Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

güzel kızın nasıl neler yapıyor,sen ne durmdasınkaç kg oldun bir ara aldın başını gitmiştin

canım duygucum kızım büyüyor 16 aylık.bu aralar iştahı yok.ona üzülüyorum..
Ben regliyim şuanda tartıldım sabah 61,7 kg çıktım..Ramazanda ve tatilde (açıkbüfelrde) aldım kilo.Kendimi şiş hissediyorum.
Bu kışı diye yaparak geçireceğim kendime söz verdim..10 eylül iş başı yaptım başladım.işt edün akşam evde yoktuk kaçamak oldu kızgınım.
Senin krubana kadar vaktin varmış hadi el birliği ile kurbana kadar verelim kiloları canım...Seninle birlikte bende spora başlayım artık..Sırf diyet kısmakla olmaz.

maşallah prensese koca abla olmuş,beni ştahsız olduğunda tahinpekmeze yüklenirim şurup igib ça karınıa günde 3 kere veririrm işe yarar,inşallah iştahı açılır annesi işe başladı diye protesto ediyordur belki annesiii

Diyete başlama sebbimden biriside devamlı yemek yeme isteğim..Aralarda hep bişey atıyorum agzıma.

Çarşamba menüm

Sabah 1 dilim etimek 3 adet karper domates
Ara 3 adet hurma ve 4 kaşık yogurt
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper domates yogurt
Ara salatalık
Ara yarım etiform
Ara 1 avuç badem
Akşam 5 kaşık pilav 1 kase yogurt turşu minik dilim b.ekmek
Yarım pasta 2 adet galeta 2 adet un kurabiyesi
2 lt su 4 fincan yeşilçay 2 bardak şekersiz çay

oo pomo gelmişş pomucum topiğime hoşgeldinnn,beni terk eden meleklerim geri geldi ee önceleğim burası hep sendekatıl benim toipiğee zatengözümüzerinde sana fena taktımkafayııı

Canım sağol.Ağzını açtıramıyorum ki eliyle itiyor kaşıgı igrenç diyor...
Damakları şiş dru söyledi..
Ramazanda 2 adet üst yan dişleri çıkartttı iştah kesilmişti o dönemde acıyor diyordu su içiyordu yanlızca.
Evet 11 gün beraberdik.temmzuda 10 gün yine beraberdik.hafta sonundan sonrada iş başı yapmak ayrılmak bana bile zor geliyor.

bir kere pilavı geçci olarakhayatımızdan çıkarmak lazım ben yemiyorum yani çokistrsem 1 kşıkzeytinyağındadomatesli bulgur pilavı yapıyorum,pastada cıssolmuşşevet biraz düzenin değişmiş sendisiplinliydin hemen toparlanıyorsun

oyyyyyy tabi ya diş benunuttum dişi ondan annesi kıyamam ona bugün eve gidince kokla benim için onuu

sabah 1 küçük bardakılık süt
1 ceviz içi
50 kuruş ebatında zencefilli tarçınlı kurabiye yedim

afiyet olsun canım.
seninde diyetin bu sefer ciddi bende ciddiyim.
sen sporla çok güzel başarıyorsun canım bu işi.helal olsun.
Vereceğim kilomuz az olabilir ama kaçamak olunca olmuyor.
55 olacağım kararlıyım

ayyyyyyyyy bebişlerim topik şıkır şıkır oldu........

bende bugün sabah yürüyüşe başladım yarım saat ilk start...aslında çok erken 1 saat koşmak istiyorum bi deneyeyim babakayım olacakmı

bana bakın dizi sezonu fena açıldı evde malak gibi yatıp dizi izleyip çekirdek aburcubur yiyeni yakarım daha en az 2 ay sokak ta yürünür tam gazz sipora evet....

Evet kış gelsin evimde olayım istiyorum havalar güzelken dışarlarda vs oluyorusn olmuyor..Kar kış olunca bebek var çıkamayız diyroum erteliyorum herşeyi ama şimdi öyle olmuyor.Offfffff
Akşam evde değildik işte k.valdemdeydik ee öle olunca olanlardan yedim..hatta diger yemeklerden yemedim yani.ekmek yemeyip pilav yemeyi tercih ettim..Ama kendime cez verdim bu sabah 1 avuç badem yedim üzerinede 1 lt su içtim. kahvaltı yapmadım.

afiyet olsun canım.
seninde diyetin bu sefer ciddi bende ciddiyim.
sen sporla çok güzel başarıyorsun canım bu işi.helal olsun.
Vereceğim kilomuz az olabilir ama kaçamak olunca olmuyor.
55 olacağım kararlıyım

nezamandırkg vermek için uğraşıyorum şu yeni dank etti kafama;
şimdi bendevar olan kg yani yağ var,ben kaçamak yaptığımda ve ardından spor yaptığımda oyediğimi yakıp var olanları koruyorum yani kg mu koruyorum artık buhep aklımda,geçengün balık yemeye gittik ızgara balıksip ettim istediğim balıkyoktu eşimde tavada mezgit sip.etti bana dediki ne olcak sende tavada ye yedi nasılsa yürücez dedi orda dank etti ee benkg vermek istiyorum o kadar yürücem yediğim tavada mezgit için ama başka bir ızgara sip.edip var olan kg yakayım dedim ogünden beri bu slogan aklımda önemlipolan yediğimi yakmak değil var olanı eksiltmek

evet duygu teyzesi diş diş mahvediyor çocukları yahu.Allahım başla dert vermesin cümlemizin evladını korusun.
Koklamazyım dilbazımı..içime çekerim hemde...

şimdiki dertleiniz diş çıkarma gaz çıkarma falan filann
okula başlasınlar bakalım o zamanda sizi çileden çıkarma olayına başlıyorlar yok ayakkabı nike oalcak çanta adidas olacak bunu beğenmedim oooooooooo halinize şükredin kızlarr ve bugünlerin tadını çıkarın ben çok arıyorum

depresiyona gircem diyede korkuyorum ama bak yemin ederim ilk defa hayatimda ba$ima böyle $eyler geldi, tamam geliyodu ama hiç üst üste gelmemi$ti üstelikte tatil dönü$ü.... ne bileyim çok üzülüyorum $u an yine agliyorum geldigimin ilk haftasi sorunlar ba$ladi ben dertli olunca hiç kilo vermezdim ama bu sefer 1 kilo verdim.
geçen gün annem babama derken duydum "ben böyle i$ görmedim kizin her i$i ters gidiyor" dedi, hakli aynen öyle çünkü... ama dedigim gib i halime $ükrediyorum Allah'im daha beterinden saklasin, artik her uyandigimda kötü bir $eyin çikmasini istemiyorum

oo pomo gelmişş pomucum topiğime hoşgeldinnn,beni terk eden meleklerim geri geldi ee önceleğim burası hep sendekatıl benim toipiğee zatengözümüzerinde sana fena taktımkafayııı

hosbulduk canım. sen de hosgeldın. gozum senı aradı dun aksamdan berı.

canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. hatta senı ılk burda farketmıstım. bızım topıc olunca ordan devam ettım. burdan da yazarım ıstersen. bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. olur burdan da devam ederım canım. kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.

tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?

bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…