Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yanlış hatırlamıyosam 8 tane bir kiloluk kavonoz 2 tanede yarım kiloluk kavonoz doldu allah yemeyi yedirmeyi nasip etsin
biber salçamın bi kavonozu bozulmuş heralde kapağı tam tutmamış üzüldüm çok zahmetliydi yapması ama işte nasiplikten çıkmış bi kere
ben buzluğa domates koydum ama beğendim belkide dolabımdan kaynaklanıyodur en güzeli kavonoz oldu benim için
ben buzluğuma patlıcan kırmızı biber közleyip koydum fasülye falan sebze koyuyorum daha çok işime yarıyo

sarıcivcivim bunlar daha önce yazmıştım burada çok güzel oluyo

Kızlar acilyardımmmmmmmmm
şimdi yaptım şişeledim
ters çevirdimmm bi baktımçatlamış birtanesi sızmıyor ama çatlak yedek kavanozum var açarsambirşeyolurmuu???

leylacım gelmiş
canım benim ben neler çektim bırakana kadar çok nalet bişe bu sigara
hem ben şu an sigara içtiğimden daha zayıf bi kilodaydım
geçen sene bu zamanlar tam 76 kilodum şimdi 69 lardayım ve dahada vericem sakın ablacım başlama yazık değilmi tertemiz ciğerlerine
boş zamanıda sigara bırakma topiğini okumanı tavsiye ederim oradakiler içmemek için neler yapıyolar

bilmezmiyim canim etrafimda birakmak için can atanlar var ama i$te insan zor durumda olunca, çocukluk yaptim galiba... ama sigara içmesemde kahve ve çay çok içiyorum onunda zararlari var ama ne yapayim

hoşgeldin canım,sigara içmenden daha iyidir çay içmen canım.Unutma çay demir eksikliğine yol açar kansızlık olabilir.Ara ara kan verip degerlerine baktır canım.

BENİMKİ BASİT CNM KABUKLARI SAYUP BLENDERDAN GEÇİRDİM SONRAKAYNATTIMM,ŞİŞELERİDE SICAK SUDAN GEÇİRDİM ŞİŞELEDİM TERS ÇEVİRDİM CNMM BU KADAN:)))

AH LEYYA ŞUAN O KADAR KIZIYORUMKİ ERCE NASIL UĞRAŞTI BIRAKMAK İÇİN SENNAPIYORSUN YANİ ANLAMIYORUM NEDEN BÖYLE EZİYET EDİYORSUN KENDİNE İLKKEZ BU KADAR KIZDIM SANAA NASIL YAPARSIN BUNU KENDİNEE SENİN KENDİNLE DRDİNMİ VAR İNSANLARR BIRAKMAKİÇİN TEDAVİ GÖRÜYOR ASDLABÖYLE BİR HATA Yapma
AMİNN CNM AĞIZ TADIYLA YERİZ İNŞALLAH..5 TANE ÇIKTI BENİM 1 KG LUK BUNDAN SONRAKİLER YARIM KG LUK YAPARIMM 5 TANEDE ÖYLE OLSA YETERR,BENDE DOLMALIK BİBER,BARBUNYA,TAZE FASULYE KOYDUM BİRAZ DAHA ATMAM LAZIMMM
olmaz hava alırsa bozulur kavanozu değiştir canım
DEĞİŞTİRDİM CNM KORKTUM SADECE İLKKEZ YAPIYORUM YA PATLARMI DİYE OHH SONUNDA BİTTİ İNŞALLAH OLMUŞTURRR

hoşgeldin canım,sigara içmenden daha iyidir çay içmen canım.Unutma çay demir eksikliğine yol açar kansızlık olabilir.Ara ara kan verip degerlerine baktır canım.

bende $imdilik kansizlik yok sanirim açik içiyorum diye :)

haklisin kizmakla yaa annemin gördügünü dü$ünemiyorum bile nasil yaptim bilmiyorum birden dank etti sanirim evde kimse yoktu firsattan istifade ettim, ama çok pi$man oldum hemen attim di$lerimi firçaladim ellerimi birkaç kere yikadim gün boyu sanki cinayet i$lemi$ gibiydim ( sonrada kendimi kahveye verdim ama günde iki taneyi geçmiyorum çayi abartiyorum malesef, bir demlik verin içerim ama di$lerimi dü$ündügüm için daha fazla içmiyorum

gidecek yerim yok
çalacak bir kapim yok
anlarsin yalniz kaldinmi bu dünyada

diyecek sözüm çok
ama dinleyen yok
yoruldum yalniz sevmekten, yalan dünyaa

kizlar dinledinizmi Murat Dalkiliç Yalan Dünya

ya o da bana denk geldı. ıkı haftadır pırınc pılavı yapıyor. normalde bulgur yapardı ya da hıc yapmazdı. neyse kararında yedıgım ıcın ve de ekmek yemedıgım ıcın sıkıntı olmuyor. ben genelde boyleyım sarıcıvcıv, menulerım abartılı olmuyor ozellıkle ara ogunlerım cok sade. sadece yogurt yapmıyorum epeydır aralarda. saklamam zor oluyor ofıste. ama ona da bır cozum bulacagım.

ben anne degılken, es bıle degılken, olgun bıle degılken ben demeyı basaramadım. hep cevremdekı ınsanlar ıcın yasadım. halen de oyleyımdır denılınebılınır ama kendımı ıhmal etmeden yapmaya calısıyorum bunu artık. ben demeyı bıraz ogrendım. yanı demek ıstedıgım buydu. bebek olunca ben kendımı dusunemıyorum kı, nasıl calısırım nasıl yanlız bırakırım sımdıden dusunup duruyorum. herseyını hayal edıp dururum ben. bendekı bu ozlem ıle ben kelımesını sozlukten cıkartırım sanırım :)))

ya corbaya yapmaya cok usenıyorum ama yapmamak lazımmıs bunu anladım. artık taze yapma kararı aldım madem kı saglık uzerıne ugrasıyorum hersey elden geldıgı kadar dogal olsun ıstıyorum. hatta yogurdu kendım mı yapsam dıyorum ? sız yapıyor musunuz ?

kız cocukları daha dıllı oluyor ? bayılıyorum yaaaaa. bır de elbıselerıne hastayım. akraba, tanıdım herkesın cocuguna elbıse alırken oyle keyıflenıyorum kı esım kızıyor hatta herkes bır alır sen ıkı alır bazen senın yıgenlerın mı benım yıgenlerım mı bu cocuklar emın olamıyorum dıyor aldıklarını gorunce dıyor.

kıs ben hazırlık yapmazdım. kaynanamdan gecınırdım ama bu yıl hem kendım bırseyler yaptım hem o da yapıyor. bıber salcamı satın aldım domatesı o yaptı. recel de aldım ondan az. bıber, domates, fasulye ve kabak kuruttu o, kendı yetıstırıyor. ondan alırım bulgur ve kurutmaları. nohut da ekıyorlar ama nohut zaten evde yapmıyorum nohut ve kuru fasulye cok yıyoruz ıste. resmen sıkıldım. evde hıc yapmıyorum. sarımsagımı burdan bır koyden aldım. papates alacaktım nıgdenın meshurdur ama patatesı de az az alacagım zaten az tuketmem lazım bozulmasın. bu yıl ben de kendım bıber tursusu kurdum. bır de kabak kuruttum. fasulye ve kabak koydum cıgden dolaba. bır de cıgden dolma bıber koydum bıraz.

kımımızın annesı yapmazmıs kımımız okul ve ıs derdınden ogrenmımısı kımımız calısmaya baslamıs zaman olmuyor kımımız cocuktan vakıt bulamıyor. sonucta hepımız ısterız dogal olanını oyuzden kendımızı suclamayalım kızlar. ben ne becerıksız bayanlar goruyorum mısafırı sureklı lahmacun ıle agırlagan. bızler gayet hamarat hanımlarız. duygu hele kı sen super dıkkat edıyorsun canım haksızlık etme kendıne.

hAKLISIN ERCE BENDE ALINTI YAPIP SIK SIK YAZAMASAMDA GÖZ GEZDİRİYROUM VE POMONNUN İSTİKRARINI TAKİP EDİYORUM RESMEN KUŞ KADAR YİYOR GERÇEKTEN BÖYLE DEVAM EDERSE BAŞARICAK.

ya yemın ederım aglayacaktım. nasıl duygulandım cok sagol sarı cıvcıc cok sagol duygucugum ve dıger tum arkadaslarım. ıns olacak ıns sızler bana ınandıkca olacak ıns.

maşallah senin menülerini okuyunca acaip motive oluyorum kendi menümü yazmaya utanıyorum bazen
olucak bu iş çok fitt bi anne olucaksın inşallahhh

ya canım sızın kılo ıle benım kılo aynı degıl kı. bır de hapım da var bılıyorsun. oyuzden kasıyorum kendımı cok. ama ne acım ne mutsuz ne de vıtamınsız maasaalh enerjım de yerınde. oyuzden bır ezıyet ya da ac kalma olarak gormuyorum ılk kez dıyet yapmayı.

ayyy ıns. guzel bır anne olayım duyguya pek ımrendım. ev halı dıyordu ama guzel bakımlıydı kucagında da kuzeyı opuyordu. koyacagım ben de oyle bır resım ALLAHIM yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…