ben kilo bildirimi yapamıcam çünki iki gündür çok hastayım ishal kusma serumlarla ayaktayım
bizim buralarda salgın varmış meğerse oda bana denk gedi inşallah kızımada geçmez
gecmıs olsun ercem allah sıfa versınnnmerhaba arkadaşlar
duygucum ben kilo bildirimi yapamıcam çünki iki gündür çok hastayım ishal kusma serumlarla ayaktayım
bizim buralarda salgın varmış meğerse oda bana denk gedi inşallah kızımada geçmez
cok gecmis olsun
insaallah duygucum hayallerini saglikla huzurla gerceklestirirsin.bu pastacilik isinin sonu yok zamanla daha enteresan seyler uretiliyor.yemelik degil seyirlik valla
insaallah canim annecigin hemen sagligina kavusur'tekrar gecmis gitmis olsun
tuhh beeneyse hayrli vakit neyse o zaman hemde saglikla gelsin kuzucuk.sen maddi manevi hazir olunca.uzulme vardir elbet bi hayr
inşallah canımmm hayırlısıyla evde olmak anne daha iyi gelcekk çok sevindim. cnm bende hiç dikkat etmiyorum malseff sonumuz hayır olaaa .. ben iyiyim izmir çok sıcak 29 haziranda tatile çıkıyorum oruçlardan 1-2 gün önce döncem inşallah oruçlarda herkez toparlanırrr anladımki yazın kg verilmiyor muş kontesi,mmm çok özledim seni inşallah denk gelirizde bi ohbet ederiz rkadaşımm
herşeyde vardır hayır gamzemm sen pek düşünme takmaa stresde seni aldatır o gelceği günü biliyor annesiii
inşallahh canımmm benim kendi evimin yapıldığı yer izmir dışı o yüzden ufak bir yer olduğu için tutulcağını düşnüyotumm bakalım hayırlısı
bende çok öpüyorum zsammmm
bencede yemin et leyyam yoksa müsafirler sana yaramıcak
tamam tatlımm zaten tartı gününü bir süre erteleyelim diyorum hemen hemen herkezz ara verdi
ohh negüzel kg vermişsinnn inş devamı gelirrr
bir süre mola verelim kızlarr herkezz nasıl olduuğnu yazsın ama herkez tatildee yada ara verdi bi düşünelim çoğunluk ne istiyorsa yapalım ramazanda açılışı yapalımm yada siz ne zaamn istiyorsanız
gecmıs olsun ercem allah sıfa versınnn
inşallah canımmm hayırlısıyla evde olmak anne daha iyi gelcekk çok sevindim. cnm bende hiç dikkat etmiyorum malseff sonumuz hayır olaaa .. ben iyiyim izmir çok sıcak 29 haziranda tatile çıkıyorum oruçlardan 1-2 gün önce döncem inşallah oruçlarda herkez toparlanırrr anladımki yazın kg verilmiyor muş kontesi,mmm çok özledim seni inşallah denk gelirizde bi ohbet ederiz rkadaşımm
herşeyde vardır hayır gamzemm sen pek düşünme takmaa stresde seni aldatır o gelceği günü biliyor annesiii
inşallahh canımmm benim kendi evimin yapıldığı yer izmir dışı o yüzden ufak bir yer olduğu için tutulcağını düşnüyotumm bakalım hayırlısı
bende çok öpüyorum zsammmm
bencede yemin et leyyam yoksa müsafirler sana yaramıcak
tamam tatlımm zaten tartı gününü bir süre erteleyelim diyorum hemen hemen herkezz ara verdi
ohh negüzel kg vermişsinnn inş devamı gelirrr
bir süre mola verelim kızlarr herkezz nasıl olduuğnu yazsın ama herkez tatildee yada ara verdi bi düşünelim çoğunluk ne istiyorsa yapalım ramazanda açılışı yapalımm yada siz ne zaamn istiyorsanız
ben kendi fikrimi yazayım duygucum
şu an çok hastayım iyileşince kalan kilomu vermek istiyorum
bu sabah tartıldım 69 100 üm bağırsaklarım felaket doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum ama 69 un altını göremiyorum bi türlü galiba benim direnç noktam 69 kilo bu haftayı bi atlatıyım allahın izniyle diyetime dönücem
şu an evdeki bütün kıyafetlerime sığıyorum hatta etyeklerin belleri bol gelmeye başladı ama ben 65 rakamı görmek istiyorum ve dolabıma yeni yeni kotlar etekler almak istiyorum artık bol bol pantolonlar giymek istemiyorum
evet buradaki arkadaşların motivasyonu iyice kayboldu o kadar istememize rağmen toparlaanamadık bir türlü ama ben yoluma devam edicem
topik olarak hangi kararı alırsanız ben uyarım
kizlar içim o kadar yaniyorki anlatamam, annemler bugün gidiyor dualarinizi eksik etmeyin, salonda karde$im $arki dinliyor, duygusal $arkilarda aglamamak için kendimi odama attim, strese girdim midem bulaniyor, aslinda anneme belli etmek istemiyorum hatta istersen 3 ay git dedim ama içimde firtinalar kopuyor onun içi rahat olsun diye dedim tatilini mahfetmek istemedim, çok korkuyorum bir$ey olur diye
cnm bende bırakmak sitemiyorum zaten bırakalım da demiyorumda ara verelim dedim ben hergün giriyorum aşada kimse yok yni 1 sayfa 2 -3 günde bir atıyor,topiğin yarından fazlası tatilde yada ara verdi sen ben zsa kaldık diyebnilirimm ben zaten 59 kg olmadan bu topiği terk etmem gerçi 58 deo lsam sizi yine bırakmam şimdi ben 29 haziranda tatile çıkcam orda girebilirmiyim bilmiyorum birazda buyüzden ara verelim dedim ama oruçlardaa herkezi,n tekrar gireceğini düşnüyorum en kötü sonbaharda eski günlere dönerizzz ama ben yine hergün girerim hiç sorun değilben kendi fikrimi yazayım duygucum
şu an çok hastayım iyileşince kalan kilomu vermek istiyorum
bu sabah tartıldım 69 100 üm bağırsaklarım felaket doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum ama 69 un altını göremiyorum bi türlü galiba benim direnç noktam 69 kilo bu haftayı bi atlatıyım allahın izniyle diyetime dönücem
şu an evdeki bütün kıyafetlerime sığıyorum hatta etyeklerin belleri bol gelmeye başladı ama ben 65 rakamı görmek istiyorum ve dolabıma yeni yeni kotlar etekler almak istiyorum artık bol bol pantolonlar giymek istemiyorum
evet buradaki arkadaşların motivasyonu iyice kayboldu o kadar istememize rağmen toparlaanamadık bir türlü ama ben yoluma devam edicem
topik olarak hangi kararı alırsanız ben uyarım
ayyne kadar keyifli bi süreç bayılırım tadilata hele dekorasyon ağırlıklı olursaa ah benim ev aralıkta bitcekmiş inşaaat firması bi<zi çok oyaladı normalde ağustosta gircektim neyse sağlık olsun,senin adına çok sevindim ercem inşallah içine sinerryukardaki mesajımı yazdıktan sonra hayatımda çook güzel gelişmeler oldu arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
cuma günü evimde çok büyük bi tadilat başlıcak allah nasip ederse
banyo tuvalet komple sökülüp fayans,kabin tesisat yenilecek ,tüm evin laminatları değişcek ,kapılar değişler ve en önemlisi doğalgaz döşencek
kızım zehirlendikten sonra hem banyodan hemde tüpden nefret etmiştim rabbime sonsuz şükürler olsun öle bi yerden bi kapı açtı bana bi kaç yıl maddi olarak yaptıramayacağım tadilatı bize nasip etti
bu koşturmacada inşallah 69 un altını görürüm
Bana dua edin olur mu canlarım .o kadar mutluyum ki rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyi
170 tl haa oo evi sen yaptırıyon desene:))) sigaraya zam düşün yine 200 olur o :)))) maşallah arkadaşımaabide benim aylık sigara param 170 lira tutuyodu aşağı yukarı
evdeki tadilatın aylık taksitleri 200 lira olucak ben senelerce havaya nasılda savurmuşumparayı yazık bana ciğerlerime ve boşuna verdiğim paralara
hedefim evimin tadilat borcu bitince halıları ve tülleri perdeleri yenilemek nasılsa sigaraya bütçe ayırmıyorum onunla miss gibi ev döşeyebilirim
rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturulan içinde evlatlarımızın olduğu evler nasip etsin hepimize
ahh zsam saldım çayıra mevlem kayıra ne diyet ne por bütün gün yatıyorum sicakk çok sıcak beni tatil paklıcak görccem orda incecik hatunları gaza gelcemm:)))gecmis olsun cani insaallah hemen toparlarsin.ayrica ev konusundaki gelismelere cok sevindim.saglikla kullanmayi nasib etsin rabbim.bunlar biz bayanlar icin cok tatli telaslar.bende turkiyeye donunce ev degistirmek istiyorum ama cok pahali begendiklerim.kendi evim ondeki apartmandan dolayi los kaliyor rahat edemiyorum.oysa kullanim olarak cok seviyorum evimi.bilmiyorum belki bende soyle detayli bir aydinlatma ayna olayina gircem ya da borc harc gecicez biryere. Dogalgaz da cok rahat edersin canim yaa kisin hele butun ev sicacik cok iyi oluyor.kabin falan yaptiracakmisin yeni-simdiki aklimla soyluyorum sakin haa kompakt sistem falan alip fazla para verme.kullanilmiyor fazla. Insaallah gonlune gore cok guzel birsey cikar ortaya
bende siz devam ettiginiz surece bu topikte kalirim hatta yeni hedef koyucam.hadı kızlar hadı yaaa!!!!
nasılsınız kızlar2gundur hastanelerde yım oğlus cok hastalandı atesımız 41 buldu gıtgel hastanlere helak oldum djunde yattık serum falan takıldı atesı dusmedı buzla kol kasık yerlerıne uygulama yaptılar anca dustu cok korktum bısı olcak dıye sımdı evdeyız ıgne falan verdiler bır an evvel ıylessın kuzucum ınsaLLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?