- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.241
kızlar bu güzel günde rabbim nice nice güzellikler getirsin
çok heyecanlıyım ışıl ışıl güneş kalbim bir kuş kadar hafif ve sevgi dolu...
günaydınnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn çok mutluyum çok çok çok aman maşallahdiyeyimm kendime nazar etmeyimm ercecim mutluluğumun sebebibini biraz anlarsın hıhhhhhhhhhh:)))) güzel bir görüntüyle karışılaştım ,herkezin güzel haberlerl alacağı bir gün olsunn inşallahhh....
gelelim dünkümenümeee: (tek şunubelirteyim doyuyorum merak etmeyin)
aç karnına ılıksu-elma sirkesi-bal
kahvltı: yarım dilim çavdar ekmeğinin üstüne lor sürdüm
işgüç yapınca açıkmıyorum
öğlen:nescafe şekersiz kremasız
ikindi:bir ince tavuk göğsünü kuşbaşı doğradım beni şu alete attım güzel pişirdi yarımkaşık yağla yanında sadece limonlu salata(ekmeksiz)
akşam: yineaynıalette biber ve mafolmak üzereolan kabaklarıkızarttım toplam 1kaşık yağla ,üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm 1 dilim ekmek le yedim
yeşil çay
2.lt su
aktivite olarak iş güç,akşam markete gittim :))))
maşallahhh topiğimiz ne güzel olmuş bi enerji bi sinerji başımın ağrısı geçti sizleri okuyunca içim rahatladı sanki
bebişim baş diş ağrısı yapmaz bu topik dertlere deva gönüllere şifa dır bu topik...
hele birde hızla zayıflayıp cısları kaldırsak dahada iyi olacak valla...
Gitmediğine çok sevindim canımevet canım gıtmedım burdayım. gıtmeyecegım :)))))))))
bayrama kadar 10 kılo verebılırım seklınde hedefı buyuk mu tutmus oldum yanı.
108,10 kılo geldıgıme gore, ozaman bayrama kadar hedefım 105 kılo olmak olsun ne dersın buna.?????
ben baya salaklık ettım anlasılan ya. senın kılon fazla kılo vermen kolay olur denılınce ben de dusundum her hafta en az bır kılo gıder benden 80lere gelınce duraklamalar olur daha agır olurum ya da veremedıgım zamanlar olur ama o kıloya kadar durma ıhtımalını verememe ıhtımalını ya da alma ıhtımalını hıc dusunmedım demekkı.
nerde senın gunlugun ?? burda mı ??
Bence senin elinde bulunmaz nimet var ve bununn kıymeteni bil canımm,yürüme bandı öyle herkezin evinde yok ,ve dışarda yürümeden koşu bandında hergün azar azar yürüyerek sen bu işi halledersin canımmDunku menu :
sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık
Sabah servıse kadar yurudum 482 adım = 21,90 kalorı.
Ara : 1 lt su, 7 badem,10 leblebı ve normal sekersız cay
Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 2 kasık domates,satalık karısımı salata yag vardı.
Ara : bır elma, 1 ml su, bır yesıl cay kıraz saplı
Aksam: ton balıklı salata. Sade soda,
Yemekten sonra 45 dk yurudum eve kadar normal tempoda.
gece: 500 ml su, yarım saat kosu bandında yuruyudum 4-5 hızında. 121 kalorı harcamısım. Şapur şupur ter aktı valla yuzume. Kosu bandından yıllardır boyle yurumemıstım. Bır tabumu yıkmıs oldum. Ben zevkle ve uzun sure kosu bandında da yuruyebılırmısım ayagıma ragmen.
mis gibi bir menü olmuşşşgünaydınnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn çok mutluyum çok çok çok aman maşallahdiyeyimm kendime nazar etmeyimm ercecim mutluluğumun sebebibini biraz anlarsın hıhhhhhhhhhh:)))) güzel bir görüntüyle karışılaştım ,herkezin güzel haberlerl alacağı bir gün olsunn inşallahhh....
gelelim dünkümenümeee: (tek şunubelirteyim doyuyorum merak etmeyin)
aç karnına ılıksu-elma sirkesi-bal
kahvltı: yarım dilim çavdar ekmeğinin üstüne lor sürdüm
işgüç yapınca açıkmıyorum
öğlen:nescafe şekersiz kremasız
ikindi:bir ince tavuk göğsünü kuşbaşı doğradım beni şu alete attım güzel pişirdi yarımkaşık yağla yanında sadece limonlu salata(ekmeksiz)
akşam: yineaynıalette biber ve mafolmak üzereolan kabaklarıkızarttım toplam 1kaşık yağla ,üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm 1 dilim ekmek le yedim
yeşil çay
2.lt su
aktivite olarak iş güç,akşam markete gittim :))))
Gitmediğine çok sevindim canım
Benimde durdu canım geçen hafta 81.7 gelen kilom bu hafta 82 oldu
Bence senin elinde bulunmaz nimet var ve bununn kıymeteni bil canımm,yürüme bandı öyle herkezin evinde yok ,ve dışarda yürümeden koşu bandında hergün azar azar yürüyerek sen bu işi halledersin canımm
bir bardak süt içmem gerekiyordu hani pudingte sütlü tatlı yaaa ondan yedim....:)))))))
hoşgeldin günaydın güzellikk,menü harikaaa olada yisek yanii,pudingin saatini beğenmedimmm o kadarrr
pudinggg olsada yesek evde pasta var onumu yesem :)))
günaydınn canımm sende aralardakaktırmışsınnkurabiye kek turşuu neysecnm yorum yapmak için yorum yapıyorummm afiyet olsunnn
ilahi duygucum güldüm bencede güzel yorum
sorma aralarda kakıştırıyorum bende artık
şuna dikkat ediyorum tadımlık yapıyorum doyumluk değil yoksa 2-3 kesmez beni
cnm bizim sayfamızz öylee şöyle yapmazsan böyle böyle yapmazsan şöyle değil biz artık arkadaşızzz hepimiz bilniçliyizbugün böyle yaparsak yarın napmamız gerektiğini biliyoruz ALLAHA şükür yolu'da azalttıkda biz yorum yapmak için yapıyoruz işte lay lay yapıyoruzz tabi buraya yazarakda biraz dikkat etmiş oluyoruz muhakkak ki faydası oluyorr,bu söylediklerim POMO İÇİN geçerlideğil yani onu HEPİMİZ DİSİPLİNE ALDIK yeri geldimien ağır şeklide eleştircezdee
süper söz duygu civciv aralarda kaktırmış demi...
aslında o pudingi yemeseydim ama meyve yierdim bu sefer kalori bakımından sıkıntı olacağını düşünmüyorum sadece şeker almıyorum epeydir şeker olmasaydı daha iyiydi..
sabah karnım biraz rahatladı zannımca bu hafta vereceğim...inşallah
yok yok olmucak böyle bu kadar enerji yerimde duramıyorum gideyim değerlendireyim bu enerjiyi kalori atarak değerlendireyimmm,misgibi hava var dışarda biraz yürüyş yapayım ....
evet kan grubuna gore bakmıstım bırkez azıcık. arkadasta kıtap var ona bakayım tekrar. haklısın. testı de yaptırayım doktora gıdınce valla.
evet canım bır ay kadar aksam erken yemek, bol yogurt yemek ve yesıllık tuketmek cıgden. ozellıkle bunları yapalım bakalım ne olacak. 1 hafta ıcınde regl olurum. cok ıyı analız yapamayız ama bır aya uzatacagım ıcın yapabılırız analızı ılerde
evet evet nasıl birşey biliyormusun dur tarif edeyim , eşime ilk aşık olduğum o güngibi ilk buluşmadakihazırlanmave onagiden yol gibi yol bitmekbilmiyor onakavuşmak için canatıyprum bunun gibi bitmedio enerjim ve galibaakşam oluncaya kadarda bitmicekkk maşallahhhbana yaaaduygu enejin bana geçti yada benimkimi sana rabbim güzel günlerimizi paylaşmayı nasip etsin kuşumm..
öpüyorum seni...
aha aha daha bi keyiflendim ye cnm sana herşey serbesttt gel sana pasta yapayım hattaaa:)))))))))))aman aman maşallahhhhhh nazarlar değmesin hepimiz hep mutlu olalım
dün akşam ben cıss yedim
kızım bimden çukulata kaplı leblebi almış 10 tane falan yedim bi de minik bi kek ama çok yürüyüş spor yaptım
yaa benim niye tatlı krizlerim oluyo anlamadıum duygu iki gün yemezsem üçüncü gün gözüm dönüyo
acaba kan değerlerime mi bakltırsam doktorda uzak üşeniyorumda biraz
evet çok vardaha 10 bin adım attımdahabi atarımmmmaşallahhh topiğimiz ne güzel olmuş bi enerji bi sinerji başımın ağrısı geçti sizleri okuyunca içim rahatladı sanki
mis gibi bir menü olmuşşş
bende artık doyuyorumm canımmm
evet evet nasıl birşey biliyormusun dur tarif edeyim , eşime ilk aşık olduğum o güngibi ilk buluşmadakihazırlanmave onagiden yol gibi yol bitmekbilmiyor onakavuşmak için canatıyprum bunun gibi bitmedio enerjim ve galibaakşam oluncaya kadarda bitmicekkk maşallahhhbana yaaa
aha aha daha bi keyiflendim ye cnm sana herşey serbesttt gel sana pasta yapayım hattaaa:)))))))))))
evet çok vardaha 10 bin adım attımdahabi atarımmm
karabiberim çokgüzel olcak çok
canım maasallah enerjın nasıl cokmus boyle ama tarıfıne hayran kaldım. asık olasım geldı :))))))))
hadı hadı soyle. msn de yazmıssın ama goremedım. sebebı ne ??????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?