- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.361
gecmis olsun cani insaallah hemen toparlarsin.ayrica ev konusundaki gelismelere cok sevindim.saglikla kullanmayi nasib etsin rabbim.bunlar biz bayanlar icin cok tatli telaslar.bende turkiyeye donunce ev degistirmek istiyorum ama cok pahali begendiklerim.kendi evim ondeki apartmandan dolayi los kaliyor rahat edemiyorum.oysa kullanim olarak cok seviyorum evimi.bilmiyorum belki bende soyle detayli bir aydinlatma ayna olayina gircem ya da borc harc gecicez biryere. dogalgaz da cok rahat edersin canim yaa kisin hele butun ev sicacik cok iyi oluyor.kabin falan yaptiracakmisin yeni-simdiki aklimla soyluyorum sakin haa kompakt sistem falan alip fazla para verme.kullanilmiyor fazla. insaallah gonlune gore cok guzel birsey cikar ortaya
bende siz devam ettiginiz surece bu topikte kalirim hatta yeni hedef koyucam.HADI KIZLAR HADI YAAA!!!!
allah kavuştursun cnm sağ salim gidip gelmeyi nasip etsinn inşallah
cnm bende bırakmak sitemiyorum zaten bırakalım da demiyorumda ara verelim dedim ben hergün giriyorum aşada kimse yok yni 1 sayfa 2 -3 günde bir atıyor,topiğin yarından fazlası tatilde yada ara verdi sen ben zsa kaldık diyebnilirimm ben zaten 59 kg olmadan bu topiği terk etmem gerçi 58 deo lsam sizi yine bırakmam şimdi ben 29 haziranda tatile çıkcam orda girebilirmiyim bilmiyorum birazda buyüzden ara verelim dedim ama oruçlardaa herkezi,n tekrar gireceğini düşnüyorum en kötü sonbaharda eski günlere dönerizzz ama ben yine hergün girerim hiç sorun değil
ayyne kadar keyifli bi süreç bayılırım tadilata hele dekorasyon ağırlıklı olursaa ah benim ev aralıkta bitcekmiş inşaaat firması bi<zi çok oyaladı normalde ağustosta gircektim neyse sağlık olsun,senin adına çok sevindim ercem inşallah içine sinerr
170 tl haa oo evi sen yaptırıyon desene:))) sigaraya zam düşün yine 200 olur o :)))) maşallah arkadaşımaa
ahh zsam saldım çayıra mevlem kayıra ne diyet ne por bütün gün yatıyorum sicakk çok sıcak beni tatil paklıcak görccem orda incecik hatunları gaza gelcemm:)))
nasılsınız kızlar2gundur hastanelerde yım oğlus cok hastalandı atesımız 41 buldu gıtgel hastanlere helak oldum djunde yattık serum falan takıldı atesı dusmedı buzla kol kasık yerlerıne uygulama yaptılar anca dustu cok korktum bısı olcak dıye sımdı evdeyız ıgne falan verdiler bır an evvel ıylessın kuzucum ınsaLLAH
nasılsınız kızlar2gundur hastanelerde yım oğlus cok hastalandı atesımız 41 buldu gıtgel hastanlere helak oldum djunde yattık serum falan takıldı atesı dusmedı buzla kol kasık yerlerıne uygulama yaptılar anca dustu cok korktum bısı olcak dıye sımdı evdeyız ıgne falan verdiler bır an evvel ıylessın kuzucum ınsaLLAH
sonucu düşün işler bimiş evv gıcır gıcır yeni esyalarr ohh ayaklarını uzatmışsınn kahve keyfini yapıyon senin adına ço kseviniyorum keşke bende bu telaştaolsamm gönlüne göre olur inşallahh canım arkadaşımmhaklısın canım biz ancak ramazanda toparlancaz galiba havalarda sıcak kimse diyet moduna giremiyo
ahhh ahhhh bu ev nasıl bitçek duvarlar bile kırılcak allah yardımcım olsun
dün tül perde siparişi verdim yeni bi gardrop aldım bissürü eksik çarşı pazar gezdim çok zevkli de anacım dekorasyon ürünleri çoook pahalı
bir hafta falan nete giremem heralde yarın evi kırmaya başlıcaklar
hadi herkes kendine iyi baksın banada kolay gelsin
tesekkur ederım tatlımmmmcook gecmıs olsun cnm ınsallh en kısa zamanda toparlanır...
hosgeldım cnm sen yenı geldın sanırım yadaben kacırdım senın geldıgın zamanı hosgeldınnkızlar 72 olmusm ama bu aralar cok sapıttım.
bıde yesılcayla 5 i bıryerdeyı ıcmeyı ıhmal ettım bıtınce bıturlu almak kısmet olmadı bugun alıyorum hemen baslıyorum onada
ama bu aralar herkesten bıraz zayıflamısısn spora mı basladın sozlerı duymaya basladım.:)
saol ercem sanada kolay gelsın canım ınsallah ıstedıgın gıbı olur evınnngeçmiş olsun gamzecim inşallah hemencecik iyileşir kuzucun
saol kusum benım amınnnçok geçmiş olsun tatlımmm rabbim şifa versinn inşallah çarçabucak koşturmaya başlarr
sonucu düşün işler bimiş evv gıcır gıcır yeni esyalarr ohh ayaklarını uzatmışsınn kahve keyfini yapıyon senin adına ço kseviniyorum keşke bende bu telaştaolsamm gönlüne göre olur inşallahh canım arkadaşımm
bende onu diyorum ramazandakolay kolay kimse dışarı çıkmaz sıcak oruç halsizlik şuan aktif bi sen bi ben bide zsam var düşünn herkez ara verdii
slm arkadaşlarım öncelikle hastalarımıza acil şifalar dilerim erce sanada allahım kolaylık versin
ben bu aralar çok yoruluyorum çok yoğunumm
.Biraz diğeri topiği okudumda bende geldimm sayfanıza öncelikle hayırlı olsunn
Bende kendimii kilolu hissetmiyordumm akşamm doğumdan sonrakii resimlerimii gördümde şok oldummm çünkü eşim bilgisayara yüklediğinde hiç bakmamıştımm ,tesadüf akşamm gördümm ve çok üzüldümm şimdii başladımm amaa benn isveç diyetinii yapıyorum dahaa önce yapmıştımm
Merhaba arkadaşlar. Bende zamanında çok kilolu birisiydim özellikle de basen bölgerim çok fazlaydı. Ama hırslı bir insan olduğum için 1 ayda 65 kilodan 57 kiloya düştüm. Yöntemim şöyleydi; Sabah kahvaltısını normal yapıyordum. Bol bol su içiyordum hiç bıkmadan öğlen yemek yiyemiyordum akşam çok az bir şey atıştırıyordum. Akşam zaten film-dizi izlerken bol bol egzersiz yapıyordum. Ben arkadaşlarımdan diyet önerileri dinlerken şimdi onlar benden dinliyorlar
aynı cnm yaa bende çok yorgunummm sıcaklar beni benden aldıı ruh gibiyimslm arkadaşlarım öncelikle hastalarımıza acil şifalar dilerim erce sanada allahım kolaylık versin
ben bu aralar çok yoruluyorum çok yoğunumm
hazır ailen yok müsafirde yok bencee hafif şeyler yee meyva ye yoğurt yeee akşam oturmadan bilg. başına atıştırmalık yap ki tatlıya saldırmaaa ,karde şkonusuna gelince bizde çok dşkündük büyüdü birni sevdi kardeşliğimiz bitti maleseffff o yüzden beni gibi fazlakaptırmakendini sonra çok hayal kırıklıığna uğrarsınnn olay canmı cananmı byutuna giriyor çünkiselam kizlar nasilsiniz? gamzem çok geçmi$ olsun :)
ben artik daha fazla takilabilirim buralara özelliklede geceleri :)
annemlerden haber aliyorum, ben karde$imi o kadar özlemi$ken beyefendi telefona bile gelmek istemiyor gezcem diye!! yinede çok seviyorumm
kizlar ya en küçük karde$imle çok iyi anla$samda benden 2 ya$ küçük olanla anla$amicam sanirim üstelik ikimiz kaldik evdeya sabah i$e gidiyorum $unu yap bunu yap demesem eve geldigimde öylece duruyor! hiç anlayi$li degil, bula$iklari makineye bile koymuyor sabahtan ak$ama kadar lavabonun önünde bekliyorlar... yemek konusuna gelince, hep ben yapiyorum i$ten gel yemek yap temizlik yap 8 den sonra, hanimefendiye $unu yap dedigimde sen niye yapmiyorsun diyor, ben i$ten geldim hiç oturmadim orda diyorum (resmen tabanlarim agriyor, yemin ederim ko$tura ko$tura popomun kaslari bile agiriyor) bende yoruldum diyor... neyse derdimi payla$mak istedim
bu arada annem gitti ve ben iki gün boyu kendimi tatliya verdim, misafirlerden kalan helva revani kek bisküvi ve börek vardi hep yedim üzüntüden, ama bugün kendime geldim yine diyetteyim :)
cnm hfif şeyler atıştırrr derimmm kardeşinle sevginize daim olsun bizim gibi olmasınselam kizlar ben ayni kilodayimm, 4 haftam kaldi yaa nasil vercem 5-6 kiloyu(((
bugün yüzümde begenmedigim ve kafaya taktigim $eyden az çok kurtuldum :)) di$lerimi lazerle beyazlattim :)))))) bembeyaz olmadiysada fark çok güzel, ee tabi günde 5-6 kupa siyah çay, iki kupa ye$il çay, ve iki kupa kahve içersem olacagi buydu geriye kilo kaldi yaa
bu arada karde$imi çok ama çok özledim offf abartiyorum biliyorum ama onun pijamasini odama aldim, ne yalan söyliyim kirli sepedinden çikardim bunalinca ona sariliyorum onun kokusu sinmi$ içim rahatliyor ahh bu ayrilik olmasaaa, ama olsun kilo verip gidecegim bendee
günaydın canım arkadaşlarımmmm nasılsınızz ben tatil haftasına girdimm bugn dr kontrolün var yıllık rütin yaptırdığım dua edin inş temiz çıkar,yarın ve perşembe çarşı pazar eksikleri alcam cuma öğleden sonra tatile gidiyoruz. gittiğim yerde internete ne kaDAR GİRCEm belli değil elimden geldiğincee ihmal etmicem inşallahhh hepiniziçok özledimm ALLAHA emanet olunnn öptümmm....
selam canim benimde tam bir ayim var 4-6 kilo vermek istiyorum, sen aç kalipta vermi$sin galiba öyle degilmi? bence zayiflamanin en kolay yolu aç kalmak ba$ka çare yok
biraz daha detay verirmisin mesela hiç $eker falan almadinmi? ak$am ne ati$tiriyordun? sende ben verirmiyim 67-68 arasiyim boyum 162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?