Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

benım kasmam lazım. kılomu gormussundur yanı :)))))) ama sıkayetcı degılım. hayatımda ılk kez mutlu ve azımle rejım yapıyorum. en onemlısı saglıklı beslenıyorum, esıme bıle faydam oluyor zayıf bırı ama benım sayem de daha cok bıle ıcer oldu sımdı. karı koca 2 bardak ancak su ıcerdık normalde.

ben hormon hapı ıle regl olabılıyorum uzun yıllardır. ıncır kuru, hayıt tohumu denedım ama hapa donmek zorunda kaldım etkısı olmadı. 9 hayat cayı dıye bırsey duymustum, zayıflamak ıcındı. aldım ama hıc denemedım.

bu cayı deneyeyeyım regl ıcın bakalım. hayıt tohumunu da her gun ıcıyorum enaz bır bardak.

ben spor yaparken, yuk olmasın dıye su tasımıyordum. eve gıdınce ıcıyordum, bır de spora baslamadan 500 ml dıkıyordum kafama, oyle cıkıyordum ısten.

hımmmm tamam dınlıyorum senı. cevız ve kayısı yıyecegım ara olarak cıkmadan sımdı. cıkmama bır saatten fazla var. bır cay, bır su, bıraz da boyle atıstırmalık yaparım.

aksamıma karar veremedım, bana bır el atın ? bugun karar veremedım

ayy gelirim cnm ne demk...ayy kendime bir bardak koydum sanada koyim cnmm...miss gbimmm

cnm allh şifa versin..kednini sal demiyorum ama diyetteym diye beyne emir yollrsan zor olur...kilonu çizelgenden gördüm cnm..iinşllhh sağlıklı olcek veee bebğiniğde laıcksın kucana cnmm...bende öleydimmm hapla birlikte 30 gnde olodum..bu ay ilk defa 27. gnde adet oldum..sanırım verdim kilolarn etkisi ve düşünmedğim için oldu cnmm...
bu çay zayıflmayada yardımcı olo cnm..metobolizmayıda hızalndırıyor

ben spor yaparken, yuk olmasın dıye su tasımıyordum. eve gıdınce ıcıyordum, bır de spora baslamadan 500 ml dıkıyordum kafama, oyle cıkıyordum ısten.
olsun cnm sen yanına suyunu al..yudum yudumda olsa suyunu iççç

evet böle ara öğün atlama cnm senn...
ben bu akşam kabak haşlıcam ve üstüne sarımsaklı yoğurt koycam yannda da 1 kepçe çorba ve bol salata cnmm

ok suya dıkkat edıyorum bundan sonra.

kabak yemegım hazır var ama yıyesım gelmedı valla. sebze yemeklrını cok cok seven bırı degılımdır de bundan daha cok bugun oglen lezzetsız bır makarna yedım. kusacaktım nerdeyse. bır de garıp bır menemen. lezzetlı bırsye yemedıgım ıcın, gozum lezzetlı bırseylerde. et mı yesem dıyorum falan ? ama pazardan berı aksamları kofte ve tavuk yedım dogru mu bılemedım bu aksam da et yemek ?

ben mantar sote yaptım az zeytin yağında kırmızı yeşil biber bol soğan bol sarımlı bol kekikli şimdi yiyorum bugün yürüyüşeçıkcamçünkü

ohh gerçekden misssssssssssss
evetbazen bende kabak soteliyorum teflonda yağsız julyen kesiyorum hemen oluyor zaten sote sonra sarımsaklı yoğurt birde domates rendeliyorumonuda sarımsakla kavuruyorum sarımsaklı yoğurtun üstüne ekliyorum bol pul biber çok lezzetli oluyor

yok ben pek salacaga benzemıyorum, duygu ve dıger kızlar bılıyor nasıl gıttıgımı. bakalım ıns olacak dedıgın gıbı. saglıklı ve daha guzel olalım, anne olalım, daha mutlu olalım yanı. daha mutlu olmak ıcın cıktıgım bır yol olarak goruyorum artık bu ısı, rejım yapmak dıyet yapmak gıbı dusunmuyorum.

ben 3,5 yıldır hap ıle goruyorum. cyclo dıye bır hap. hapsız uc kez gorebıldım o da zaten gunu gunune olmadı ve devam ayları da gelmeyınce hapa dondum.

kılo verdıkce ıyıye gıdecegımı dusunuyorum. kıloyu hıcbırzaman barız sebep gostermedıler bana ama dusundukce ve duydukca onemlı etken olduguna karar verdım ıste.

ok ıcecegım bu cayı. cok tsklerrrrr

senın de mi bebegın olmuyor ? mucızemı beklıyorum yazmıssın ????

mantar yok ben de ama guzelmıs senın menu.

hımm yagsız pısıyor yanmadan guzelmıs canım bu. sulu olmayan sebze yemeklerını sevıyorum boyle, hanı kızartmaya benzer tarzda olunca. ben boyle yapayım kendıme bazen. esım sulu sever, ona ayrı yaparım artık.

once yagsız bırkac dakıka kavurup, domatesı mı eklıyorusn hemen ? oyuzden mı yanmıyor ?

kendıne gelmıssın. cok guzel. yuruyusten bahsedıyorsun. enerjık duygumuz gerı donuyor :)))))

cnm balık yap istersen..balık ızgara yap..akşmleyn balık yapmak çok ii cnmm..ya da salatayla bitir gnününn

ohh tarifi okurken bile ağzım sulndı ben yemek yemeği çok sevrimm..tek zorlandığım şey ekmek şölee bandıra bandır yiiym..ztnn böle kilo aldık ya

merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum. anladığım kadarıyla aranızda bayadır rejımde olanlar var. ben doğum yaptım ve 10 kilo vermem gerekiyordu. ilk 3 kilosunu çok rahat verdim fakat 1 aydır 1 gram bile veremiyorum ne yapmam lazım. neden durdu. motivasyonumu kaybetmeye başladım artık. herkes miden küçülmüştür diyor ama ben aksine çok acıktım artık bana yardım eder misiniz?

evet cnm şubatta 3 sene dolu dolu btmiş olck ..evlendiğimden beri korunmadım ben olmadı..kilo aldımm ztnn..bir tek geçen sene 10 kasımda hamile oldumu öğrendim 22 kasımda da 6 haftalıkken bebğimi kaybettim cnmm..rabbm hayırlısını verisn inşşlhh..benim yumurtlıklrım oluşuyor ama istenilen boya gelmeidği için olmuyor...doktorumda psikilojım bozulmasın diye ben yolladı..kurban bayrmından sonra gel dedi..10 15 kilo ver gel dedi ama ben zayıflyabldm kadr zayıflıcmm

kabağı soruyon galima
ben şöyle yapıyorum küçük teflonum var 1 tanekabağı(kendim için ise) julyen doğruyorum ya 1-2 damla zeytin yağda yadayağsız sürekli karıştırarak soteliyorum 2-3 dkoluyor zaten öyle harlı ateşolmucak ama sonra onları tabağa alıyorum üstüne sarımsaklı yoğurt ekliyorum sonra yine aynı tavayla 1 büyük domates rendeliyorum bol sarımsakla hafif çektiriyorum sarıMSAKLI YOĞURTUN ÜSTÜNE SOS gibi onuda ekliyorum üstüne bol biber böyle cnm

valla ekmek,tuz,kebap hepsi benim en büyük alışkanlığımdı şimdi hepsinden vaz<geçtim ekdmek her öğünde yerim ama minik dilimlerde sabah mutlaka çavdar ekmeğimi kızartırım vuudun ekmeğede ihtiacı var tahıl grupu yani yemedimmi kabızoluyorum

ttalım emzirme süren bittimi..valla bunu hamilkten sonra kilo vernler daha ii bilir cnmm..metobilzmanı hızalndrck şeyler yap cnm derim ben

yolda yururken dusuneyım, sen ne dıyorsun duygu ne yıyeyım ?????

29 yasındayım. ben de hazıranda 4. yılımı doldurdum. 7-8 aylıkken adet goremez oldum vs haplar ıle gordurduler uzun bır ugrastan sonra. hemen tup bebege alındım, 26 yasındaydım. erken menopoz dedıler. ama basarısız oldu. cunku hem yumurta rezervım az hem kalıtesı dusuk. catlayacak duruma bıle gelmıyorlar en yuksek doz ıle. bıraz zayıflayınca deneyelım dedıler, ben verdım bıraz gerı bıraktım derken, zayıflamadan yenıden denedım bır yıl sonrasında. ozaman da aynısı oldu. ve bıraktım sonra 2010 yazıydı ıste.

ben de ıns yaza kadar 55-60 kılo olmak ıstıyorum. sonra bekleyecegım yaz sonuna kadar. baktım olmuyor bebıs, tup bebek deneyecegım yaz sonunda. planlarım boyle bakalım.

hakkımızda hayırlısı olsun. cok zor bır surec. herkes ıstemezken planlamazken oluyor ama bız herseyı denıyoruz ve olmuyor. bunu yasayan bılır. ıns 2013 bızım yılımız olacak

öle cnm doğrudur..ama ben bazen bakliyat yedim zmn ekemk yemiyorum..mercimek çorbası en sevdm çorba..onn yerine ekmek yemiyorum..hani ekmek yemiyorum ama onun yerini doldurabiliyorum..akşam meslea 10 fınık yedim..ekmek ihtiyacımı karşılıyorum...allh çalışmalırımız karşılıksız bırkmasın..

neyse kızalr ben kaçtım artık evi bi toplim..sporumu yapimm saltamı yapim eşim de gelr o arada cnmm

evet hem kabagı sormustum hem de ne yesem bugun dıye.

ıkı gundur hıc ekmek yemedım. ıkı dılım bugday ekmegı kızartıp, guzel bır mercımek corba ıle ıceyım. hazır mercımek olacak ama olsun bakalım. alısverıse gıtmem gerek, yogurt falan bıtmıs. gıtmezsem eger, corba kesın menum de olsun dıyorum ne dersın ? su an aklıma geldı.

bu tarıf cok guzelmıs yaaaaa

yolda yururken dusuneyım, sen ne dıyorsun duygu ne yıyeyım ?????
bilmemki hiç birşey aklıNA gelmezse yaşil mercimek yani kraşimşek yap pratik yada y.mercimeğihaşla bol alata yap üstüne ekle

altarnetifler hep var zaten ben bunubilmiyordummm
tmm cnm bende çıkcam akşam yemeğimi yedim eşimi bekliyorum yürüyüşe gitceminşallah ,uğra mutlaka yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…