Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben sebzeleri ve köfteyi yağlı kağıdın üstüne direk koyarak pişirdim çok lezzetli oluyo hele kırmızı biber kesinlikletavsiyemdir muhteşen bi lezzet oluyo
ama tavuk denemedim bi fikrim yok

hosgelsın bende 23 yasındayım benım 3.5 yasında oğlumm varr ne tesedufff ama kılo olarakmsenden fazlayıp bızı ayıran bırseyyy

allah gonluna gore versın canım bende pko hastasıyım yumurtalama sorunu yapıyor ve gobek bolgesınde yaglanma buda hamıle kalmayı engellıyor bende dogum kontrol hapı kullandım cok cunku adet goremıyordum sen yaptırdınmı bılmıyorum ama ınsulın dırencınede baktır bence cunku o yumurlamayı yanı adet goremyı engellıyor ve gobek bolgesınde yaglanma yapıyor ben 2 sen kullandım tamamen dustu herseyım duzunlı adet gordum sonra tekrar bozuldu sımdıdr gıdıcem tekrar
ayrıca dgum kontrol hapı asırı odem sıslık yapıyor

benım ılk aklıma gelen seylerden bırı, basarı oykusunun lınklerını atmak, resımlerı paylasmak. bızım kurban bayramı topıgınde de dedım aynısını duygu.

su 3 lt sartı koyalım.

ekmek her ogun yemeyelım.

bır cızelge hazırlayalım ve herkes evınde ona artı eksı koysun ben bugun hazırlayacagım.

adımsayar kesınlıkle tavsıye edıyorum, wc gıdınce bıle kac kalorı yaktıgımızı goruyoruz. on lt zaten alınmayacak bır sey degıl.

ben hepsine katılıyorum
kaçamak yapanlara ceza kısmına ayrıca bayıldım
haftada bir gün abartmadan serbest gün yapalım

canım hepsi güzelde su işi bana göre değil içemiyorum zorlarsam bu sefer miğde bulantısı yapıyor ama 2 lt içerim zorda olsa bu konuda beni mazur görün cizelge konusunda haklısın herkes ne yaptığını görünce biraz uslanırız galiba

sabah menum

bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız

850 adım atmısım buarada su ana kadar.

hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.

Bır bucuk lıtre su oldu su an.
Bır hayıt tohumu ve bır kucuk domates, ıkı kayısı bır cevız ıle ara ogun yaptım. Bır de yemek yıyecegım oglen.

yesıl caya kalmadı zaman. yemekten sonra ıcecegım.

bende yağlıkağıta seriyorum

ALLAH bağışlasın kızını İNŞALLAH HEDEFİNE ULaşırsın kıısa sürede bende 6 yıllık evliyimgatta6 bitcek 7den gün alcaz p.tesi günüsen 17yaşında evlenmişsin maşallahh yaa
evet menü zaten yazılsınn görelim tartışalım ,gamzeee lütfen düzene girsende yaz katıl biliyorsun senide çokgörmekistiyorum aramızda hembekje düşünüypran ne kadar azkgalırsan kar dır

ahh şu pko ,bendoğumkontrol hapıkullınyorum mutlaka ödemliyimdir doktora gittiğindeyaz emi gamzeee merak ederim

hımmmmm guzel bu aksam deneyeyım ben bunu. sebzelerı dun hazırladım dogradım zaten

çok haklısın canım
rabbim bize bi dert yada bi nimet verdiği zaman da bizim ona ibadet etmemizi dua etmemizi istiyo zaten başka kime sığınabilirizki
ruhumuz ibadet etme üzere yaradıldığı için biz boşverirsek ruhumuz daralıyo bunalıyoruz sıkıntılarla kıvranıyoruz
rabbim hepimizi ferağa çıkarsın bunaltmasın

dr ıslerımı falan halledeyım herseyımı duzenlı yazıcam datlummm sımdılık musade ıstıyorum yıne yazarım ama duzenlı olmayabılır ıyuzden kg bıldırımı falan yapoamam dedım bugun aıle hekımınde yaptırdım cnm yarın sonuclarını 3 te gel al dediler sonra hafta sonu gırıyor ıste salı carsam ba duruma gore gıdıcem bakalım bı muayene oluyum

ben sebzeleri ve köfteyi yağlı kağıdın üstüne direk koyarak pişirdim çok lezzetli oluyo hele kırmızı biber kesinlikletavsiyemdir muhteşen bi lezzet oluyo
ama tavuk denemedim bi fikrim yok

hımmmm guzelmıs. tavuk ben posette yapardım ıkı yıl once. cok lezzetlı oluyor

Kızlar kubradan haberalıyormusunu ben faceden de ozel mesaj attım bebıs falan nasıl ıddye cevap gelmedı 1 ay garantı olmustur acaba nasıl bebesı nekadarlık oldu hep aklımda

ben hepsine katılıyorum
kaçamak yapanlara ceza kısmına ayrıca bayıldım
haftada bir gün abartmadan serbest gün yapalım
onu isteyen yapsın ama hafta içiufak tefek kaçamak yapan yada yemeğin ayarını kaçırana kaçmak yok

nmo kadar içmesende bir tıkçoğaltmaya bak su çok faydalı metabolizmnı hızlandırır ödem atar yani 1lt değil 1.5 lt yap yavaş yavaş bi tık çoğalt

kızlar benden bu günlük bu kadar bu gün temizlik günüm bol kalori yakmayı düşünüyorum kendine iyi davranın nefes almayı unutmayın öpüyorum hepinizi

gamzemmmmmmm sende mi bebek istiyosun
ayy düşünsene sen ben kontes pomogranate hepimiz hamile kalmışız ne güzel olur ahh ahhh şu sıralar yine çevremdeki herkes hamile
herşeyin hayırlısını istiyorum

Kızlar kubradan haberalıyormusunu ben faceden de ozel mesaj attım bebıs falan nasıl ıddye cevap gelmedı 1 ay garantı olmustur acaba nasıl bebesı nekadarlık oldu hep aklımda
hiççhaberim yok keşke bi haber versebende merak ettimmmm

aminnnnnnnnn....benceleyyanın ihtiyacı buuu tedaviside buuu

gamzemmmmmmm sende mi bebek istiyosun
ayy düşünsene sen ben kontes pomogranate hepimiz hamile kalmışız ne güzel olur ahh ahhh şu sıralar yine çevremdeki herkes hamile
herşeyin hayırlısını istiyorum

evet ercem yaa bende ıstıyorum mayıstan berı korunmuyoruz tık yok uzuluyorum ama allahım hayırlısı dıyorum sende mı ıstıyordun canımmmm allahım ısteyen herse nasıp etsın hayırlıysa tabıı dr gıdıcem haftaya baalım ne dıyecek

amın canım. senın de gonlune versın ALLAH inş. senınkı de benzer ama farklı bır surecmıs. hayırlısı olsun. benım hersyeıme bakıldı ama yok. stres ve uzuntuden olmustur denıldı.

ama bıraz kılo vereyım, yenıden endokrınolojı uzmanı ve ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım. sımdı gıtsem, kıloyu herseye bahane edecekler. ben once beslenmeyı ve zayıflamayı ogrenmeyı ve kafama koymayı hedefledım. bıraz olsun ılerleme oldu bence. ıkı ay sonra adam akıllı bastan muayene olacagım, belkı ozamanlar ınsulın dırencım yoktu da sımdı vardır mesela bılemıyorum.

dogum kontrol hapından daha agır bır hap benımkı. 50 yasındakını bıle adet gordurur dıyorlar, okadar ıcınde yogun hormon var yanı :)))) ama artık hayıflanmıyorum, her olumsuzluga ragmen zayıflayacagım. calısıyor olmayı da kafaya takmıstım takmayacagım. calısabıldıgım ıcın gelırım bıraz olsun ıyı olabıldıgı ıcın aılelerıme yardımcı olabılıyorum cok sukur dıyecegım ve ınan rejım yapmak bıle bır masrafmıs, sureklı bıtkı cayları, kuruyemıs turlerı, yarım yaglı urunler ozel almak, bunlar bıle mutfaga ek masrafmıs. artık olumsuzluklarım ıcın hayıflanmayacagım. dun aksam karar aldım.

hımmmmm ozaman olmaz ya ben de sırkelı ballı su ıcemıyorum mesela. kusacak gıbı oluyorum. anlıyorum senı. duyfer 2lt mı olsun ? ıcebılen devam etsın ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…