Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

amn cnm inşllh 2013 biizm yılımzı olucakkk sporda unutulmıcak 3 şeyyy

SPOR SU SABIR

olur cnm pratik bi salatada yap ilerleyen saatlerde açıkmaman için

yesıl mercımek hıc yapmadım, adana da yasarken cok yapardı komsularımız. ıc anadoluda boyle bır alıskanlık yok nıyeyse.

neyse ben dusunurum

opuyorum hepınızı, sabah gorusuruz.

mucızem, tekrar gel evet. sohbetın de paylasımların da cok guzellllllll

yesıl mercımek hıc yapmadım, adana da yasarken cok yapardı komsularımız. ıc anadoluda boyle bır alıskanlık yok nıyeyse.

neyse ben dusunurum

opuyorum hepınızı, sabah gorusuruz.

mucızem, tekrar gel evet. sohbetın de paylasımların da cok guzellllllll

BU HATA BURDYIM CNM CUMRTESİ PAZAR HARİÇÇ.CUMRTESİ SIV VR AKŞAMA KINA GECESİ pazar gnü eşimin sınavı akşmada düğünvr...ama bir dahakii hafta akşam 9dan sonra burdyım kızçlerrr

Duygu ve pomog çok teşekkür ederimm
İnanın resimlere baktığımda bu benmiyimm yine böyle olabilecekmiyimm diyorummm
hayatımdakii en güzel dönemlerimdi nasıl hata yaptım benn yaa
hamileliğimde hiç dikkat etmedim yedimde yedimm ve sonucuu 92 lere çıkmak olduu
dikkat etmesem 100 e ne kalmıştıkiii
bekarlığımda bile bu kadar zayıf olmadım benn balıkk etlii bir kızdımmm
sonra hamileliklerde hep şişince hep şişko eda vardı aynalardaa
zayıflayınca içimden sanki bir insan daha çıkmıştı sanki o benim ablamdı
inanınn ben kendimii beğenmezdim ve zayıflayınca resimlerde beğenmeye başladımm
duygu anladınmıı eşimm neden zayıf istiyor en çokta o istiyorrr
ap açık diyor ne olur zayıfla senii böyle istemiyorum diye

seni çok iyi anlıyorum eşin ilk bahar bile olmadan görcek o karabiberi merak etmesin sen önce kediniçin kendi sağlığın için kg versonra eşin için sana çok inanıyorum emin ol bugün beni toparlayan o güzel msj oldu cnm
ben sade zayıflamak istiyorum....

ve bir daha bu güzelliğine haksızlık etme gerçi çoccuk defterini kapatmışındır benim 1hakkım daha var bende asla bu hatayadüşmücem 45 den geri sayıyorum hatta bgün bitti 44 gün kaldı artıkgün saycamm

kızlar günümü toparlayayım,
sabah birşey yapcak halim yoktu k fleks ceviz ufaladım
nescafe şekersiz kremasız biraz süt koydum(vucuduma güç geldi resmen
öğlen sebze çorbası 250 ml
ara yapmadım
akşam 5 gibi 3-4 kaşık az zeytin yağında mantar sote(bol biber,sarımsak,kekik,soğan'lı) yanında yarım dilim çavdar ekmeği

sahilde yürüyüş içimi açtı 7175 adım 5.022 metre yani 402.7 kalori attım
2 tane mürdüm eriği yedim
şimdi kışlık hazırlıyorum yeşil çayımı içerken

herkeze huzurlu mutlu geceler diliyorumm

bugünkü menüm
sabah
az sebzeli çorba
yarım dilim ekmek

ara
şekersiz neskafe bir ceviz

öğle
az çorba
2 kaşık kuru fasülye
salata
bir dilim ekmek

ara
3 hurma
bir lokma ceviz eşime ayıklarke ağzıma attım

akşam
bir patatesle yaptığım bol yeşillikli az yağlı pul biberli salata

şekersiz çay
bir pötübör bisküvi misafir vardı çayda bi tane yedim

1 buçuk saatten fazla tempolu yürüyüş
evde biraz bacak hareketi

büyük bardak sirkeli su
bir buçuk litre su

merhaba topiğimize hoşgeldin
ben her akşam yürüyürum ve eve dönerken parmaklarım şişiyo alyansımdan anlıyorum acaba bende de mi ödem oluyo
bide yeşil çay hamilelere önerilmez ya hani şimdi bebek düşünürken içilebilirmi ben biraz yeşil çaya temkinli yaklaşıyorum niyeyse ve içemiyorum

ben ballı elma sirkeli içiyorum
yok yok kilo yapmıyo korkma diğer topiği çok okudum o içine konulan bal mideyi koruyomuş yanlışsa eğer kızlar düzeltsin bilgiyi
ben bir bardak suya bir çay kaşığı bal bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum

kızlar kusura bakmayın cumartesi gününden beri giremiyorum internet bir gitti anam getirene aşk olsun gitti gelmez yağmurdanmı yoksa şimşektenmi nedir bilinmez ya kızlar şu net tam düzelene kadar benim kusuruma bakmayın şimdi açtım varmı diye gelmiş ama arada kopuyor inanın yazana kadar anam ağladı yawwww düzelsin tam olarak ben size bu eçen zamn da neler yedim neler yaptım tek tek yazarım benide unutmayın haaa öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

selam kizlar ya beni affedin gelemiyorum hiç bakin saat kaç olmu$ ben yeni yatiyorum i$ güç misafir ki$ hazirligi bitmek bilmeyen kagit i$lerim gün boyu di$ardayim ak$amda anneme yardimci oluyorum bitiyorum yani pc ye dokunmuyorum bile. Saat kaç oldu ve ben 7 de kalkmaliyim (

yeme durumuma gelince bana ne oluyor anlamadim, Allah'tan hayirlisi, sabah tok olarak kalkiyorum canim bir$ey istemiyor, saat 10-11 gibi acikiyorum ama di$arda veya görü$mede oldugum için yiyemiyorum, diger ögünler ise tuhaf ama birkaç lokma aliyorum midem çok bulaniyor aç oldugum halde sonra yemiyorum sofrayi tam toplayacakken birden bulanti yerini açliga ve i$taha birakiyor, hep böyle oluyor neden acaba?

bazen yiyorum doymak bilmiyorum bir türlü bazen bir kaç lokma yedikten sonra su içemeyecek kadar midem doluyor, anlamadim gitti in$allah düzelir bu.

belki yarin firsat bulurum gelmeye çali$acagim sizleri özleyen ve seven leyya88888888

ee erce bu menü güzelllllllll (bana göre) aferim bacımm olmuş bugünkü menün
cnm sen içme böyle bir süphen varsa yeşilçyı bilmiyorumdamaydanozun düşük tehlikesi olduğunu biliyorum yani elbet yeme oranı vardır slatada 3-4 dal doğramanın zararı olmaz belik ama benimgibi cerez gibi yiyenler için tehlikeli maydanoz regl söktürücüözelliğide var ben en çokda regl olayım diye yiyorum yeşil çayısenin için araştırcamm
evet bal mideyi korur benim midemde sorun var ne zaamn ağrısa bal yerim

düzensiz yiyorsun hemmetabbolizmanı yavaşlatıyorsun hedmeilk çıkmada yemeğe saldırıyorsun zorlada olsa 2 lokma yiceksinnn neyse leyyam inş toparlanırsın kuzumm

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ;

nasılsınız bakalım ?

burda serın ve kapalı bır hava var. belkı yagmur yagar.

duygu avatarın degısmıs, ben o resmı cok begendıgım ıcın bir ara pc ekran koruyucu resım olarak kullanıyordum aynısını. ızmırı cok merak edıyorum zaten. hıc gıtme fırsatım olmadı

dunku menum :
sabah = 1005 adım = 52,02 kalorı
ballı-sirke-limonlu ılık su
bir kuru ceviz
corn flakes-yarım yaglı süt
bir kuru kayısı
2 ceviz
15 leblebi.
1 buyuk ılık sekersız cay

Ara olarak :
Bır kucuk elma,
500 ml ılık su
Hayıt tohumu cay
Buyuk ılık sekersız cay

Ogle yemegı: 3 kasık makarna
Bır kasık menemen
3 dılım karpuz. ( 3 catallık dıyeyım )

Ogle yemekten sonra : ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan.
810 adım = 40,50 kalorı

Ara = bir buyuk bardak cay, sekersız ve acık
Bir sade soda
2 ceviz
2 kayısı
500 ml su
1 yeşil çay, kiraz saplı

Akşam :

iş çıkışı yuruyus yapmadım. ıslerım vardı onları halletmek ıcın carsıya gıttım. nekadar yurudum bılmıyorum ama gerı donus ıcın otobusun saatını kacırmamam gerektıgı ıcın cok hızlı yurudum, kosturdum ıslerımı hallederken. bır de ellerımle posetler ıle baya yurumus oldum. adımsayarım takılıydı ama bırara durmus ve ondan sonrasını hıc hesaplamamıs. dunu de yuruyus yaptım olarak goruyorum cunku guzel kosturmacam oldu.

Ton balıklı, mısırlı, marullu salata. ( ton balıgı yagdan cok ıyı andırılmıstı )
Bir meyveli soda

500 ml su ve bir activia çilekli yogurt ile gunu bıtırdım.

merhaba ,
ben de her aksam yuruyırum ama parmaklarım sısmıyor. gercı benım yuzugum bol.

bazı erkekler, gorsellıgı daha cok onemser. bazıları az. benım esım hıc onemseyen bır adamdır ama o bıle mutlu. hıc duymamıstım dıyor kı, zayıflarsan senı kucagımda tasırım, fılmlerdekı gıbı. hanı sen romantık fılm ızlıyorsun ya, o fılmdekı gıbı kapıdan ıcerı oyle gırmek mutlu etmez mı senı dıyor. ve kımbılır baska ne hayallerı vardır, soylemedıgı ya da farketmedıgı.

bu kıs dedı kı, yaslılıgı var bunun ve ben bundan korkuyorum dedı. sen hastalansan ben senı kucagımda arabaya goturemem en basıtınden dedı.

senın esın, senı bu hallerde gordu ve ıstıyor kı yıne oyle olasın, cunku en guzel halını gordu bırkez adam ve hep o halını ıster artık. bır de sısman kadın sevmezmıs oldum olası dıyordun. suclamamak lazım, bız bıle kendımızı tam guzel bulamazken, karsıdakının bızı tam guzel bulmasını bekleyemeyız aslında. evet sevıyorlar, evet guzel buluyorlar. ama daha fazla guzel gorunmek lazım hem kendımız hem onlar ıcın. sen hepımızden sanslısın cunku sen bırkez basardın, yıne basarırsın. ve dıger bır sansın, bır kez kılo verıp tekrar almayacaksın. hamılelık olmaz, ama bızlerın onunde bır de o donem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…