- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.841
29 yasındayım. ben de hazıranda 4. yılımı doldurdum. 7-8 aylıkken adet goremez oldum vs haplar ıle gordurduler uzun bır ugrastan sonra. hemen tup bebege alındım, 26 yasındaydım. erken menopoz dedıler. ama basarısız oldu. cunku hem yumurta rezervım az hem kalıtesı dusuk. catlayacak duruma bıle gelmıyorlar en yuksek doz ıle. bıraz zayıflayınca deneyelım dedıler, ben verdım bıraz gerı bıraktım derken, zayıflamadan yenıden denedım bır yıl sonrasında. ozaman da aynısı oldu. ve bıraktım sonra 2010 yazıydı ıste.
ben de ıns yaza kadar 55-60 kılo olmak ıstıyorum. sonra bekleyecegım yaz sonuna kadar. baktım olmuyor bebıs, tup bebek deneyecegım yaz sonunda. planlarım boyle bakalım.
hakkımızda hayırlısı olsun. cok zor bır surec. herkes ıstemezken planlamazken oluyor ama bız herseyı denıyoruz ve olmuyor. bunu yasayan bılır. ıns 2013 bızım yılımız olacak
evet hem kabagı sormustum hem de ne yesem bugun dıye.
ıkı gundur hıc ekmek yemedım. ıkı dılım bugday ekmegı kızartıp, guzel bır mercımek corba ıle ıceyım. hazır mercımek olacak ama olsun bakalım. alısverıse gıtmem gerek, yogurt falan bıtmıs. gıtmezsem eger, corba kesın menum de olsun dıyorum ne dersın ? su an aklıma geldı.
bu tarıf cok guzelmıs yaaaaa
bilmemki hiç birşey aklıNA gelmezse yaşil mercimek yani kraşimşek yap pratik yada y.mercimeğihaşla bol alata yap üstüne ekle
altarnetifler hep var zaten ben bunubilmiyordummm
tmm cnm bende çıkcam akşam yemeğimi yedim eşimi bekliyorum yürüyüşe gitceminşallah ,uğra mutlaka yine
bilmemki hiç birşey aklıNA gelmezse yaşil mercimek yani kraşimşek yap pratik yada y.mercimeğihaşla bol alata yap üstüne ekle
tmm cnm bende çıkcam akşam yemeğimi yedim eşimi bekliyorum yürüyüşe gitceminşallah ,uğra mutlaka yine
ttalım emzirme süren bittimi..valla bunu hamilkten sonra kilo vernler daha ii bilir cnmm..metobilzmanı hızalndrck şeyler yap cnm derim ben
Duygu ve pomog çok teşekkür ederimm
İnanın resimlere baktığımda bu benmiyimm yine böyle olabilecekmiyimm diyorummm
hayatımdakii en güzel dönemlerimdi nasıl hata yaptım benn yaa
hamileliğimde hiç dikkat etmedim yedimde yedimm ve sonucuu 92 lere çıkmak olduu
dikkat etmesem 100 e ne kalmıştıkiii
bekarlığımda bile bu kadar zayıf olmadım benn balıkk etlii bir kızdımmm
sonra hamileliklerde hep şişince hep şişko eda vardı aynalardaa
zayıflayınca içimden sanki bir insan daha çıkmıştı sanki o benim ablamdı
inanınn ben kendimii beğenmezdim ve zayıflayınca resimlerde beğenmeye başladımm
duygu anladınmıı eşimm neden zayıf istiyor en çokta o istiyorrr
ap açık diyor ne olur zayıfla senii böyle istemiyorum diye
cnm hemen değil..yeşil çayı haytından eksik etme ister sallmasını ister demlemesini..atıyorum dışrı çıktın arkdşlrınla orda kol içolr meyve suyu sen yeşil çay iste..olmadı adaçayı rezene ya da meyve çayları iste..hee siyah çayı çok seviyorum diyorsan kesinlikle açık veee limonlu ve şkersiz iççç..(ÇAY ÖDEM YAPAN ÖNEMLİ FAKTÖR)HERKESTE OLCK DİYE BİR ŞEY YOK kiminn vücudu müsait oluyor...
spor yaprken su da için..vucut su kaybettiğini terlemnzden anlayın..su kayebttiği an kaslar su topluyor buda ödem oluyor
sağol cnm ne demek...
canım yaa evet ben sizin yaptığınızda da sirke var zannediyordum o yüzden koydum.Meğer sizinki sadece bal limon ılık suymuş
şimdi kafam şeye takıldı acaba ona kattığımda bir zararı olur mu?kilo vereyim derken almayayım bide fazla fazla kalori
ee erce bu menü güzelllllllll (bana göre) aferim bacımm olmuş bugünkü menünbugünkü menüm
sabah
az sebzeli çorba
yarım dilim ekmek
ara
şekersiz neskafe bir ceviz
öğle
az çorba
2 kaşık kuru fasülye
salata
bir dilim ekmek
ara
3 hurma
bir lokma ceviz eşime ayıklarke ağzıma attım
akşam
bir patatesle yaptığım bol yeşillikli az yağlı pul biberli salata
şekersiz çay
bir pötübör bisküvi misafir vardı çayda bi tane yedim
1 buçuk saatten fazla tempolu yürüyüş
evde biraz bacak hareketi
büyük bardak sirkeli su
bir buçuk litre su
cnm sen içme böyle bir süphen varsa yeşilçyı bilmiyorumdamaydanozun düşük tehlikesi olduğunu biliyorum yani elbet yeme oranı vardır slatada 3-4 dal doğramanın zararı olmaz belik ama benimgibi cerez gibi yiyenler için tehlikeli maydanoz regl söktürücüözelliğide var ben en çokda regl olayım diye yiyorum yeşil çayısenin için araştırcammmerhaba topiğimize hoşgeldin
ben her akşam yürüyürum veve dönerken parmaklarım şişiyo alyansımdan anlıyorum acaba bende de mi ödem oluyo
bide yeşil çay hamilelere önerilmez ya hani şimdi bebek düşünürken içilebilirmi ben biraz yeşil çaya temkinli yaklaşıyorum niyeyse ve içemiyorum
evet bal mideyi korur benim midemde sorun var ne zaamn ağrısa bal yerimben ballı elma sirkeli içiyorum
yok yok kilo yapmıyo korkma diğer topiği çok okudum o içine konulan bal mideyi koruyomuş yanlışsa eğer kızlar düzeltsin bilgiyi
ben bir bardak suya bir çay kaşığı bal bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
selam kizlar ya beni affedin gelemiyorum hiç bakin saat kaç olmu$ ben yeni yatiyorum i$ güç misafir ki$ hazirligi bitmek bilmeyen kagit i$lerim gün boyu di$ardayim ak$amda anneme yardimci oluyorum bitiyorum yani pc ye dokunmuyorum bile. Saat kaç oldu ve ben 7 de kalkmaliyim(
yeme durumuma gelince bana ne oluyor anlamadim, Allah'tan hayirlisi, sabah tok olarak kalkiyorum canim bir$ey istemiyor, saat 10-11 gibi acikiyorum ama di$arda veya görü$mede oldugum için yiyemiyorum, diger ögünler ise tuhaf ama birkaç lokma aliyorum midem çok bulaniyor aç oldugum halde sonra yemiyorum sofrayi tam toplayacakken birden bulanti yerini açliga ve i$taha birakiyor, hep böyle oluyor neden acaba?
bazen yiyorum doymak bilmiyorum bir türlü bazen bir kaç lokma yedikten sonra su içemeyecek kadar midem doluyor, anlamadim gitti in$allah düzelir bu.
belki yarin firsat bulurum gelmeye çali$acagim sizleri özleyen ve seven leyya88888888
merhaba topiğimize hoşgeldin
ben her akşam yürüyürum ve eve dönerken parmaklarım şişiyo alyansımdan anlıyorum acaba bende de mi ödem oluyo
bide yeşil çay hamilelere önerilmez ya hani şimdi bebek düşünürken içilebilirmi ben biraz yeşil çaya temkinli yaklaşıyorum niyeyse ve içemiyorum
BU HATA BURDYIM CNM CUMRTESİ PAZAR HARİÇÇ.CUMRTESİ SIV VR AKŞAMA KINA GECESİ pazar gnü eşimin sınavı akşmada düğünvr...ama bir dahakii hafta akşam 9dan sonra burdyım kızçlerrr
Duygu ve pomog çok teşekkür ederimm
İnanın resimlere baktığımda bu benmiyimm yine böyle olabilecekmiyimm diyorummm
hayatımdakii en güzel dönemlerimdi nasıl hata yaptım benn yaa
hamileliğimde hiç dikkat etmedim yedimde yedimm ve sonucuu 92 lere çıkmak olduu
dikkat etmesem 100 e ne kalmıştıkiii
bekarlığımda bile bu kadar zayıf olmadım benn balıkk etlii bir kızdımmm
sonra hamileliklerde hep şişince hep şişko eda vardı aynalardaa
zayıflayınca içimden sanki bir insan daha çıkmıştı sanki o benim ablamdı
inanınn ben kendimii beğenmezdim ve zayıflayınca resimlerde beğenmeye başladımm
duygu anladınmıı eşimm neden zayıf istiyor en çokta o istiyorrr
ap açık diyor ne olur zayıfla senii böyle istemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?