- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.161
bentemizlikteyimm:))huu huu kızlar nerdesinizzzz
pomocum azcık üzülmüş neyseki kızlar toparlamış durumu ilk okuyunca üzülmüştüm nereye gidiyo diye neyseki kalmış iyide yapmış
o artıkbizim menümüz:)))
kkkibrikkutusu oluyorr
en bence geçicibir süre pilav makarnayı kess
birde böyleminik ama minicik saklamakapları var sen ne olur ne olmaz birşeyler koy ona çantANDAYERDE KAPLAMAZ MESELA ALTALIKDOMATESPEYNİR KOYÖĞLEN YEMEĞİ SANAGÖRE CISSA ONLARI YERSİNN BOZULMUCAKLAK ŞEYLER OLSUNN
bentemizlikteyimm:))
ercem krizantebi bilmiyorum ama haftanın en fazla vereniolarak seniyürektenkutluyorum kardeşimmm
o artıkbizim menümüz:)))
kkkibrikkutusu oluyorr
en bence geçicibir süre pilav makarnayı kess
birde böyleminik ama minicik saklamakapları var sen ne olur ne olmaz birşeyler koy ona çantANDAYERDE KAPLAMAZ MESELA ALTALIKDOMATESPEYNİR KOYÖĞLEN YEMEĞİ SANAGÖRE CISSA ONLARI YERSİNN BOZULMUCAKLAK ŞEYLER OLSUNN
pılav,makarna, peynır anladım.
Peynır yersem yumurta yemıyordum zaten.zeytın de hıc yemıyorum. Odem yapar dıye. ???????? Sımdı ben zeytın de yıyecegım ozaman ?????
Ogleden once ara yapmayacagız anladım. Oglen cok acıkmazmıyız ama ozaman ???????
Salata olacak oglen demıs kontes. öğlen ısyerınde salata gıbı cıkıyor dıyebılırım. Az sogan domates ve nerdeyse yok sayılacak salatalık ıle. Az yaglı bır salata cıkıyor. ıkı kasık kadar verılıyor zaten. Ondan yıyordum. Ben ısyerındekı salatadan yemeyıp kendıme salata mı getıreyım artık ozaman ?????????
ıkı dılım ekmek demıs. Her oglen olacak mı bu ? Ben oglen hıc ekmek yemıyordum kı zaten.
Akşam yemekten evvelön menü:salata+yoğurt+3 bardak su ( ek bır menu daha mı yapmam lazım yanı ısyerındeyken??? )
1saat veya 45 dk sonra akşam yemeği. Aksam yemegınden once enaz 45 dk yuruyordum zaten hatta bazen bır saat-bır bucuk saat de oldu. Aksam yemegınden sonra bırkac kez hareket yapmıstım. Hareket yogunlugum aksam yemegınden once oluyordu. Ben yanlıs mı yaptım ozaman ?
Yatsı bir orta boy meyve... Ben genellıkle aksam yemegınden sonra hıc ara yapmıyordum kı.
bentemizlikteyimm:))
ercem krizantebi bilmiyorum ama haftanın en fazla vereniolarak seniyürektenkutluyorum kardeşimmm
senönce kontesi bi yakala bugün yoğun yrınmüshitolurr onasorulaernıhazırlaa şimdiden o cvplasın sonraüstüne bende yorum yaparımkuşummm aklındaki tüm soruları sırala amaa
RİCA EDER BAŞARININ DEVAMINI DİLERİM:)))bende yarın temizlik yapıcam bugün hiç canım istemedi
sana kolay gelsin canım
regl oldum vucüdümdaki şişlikler gitti ondan o kadar çok verdim galiba
teşekkür ederim canım
yogurt getırmeye baslayacaktım o sekılde. ısyerımızden domates salatalık da koparıp araları ogle yapıyordum ama ana ogun olarak dusunmemıstım. ben peynır yesıllık domates salatalık ve yogurt her gun getıreyım ok ozaman. oglen cıkan yemege gore menumu ayarlarım artık. salata da yapayım sabahtan barı. ısyeırnın salatası sadece ıkı kasık olur ve yesıllık falan yok ıcınde. ustelık yağ da oluyor ıcınde az da olsa.
kolay gelsın kızlar.
anammmmmmm erce en zayıflar arasında ama yıne de en cok kılo verenlerden olmus yaaaaaaa
kılo az olunca kılo vermek daha zorlasır denılıyordu bu da her bedene uymuyor demekkı.
senı ben de tebrık edıyorummmmmmmm kocaman alkıssssssss
[/quote]fazla söze gerek yok o sebep, bu sebep,şu sebep,kg aldık işteee aferim çok iyi bir halt işledikKimi yedi,kimi doğumdaaldı, kimi emzirirken,kiminin sağlık nedenleri,kimide doğuş'dan,kimi sonradan aldık işte şimdide paşa paşa veriyoruz, bakın vericez demiyoruz veriyoruzzz diyorum,yol arkadaşlarım sessiz müsafirlerim hepinize şimdiden başıralar dilerimmmm
[/b]
[table="class: Grid"]
[tr][td] 0 [/td] [td] nick [/td] [td] başlangıç [/td] [td] geçen hafta [/td] [td] bu hafta [/td] [td] giden/+alan [/td] [td] toplam giden/alan [/td] [td] hedef [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 1 [/td] [td] duyfer_2006 [/td] [td] 85 [/td] [td]67,8[/td] [td] 67,4 [/td] [td] 400 [/td] [td] 17,600 [/td] [td] 64 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 2 [/td] [td] sarıcivciv [/td] [td] 73 [/td] [td] 60,1[/td] [td]59,8 [/td] [td]300[/td] [td] 13,2 [/td] [td] 55 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 3 [/td] [td] kontes2003 [/td] [td] 80 [/td] [td]73,5 [/td] [td] 73,5 [/td] [td]aynı[/td] [td] 6,500 [/td] [td] 72 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 4 [/td] [td] krizantem3 [/td] [td] 68 [/td] [td] 64,8 [/td] [td] 64 [/td] [td]800[/td] [td] 4,000 [/td] [td] 61,800 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 5 [/td] [td] erce [/td] [td] 75 [/td] [td] 69,800[/td] [td]68,900 [/td] [td]900[/td] [td] 6,100 [/td] [td] 65,500 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 6 [/td] [td] leyya88 [/td] [td] 68,300[/td] [td]66,5[/td] [td] 66,5[/td] [td]aynı[/td] [td] 1,800 [/td] [td] 65 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 7 [/td] [td] karabiber01 [/td] [td]85[/td] [td]81,7[/td] [td] 82[/td] [td]+300[/td] [td] 3,000 [/td] [td]76[/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 8 [/td] [td] pomogranete [/td] [td]110[/td] [td]107,6[/td] [td] 108,1[/td] [td]+500[/td] [td] 1,900 [/td] [td]100[/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 9 [/td] [td] savas5482 [/td] [td]66,3[/td] [td]65,9[/td] [td] 65,7[/td] [td]200[/td] [td] 600
[/td] [td]58[/td] [td][/td]
[/tr]
[/table]
canım pomocum bende hipertroit varya metobolizmam hızlı çalışıyo benim o yüzden fazla verdim bide regl oldum ödemlerim gitti falan derken 900 gram gitmiş
sen hiçç o güzel canını sıkma kardeşim sen bi başlıcan kilo vermeye tak tak hepsi gidicek yeterki pes etmee üzülme
krizantemm gelmiş hoşgelmiş
anacım diyiver bakim kilonu kırk yılda bir birinci ol muşum alma elimden emi
duyguu yarışma yapsak ya yine haa ne dersin
BAK CNM VUCUD SAĞLIĞIN İÇİNDEYOĞURT FAYDALI BEN SANA EKSTRA MAYDANOZU TAVSİYE EDERİM DEREOTUDA BUNLAR GERÇEKDEN MUCİZEVİ BESİNLER YAĞ YAKIMINDA BİREBİR ŞÖYLE MİNİK İÇİGÖZLÜ KAPLAR OLUYOR ISIYIİÇİNE ALMAYAN BİRAZ SALATALIK KOY 4 BÖL BİRAZ DOMates MİNİCİKBİR KABA YOĞURT KOY ,BUZDOLAP POŞETİNE BİRAZ MAYDANOZ DEREOTU KOY ÇOK FAZLA YER KAPLAMICAK ŞEKİLDE YERSİN AMA DEDİĞİMGİBİ ÖNCE KONTESE DANIŞ
HADİ BEEEEEEE SEN BENİ YENİYON Bİ KEREMM
ŞAKA ŞAKA VARIMTABİ YENİLEN PEHLİVAN MİSALİİ
eee sende beni yeniyonnnnn
kolay gelsın hamarat hanım :)))))))
evet ben artık aksamları yogurt yıyorum. Ama buraya da getıreyım. Sen ara ogun yogurt ıle de yapabılırsın demıstın daha once.
Maydonozu salata ve yumurtama muhakkak koyuyorum artık. Ama oyle yememıstım. Onu da yapayım canım bu hafta. Dere otunun cıgden tadını pek sevmem. Maydonoz yıyeyım ben.
Anladım canım, onlardan bulamasam bıle tek tek koyar getırırım artık.
Ok kontesı beklıyoruz ozaman :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?