Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama belki faydası olur diye kendimle ilgili birşeyler yazmak istedim size, 36 yaşımda ilk bebeğimi doğurdum 52 kg hamile kaldım bebekten sonra 61,5 kg idim,emzirirken kilo verilir derler gram veremedim ama ne zaman bebek 1-1,5 yaşına geldi hareket koşturma zirve yaptı kg vermeye başladım, şu an bebeğim 20 aylık ben 53 kg yum, beslenme düzenimi düşündüm size yardımcı olabilecek karnım acıktığında sıklıkla yoğurt yediğimi farkettim, yemek arasında kepek ekmeğini yada diyet bisküviyi doğrayıp bi kase yoğurt yiyorum ,ben tadınıda seviyorum ama iştahımı kesmeyede yarıyor sonuçta,birde hamileyken en çok kuru kayısı ve kuru incir yedim, canımın birşey istemesine fırsat bile vermeden çekmeceden çıkarıp çıkarıp attım ağzıma birde ceviz,sanırım bu yüzden çok kg almadan tamamladım hamileliği, umarım işinize yarar birşeyler söylemişimdir,(birde dikkat ediyorum en kolay kilo verdiğim dönemler en rahat ve sıklıkla tuvalete çıktığım dönemler,kayısı ve incirin bunada faydaysı oluyor) sevgiler..

leyla daha once belkı de hıc konusmadık ama ozenle bana destek olmak ıcın yazmıssın. cok cok tsk ederım. ben ınan cok zevklı dıyet ve spor yapıyorum hayatımda ılk kez. yedıklerımın kılo aldırmadıgını almayacagımı dusunerek ama keyıf almadan mutsuz bır sekılde de degıl. ben kendımden cok sey bekledım bu hafta. cok spor yaptım ya bu hafta, gecen haftalara gore. bır de kılom cok olunca vermek daha hızlı olur dıye kafama yerlestırmısım. daha oncekı haftalarda 1,5-2 kılo arası kılo da verıyordum. ben bu hafta kesın ıkı kılo gozuyle baktım yanı canım. sonra tartıda 500 aldıgımı gorunce yıkıldım şok oldum resmen. artılara gecmenın duruklama donemınde ya da regl haftasında olacagını da dusunuyordum. kısacası beklentımı cok yuksege cektım canım ben. oyuzden okadar yıkıldım hata buydu. ben zaten guzel bır yoldaydım vıcdanım da rahattı nıye kendımı kahredeyım kı demem lazımdı. sızler sayesınde oglene kadar toparlandım ve eskıden daha hırslı devam edıyorum yoluma. evet +500 oldu ama mucadele verdım verıyorum. saglıklı beslenıyorum enazından. enazından bu kız nasıl ıradelı ya ne sunsak yemıyor dıye cumleler duyuyorum. esım dısarı cıkarken dolmusa bınelım dıyen sen, sımdı senı eve telefonda zor getırtıyorum hadı karanlık oldu gec saate kalma cok yurudun dıyorum sana dıyor.

stres yapmadım stres yaptıgım ıcın de almadım. ekmek yemesem de pırınc pılavı yedım oglen. spora ılk kez bukadar yuklendım ve bır arkadasın dedıgı gıbı belkı su tuttu vucudum. spora alısıncaya kadar 3 hafta ıcınde vucut su tutarmıs. belkı hapım etkıledı. belkı aksam yemeklerını 7-8 arası yedıgım ıcın oldu.ve belkı bılmedıgımız baska sebepler de vardır. onları da doktora gıdecegım de gorecegız.

erken menopoz ve bebek olayına gelınce, zayıf ınsanlarda da olabılıyormus bu. ama benım halen umudum var kendılıgınden gececegıne daır. son hamlem kaldı. kılo vermek. onu da yapınca ozaman emın olacagım kılom ıle alakası olmadan bır rahatsızlıgım olduguna daır işte. ozaman da bıtkısel ve doktor tedavılerıne baslayacagım. kısacası canım benım bır yolum, amacım ve en onemlısı ılk kez cok umudum var kendıme daırrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :)))))))))))

sabah kahvaltın cnm yani korn flakesini içerini öğren kalorisini öğren müsliyi tavsiye ederimmiçine 1-2 ceviz içi ufala ye yarımyağlısütle

anladım canım. paket yanımdaydı. baktım sımdı. tahmını olculerde yıyınce 153 kalorı almıs oluyormusum sabah sanırım.

müsli evde yanımda degıl. o kac kalorı ?

tamam canım korn flakes zaten bıttı bu sabah. bır daha almıyorum. ve gec kalınca müsli yiyorum.

tavsıyelerın ıcın tskler. duygu ben bıraz once eksıler nerelerdı acaba yazıyordum ya ona sunu da ekleyebılırız. aksam yemegınde yogurt yemek dısında yogurt yemedım ben hıc. yanı calısırken getırmedım yanıma. ara ogunlerı meyve ya da kuruyemısler ıle yaptım. sence ???????

çokgüzel bilgiler bunlar yoğurtu bende biliyorum dediğin gibi yicek birşey bulamazsmekmekufalayıp yiyorum bazen hatta bugünöylemi yapsam acabaabekleriz sayfamıza sıklıkla
benim kfeleksde 153 kalori:)))))))) ama ben sadesini yiyorum
cal:153
protein:8g
karbonhidrat:29g
şeker:14g
nişasta:15g
yağ:0,8
doymuşyağ:0,1
lif:1.5g
sodyum:0,2g
tuz:0,45g böyle cnm diğerlerinide kıyasla
cnm kimine yarayan kimine yaramıyorr yoğurt gerçekden çokfaydalı besin,bir test varmış pahalı bir test ama kişinin hangi besin grup ları kg aldırıp hangisini aldırmadığı belirliyor yani hatırlamıyorum ama örnek vermemgerekirse domates beni zayıfltıyor ama sana aksine kg aldırıyor gibi..
senherşeyi dozuında ye yğurtuda sıkıştır araya bak bakalım deneme yanılma yönetmiyle doğruyu buluruz inşallah önce şuakşam saatini deniyelim bkalım etki etcekmi gerçiregldönemindesin pek belliolmaz sen bir süre dene akşam saatlerin 1aydabietkisi olmazsa soruın bu değilmiş deemek

kızlar günaydın hepinize aydınlık bir günden merhaba:

dünkü menüm

sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k.peynir,domates+sivri biber

ara :1 avuç leblebi

öğlen:1kase mercimek çorbası,2 köfte,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

ara:1 kurabiye

akşam:yarım tabak ıspanak yemeği,1 dilim ekmek kepekli,turşu

ara:1 kase puding

Günaydınlar,
Alıntı yapmadım okuyamadım geçmişi çünkü kusura bakmayın işteyim malum

Hemen menümü yazıyorum.Dün akşam kvaldemdeydim elimden geldiğince dikkat ettim.

PAZARTESİ MENÜ

1 DİLİM EKMEK
2 ADET KREM PEYNİR

3 ADET KURABİYE
1 DİLİM EKMEK
2 ADET KREM PEYNİR

4 ADET KURU KAYISI
3 ADET HURMA

1 ADET NEKTARİ

1 TABAK ÇORBA SEBZE
SALATA
1 KASE YOGURT
Turşuuuu malesef en büyük zafımmm
3 ADET MİNİK KAKOLU EL YAPIMI KEK
1 ADET GALETA
2 BARDAK ÇAY ŞEKERSİZ

1 LT SU 4 FİNCAN YEŞİLÇAY

Sanada günaydın canım,maşallahın var hafta içi gayet iyiyiz ama hafta sonları halimzi harap neyseki kilo almıyoruz buda tesellimiz.
Dün akşamki puding neyin nesiydi şimdi..Bu güzel listeye yakışmamış bilesin.

aslında diyet yapmaya pek istekli olmadığımı hisssettimo yüzdende menüleirm hareketli. kış gelmeden bende disiplin olmayacak farkındayım ama beni şimdilik böyle idare edin aranızda bulunmak bile ayrı bir zevk.Ne olrus aolsun menümü vermeyece devam ediyorum...

bir bardak süt içmem gerekiyordu hani pudingte sütlü tatlı yaaa ondan yedim....:)))))))

tatlım senin menü benimkinden ağır gibi kek ve kurabiye aynı gün olmamış...

hoşgeldin günaydın güzellikk,menü harikaaa olada yisek yanii,pudingin saatini beğenmedimmm o kadarrr
günaydınn canımm sende aralardakaktırmışsınnkurabiye kek turşuu neysecnm yorum yapmak için yorum yapıyorummm afiyet olsunnn

cnm bizim sayfamızz öylee şöyle yapmazsan böyle böyle yapmazsan şöyle değil biz artık arkadaşızzz hepimiz bilniçliyizbugün böyle yaparsak yarın napmamız gerektiğini biliyoruz ALLAHA şükür yolu'da azalttıkda biz yorum yapmak için yapıyoruz işte lay lay yapıyoruzz tabi buraya yazarakda biraz dikkat etmiş oluyoruz muhakkak ki faydası oluyorr,bu söylediklerim POMO İÇİN geçerlideğil yani onu HEPİMİZ DİSİPLİNE ALDIK yeri geldimien ağır şeklide eleştircezdee

süper söz duygu civciv aralarda kaktırmış demi...

aslında o pudingi yemeseydim ama meyve yierdim bu sefer kalori bakımından sıkıntı olacağını düşünmüyorum sadece şeker almıyorum epeydir şeker olmasaydı daha iyiydi..
sabah karnım biraz rahatladı zannımca bu hafta vereceğim...inşallah

kızlar bu güzel günde rabbim nice nice güzellikler getirsin

çok heyecanlıyım ışıl ışıl güneş kalbim bir kuş kadar hafif ve sevgi dolu...

güzel ALLAHIM herkeze görmek istediğin göstersin,duymak istediğini duyarsun,hissetmek istediğini hissetsin,içim bi başka bugün bende sevgi doluyumm kuş gibiyimm,hatta az sonra uçacağımm

Son düzenleme:
yok yok olmucak böyle bu kadar enerji yerimde duramıyorum gideyim değerlendireyim bu enerjiyi kalori atarak değerlendireyimmm,misgibi hava var dışarda biraz yürüyş yapayım ....

evet kan grubuna gore bakmıstım bırkez azıcık. arkadasta kıtap var ona bakayım tekrar. haklısın. testı de yaptırayım doktora gıdınce valla.

evet canım bır ay kadar aksam erken yemek, bol yogurt yemek ve yesıllık tuketmek cıgden. ozellıkle bunları yapalım bakalım ne olacak. 1 hafta ıcınde regl olurum. cok ıyı analız yapamayız ama bır aya uzatacagım ıcın yapabılırız analızı ılerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…