Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar 72 olmusm ama bu aralar cok sapıttım.
bıde yesılcayla 5 i bıryerdeyı ıcmeyı ıhmal ettım bıtınce bıturlu almak kısmet olmadı bugun alıyorum hemen baslıyorum onada
ama bu aralar herkesten bıraz zayıflamısısn spora mı basladın sozlerı duymaya basladım.:)

çok teşekkür ederim canım inşallah seninde içine sinen rahat edebildiğin bi ev nasip olsun .şimdi bize pahalı gelen evler bi bakmışsın bize nasip olmuş ben artık hiçbişeyi ince ince düşünmüyorum rabbim öle bi yerden nasip ediyoki ben bile şaşırdım .inşallah seninde öle olur o çok beğendiğin ev senin olur
benim evivim önünde ev yok körfez uzanıyo deniz manzaram çok güzelde evimin içinin şekli güzel değildi bide çok eskimişti artık .şimdi bi kaç duvar kırılcak biraz evn şekli değişcek ve kullanışlı hale gelicek inşallah bide üztüne doğalgaz rahat etçem inşallah
kabinde öle çok lüks bişe istemiyorum normal bişe olcak tavsiyelere açığım teşekkür ederim arkadaşım
şu evi bi toparlıyım bomba gibi gelcem o zaman kızlarıda toparlarız

haklısın canım biz ancak ramazanda toparlancaz galiba havalarda sıcak kimse diyet moduna giremiyo
ahhh ahhhh bu ev nasıl bitçek duvarlar bile kırılcak allah yardımcım olsun
dün tül perde siparişi verdim yeni bi gardrop aldım bissürü eksik çarşı pazar gezdim çok zevkli de anacım dekorasyon ürünleri çoook pahalı
bir hafta falan nete giremem heralde yarın evi kırmaya başlıcaklar
hadi herkes kendine iyi baksın banada kolay gelsin

geçmiş olsun gamzecim inşallah hemencecik iyileşir kuzucun

çok geçmiş olsun tatlımmm rabbim şifa versinn inşallah çarçabucak koşturmaya başlarr
sonucu düşün işler bimiş evv gıcır gıcır yeni esyalarr ohh ayaklarını uzatmışsınn kahve keyfini yapıyon senin adına ço kseviniyorum keşke bende bu telaştaolsamm gönlüne göre olur inşallahh canım arkadaşımm

bende onu diyorum ramazandakolay kolay kimse dışarı çıkmaz sıcak oruç halsizlik şuan aktif bi sen bi ben bide zsam var düşünn herkez ara verdii

slm arkadaşlarım öncelikle hastalarımıza acil şifalar dilerim erce sanada allahım kolaylık versin

ben bu aralar çok yoruluyorum çok yoğunumm

cook gecmıs olsun cnm ınsallh en kısa zamanda toparlanır...
tesekkur ederım tatlımmmm
hosgeldım cnm sen yenı geldın sanırım yadaben kacırdım senın geldıgın zamanı hosgeldınn
geçmiş olsun gamzecim inşallah hemencecik iyileşir kuzucun
saol ercem sanada kolay gelsın canım ınsallah ıstedıgın gıbı olur evınnn
saol kusum benım amınnn
slm arkadaşlarım öncelikle hastalarımıza acil şifalar dilerim erce sanada allahım kolaylık versin

selam kizlar nasilsiniz? gamzem çok geçmi$ olsun :)

ben artik daha fazla takilabilirim buralara özelliklede geceleri :)

annemlerden haber aliyorum, ben karde$imi o kadar özlemi$ken beyefendi telefona bile gelmek istemiyor gezcem diye!! yinede çok seviyorumm

kizlar ya en küçük karde$imle çok iyi anla$samda benden 2 ya$ küçük olanla anla$amicam sanirim üstelik ikimiz kaldik evde ya sabah i$e gidiyorum $unu yap bunu yap demesem eve geldigimde öylece duruyor! hiç anlayi$li degil, bula$iklari makineye bile koymuyor sabahtan ak$ama kadar lavabonun önünde bekliyorlar... yemek konusuna gelince, hep ben yapiyorum i$ten gel yemek yap temizlik yap 8 den sonra, hanimefendiye $unu yap dedigimde sen niye yapmiyorsun diyor, ben i$ten geldim hiç oturmadim orda diyorum (resmen tabanlarim agriyor, yemin ederim ko$tura ko$tura popomun kaslari bile agiriyor) bende yoruldum diyor... neyse derdimi payla$mak istedim

bu arada annem gitti ve ben iki gün boyu kendimi tatliya verdim, misafirlerden kalan helva revani kek bisküvi ve börek vardi hep yedim üzüntüden, ama bugün kendime geldim yine diyetteyim :)

selam kızlar leyyacım senin için bulunmaz bir fırsat annenlere kavuşana kadar dikkat et herkesi şaşırt misafirinizde gelmez ne güzel

Merhaba arkadaşlar
ben bugün üye oldum ve aranıza katıldım.
Doğduğumdan beri zaten kilolu bi insanım ve çok zor veriyorum.
Bu hafta koşu bantı ile yürümeye başladım ve sizlerin de motivasyonu ile
biraz olsun zayıflamak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bende zamanında çok kilolu birisiydim özellikle de basen bölgerim çok fazlaydı. Ama hırslı bir insan olduğum için 1 ayda 65 kilodan 57 kiloya düştüm. Yöntemim şöyleydi; Sabah kahvaltısını normal yapıyordum. Bol bol su içiyordum hiç bıkmadan öğlen yemek yiyemiyordum akşam çok az bir şey atıştırıyordum. Akşam zaten film-dizi izlerken bol bol egzersiz yapıyordum. Ben arkadaşlarımdan diyet önerileri dinlerken şimdi onlar benden dinliyorlar

.
merhaba bende yeni üye oldum ama gerçekten herkesin birbirine destek olmasi.doğumdan sonra 94 kiloydum rejim yapmaya 87 kiloyken başladim iki ayda 75 kilo oldum ama şimdi sabitlendi zorlaniyorum ama spor yapmam lazim bugün patates yicem ve sporda yapcam artik arkasindan şişko yada kilolu diye konuşulan olmucaz eşimizin yaninda komplekslere girmicez mağazalarda alay konusu olmucaz kizlar mücadeleye devam

selam kizlar ben ayni kilodayimm, 4 haftam kaldi yaa nasil vercem 5-6 kiloyu (((

bugün yüzümde begenmedigim ve kafaya taktigim $eyden az çok kurtuldum :)) di$lerimi lazerle beyazlattim :)))))) bembeyaz olmadiysada fark çok güzel, ee tabi günde 5-6 kupa siyah çay, iki kupa ye$il çay, ve iki kupa kahve içersem olacagi buydu geriye kilo kaldi yaa

bu arada karde$imi çok ama çok özledim offf abartiyorum biliyorum ama onun pijamasini odama aldim, ne yalan söyliyim kirli sepedinden çikardim bunalinca ona sariliyorum onun kokusu sinmi$ içim rahatliyor ahh bu ayrilik olmasaaa, ama olsun kilo verip gidecegim bendee

selam canim benimde tam bir ayim var 4-6 kilo vermek istiyorum, sen aç kalipta vermi$sin galiba öyle degilmi? bence zayiflamanin en kolay yolu aç kalmak ba$ka çare yok
biraz daha detay verirmisin mesela hiç $eker falan almadinmi? ak$am ne ati$tiriyordun? sende ben verirmiyim 67-68 arasiyim boyum 162

aynı cnm yaa bende çok yorgunummm sıcaklar beni benden aldıı ruh gibiyim

hazır ailen yok müsafirde yok bencee hafif şeyler yee meyva ye yoğurt yeee akşam oturmadan bilg. başına atıştırmalık yap ki tatlıya saldırmaaa ,karde şkonusuna gelince bizde çok dşkündük büyüdü birni sevdi kardeşliğimiz bitti maleseffff o yüzden beni gibi fazlakaptırmakendini sonra çok hayal kırıklıığna uğrarsınnn olay canmı cananmı byutuna giriyor çünki
cnm hfif şeyler atıştırrr derimmm kardeşinle sevginize daim olsun bizim gibi olmasın

günaydın canım arkadaşlarımmmm nasılsınızz ben tatil haftasına girdimm bugn dr kontrolün var yıllık rütin yaptırdığım dua edin inş temiz çıkar,yarın ve perşembe çarşı pazar eksikleri alcam cuma öğleden sonra tatile gidiyoruz. gittiğim yerde internete ne kaDAR GİRCEm belli değil elimden geldiğincee ihmal etmicem inşallahhh hepiniziçok özledimm ALLAHA emanet olunnn öptümmm....

bolbol eglen sekerım ıyı tatıller sonuclarında ıyı cıkar ınsallahhh

Selam canım bence rahatlıkla 4-6 kilo verirsin ama çok hırslı olman lazım çünkü ben çevremdeki insanları gördükçe hırs yaptım bu sayede 1 ayda 8 kilo verdim. Sabah kahvaltı yapmadan önce 2 bardak ılık su içiyorum ( Bir yerde yazılana göre ılık bardağa limonda sıkılıyormuş boylede yapabilirsın ) kahvaltımı sağlam bir sekilde yapıyorum. Öğlen falan hep su içiyorum selülitlerime de fayda sağladığı için. ( Eğer çok fazla açıkırsam yeşil çay eşliğinde çikolata falan yiyordum ). Akşam ise çok az yiyordum ve 6 dan sonra hiçbir şey yemiyordum sadece su içiyordum Ve en önemlisi ise tam olarak vücudun da hangi bölgesi beni rahatsız edıyorsa ona göre bol bol egzersiz yapıyordum Şeker olayınada gelirsek acıkcası haftada 1-2 çikolata falan yiyordum ama çayıma falan şeker atmayı ihmal etmiyordum ( Bu söylediklerimi 1 ayda yaparsan 6-8 kiloyu çok kolay verirsin canım )

selam kizlar nasilsiniz?

duygum in$allah tatilin çok güzel geçer :) nereye gideceksin?

canim evet aslinda tamda zayiflamak için büyük bir firsat annemlerin yoklugu, ye diye israr eden yok misafir yok, ama yinede kom$ular bu hafta geliriz dediler :))
tek sorunum kiz karde$im, ben i$ten gelince yemek falan yapmami$ oluyor, bende zaten yorgun geliyorum ee yemek olarak basit $eyler yapiyorum basit yemek demek kilo yapan yemek demek malesef, ama az yiyorum yinede tatlidan vazgeçemedim he birde çok karpuz yiyorum in$allah kilo yapmaz en az 300-400gr yiyorum ama tabi yemegin üstüne degilde yemek yerine, yani bir iki çatal yemek yiyorum üstüne karpuz yiyorum sence kilo alirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…