- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.761
evet kızlar işte benim menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim domates 1dilim peynir 2 bardak sekersiz cay
ögle ekmeksiz salçasız az yağlı pirinç çorbası bir kaç dilim karpuz 2 fincan yeşil çay
akşamada zeytin yağında kavrulmuş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ekmeksiz bir kase corba
yatana kadar 3-4 bardak sekersiz çay 1 - 2 bardak su bira egzersizde yapsam iyi olacak
kızlar ben su içemiyorum napıcam ya en fazla 4 bardak içerim heralde gün içinde sabah 7 den beri hiç su içmedim mesela
deme yaa neden böyle oldu ama yaz sezonu böyle olacagını biliyorduk herkes ara vermişti zaten kışa girmeye başlıyoruz ufaktan herkesin toparlanacağından eminim ben lütfen ben başka topic istemiyorum..
3 kişide kalsak devam edeceğiz demiştik söz vermiştik..Bak 3 kişiden fazlayız...Duygucum sende ortalara çık tatlım hadi bak herkes ufaktan toplanamya başladı kar kış gelince herkes burda olacak biz onlardan önce başlayalım diyete hadi duygucum..
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık...
kontesim şutopiğin elinden tutda bir arada olalım artıkım duyguda başka topikte oda gelir buraya
kızlar ben çok su içince şişiyormuşum gibi oluyorr bu arada tartım bozulduuu
allaha şükür diş işimi hallettim korktuğum kadar olmadı sen neler yaptın görüşmeyeli
evet canımm sende geldiğine göre...tamamız yaa...süpper olcazz gitsin kilolar...
kontesim sustun iş mi çıktı
kizlar tatilim çok güzel geçti, fakat buraya gelince ne oldugunu anlamadim, he$ey çok iyi giderken tam tersi olmaya ba$ladiantatayim yorum istiyorum, Türkiye'den geldigimden beri bunlar oluyor
- gözlerimin kizarikligi geçmiyor 2-3 haftadir
- morelim düzelmiyor bir türlü
- ne yedigimden ne içtigimden tad alamiyorum
- her i$im ters gidiyor
- okulu ba$ariyla devam etiren ben, okulu birakmanin e$iyindeyim $u an
- dilim yara oldu geçmiyor (yarin geçmezse dr a gidicem)
- saçlarim dökülüyor
- elimde degil sürekli içimi çekiyorum
- sürekli ter basiyor (havalar soguk burda)
- yüzümde sivilceler çikti
evet böyle i$te kizlar, geldigimden beriannem halime nerdeyse aglayacakti, nazar için dualar almi$ birisinden onlari falan okudum bir$ey degi$medi, Türkiyede etrafimdakiler bana heveslenip durdu (annem ve kom$ular diyor) $imdi ise acinacak haldeyim .Allah beterinden saklasin diyip halime $ükrediyorum, beterin beteri var, Allah ba$ka dert vermesin. In$allah her$ey 1 ay öncesi gibi olur, dualarinizi eksik etmeyin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?