- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.381
Selam canım bence rahatlıkla 4-6 kilo verirsin ama çok hırslı olman lazım çünkü ben çevremdeki insanları gördükçe hırs yaptım bu sayede 1 ayda 8 kilo verdim. Sabah kahvaltı yapmadan önce 2 bardak ılık su içiyorum ( Bir yerde yazılana göre ılık bardağa limonda sıkılıyormuş boylede yapabilirsın ) kahvaltımı sağlam bir sekilde yapıyorum. Öğlen falan hep su içiyorum selülitlerime de fayda sağladığı için. ( Eğer çok fazla açıkırsam yeşil çay eşliğinde çikolata falan yiyordum ). Akşam ise çok az yiyordum ve 6 dan sonra hiçbir şey yemiyordum sadece su içiyordum Ve en önemlisi ise tam olarak vücudun da hangi bölgesi beni rahatsız edıyorsa ona göre bol bol egzersiz yapıyordum Şeker olayınada gelirsek acıkcası haftada 1-2 çikolata falan yiyordum ama çayıma falan şeker atmayı ihmal etmiyordum ( Bu söylediklerimi 1 ayda yaparsan 6-8 kiloyu çok kolay verirsin canım )
slm kızlarr acayip bir haldeyim kendmi kirli pis işe yaramaz boşlukta hissediyorum dün gittim kontrole smir aldırdım salıya sonuç çıkacak inşallah temiz çıkar yalnız rahim ultrasonunda ince olması olan duvarım kalın çıkmış biopsi yapalım parça alalım dedi çok moralim bozuldu 1 ay beklicezz hap kullanmıcam hiç inş regl gelir, diğer ay yine kontrol var inşallah düzelirimde gerek kalmazz gelde bekle bir ay şimdi geleceği varsa bile reglimin gelmez stresden artıkkdua edin bana,cumaya tatil içimde ne heves kaldı nede sevinç gitmek bile istemiyorum
canim sen kaçtan kaça dü$tün? ya in$allah bende ba$aririm ama ben farkettimde beni zayiflatan tek $ey aç kalmak malesef protein falan i$e yaramiyor tabi sporda aynen hiç kilo verdirmiyor, özetle geçeyim sen profesyonel olmu$sun benim durumumu analiz yapsan?
çali$tigim için düzensiz kahvalti yapiyorum, bazen 5 te kalkmak zorundayim, bazen 10 da, 5 te kalkinca dogal olarak i$tahima bir$ey gelmiyor ve diyet yogurt ve süt aliyorum
10 da uyandigimda normal kahvalti yapiyorum veya artan yemeklerden az yiyorum (i$tahli biri degilim) ekmek hiç yemem zaten
bazen 7-8 saat aç kalmak zorunda kaliyorum i$te oluyorum yemek yemege firsat olmuyor yine diyet yogurtla ve bir meyveyle idare ediyorum
ak$am genelde geç saatlerde yiyoruz çünkü eve haftanin yarisi 8.30-9.00 da geliyorum
günde 40 dk hizli tempoda yürüyü$ yapiyorum ve 5 ila 8 saat arasi i$teyim ve hiç oturmuyorum çali$irken agirlik agir yük ta$iyorum falan (toptancida)
ee nasil kilo aliyorsun dedigini duymu$ gibiyim :)) ben tam bir nutella canavariyim malesef neredeyse her ögünden sonra yerim, bazen gece bile ka$ikla yerimbana kalsa haftada bir kavanoz yerim ama yemicem diye yemin ediyorum yoksa bir kavanoz bile yetmez haftada :)
tatliya bagimliyim vazgeçemiyorum :)
gecmıs olsun cnm face konustugumuz gıbı sıkma sen canını
ıyı tatıller cnım bolbol denıze gır guneslen marsıkkk gıbı yan geşl emııkızlarrrrrrrrr canlarrr slm hepinizi çok özledimmm valla yaz tatil düğün derken çok bonus verdim herkezee ona göre en kısa sürede toparlanalımm evet kızlarrr ben yarın tatile çıkıyorum birşey engel olmazsa 20 gün yokum gittiğim yerde internete arada girerim inşallah.. rramazandan önce dönccem hepinizi çok ama çok öpüyorum ALLAHA emanet olunnn
sağ ol canımmm arkadaşımmm emin ol senle konuştuktan sonra daha iyi olduMMM ALLAH RAZI OLSUN
ıyı tatıller cnım bolbol denıze gır guneslen marsıkkk gıbı yan geşl emıı
allah müstakını versin gamzeee
kız marsık nee ..........ayyy çok güldümm...
valla kontesım bızde guneste yanıp kapkara olanı marsık gıbı olmusun derler ama ınan ne anama gelıyor bende bılmıyorum
sen nasılsın sekerım bu arada yaww gorusemıyoruz herkşler gıttı buralar bombos kaldı zaten eskıdende buralara heppp tarlaydı duygu geldı bına ınsa ettı bızıde bırakıp tatıle gttıı haınnn
merhaba kızlar
evimin işi hala bitmedi inşallah bir haftaya kadar tamamen toparlanacam
evin içinde inşaat e zormuş heryer battı allah bana kuvvet versin
söle ayaklrımı uzatıp elimde kahve evimde oturmayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?