- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.821
hosbulduk canım. sen de hosgeldın. gozum senı aradı dun aksamdan berı.
canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. hatta senı ılk burda farketmıstım. bızım topıc olunca ordan devam ettım. burdan da yazarım ıstersen. bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. olur burdan da devam ederım canım. kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.
tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?
bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.
merhaba arkadaşlar
ne güzel herkesler burada nasılsınız
ayyyyyyyyy bebişlerim topik şıkır şıkır oldu........
bende bugün sabah yürüyüşe başladım yarım saat ilk start...aslında çok erken 1 saat koşmak istiyorum bi deneyeyim babakayım olacakmı
bana bakın dizi sezonu fena açıldı evde malak gibi yatıp dizi izleyip çekirdek aburcubur yiyeni yakarım daha en az 2 ay sokak ta yürünür tam gazz sipora evet....
merhaba arkadaşlar
ne güzel herkesler burada nasılsınız
amin canımgeçici bunlar ALLAH sağlık versin başka dert vermesinevet duygu teyzesi diş diş mahvediyor çocukları yahu.Allahım başla dert vermesin cümlemizin evladını korusun.
Koklamazyım dilbazımı..içime çekerim hemde...
İNANMIYORUM KONTESİM SENİ AYLAR SONRA BÖYLE AZİMLİGÖRÜYORUM VE ÇOK SEVİNİYORUMMMMMMayyyyyyyyy bebişlerim topik şıkır şıkır oldu........
bende bugün sabah yürüyüşe başladım yarım saat ilk start...aslında çok erken 1 saat koşmak istiyorum bi deneyeyim babakayım olacakmı
bana bakın dizi sezonu fena açıldı evde malak gibi yatıp dizi izleyip çekirdek aburcubur yiyeni yakarım daha en az 2 ay sokak ta yürünür tam gazz sipora evet....
HIH HAVAMI ATAYIMO ZAMAN BENDE KAYINVALİEME GİTTİM KENDİSİ YEMEK SERVİSİ YAPARKEN ELNİDEN Bİ ALDIMKAŞIĞI KENDİME AZ KOYDUMMMMMMMMMEvet kış gelsin evimde olayım istiyorum havalar güzelken dışarlarda vs oluyorusn olmuyor..Kar kış olunca bebek var çıkamayız diyroum erteliyorum herşeyi ama şimdi öyle olmuyor.Offfffff
Akşam evde değildik işte k.valdemdeydik ee öle olunca olanlardan yedim..hatta diger yemeklerden yemedim yani.ekmek yemeyip pilav yemeyi tercih ettim..Ama kendime cez verdim bu sabah 1 avuç badem yedim üzerinede 1 lt su içtim. kahvaltı yapmadım.
tamam cnmburdandayaz diğer kızlarıda bırakmaaahosbulduk canım. Sen de hosgeldın. Gozum senı aradı dun aksamdan berı.
Canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. Hatta senı ılk burda farketmıstım. Bızım topıc olunca ordan devam ettım. Burdan da yazarım ıstersen. Bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. Yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. Olur burdan da devam ederım canım. Kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.
Tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?
Bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. Sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.
anamm koktummm yakışıklı alıştımı kreşeekırgın mııı ne kırgınlıgı kızz valla sopaylan gelırım orayaaa
tamam cnmburdandayaz diğer kızlarıda bırakmaaa
anamm koktummm yakışıklı alıştımı kreşee
hosbulduk canım. Sen de hosgeldın. Gozum senı aradı dun aksamdan berı.
Canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. Hatta senı ılk burda farketmıstım. Bızım topıc olunca ordan devam ettım. Burdan da yazarım ıstersen. Bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. Yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. Olur burdan da devam ederım canım. Kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.
Tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?
Bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. Sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin sende
ohh ohh maşallah bütün kızlar toplandıkkkk
nezamandırkg vermek için uğraşıyorum şu yeni dank etti kafama;
şimdi bendevar olan kg yani yağ var,ben kaçamak yaptığımda ve ardından spor yaptığımda oyediğimi yakıp var olanları koruyorum yani kg mu koruyorum artık buhep aklımda,geçengün balık yemeye gittik ızgara balıksip ettim istediğim balıkyoktu eşimde tavada mezgit sip.etti bana dediki ne olcak sende tavada ye yedi nasılsa yürücez dedi orda dank etti ee benkg vermek istiyorum o kadar yürücem yediğim tavada mezgit için ama başka bir ızgara sip.edip var olan kg yakayım dedim ogünden beri bu slogan aklımda önemlipolan yediğimi yakmak değil var olanı eksiltmek
alıstı cnm bu sene severek gıdıyor sımdı normal ders gıbı ıslıyor hergun etkınlık falan yapıyorlar oyun agırlıklı hergun oğrendıgı sarkıları soyluyor oğrendıgı oyunları bana oğretıyor masallah guzel gıdıyorrr
ya kamereya çekip koysana şarkı söyleyişini facbooka
oo pomo gelmişş pomucum topiğime hoşgeldinnn,beni terk eden meleklerim geri geldi ee önceleğim burası hep sendekatıl benim toipiğee zatengözümüzerinde sana fena taktımkafayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?