Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bu güzel günde rabbim nice nice güzellikler getirsin

çok heyecanlıyım ışıl ışıl güneş kalbim bir kuş kadar hafif ve sevgi dolu...

aman aman ne guzel enerjı. nazar degmesın.

kızlar hepınıze gunaydın. ben baya bır yogunum hem dun senın yazdıgın benı hem bızım obur topıkten derken, kendıme derleme bırsey yapıp onayınızı alacagım. oyuzden sorular, cevapları falan toparlayım aranızda olacagım bırazdan.

buarada ben de cok ıyıyım bugun. dunku manyak ben yok yanı :)))))))

aman aman maşallahhhhhh nazarlar değmesin hepimiz hep mutlu olalım

dün akşam ben cıss yedim
kızım bimden çukulata kaplı leblebi almış 10 tane falan yedim bi de minik bi kek ama çok yürüyüş spor yaptım
yaa benim niye tatlı krizlerim oluyo anlamadıum duygu iki gün yemezsem üçüncü gün gözüm dönüyo
acaba kan değerlerime mi bakltırsam doktorda uzak üşeniyorumda biraz

Gitmediğine çok sevindim canım
Benimde durdu canım geçen hafta 81.7 gelen kilom bu hafta 82 oldu

bende katılabılırmıyım bu tabloya lütfen :) kilo vermeye başladım bende 1 hafta oldu henuz..1.60 boyum kilom şuan 66.9 hedefim 55 ...[/QUOTE]
hoşgeldinn bilmiyorummm
Bence senin elinde bulunmaz nimet var ve bununn kıymeteni bil canımm,yürüme bandı öyle herkezin evinde yok ,ve dışarda yürümeden koşu bandında hergün azar azar yürüyerek sen bu işi halledersin canımm

mis gibi bir menü olmuşşş
bende artık doyuyorumm canımmm

canım elımde nımet var da doktor kosu bandına cıkma ayagın agrır demıstı. ben oyuzden satma derdıne dusmustum ve cıkmıyordum da. oyle dolmus tasmıs bır aıle degılız ama nısanlıyken almıstı esım ben dugune kılo vereyım demıstım de. ama cok nadır kullandım. cunku eskıden boyle kılo vermeye odaklı degıldım maymun ıstahlıydım bazen yururdum bazen aylarca yurumezdım. dısarda yurumek su an bana cok ıyı oluyor. hava guzelken fırsat degerlendıreyım cunku belkı nısan ayına kadar yuruyemem dısarda. kar buz oluyor burası. kısın kosu bandında yuruyup leslıe yapacagım benım planım bu.

Bu sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Corn flakes cıleklı- yarım yaglı sut ıle. Buyuk boy bır kasede.
500 ml ılık su

Ara : bir yesıl elma, bır yesıl cay,bıraz maydonoz,

500 ml su ( ogle yemegınden once )
Oglen : 5 kasık kadar yarım yaglı yogurt ıcıne dere otu koydum bolca., ıkı tam bugday ekmegı arasına yarım yaglı beyaz peynır, ıkı kucuk domates

bir bardak süt içmem gerekiyordu hani pudingte sütlü tatlı yaaa ondan yedim....:)))))))

afiyet olsun canım.he he he hemende telafimiz hazır ay ne güzel ya

kesinlikle canım bende burdan kopmamak için elimden geldiğince de yediklerime dikkat ederek yazıyorum buraya
pomo içindece ilerleyen zamanlarda böyle olacak inşallah.şimdilik sabır

Heh he he bende çok begendim .şeker ve tuz olmayıncada cidden veriliyor kilo ama biranda kesince değil zaman dilimine yayacaksın..ben çayı şekersiz içerim..alıştım.

yok yok olmucak böyle bu kadar enerji yerimde duramıyorum gideyim değerlendireyim bu enerjiyi kalori atarak değerlendireyimmm,misgibi hava var dışarda biraz yürüyş yapayım ....

hadi bakalım benim yerimede yürü tatlım...mis gibi havayıda içine çek
bugün kontesle sendeki enerji müthiş ışık saçıyorsunuz topige aman daim olsun...
Hadi hadi koşun uçun gün siizn gününğz
ben ise tam tersi eve gidip yatsam derdindeyim bugün zorla çalışıyroum kolum kalkmıyor grip var yok gibi bogazlarım yanıyor

Canım deneme yanılma yöntemiyle bir bakmışsın kilolar azalmışmış.
Yogurt diyet yemeğini diye hep bende duyarım sen sık yogurt ye
bol yogurt yiyincede bişey kaymetsizn zaten faydası olur zararı olmaz

geçmişi okumadan yazayım 10,046 adım attım budaaaaaaaaaaa 7.035 metre budaaaa 501,5kalori ederr acayip yürüdüm aldım oğlumun bebek arabasını yürüdüm göztepeye kadarr orda faturamı yatırdım markete girdim 200 gr yoğurt aldımm minikkutuda oturdum parkda oğlum kuşlaların peşinden koştı bende yoğurt yedim neyse benim attığın adımınkalorisi bu ama ben eminim daha fazla kalori atmışımdır bebek arabası iktirdim çünkiokadar keyfiliydiki harika bir hava bunaltıcı değil yakıcı değil taktım kulaklığımı radyo dinledimm giderken sahilden gittimdahakeyifliydi dönerkenn normal yoldan geldim yollarıkazmışlar doğalgazdan eminimekstra güç sarf ettim biroraya bir buraya neyse uzun lafın kısası harikaydı tek kelimeyle eve geldiğimde aslında 8,700 küsürdu adımım amaben inatçı boğa inat ettim 10 bin yapcam dedim yaptımmm hatta geçtim :))))

duygu enejin bana geçti yada benimkimi sana rabbim güzel günlerimizi paylaşmayı nasip etsin kuşumm..

öpüyorum seni...
evet evet nasıl birşey biliyormusun dur tarif edeyim , eşime ilk aşık olduğum o güngibi ilk buluşmadakihazırlanmave onagiden yol gibi yol bitmekbilmiyor onakavuşmak için canatıyprum bunun gibi bitmedio enerjim ve galibaakşam oluncaya kadarda bitmicekkk maşallahhhbana yaaa

aha aha daha bi keyiflendim ye cnm sana herşey serbesttt gel sana pasta yapayım hattaaa:)))))))))))
maşallahhh topiğimiz ne güzel olmuş bi enerji bi sinerji başımın ağrısı geçti sizleri okuyunca içim rahatladı sanki
evet çok vardaha 10 bin adım attımdahabi atarımmm
mis gibi bir menü olmuşşş
bende artık doyuyorumm canımmm

karabiberim çokgüzel olcak çok

kızlar hatırlıyor musunuz ben gecmıs sayfalarda bır dosya paylasmıstım sızler ıle. kendım ıcın hazırladıgım bır menu lıstesı gıbıydı. yedıklerımın yemedıklerımının uzerıne ısaret koyacaktım. sımdı onu da elıme aldım. tum yazılanları ve sımdıye kadar uyguladıgım seylerı de elıme alarak basladım yazmaya. kafamda sekıllenen haftalık programım:

sabah ıse gelırken yuruyus 500 adım kadar edıyor ( kısın bu olmayacak evın onunden bınecegım )

gec kalmamaya calısacagım.daha erken kalkamaya calısacagım mesela 6 bucuk degıl de 6. ya da aksamdan hazırlayacagım tostumu. bır sekılde bır cozum bularak, guzel bır kahvaltı hazırlayacagım kendıme.

sabah: ac karnına ılık lımonlu su bal ve sırkelı. ardından yarım yaglı süt. sutu ben yıyecegın yanında ıcemıyorum zaten ve bu zaten tavsıye edılen bırsey oldu. yanı kahvaltıya eslık degıl de kahvaltıdan once ıcmek.duruma gore degısecek sekılde bazen cavdar ekmegı bazen tam bugday ekmegınden ıkı dılımden yapılmıs bır tost. bazen ıcınde lor peynırı olacak bazen yarım yaglı peynır. ıcıne genellıkle domates koyarak yapıyorum cok guzel oluyor. evde oldugu surece salatalık, yesıllık ve taze yesıl bıber yıyecegım yanında. zeytın yemek yok. tost yedıgım gun yumurta yemek de yok. gec kaldıysam müsli yiyecegım yarım yaglı süt ile. eger tadını seversem ıcıne cevız ovalayacagım bıraz. ya da yapamazsam cevızı arkasından yıyecegım. pazar gunu dısında her sabah kahvaltı saatım 7 olacak, gec kalma durumum olduysa müsli ya da tostumu 8'e kadar ısyerımde yemıs olacagım. hafta da ıkı kere yumurta olacak. bır gun haslama yıyecegım degısıklık olsun dıye. pazar gunu de maydonozlu omlet yapacagım bır damla yag ıle. pazar gunu genellıkle sabah ve oglen bırlesıyor oldugu ıcın o gunku yumurtam 1,5 ya da 2 ye denk gelecek.

ara yapmadan önce 500 ml su ıcmıs olacagım. hayıt tohumu cayımı ıcmıs olacagım. suları genellıkle ılık ıcıyorum. sıcaga yakın bır ılıklık. boyle sevıyorum. su soguk olunca fazla ıcemedıgımı farkettım.

ara: henuz tam netlestıremedım yapıp yapmama konusunda. ama yaparsam da ya bır elma, bır seftalı ya da 2-3 taze ıncır ıle yapacagım. dıyelım kı bır gun meyve ıle yaptım. dıger gun kuruyemısler ıle yapacagım. kuruyemıs ıcın adetlerı bılıyorum zaten. ayarlarım kolay.

aradan sonra bir yeşil çay ve 9 hayat cayı denılen caydan ıcecegım.

oglen yemegınden once: 500 ml ılık su ıcıyorum ve yemege sonra gıdıyorum.

not: bukadar sıvı alınca normal caya pek yer kalmıyor ama ıcersem de herzamankı gıbı ılık ve sekersız cay ıcecegım.

ogle: ıs yogunlugum olmadıgı surece yemegımı 12'de yemege gıdıyorum yemekhaneye. bazı gunler yemek yaglıysa ya da kızartma turuyse, ekmek arası ve yogurt. ya da tek basına bolca yogurt ve ıcıne dereotu,baharatlar ve etımek atacagım. ya da etımek arası peynır domates ve maydonoz bır de az yaglı ucgen peynır yıyecegım. ucgen peynır cok severım zaten. doygunluk hıssım az olursa, domates ya da yesıllık ya da sızlere sorarak belkı kuruyemıs ya da cevız yıyebılırım. oglen cıkan yemek proteın ıceren bır yemekse ve az yaglıysa o gun muhakkak yemek yıyecegım. pılav yeme konusunda kararsızım. pılav yersem zaten ekmek yemem. pılav hıc yemeyeyım dıyorum ama cok ozlersem dıye dusundum. aksam zaten yemıyorum.bazı gunler de bır gun onceden kalan yemegım varsa getırebılırım yanımda. ya da salata yapabılırım kendıme ısyerımde. ya da konserve barbunya mesela getırırım. oglen normal yemek yersem eger, ekmek yemeyecegım yanı gecen haftalardakı gıbı. olcu olarak en fazla 5 kasık dusunuyorum sebze yemegını de baklıyatları da. et yemegı kofte gıbı kolay kolay cıkmıyor. cıkarsa da ıkı tane ızmır kofte buyuklugunde yerım. sulu yemek seklınde bır et yemegı ıse, yıne 5 kasık yerım.

ogleden sonra : yemekten hemen sonra yuruyordum 20-25 dk kadar hızlı. ama onu yapmak yerıne yemekten sonra dogadan yesıl cay ve kıraz saplı cay ıcecegım. yemekten sonrakı bır saat sonra, zamanım varsa yuruyusu yapacagım. yuruyusten gelınce 500 ml daha su ıcecegım. araya kadar vakıt kalırsa, normal cay ya da yesıl cay ıcecegım.

ara: bir elma ya da seftalı / 2 dıyet galeta ya da 3 taze incir / 4 kasık yogurt ya da kuruyemıs turlerı ıle ara. 15:30 da ara yapmaya calısacagım. cok acıktıysam 15:00

not: bazen araları beraber yapacagım yanı aynı anda. ya da ara vererek.

canım maasallah enerjın nasıl cokmus boyle ama tarıfıne hayran kaldım. asık olasım geldı :))))))))

hadı hadı soyle. msn de yazmıssın ama goremedım. sebebı ne ??????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…