- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.221
pomo : yazdiklarini okudum canim inan ben seni çok iyi anliyorum, bende senin gibiydim, ne kadar dikkat etsemde veremezdim ve hatta gramda olsa illaki alirdim her hafta saolsun kizlar beni teselli ederdi hep, kendimlede küstüm hep, sonra memlekete gittim, 10 kilo almi$ olarak ve herkes bu halimi o kadar begendiki anlatamam (57 den 68 olmu$tum) sonra kendimle bari$tim kilomu kafaya takmadim "nede olsa kilo bana yaki$mi$" dedim ve canimin çektigini yedim tabi miktarlarini abartmadan her türlü çörek, poaça baklava sütlü tatli yedim ama dedigim gibi abartmadim, sonra memleketten geldim yine buraya baktimki 1 kilo vermi$im çok sevindimm, sonra çok stresli göz ya$li üzüntülü bir hafta geçirdim, ve bu bir hafta yedigim hiçbir$eyden tat alamadim (memleketi çok seviyorum oranin yemeklerini istedim hep) ve günlerim çikolata ve lokumla geçiyordu tam 1-2 hafta, ve insan dertli olunca kiloyu dü$ünmüyor bile, ve inan o tatlilara ragmen 1 kilo daha verdim. $imdi 1 haftadir bir$ey yedigimde aaa kilo alcamm, aman onu yemiyeyim aman selilüt aman göbek dedim durdum ve malesef kilo almaya döndüm... yani demek istedigim $uki her ne kadar elimizde olmasada kilo verme dü$üncesini aklimizdan çikarmak lazim inanmak lazim "ben artik kilo almiyorum" demek lazim ben öyle diyorum artik, hem kendimi daha iyi hemde daha güzel hissediyorum, aynalarla bari$tim resmen, çokmu verdim hayir 2 kilocuk ama bu insana morel veriyor ben kilo verdim hep veririm diceksin, ben öyle diyorum, hedeflerim imkansiz degil, 1 ayda 1 kilo vermek istiyorum (eskiden 1 ayda 5 kilo vermek isterdim) lütfen sende kilo veremiyorum cümlesini aklindan çikar, bu ilk i$in olsun, benim çok kilom var daha hizli veririm de...
adet düzensizligine gelince benim bir kom$um 22 ya$inda menopoza girdi kullanmadigi ilaç kalmadi gitmedigi doktor kalmadi (yurt di$inda bile) sonra ilaçlari birakti ve ünlü bir doktora gitti (ömer co$kundu adi sanirim) ve sadece bitkiyle tedavi gördü, $imdi ise bir bebegi var
yine tanidigim birine doktor çocugun olmaz dedi yumurtan yok dedi, kadin 40 ya$ina yakin hamile kaldi bunca yildan sonra üstelik tedavisiz, $imdi bir kizi var
Hiçbir $eyi kafana takmayacaksin canim, biz burdayiz, seni yalniz koymayiz, seni seviyoruz
sabah kahvaltın cnm yani korn flakesini içerini öğren kalorisini öğren müsliyi tavsiye ederimmiçine 1-2 ceviz içi ufala ye yarımyağlısütle
Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama belki faydası olur diye kendimle ilgili birşeyler yazmak istedim size, 36 yaşımda ilk bebeğimi doğurdum 52 kg hamile kaldım bebekten sonra 61,5 kg idim,emzirirken kilo verilir derler gram veremedim ama ne zaman bebek 1-1,5 yaşına geldi hareket koşturma zirve yaptı kg vermeye başladım, şu an bebeğim 20 aylık ben 53 kg yum, beslenme düzenimi düşündüm size yardımcı olabilecek karnım acıktığında sıklıkla yoğurt yediğimi farkettim, yemek arasında kepek ekmeğini yada diyet bisküviyi doğrayıp bi kase yoğurt yiyorum ,ben tadınıda seviyorum ama iştahımı kesmeyede yarıyor sonuçta,birde hamileyken en çok kuru kayısı ve kuru incir yedim, canımın birşey istemesine fırsat bile vermeden çekmeceden çıkarıp çıkarıp attım ağzıma birde ceviz,sanırım bu yüzden çok kg almadan tamamladım hamileliği, umarım işinize yarar birşeyler söylemişimdir,(birde dikkat ediyorum en kolay kilo verdiğim dönemler en rahat ve sıklıkla tuvalete çıktığım dönemler,kayısı ve incirin bunada faydaysı oluyor) sevgiler..
Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama belki faydası olur diye kendimle ilgili birşeyler yazmak istedim size, 36 yaşımda ilk bebeğimi doğurdum 52 kg hamile kaldım bebekten sonra 61,5 kg idim,emzirirken kilo verilir derler gram veremedim ama ne zaman bebek 1-1,5 yaşına geldi hareket koşturma zirve yaptı kg vermeye başladım, şu an bebeğim 20 aylık ben 53 kg yum, beslenme düzenimi düşündüm size yardımcı olabilecek karnım acıktığında sıklıkla yoğurt yediğimi farkettim, yemek arasında kepek ekmeğini yada diyet bisküviyi doğrayıp bi kase yoğurt yiyorum ,ben tadınıda seviyorum ama iştahımı kesmeyede yarıyor sonuçta,birde hamileyken en çok kuru kayısı ve kuru incir yedim, canımın birşey istemesine fırsat bile vermeden çekmeceden çıkarıp çıkarıp attım ağzıma birde ceviz,sanırım bu yüzden çok kg almadan tamamladım hamileliği, umarım işinize yarar birşeyler söylemişimdir,(birde dikkat ediyorum en kolay kilo verdiğim dönemler en rahat ve sıklıkla tuvalete çıktığım dönemler,kayısı ve incirin bunada faydaysı oluyor) sevgiler..
benim kfeleksde 153 kalori:)))))))) ama ben sadesini yiyorumanladım canım. paket yanımdaydı. baktım sımdı. tahmını olculerde yıyınce 153 kalorı almıs oluyormusum sabah sanırım.
müsli evde yanımda degıl. o kac kalorı ?
tamam canım korn flakes zaten bıttı bu sabah. bır daha almıyorum. ve gec kalınca müsli yiyorum.
cnm kimine yarayan kimine yaramıyorr yoğurt gerçekden çokfaydalı besin,bir test varmış pahalı bir test ama kişinin hangi besin grup ları kg aldırıp hangisini aldırmadığı belirliyor yani hatırlamıyorum ama örnek vermemgerekirse domates beni zayıfltıyor ama sana aksine kg aldırıyor gibi..tavsıyelerın ıcın tskler. duygu ben bıraz once eksıler nerelerdı acaba yazıyordum ya ona sunu da ekleyebılırız. aksam yemegınde yogurt yemek dısında yogurt yemedım ben hıc. yanı calısırken getırmedım yanıma. ara ogunlerı meyve ya da kuruyemısler ıle yaptım. sence ???????
kızlar günaydın hepinize aydınlık bir günden merhaba:
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k.peynir,domates+sivri biber
ara :1 avuç leblebi
öğlen:1kase mercimek çorbası,2 köfte,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt
ara:1 kurabiye
akşam:yarım tabak ıspanak yemeği,1 dilim ekmek kepekli,turşu
ara:1 kase puding
Sanada günaydın canım,maşallahın var hafta içi gayet iyiyiz ama hafta sonları halimzi harap neyseki kilo almıyoruz buda tesellimiz.
Dün akşamki puding neyin nesiydi şimdi..Bu güzel listeye yakışmamış bilesin.
Günaydınlar,
Alıntı yapmadım okuyamadım geçmişi çünkü kusura bakmayın işteyim malum
Hemen menümü yazıyorum.Dün akşam kvaldemdeydim elimden geldiğince dikkat ettim.
PAZARTESİ MENÜ
1 DİLİM EKMEK
2 ADET KREM PEYNİR
3 ADET KURABİYE
1 DİLİM EKMEK
2 ADET KREM PEYNİR
4 ADET KURU KAYISI
3 ADET HURMA
1 ADET NEKTARİ
1 TABAK ÇORBA SEBZE
SALATA
1 KASE YOGURT
Turşuuuu malesef en büyük zafımmm
3 ADET MİNİK KAKOLU EL YAPIMI KEK
1 ADET GALETA
2 BARDAK ÇAY ŞEKERSİZ
1 LT SU 4 FİNCAN YEŞİLÇAY
tatlım senin menü benimkinden ağır gibi kek ve kurabiye aynı gün olmamış...
hoşgeldin günaydın güzellikk,menü harikaaa olada yisek yanii,pudingin saatini beğenmedimmm o kadarrr
kızlar günaydın hepinize aydınlık bir günden merhaba:
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k.peynir,domates+sivri biber
ara :1 avuç leblebi
öğlen:1kase mercimek çorbası,2 köfte,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt
ara:1 kurabiye
akşam:yarım tabak ıspanak yemeği,1 dilim ekmek kepekli,turşu
ara:1 kase puding
günaydınn canımm sende aralardakaktırmışsınnkurabiye kek turşuu neysecnm yorum yapmak için yorum yapıyorummm afiyet olsunnnGünaydınlar,
Alıntı yapmadım okuyamadım geçmişi çünkü kusura bakmayın işteyim malum
Hemen menümü yazıyorum.Dün akşam kvaldemdeydim elimden geldiğince dikkat ettim.
PAZARTESİ MENÜ
1 DİLİM EKMEK
2 ADET KREM PEYNİR
3 ADET KURABİYE
1 DİLİM EKMEK
2 ADET KREM PEYNİR
4 ADET KURU KAYISI
3 ADET HURMA
1 ADET NEKTARİ
1 TABAK ÇORBA SEBZE
SALATA
1 KASE YOGURT
Turşuuuu malesef en büyük zafımmm
3 ADET MİNİK KAKOLU EL YAPIMI KEK
1 ADET GALETA
2 BARDAK ÇAY ŞEKERSİZ
1 LT SU 4 FİNCAN YEŞİLÇAY
aslında diyet yapmaya pek istekli olmadığımı hisssettimo yüzdende menüleirm hareketli. kış gelmeden bende disiplin olmayacak farkındayım ama beni şimdilik böyle idare edin aranızda bulunmak bile ayrı bir zevk.Ne olrus aolsun menümü vermeyece devam ediyorum...
hoşgeldin günaydın güzellikk,menü harikaaa olada yisek yanii,pudingin saatini beğenmedimmm o kadarrr
günaydınn canımm sende aralardakaktırmışsınnkurabiye kek turşuu neysecnm yorum yapmak için yorum yapıyorummm afiyet olsunnn
cnm bizim sayfamızz öylee şöyle yapmazsan böyle böyle yapmazsan şöyle değil biz artık arkadaşızzz hepimiz bilniçliyizbugün böyle yaparsak yarın napmamız gerektiğini biliyoruz ALLAHA şükür yolu'da azalttıkda biz yorum yapmak için yapıyoruz işte lay lay yapıyoruzz tabi buraya yazarakda biraz dikkat etmiş oluyoruz muhakkak ki faydası oluyorr,bu söylediklerim POMO İÇİN geçerlideğil yani onu HEPİMİZ DİSİPLİNE ALDIK yeri geldimien ağır şeklide eleştircezdee
kızlar bu güzel günde rabbim nice nice güzellikler getirsin
çok heyecanlıyım ışıl ışıl güneş kalbim bir kuş kadar hafif ve sevgi dolu...
cnm kimine yarayan kimine yaramıyorr yoğurt gerçekden çokfaydalı besin,bir test varmış pahalı bir test ama kişinin hangi besin grup ları kg aldırıp hangisini aldırmadığı belirliyor yani hatırlamıyorum ama örnek vermemgerekirse domates beni zayıfltıyor ama sana aksine kg aldırıyor gibi..
senherşeyi dozuında ye yğurtuda sıkıştır araya bak bakalım deneme yanılma yönetmiyle doğruyu buluruz inşallah önce şuakşam saatini deniyelim bkalım etki etcekmi gerçiregldönemindesin pek belliolmaz sen bir süre dene akşam saatlerin 1aydabietkisi olmazsa soruın bu değilmiş deemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?