- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.861
ben geldim nette sorun vardı biraz geciktim kızlar kusura bakmayın
işte bu günkü menüm
sabah 1dilim ekmek 5 tane zeytin 1 dilim beya peynir 1 bardak sekersiz çay
ara bir bardak neskafe ama şekersiz içemiyorum
öğle dün akşam yaptığım zeytin yağlı patlıcan üzerine yoğurt
1 tane dilimlenmiş domates birazcık karpuz
akşam mercimek çorbası fırında folyoda kızartılmış patates kızlar mutlaka deneyin canınız patates kızartması istediğinde bunu deneyin yanında yoğurtla mükemmel oluyo 1 litre kadar su 2 fincan yeşilcay umarım kçamaksız tamamlarım bende
hımmm tamam ozaman ben de burdayım, referansım sensın nasılsa :)))))
EVET KIZLAR Napıyoruzliste ,kural,vsöneri görüş bekliyorummm
valla yaaa ahleyya ha yaramaz çocukgibsin
yokkk onlarkendiklerni bilyor 2 sevdiğimarkadaşım neyseee onlar beni bırakmıcakk yoksa saçlarnı yolcam ışınlanıp
anam sende kimsin eskilerdenmisinnn unuttum seni yoksa yenimisin su çok azolmuşşş aktivite yokmu
çok haklisin canim, hayatimi mahfettigimi biliyorum ama inan elimde degil, $u an yazdiklarina o kadar çok hak veriyorumki, ama yinede yazdiklarini okurken bile gözya$larima boguluyorum. Rol yapmaktanda biktim birazdan odamdan çikacagim, gözlerim zaten hep kizarik ama aglayinca yüzümde kizariyor, fondöten sürüp milletin kar$isina "ben mutluyum" dercesine cikiyorum, bu iki haftadir böyle ve o kadar yorucuki....
hoşgeldin canım aramıza
allah içiniaydınlatsın hakkında hayırlısını nasip etsinkizlar ben çikiyorum hala yataktayim, du$ alcam rahatlicam, ak$am anca girerim
desteginiz için çok te$ekkür ederim kizlar iyiki varsiniz ne olur bana dua edin
öyle şeyler topikte olmuyor çok şüküriyiyim saolasın canım kötü günleri geride bıraktık çok şükür
evet topiğimizde kavga kırgınlık laf sokma falan olmasın dimi ama ne güzel sohbet etmek varken kimsenin kalbide kırılmasın
bende sevmiyorum su içmeyi ama yanımdan ayırmıyorum zar zor 2lt tamamlıyorum spor yapınca2,5-3 lt bile oluyor ama hep zorlamayla45 dakika yürüyüşüm var canım ama su içemiyorum en fazla bukadar ben bayadır giremiyordum neredeyse 1 sene olacak
şimdiki dertleiniz diş çıkarma gaz çıkarma falan filann
okula başlasınlar bakalım o zamanda sizi çileden çıkarma olayına başlıyorlar yok ayakkabı nike oalcak çanta adidas olacak bunu beğenmedim oooooooooo halinize şükredin kızlarr ve bugünlerin tadını çıkarın ben çok arıyorum
yenıden mı baslıyorsunuz burada ?
yaaaaaaaaaaaakızlar saglık acısından folya cok zararlı hatta artık avrupa ulkelerınde yasaklandı alemınyum folyalar tencere ler cunku ısıyla etkılesıme gecerek gıdanın uzerında alemınyum bırakıyormus bu maddede unutkanlık alzaymır gıbı hastalıklara neden oluyormus onun yerıne yaglı kagıda sarar yada fırın posetlerınde pişirin kuslarrr
inşallahhosbulduk kızlar. ben duyferın tum topıclerını takıp edıyorum bır aydır tanısıyoruz. o benı bırakmama sozu verdı ben de hayal kırıklıgına ugratmamak ıcın cabalıyorum. takdır edıyor benı, cok buyuk kılolar vermedım ıkı hafta ıcınde ama cok guzel ve ıradelı beslenıyorum. bakalım hayırlısı. 1,5 kılo verdım sayılır ama gecen haftayı bos gecırdım seyahatteydım uyamadım tam. bakalım haftaya pazartesı nasıl olacak ? ılacım odem yapıyor ama tartıda rakamlar gormesem de artık pes etmek yok, yaza kadar boyle ıradelı olacagım ve hedefıme ulasacagım
amin.böyle diyince korktumyaaa gözümüzden sakınıyozzz zarar gelmesinn rabbimkorusun evlatlarımzıbunlar da geçtikten sonra ergenlik gelicek aman allahım en zor bu işte
en güzel zamanları bebekken dizimizin yanında oldukları zamanlar galiba .benimki azcık geç kalsın yüreğim ağzımda bekliyorum gelmesini
rabbim cümlemizin evladını korusun
kızlar saglık acısından folya cok zararlı hatta artık avrupa ulkelerınde yasaklandı alemınyum folyalar tencere ler cunku ısıyla etkılesıme gecerek gıdanın uzerında alemınyum bırakıyormus bu maddede unutkanlık alzaymır gıbı hastalıklara neden oluyormus onun yerıne yaglı kagıda sarar yada fırın posetlerınde pişirin kuslarrr
çok haklisin canim, hayatimi mahfettigimi biliyorum ama inan elimde degil, $u an yazdiklarina o kadar çok hak veriyorumki, ama yinede yazdiklarini okurken bile gözya$larima boguluyorum. Rol yapmaktanda biktim birazdan odamdan çikacagim, gözlerim zaten hep kizarik ama aglayinca yüzümde kizariyor, fondöten sürüp milletin kar$isina "ben mutluyum" dercesine cikiyorum, bu iki haftadir böyle ve o kadar yorucuki....
cok tskler verdıgın bılgı ıcın. fırın posetınde tavuk yaptım ama patates kabak patlıcan falan yapmadım. onu nasıl yapabılırız acaba ?
yaglı kagıdın dırekt uzerıne sermek yeterlı oluyor mu ? kac dakıka pısırmek gerekır sebzelerı boyle ?
PPOMO ve TREND sizleri biraz tanıyalım kendinizi venasıl kg olduğunuzu anlatın bize
leylacım canım seni kardeşim gibi görüyorum inan yoksa hiç yorum yapmam ama ibadet yaparmısın bilmiyorum o konularda prk sohbet etmedik ama biraz tesbih çeksen dualar etsen ama herzaman ettiğin dualardan daha fazla ruhunu dinlerdirir emin ol kendini çok mutlu hissedersin
ruhumuzun ibadet etmeye ihtiyacı var .kendimden biliyorum bende bazen sebepsiz çok daralırım ama kuran okuyup tesbih çekince çok rahatlarım
Kızlarrr benim tavsiyelerim
-p.tesi bildirimgünmüz olsun yine
-herp.tesi sabahtan en geç akşama kadar altınıçizerek söylüyorumakşamak adar kg larnız özelime msj atınkimse kimseninkinigörmesin salı sabahı herkezkg ları görsün hemde benimde gözümden kaçmaz tek tek sayfallarda kg bildrimlerniarıyorum
-en az kg vereni ezalandıralım mesela haftalık spor saati veelim
-küçkühedefler koyalım mesela 1 ay için şu kadar kg inebilirim diyelim ve o kg giren ayın 1.cisi olsun
yaniyeni öneriler istiyorum kızlarrr
PPOMO ve TREND sizleri biraz tanıyalım kendinizi venasıl kg olduğunuzu anlatın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?