Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar benden bu günlük bu kadar bu gün temizlik günüm bol kalori yakmayı düşünüyorum kendine iyi davranın nefes almayı unutmayın öpüyorum hepinizi
kolay gelsinnnnnnnnn

gamzemmmmmmm sende mi bebek istiyosun
ayy düşünsene sen ben kontes pomogranate hepimiz hamile kalmışız ne güzel olur ahh ahhh şu sıralar yine çevremdeki herkes hamile
herşeyin hayırlısını istiyorum

ercccccccccceeeeeeeeee kız sendemiistiyonnnnnnnnnnn vayy seni fırlama seniiiiiiiiii

gamze niye üzlüyonn daha nekadar zaman geçmiş du bakalım yakında gelirgüzel haberinn

kahvaltı ve ara ogunlerımı daha cesıtlı yapıyorum farkettın mı canım ? bır de dun cok guzel yurudum. okudun mu bılmıyorum ????

kızlar yazmayı unuttumçeneçalırken öğlen yemeğimiyedim1 kaşık yağsız makarna sarımsaklı yoğurtlu 2 kaşık suyu çok aznahut yemeği 2 kaşık yoğurt 1 minik dilim çavdar ekmeği

kahvaltı ve ara ogunlerımı daha cesıtlı yapıyorum farkettın mı canım ? bır de dun cok guzel yurudum. okudun mu bılmıyorum ????

evetokudum aferim böyle devam et hep yaptığın aktivitenin üstüne bir tıkkoy örnek vereyim 1000adımattıysan ertesi gün 1020 adımat böyle böyle çoğalt

üzülm desemde insan çok yıpranıyo bu yolda
ben yaklaşık 3 sene olucak olmuyo bebeğim .doktora gittim sorun yok dio ama eşim gitmiyo ona göre bi sorun yok kafaya çok takıyomuşum .ilk zamanlar hamile gördükçe ağlardım hele eltim inanamazsın tüpleri cerrahi yolla bağlandı tüpler kendiliğinden açılıp hamile kaldı yaşadığım şoku düşün o kadar ağladım kı ama bu kıskançlık mı bilmiyorum ama şimdilerde hiç öle şeyler hissetmiyorum olmamasını kabullendim
kışın kızım şohbenden zehirlenince anladımki bu kadar üzülmek iyi değilmiş elimdekinin kıymetini bilmesi gerkiyomuş
ama yinede çok istiyorum
rabbim hayırlısını versin herşeyin

tez canlı seniiiiiii var onun geleceği gün belli zamanını bekliyor annesii
inşallahcanım inşallah

aslında dogru dıyorsun ercem bır evladımız var en azından yaa hıc olmayan lar bazen ınsan bırseylerı cok ıstıyorama elımızdekının asıl kıymetını bılmek onu degerlı oldugunu dusunmek yetıyor bıle
allah ısteyen herkese basta bızlerede nasıp etsın hayılısıylaaa yarabbım amınnn

gamze şimdilik sadece yorumyapcakk

ercemm
kontesim
pomom
krizantebim
sarıcivcivim
tredim
leyyammm
vevarsa adını unuttuğum

şimdilik bukadarrızzz az ama sürekli kişiler olsunnn kararlı kişiler olsun

şimdi kurallarrr;

1- p.tesi bilidrimgünü
2- herkez ÖZELİME yapsınn kimse kimseninkini bilmesin salı sabahı listeyi görün
3-menü bilidrimi yapsın herkez gün içinde parça parça yapmak isten olursa yapsın ama ertesi sabah tüm günü tekrar yazsın
4-en azkg verene ceza sistemi,o hafta spor saati cezası
5- kaçamak yok kuralı
6- aylık hedefbelirlemece
7- kg ları yakın olan kişileri belirlicez ve yarışma düzenlicez

kolay gelsinnnnnnnnn

ercccccccccceeeeeeeeee kız sendemiistiyonnnnnnnnnnn vayy seni fırlama seniiiiiiiiii

ya sorma kızım boyumu geçti ekimde 17 yaşında olcak ben utanmadan hala bebek sevdasındasıyım
napıyım yaşlanmadan bi tane daha olsun istiyorum rabbim nasip ederse tabiii
hatta biz potiyle gebelik topiğinden tanışıyoruz onun kuzusu kocaman oldu yer onu teyzesi

ben çıkıyorum kızlar evimi toparlama lazım
akşama uğrarım yine
kaçamak yapmayın sakın duygu cıss lar yoksa bizi

erce ınsaallah olur hepımızın bebegı. bebek ıstıyorsak once saglıklı olmalıyız ben bunu ıyıce anladım. ve yılmayacagım. bebek nasıbımde belkı yok ama yoksa da saglıklı bır bırey olacagım, evlatlık alsam da saglıklı bır annesı olacak bebısın.

kolay gelsınnnnnn

kıyamam sana yaa ,çok doğru diyorsun elimizdekinin kıymetni bilelimm ALLAHIM onlarıtümşerden beladan kötülükten kazadanbeldan korusun isteyenherkezedenasip etsin

aminnnnnnnnnnnnn

allah hayırlısını versın cnm utanılcak ne var bende onceden 1 cocuk yeter dıyordum sonradan ınsan kardes arıyor ozluyor benım bı kardeım var bandırmada erkek ınan ozluyorum keske bır tane dhaolsada yanımda olsa yakın olsam dertlssın dıyorum kendımce dusundum oğlumu kardessız bırakmak ıstemem bencıllık dıyorumbı kardesı hatta 2 kardesı daha olsun ılerıde bırbırlerıne sahıp cıksınlar falan fılan tabı hayırlı evlatlar olsun onemlısı oo

evet guzel olmus kurallar.

Cn pirinç havuc pattes fırın dahı olsa mısırbunlardan nekadar uzak durusan okadar ıyı cunku kan serını bırden dusurup hızlı sekılde yukselterek cobuk acıkmaya ve sonrasında yenılenlerın depo yaparakyaga donusturuyor

Cn pirinç havuc pattes fırın dahı olsa mısırbunlardan nekadar uzak durusan okadar ıyı cunku kan serını bırden dusurup hızlı sekılde yukselterek cobuk acıkmaya ve sonrasında yenılenlerın depo yaparakyaga donusturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…