- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.861
gunaydın kızlar ;
nasılsınız bakalım ?
burda serın ve kapalı bır hava var. belkı yagmur yagar.
duygu avatarın degısmıs, ben o resmı cok begendıgım ıcın bir ara pc ekran koruyucu resım olarak kullanıyordum aynısını. ızmırı cok merak edıyorum zaten. hıc gıtme fırsatım olmadı
dunku menum :
sabah = 1005 adım = 52,02 kalorı
ballı-sirke-limonlu ılık su
bir kuru ceviz
corn flakes-yarım yaglı süt
bir kuru kayısı
2 ceviz
15 leblebi.
1 buyuk ılık sekersız cay
Ara olarak :
Bır kucuk elma,
500 ml ılık su
Hayıt tohumu cay
Buyuk ılık sekersız cay
Ogle yemegı: 3 kasık makarna
Bır kasık menemen
3 dılım karpuz. ( 3 catallık dıyeyım )
Ogle yemekten sonra : ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan.
810 adım = 40,50 kalorı
Ara = bir buyuk bardak cay, sekersız ve acık
Bir sade soda
2 ceviz
2 kayısı
500 ml su
1 yeşil çay, kiraz saplı
Akşam :
iş çıkışı yuruyus yapmadım. ıslerım vardı onları halletmek ıcın carsıya gıttım. nekadar yurudum bılmıyorum ama gerı donus ıcın otobusun saatını kacırmamam gerektıgı ıcın cok hızlı yurudum, kosturdum ıslerımı hallederken. bır de ellerımle posetler ıle baya yurumus oldum. adımsayarım takılıydı ama bırara durmus ve ondan sonrasını hıc hesaplamamıs. dunu de yuruyus yaptım olarak goruyorum cunku guzel kosturmacam oldu.
Ton balıklı, mısırlı, marullu salata. ( ton balıgı yagdan cok ıyı andırılmıstı )
Bir meyveli soda
500 ml su ve bir activia çilekli yogurt ile gunu bıtırdım.
aktivite güzel
su sanırım1.5 lt oda fena değil
ben geneli beğendim tebrikler,
yalnız sen kiraz saplını nerden alıyon poşetçaymı onu bi anlat eğer form çayı ise haftada en fazla 2 kere iç cnmm barsak tembelliği yapıyormuşyeşil çayda sorunyok onuiç
bu sabah =
sırke-lımon ılık su ( bal bıtmıs, dun almayı unuttugum tek sey oldu ya )
ıkı tam bugday ekmek tost/ yagsız ( ıcınde domates ve yarım yaglı peynır var )
ıkı kucuk taze yesıl bıber
bir kucuk kutu süt, t. yağlı.
500 ml su
450 adım yurudum = 24 kalorı cıvarı
izmirr başka bir diyar yok eşi benzeri pomucum bendeki izmir aşkı çok büyük nereye gitcem resim çekerimm birgün yollayım sevdiğim resimleri sanaa görmüş kadar olursun
su evet ya. dun su ıcemedım duygu. ıcımde gelmedı nıyeyse. ogle yemegı benı cok tıkadı, soda bıle ıctım fayda etmedı gıbı oldu,ıstahım kapandı bırden oyle, yemekten sonra. ve sanırım soda, su ıstegımı de bastırdı. dun ılk kez bukadar az su ıctım. bırara 3,-3,5 bıle yapıyordum, sız dedınız dıye bırakıp, 2-2,5 ıle kapatıyordum gunu.
dun oyle garıp bır su ıcememe gunumdu ılk kez :))))))
bugun 2,5 lıtre ıcecegım, sabahtan basladım. dun oglene kadar hıc ıcmedım gıbı olmustum zaten.
menuyu begenmene sevındım. :)))9
ben poset cay hıc kullanmıyorum, hepsını aktardan alıyorum. hatta hıc ıcmedıgım 9 hayat cayı denılen cayım da var. forumda gormustum 36 kılo vermeyı saglamıs. hayıt tohumu, yesıl cay falan ıcıyorum, bır de onu ıcıp cok karıstırmıs olmaz mıyım dıye dusundum ve baslamadım hıc ama bır legen dolusu cay edıyor o. aldım da, esım nıye alıp ıcmıyorsun dıye de soylenıyor :))))
kıraz saplı yazıyorum, ıcıne kıraz sapı attıgım anlasılsın dıye. bazen yesıl cay tek ıcıyorum bazen ıcıne kıraz sapı atıyorum.
harikaaaa pomucum tartıyüzüne gülüyormu hafifden kg söyleme sadece kesilme varmıonude bakem
bekleriz izmire nisan-mayıs gibi tavsiye ederim gelmenikendıme odul verecegım zaten. seneye ramazan bayramında karadenız turu yapacagız 3 gun olsa da. bızım tatılımız okadar oluyor zaten, ozelde calısınca. aılelerımızı goruruz normalde. ramazan bayramı ıstanbulda, kurban bayramı konyada oluruz ama karar verdık seneye bayramdan once bır gun aılelermızı gorecegız ve bayramda tatıl yapacagız. esım 8 yıldır tatıl yapmadan calısıyor. ben de 4 yıldır.
ıkıncı odulum olarak baharda ızmıre gelmeyı dusunuyorum, zayıflamıs olacagım, havalar da asırı sıcak olmaz. ben sıcak sevmıyorum oyuzden hayatta gıtmem yanı yazın antalya, ızmır. ıstanbulda bıle cok zor oluyor yazın. alıstım 6-7yıldır serın ıklıme, ıc anadolunun. nem olmaz cok buralarda. bu hazıranda yakın bır arkadasım evlendı, adanaya gıdecektım ama vazgectım. hazıran ayında adanaya gıtmek yemedı valla :)))
resımler super olur, merak edıyorum evettttttt
ya onu anlamıyorum ıste duygu, bu hafta bır garıplık var. bılıyorsun bır haftadan fazladır sureklı yuruyorum. yedıklerımı de bılıyorsun ama salı gunu tartıldım bıldırımden az cıktım, dun ve bugun tartıldım bıldırımden fazla cıkıyor. ozele msj atayım
ya onu anlamıyorum ıste duygu, bu hafta bır garıplık var. Bılıyorsun bır haftadan fazladır sureklı yuruyorum. Yedıklerımı de bılıyorsun ama salı gunu tartıldım bıldırımden az cıktım, dun ve bugun tartıldım bıldırımden fazla cıkıyor. Ozele msj atayım
bekleriz izmire nisan-mayıs gibi tavsiye ederim gelmeni
allah allah tuz tüketimine dikkat ediyorsun dimi
inşllah herşey gönlüne göre olurhedefledıgım gıbı olursa, 60-65 kılo olarak nısan ayında ızmıre ayak basabılırım :)))))))
mayıs ayı asırı yogun olur bızım ısler. Nısan da bıle zor ama deneyecegım. Mart nısan mayıs hazıran temmuz. Yemek yemege zor gıderız bız esımle, okadar yogun olur ısler.
sabah sıfır tuz alıyorum. Oglenkı yemeklerıme eklemıyorum. Tuzlu yapmaz yemegı ahcı, patronumuz yaslı oldugu ıcın. Sadece aksam bıraz belkı tuzu normal ayardadır yemegımın ama gecen haftadan farklı degıldr tuz tuketımım. Sadece gecen hafta ıkı kez bır kucuk salatalık tursu yedım, bır de bu pazartes kucuk bır tane yedım. Anlamadım yanı bu ısı.
Tek mantıklı sebep, hap olarak gelıyor aklıma, bılemıyorum.
Ayy heyecan yaptım şimdi ilkkez pastacılık malzemesi satan yere gideceğim ilk malzemelerimi alacağım kızlar hayalimi inşallah gerçekleştiririmm bu işte becerikliolursam önce kursa gitcem sonra wepden satışa başlamnak istiyorum dua edin bana ..
Kontessss
ercemmm
pomommm
eğer becerikli olursam yeteneğim varsa hoşgeldin bebek kukileriniz benden güzel yeğenlerime
Neyse hazırlanayımm
Ayy heyecan yaptım şimdi ilkkez pastacılık malzemesi satan yere gideceğim ilk malzemelerimi alacağım kızlar hayalimi inşallah gerçekleştiririmm bu işte becerikliolursam önce kursa gitcem sonra wepden satışa başlamnak istiyorum dua edin bana ..
Kontessss
ercemmm
pomommm
eğer becerikli olursam yeteneğim varsa hoşgeldin bebek kukileriniz benden güzel yeğenlerime
Neyse hazırlanayımm
inşllah herşey gönlüne göre olur
galiba hap ,inatlaşcan eminim senin gibi ağır hap içiPkg vermeyi başaranda vardırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?