- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.801
güzel kızın nasıl neler yapıyor,sen ne durmdasınkaç kg oldun bir ara aldın başını gitmiştin
canım duygucum kızım büyüyor 16 aylık.bu aralar iştahı yok.ona üzülüyorum..
Ben regliyim şuanda tartıldım sabah 61,7 kg çıktım..Ramazanda ve tatilde (açıkbüfelrde) aldım kilo.Kendimi şiş hissediyorum.
Bu kışı diye yaparak geçireceğim kendime söz verdim..10 eylül iş başı yaptım başladım.işt edün akşam evde yoktuk kaçamak oldu kızgınım.
Senin krubana kadar vaktin varmış hadi el birliği ile kurbana kadar verelim kiloları canım...Seninle birlikte bende spora başlayım artık..Sırf diyet kısmakla olmaz.
günaydınn meleklerimmmmm,nasılsınız bakem benyokken döktürmüşsünüz,dünyoktum kayınvalime gittim yokda dün girerdimm beni terk ettiniz soonrada geldiniz aslında kırgınımm hepinizeee
maşallah prensese koca abla olmuş,beni ştahsız olduğunda tahinpekmeze yüklenirim şurup igib ça karınıa günde 3 kere veririrm işe yarar,inşallah iştahı açılır annesi işe başladı diye protesto ediyordur belki annesiii
Diyete başlama sebbimden biriside devamlı yemek yeme isteğim..Aralarda hep bişey atıyorum agzıma.
Çarşamba menüm
Sabah 1 dilim etimek 3 adet karper domates
Ara 3 adet hurma ve 4 kaşık yogurt
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper domates yogurt
Ara salatalık
Ara yarım etiform
Ara 1 avuç badem
Akşam 5 kaşık pilav 1 kase yogurt turşu minik dilim b.ekmek
Yarım pasta 2 adet galeta 2 adet un kurabiyesi
2 lt su 4 fincan yeşilçay 2 bardak şekersiz çay
Canım sağol.Ağzını açtıramıyorum ki eliyle itiyor kaşıgı igrenç diyor...
Damakları şiş dru söyledi..
Ramazanda 2 adet üst yan dişleri çıkartttı iştah kesilmişti o dönemde acıyor diyordu su içiyordu yanlızca.
Evet 11 gün beraberdik.temmzuda 10 gün yine beraberdik.hafta sonundan sonrada iş başı yapmak ayrılmak bana bile zor geliyor.
sabah 1 küçük bardakılık süt
1 ceviz içi
50 kuruş ebatında zencefilli tarçınlı kurabiye yedim
oyyyyyy tabi ya diş benunuttum dişi ondan annesi kıyamam ona bugün eve gidince kokla benim için onuu
bir kere pilavı geçci olarakhayatımızdan çıkarmak lazım ben yemiyorum yani çokistrsem 1 kşıkzeytinyağındadomatesli bulgur pilavı yapıyorum,pastada cıssolmuşşevet biraz düzenin değişmiş sendisiplinliydin hemen toparlanıyorsun
afiyet olsun canım.
seninde diyetin bu sefer ciddi bende ciddiyim.
sen sporla çok güzel başarıyorsun canım bu işi.helal olsun.
Vereceğim kilomuz az olabilir ama kaçamak olunca olmuyor.
55 olacağım kararlıyım
evet duygu teyzesi diş diş mahvediyor çocukları yahu.Allahım başla dert vermesin cümlemizin evladını korusun.
Koklamazyım dilbazımı..içime çekerim hemde...
ayyy leylaa içim şiştii bu ne hal yaa kız sen varya ağır depresifsin.. resmen...
yok bence öyle şeyler en kötü ihtimalle hava değişimi olmuştur sende kasma kendini allah aşkına koskoca kızsın batıl şerylerle uğraşma,nazara,kötü enerjiye bende inanrım ama 3 ihlas felak nas oku allaha sığın nazar işi tamam...
küçük kelebeğim takıntılarından ve melankolik ruh halinden kurtul ne olurrr...her sabah güneş dahada parlak doğar unutma ama sen hep bulutlu günleri kafana takıyorsun...
iyi sabahlar....
oo pomo gelmişş pomucum topiğime hoşgeldinnn,beni terk eden meleklerim geri geldi ee önceleğim burası hep sendekatıl benim toipiğee zatengözümüzerinde sana fena taktımkafayııı
leylam noldu sana kızzz ortam değişikliği yaramamış sanaaaa bunları düşündükçe peşini bırakmazlar fazla kafana takma canım benim
günaydınn meleklerimmmmm,nasılsınız bakem benyokken döktürmüşsünüz,dünyoktum kayınvalime gittim yokda dün girerdimm beni terk ettiniz soonrada geldiniz aslında kırgınımm hepinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?