- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.781
günaydınnn sevgi pıtırcıklarıı nasılsınız
bu sabah
1 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates biber 1-2 banak reçel
reçeli yememeliydimm
kizlar tatilim çok güzel geçti, fakat buraya gelince ne oldugunu anlamadim, he$ey çok iyi giderken tam tersi olmaya ba$ladiantatayim yorum istiyorum, Türkiye'den geldigimden beri bunlar oluyor
- gözlerimin kizarikligi geçmiyor 2-3 haftadir
- morelim düzelmiyor bir türlü
- ne yedigimden ne içtigimden tad alamiyorum
- her i$im ters gidiyor
- okulu ba$ariyla devam etiren ben, okulu birakmanin e$iyindeyim $u an
- dilim yara oldu geçmiyor (yarin geçmezse dr a gidicem)
- saçlarim dökülüyor
- elimde degil sürekli içimi çekiyorum
- sürekli ter basiyor (havalar soguk burda)
- yüzümde sivilceler çikti
evet böyle i$te kizlar, geldigimden beriannem halime nerdeyse aglayacakti, nazar için dualar almi$ birisinden onlari falan okudum bir$ey degi$medi, Türkiyede etrafimdakiler bana heveslenip durdu (annem ve kom$ular diyor) $imdi ise acinacak haldeyim .Allah beterinden saklasin diyip halime $ükrediyorum, beterin beteri var, Allah ba$ka dert vermesin. In$allah her$ey 1 ay öncesi gibi olur, dualarinizi eksik etmeyin kizlar
duygu gördümm senii elma dersem çıkkkk
elmaaaaaaaaaaaaaa
kontesim bana helva deme yaaa hayatta dayanamadığım şeyyy dün resmen markette bakıp bakıp iç geçirdim alırsam bitiririm ben onu almıyorum
kızlar evdeli pc bozuk yarında ankaraya gidecem bana 32 gün müsade var mı allah nasip ederse pztesi görüşürüz
ne 32 günmüüü...........
elektürükler kesildi yaagünaydınnn topiğimin sevgi kelebekleri günaydınnnnnnnnnnnnnn
duygummm datlım nasılısn seni özledimm yavvv burda görmeyeli.........
duygu gördümm senii elma dersem çıkkkk
elmaaaaaaaaaaaaaa
kaçamaksız bir gece diliyorum sana civcivim iyi akşamlar
sarıcivcivim ve krizantem de gelmiş kalabalıklaştık yine çok sevindim valla ohh be
bugünkü menümü yazıp yürüyüşe çıkıyorum ezan okunana kadar yürürüm
sabah öğle beraber oldu geç kalktım
2 dilim ekmek
domates roka maydonoz az yağda bir yumurta
şekersiz çay
ara
şekersiz neskafe
küçük bi salkım üzüm
akşam
az şehriye çorbası
semiz yemeği
bir dilim ekmek
marul salatası yağsız elma sirkeli
azcık karpuz
gün içinde litreye yakın su içmişimdir
yürüyüşten gelince akşam otururken elma yemeği düşünüyorum
ben buraya yazacağımı düşünerek kaçamak yapamıyorum valla iyi oluyo bana sıkı yönetim şart
topigi devam ettirdiginize çok sevindimmm kizlarrr kontesimmm ercemmmm sarimmmm trennnndd krizantemmm
saricivciv ho$geldinnn, benimde tatilimm iyi geçtii :)
ercemm : kolay gelsin tur$u yapiyosunn
günaydınn meleklerimmmmm,nasılsınız bakem benyokken döktürmüşsünüz,dünyoktum kayınvalime gittim yokda dün girerdimm beni terk ettiniz soonrada geldiniz aslında kırgınımm hepinizeee
canım kaçamak ufakta olsu üzgünüm aslında ben ciddiye alarak başlamak istiyorum böyle aralarda yapılan kaçamaklarım şevkimi kırıyor katı olmalıyım.
Ercecim hoşbuldum sende evi, tadilat ettirmişsin güle güle kullan..Hamarat hanımsın maşallah..
İyi yürüyüşler canım.
Meyveyi ufak ufak azalt sende canım şöyle dikkat ettimde karpuz incir eyvahlar olsun..:)))
Hoşbuldum leyyam sevindim..Aaa biz daha ölmedik burdayız topimiz sahipsiz kalırmı hiç....Hep böyle devam ederiz inşallah.
Canım benim yine şöyle bir göz gezdirmelerimde gördümde okul işini hakkında hayırlısı ne ise olsun.En dogru kararı vereceğine inanıyorum.ÖPÜYORUM CANIM
Oooo kimleri görüyorum.Canım bende geldim seni terk etmedikki açıklama yapmıştık en son gittiğimzitatilde açık büfelerden epeyce yedim içtim şiştim gibi geliyor.Dedim iş başı yapınca hemen diyete başlayacagım ve diyet oluncada topicsiz olmaz değilmi?
kızlar nasılsınız bakalım topık topık dolasıp mılletı takıp edıyorummmpeşlerıne dustum hepsını leylamm hosgeldınnn
sende hoşgeldin bakammm gel gayrııı
ne 32 günmüüü...........
kızlar evdeli pc bozuk yarında ankaraya gidecem bana 32 gün müsade var mı allah nasip ederse pztesi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?