- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.041
bende kg 600 kuruşa aldım10 kg şimdi kaynıyor ercem şişelicem az sonra bakalım kaçşişe olcak duruma göre az az alıp takviye yapabilirim,ama buzluğa az attımbuyıl yaaayaz bitmeden biraz daha atmam lazım..16 kg dan kaç kavanoz çıktı kuzumm
yok kız ben çok sakarımdır çokda beceriksiz elim alışıncaya kadar elim alıştımı güzel yaparım:)))
iyi geceler canım
ben yaptım şöleki
domatesleri kabuklarını soydum küp küp doğradım biraz biber doğradım kaynattım
indirmeye yakın tuz biraz sıvıyağ bi kaç küp şeker attım kaynarken kavanozlara doldurup ters çevirdim sofrabezine sarıp bir gün beklettim
istersen içine patlıcan ve kırmızı biberde koyabilirsin çok güzel bi sos oluyo
dur bi tarif daha vericem biraz uğraştırıyo ama kışın yemesi çok zevkli oluyo
patlıcanı ,kırmızı ve yeşil biberi közlüyoruz soyuyoruz ve doğruyoruz
domatesleri küp küp doğrayıp kaynatıyoruz pişmeye yakın içine közlenen malzemelerimizi ve sarımsak katıyoruz .tuz ve birazda sıvıyağ koyuyoruz biraz daha kaynatıyoruz sonra kaynarken kavanozlara doldurup ters çevirip beze sarıyoruz muhteşem bi lezzet oluyo kesinlikle tavsiyemdir
yerkende isteğe bağlı biraz sirke yada limon suyu halis zeytinyağı olabilir
canim malesef 5-6 yildir tatlandirici kullaniyorum, ama $u an 4. günüm ve hiç özlemedim bo$una içmi$im bunca yil....
hiç sorma canim ya çay kahve benim hayatimda çok büyük bir yer aliyor günde 2 litre çay içiyorumdur ama açik içiyorum yinede çok biliyorum... ama stresimi aliyor gibime geliyor, i$te stres okulda stres derken hayatim stresle geçiyor malesef, normal insanlar stresli olunca nasil yok ediyorlar acaba çok merak ediyorum...
ben bi$eyi itiraf edecegim utanarak, geçenlerde elime sigara aldim yaktim tuvalette 3-4 kere içime çektim (hiç öksürmeden) sonra dank etti ben napiyorum nasil bakarim annemin yüzüne dedim, ercem aklima geldi, hemen söndürdüm attim tuvalete....dahada almadim, benim stres atmam için bir$eye ihtiyacim var, çay ve özellikle kahve stresime iyi geliyor gibi
Kızlar acilyardımmmmmmmmm
şimdi yaptım şişeledim
ters çevirdimmm bi baktımçatlamış birtanesi sızmıyor ama çatlak yedek kavanozum var açarsambirşeyolurmuu???
leylacım gelmiş
canım benim ben neler çektim bırakana kadar çok nalet bişe bu sigara
hem ben şu an sigara içtiğimden daha zayıf bi kilodaydım
geçen sene bu zamanlar tam 76 kilodum şimdi 69 lardayım ve dahada vericem sakın ablacım başlama yazık değilmi tertemiz ciğerlerine
boş zamanıda sigara bırakma topiğini okumanı tavsiye ederim oradakiler içmemek için neler yapıyolar
canim malesef 5-6 yildir tatlandirici kullaniyorum, ama $u an 4. günüm ve hiç özlemedim bo$una içmi$im bunca yil....
hiç sorma canim ya çay kahve benim hayatimda çok büyük bir yer aliyor günde 2 litre çay içiyorumdur ama açik içiyorum yinede çok biliyorum... ama stresimi aliyor gibime geliyor, i$te stres okulda stres derken hayatim stresle geçiyor malesef, normal insanlar stresli olunca nasil yok ediyorlar acaba çok merak ediyorum...
ben bi$eyi itiraf edecegim utanarak, geçenlerde elime sigara aldim yaktim tuvalette 3-4 kere içime çektim (hiç öksürmeden) sonra dank etti ben napiyorum nasil bakarim annemin yüzüne dedim, ercem aklima geldi, hemen söndürdüm attim tuvalete....dahada almadim, benim stres atmam için bir$eye ihtiyacim var, çay ve özellikle kahve stresime iyi geliyor gibi
ben çıkıyorum kızlar çok fena ağırlık çöktü üstüme biraz uzanayım
sarıcivcivim bunlar daha önce yazmıştım burada çok güzel oluyo
BENİMKİ BASİT CNM KABUKLARI SAYUP BLENDERDAN GEÇİRDİM SONRAKAYNATTIMM,ŞİŞELERİDE SICAK SUDAN GEÇİRDİM ŞİŞELEDİM TERS ÇEVİRDİM CNMM BU KADAN:)))hoşgeldin cnaım afiyet olsun.
Bugünsite çok agır gidip geliyor bendemi öle anlamadım,
zorlanıyroum
valalhi masamda koca dosya patronda yukarıya cıktı çalışamıyorum cuma oldugu için.
oo süpersiniz hanımlar yapılışını sende yazarmısın erce
yapmasmda aklımda bulunsun duygu sende yaz lütfen
istanbulda dün akşamdan beri yagıyor kap kara bir hava var
şimdi açmaya başladı hava yagmur durdu.
AH LEYYA ŞUAN O KADAR KIZIYORUMKİ ERCE NASIL UĞRAŞTI BIRAKMAK İÇİN SENNAPIYORSUN YANİ ANLAMIYORUM NEDEN BÖYLE EZİYET EDİYORSUN KENDİNE İLKKEZ BU KADAR KIZDIM SANAA NASIL YAPARSIN BUNU KENDİNEE SENİN KENDİNLE DRDİNMİ VAR İNSANLARR BIRAKMAKİÇİN TEDAVİ GÖRÜYOR ASDLABÖYLE BİR HATA Yapmacanim malesef 5-6 yildir tatlandirici kullaniyorum, ama $u an 4. günüm ve hiç özlemedim bo$una içmi$im bunca yil....
AMİNN CNM AĞIZ TADIYLA YERİZ İNŞALLAH..5 TANE ÇIKTI BENİM 1 KG LUK BUNDAN SONRAKİLER YARIM KG LUK YAPARIMM 5 TANEDE ÖYLE OLSA YETERR,BENDE DOLMALIK BİBER,BARBUNYA,TAZE FASULYE KOYDUM BİRAZ DAHA ATMAM LAZIMMMyanlış hatırlamıyosam 8 tane bir kiloluk kavonoz 2 tanede yarım kiloluk kavonoz doldu allah yemeyi yedirmeyi nasip etsin
biber salçamın bi kavonozu bozulmuş heralde kapağı tam tutmamış üzüldüm çok zahmetliydi yapması ama işte nasiplikten çıkmış bi kere
ben buzluğa domates koydum ama beğendim belkide dolabımdan kaynaklanıyodur en güzeli kavonoz oldu benim için
ben buzluğuma patlıcan kırmızı biber közleyip koydum fasülye falan sebze koyuyorum daha çok işime yarıyo
DEĞİŞTİRDİM CNM KORKTUM SADECE İLKKEZ YAPIYORUM YA PATLARMI DİYE OHH SONUNDA BİTTİ İNŞALLAH OLMUŞTURRRolmaz hava alırsa bozulur kavanozu değiştir canım
hoşgeldin canım,sigara içmenden daha iyidir çay içmen canım.Unutma çay demir eksikliğine yol açar kansızlık olabilir.Ara ara kan verip degerlerine baktır canım.
AH LEYYA ŞUAN O KADAR KIZIYORUMKİ ERCE NASIL UĞRAŞTI BIRAKMAK İÇİN SENNAPIYORSUN YANİ ANLAMIYORUM NEDEN BÖYLE EZİYET EDİYORSUN KENDİNE İLKKEZ BU KADAR KIZDIM SANAA NASIL YAPARSIN BUNU KENDİNEE SENİN KENDİNLE DRDİNMİ VAR İNSANLARR BIRAKMAKİÇİN TEDAVİ GÖRÜYOR ASDLABÖYLE BİR HATA Yapma
ben geldimmm
çok şükür doğalgaz bağlndı
işim bitti elimde kahve kendimi buraya attım
bakalım neler kaynattınız
maşallah canım kuş kadar yemişsin tebrikler.
pilav her öglen var seninde işin zor
Ben demeyi başarabiliyorsan ne mutlu sana. tabikide anne olunca o zaman ben demeyi unutuyorsun canım.
Canım hazır çorbaya ben karşıyım katkı maddesi var olduğu için.Mercimek,tarhana,yogurt ve sebze çorbası çorbaları benim kızımın vazgeçilmezleri arasında..brokoli çorbası ve domatesli limonlu şehriye çorbası az da ben içine havuş rendeliyorum.
ivet başladımm kaynıyor şimdi kavonozları kkapakları kaynatıyorum,bir yandandaöğle yemeğimi yedimm
çok sevindim cnm, hak ettin artıkkk keyif yapmaya
Sorma tam dilli zamanları hakediyro yenmeyi.
BENDE KENDİME AYRI YEMEK YAPMIYROUM ARTIK.
Evdesin engelinyok tabikide yapacaksın organik organik...Oh missss
ben bakam çalışıyorumda mazeretim var böyle kış geliyro diye hazırlık yapanları ve yapılmasını severim.
Çocuk yokken kendimde bişeyler yapmaya çalışırdım ama çocuk olunca hemde çalışınca olmuyor..Hemde organik yemek istiyorum kızımla o yüzdende devreye şimdilik 2 senedir büyükler giriyor..Çalışmadığım dönemlerde bende ugraşırım kimbilir.Tabi ugraşma için ortamlarında müsait olucak..Mutfağın,araç gereçlerin ve malzemeleirn.
Sen elini herşeyin altına sokuyorsun yapıyorsunda ee bunun neresi beceriksizlik kendine haksızlık etme.
hAKLISIN ERCE BENDE ALINTI YAPIP SIK SIK YAZAMASAMDA GÖZ GEZDİRİYROUM VE POMONNUN İSTİKRARINI TAKİP EDİYORUM RESMEN KUŞ KADAR YİYOR GERÇEKTEN BÖYLE DEVAM EDERSE BAŞARICAK.
maşallah senin menülerini okuyunca acaip motive oluyorum kendi menümü yazmaya utanıyorum bazen
olucak bu iş çok fitt bi anne olucaksıninşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?