Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınnn sevgi pıtırcıklarıı nasılsınız

bu sabah

1 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates biber 1-2 banak reçel

reçeli yememeliydimm

leylam noldu sana kızzz ortam değişikliği yaramamış sanaaaa bunları düşündükçe peşini bırakmazlar fazla kafana takma canım benim

kontesim bana helva deme yaaa hayatta dayanamadığım şeyyy dün resmen markette bakıp bakıp iç geçirdim alırsam bitiririm ben onu almıyorum

kontesim bana helva deme yaaa hayatta dayanamadığım şeyyy dün resmen markette bakıp bakıp iç geçirdim alırsam bitiririm ben onu almıyorum

hadi yaa helvayı bazen severim tahin helvası taze ve soft olcak ....sert ve çok tatlı helva tıkıyor beni...

bizdekide kız koca bir kalıptı memeleketten özel geldi,1 kilodan fazladır eşim 4/3 ünü afiyetle gece kaçamaklarında bitirmiş...daha yeni ağzıma sürdüm inadımdann...
normalde kahvaltıda helvayı sade yerim ben yani helva,ekmek çayyy....

günaydınn meleklerimmmmm,nasılsınız bakem benyokken döktürmüşsünüz,dünyoktum kayınvalime gittim yokda dün girerdimm beni terk ettiniz soonrada geldiniz aslında kırgınımm hepinizeee

kızlar bendenhavdisler üstümdeki ağırlıkgitti yine güçlü moddayım 67kgoldum gün aşırı sahildekoşuyorum,diğergünler evde leslie yapıyorum 38 bedenim ama bazen 40 oluyorkalıp meselsi,kendime 10tl adım sayaraldım aktivite ytaptığımdatakıyorumadım sayarımı kçdımakaç km buda kAÇkalori eder yazıyor buda benihısrlandırıyoryanihergeçengün bir öncekiattığım adımdan daha fazla atmakistiyorum durumlar böyle

hani kırgınımdedim ya eğerzayıflayıp gitsenizkırılmazdım başkatopik açardımsohbettopiği tarifler güzellik,güncel sohbetler yapardım fakat herkez de kgsorunu var kimsi başka topiklerde gezniyor bizimtoipiğegelip slm vermiyor yadayazıp çıkıyor ben hepinizi çok bekledim günlercekendimyazdım baktımkimse yokpoti sürekli geremem dedifesli hamile persophoneik girmiyeceğini yazınca bende tamam bitti artık dedim,ama bazı kişilere çok daha fazla kırgınım neyseee madem döndünüz hoşgeldiniz

Son düzenleme:
kaçamaksız bir gece diliyorum sana civcivim iyi akşamlar

canım kaçamak ufakta olsu üzgünüm aslında ben ciddiye alarak başlamak istiyorum böyle aralarda yapılan kaçamaklarım şevkimi kırıyor katı olmalıyım.

Ercecim hoşbuldum sende evi, tadilat ettirmişsin güle güle kullan..Hamarat hanımsın maşallah..
İyi yürüyüşler canım.
Meyveyi ufak ufak azalt sende canım şöyle dikkat ettimde karpuz incir eyvahlar olsun..:)))

topigi devam ettirdiginize çok sevindimmm kizlarrr kontesimmm ercemmmm sarimmmm trennnndd krizantemmm

saricivciv ho$geldinnn, benimde tatilimm iyi geçtii :)

ercemm : kolay gelsin tur$u yapiyosunn

Hoşbuldum leyyam sevindim..Aaa biz daha ölmedik burdayız topimiz sahipsiz kalırmı hiç....Hep böyle devam ederiz inşallah.
Canım benim yine şöyle bir göz gezdirmelerimde gördümde okul işini hakkında hayırlısı ne ise olsun.En dogru kararı vereceğine inanıyorum.ÖPÜYORUM CANIM

günaydınn meleklerimmmmm,nasılsınız bakem benyokken döktürmüşsünüz,dünyoktum kayınvalime gittim yokda dün girerdimm beni terk ettiniz soonrada geldiniz aslında kırgınımm hepinizeee

Oooo kimleri görüyorum.Canım bende geldim seni terk etmedikki açıklama yapmıştık en son gittiğimzitatilde açık büfelerden epeyce yedim içtim şiştim gibi geliyor.Dedim iş başı yapınca hemen diyete başlayacagım ve diyet oluncada topicsiz olmaz değilmi?

güzel kızın nasıl neler yapıyor,sen ne durmdasınkaç kg oldun bir ara aldın başını gitmiştin

kızlar nasılsınız bakalım topık topık dolasıp mılletı takıp edıyorummm peşlerıne dustum hepsını leylamm hosgeldınnn

selam gamzecik hoşgeldin

sende hoşgeldin bakammm gel gayrııı

:)) bütün kızlar toplandık toplandık

ne 32 günmüüü...........

Selam kontesim sanada günaydın..
3 gündür yahuuuu :)

kızlar evdeli pc bozuk yarında ankaraya gidecem bana 32 gün müsade var mı allah nasip ederse pztesi görüşürüz

3 gün dür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…