Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ara yaptım. eksı ot yedım. maydonoz yedım. bır ıncır bır kayısı ve 5 badem yedım. hayıt tohumu cayı da ıctım.

bes bucukta aksam yemegımı de yedım. 5 kasık barbunya yedım ve uc kasık yogurt.

ben cıkarım kızlar bırazdan. aksama gorusuruz.

bugünün menüsü
sabah
bir dilim ekmek
tek yumurtalı menemen
şekersiz çay

öğle
tarhana çorbası çorbası
bir lokma ekmek

şekersşz çay
3 kakolu pötübör bisküvi komşu çaya çağırmıştı

akşam

hamsi tava
2 dilim ekmek

2 litreye yakın su
2 bardak sirkeli su
şekersiz neskafe

yarım saat evde spor bugün yürüyüşe çıkamadım
birazdan lesli yapıcam

gece inşallah kaçamaksız bitircem

canım maasallah enerjın nasıl cokmus boyle ama tarıfıne hayran kaldım. Asık olasım geldı :))))))))

hadı hadı soyle. Msn de yazmıssın ama goremedım. Sebebı ne ??????*

ee bu menü güzelllllll çabuk git pasta börek ye hatta komşuya git bisküviyemeye yine çağırmıştır o seni

kakoolu pasta olsuuuuuunnnnnn

GÜNÜMÜ TOPARLAYAYIMMM
aç karnını: ılıksu-bal-elma sirkesi
kahvaltı:üçgen light peynir-1 tane light etimek,domates,salatalık,biber,maydanoz
ara:nescafe şekersiz kremasız,biraz sütekledim
öğlen:dışarda 200gr yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği (fırından almıştım ev için aradan tırtıkladım)
ara:yeşil elma
akşam:1 porsyon yağsız içinde bol domates sarımsak maydanoz kekik,bol pul biberli makarna,zar zor eşimin yemeye zorladığı çobankavurma 1 çatal:)))yaparım ama sevmem et yemeklerini
azsonra yeşilçayımıiçerim
2lt geçti suyum
aktivite:yürüdüm 10,046adım 501 kalori attım
VE AZ ONRA LESLİE YAPACAĞIMM
yatmadan yine ılıksı-bal-elma sirkesi içer yatarım

ee bu menü güzelllllll çabuk git pasta börek ye hatta komşuya git bisküviyemeye yine çağırmıştır o seni

duygu bi ara son halimin resmini çekip faceye koydurcam benim kızçeye
sizde bi bakın bakayım geçen seneki resimlerle aradaki farka
yürüyüş yapıyorum ya vucudum yani bacaklarım falan acaip şekillendi hiç 69 gibi durmuyorum aynada falan beğeniyorum artık kendimi
bide herkes yok çok zayıflamışsın falan dedikçe gaza geliyorum hopp hemen cısss lar mideye

komşu çağırmadıda annem yine döktürmüş bi poşet gönderdi daha açmadım korkudan içinde ne var :18::18::18:

amanınnn menüye bak :18::18::18::18:
çoban kavurma yenmez mi hiç

buna ek 10,046 adımımı 15bine tamamladımm yani kalorim toplamda 778 oldu

tamam cnm çoksevinirim seni görmekgüzel olur bensürekli resim koyuyorumzaten

ben zaten zayıfımmmmmm
HİÇDE BİLEMMMMM
amanınnn menüye bak :18::18::18::18:
çoban kavurma yenmez mi hiç
kız benyapmayıdasevmezdim şu yenialetpek güzel yapmış yani eşim öylediyor bende1çatal aldım eşimin zoruyla ben köfte dışında et sevmem
lesliyi nerden yapıyosun benim bulduklarım çok kısa 15 dakika felan ama ben iki kere yapıyorum

ben geçen yıl indirdim 1-2-3-4 hepsi bilg kayıtlı cnm ama nerden indirdim hiç hatırlamıyorum

Son düzenleme:
selm kızçeler nasılsınz bakalım..düğünü atlattım dinlendm ve geldimm..ayy aynda le değilde fotolrda baya kilolu olduğuımu artık görüyorum..bu arda ben durdum..kilo veremiyorum şuanda...bi anda gttiler bi anda durdulr..bakalım...iice kısmaya çalışıyroum yedikleirmi...sigarayıda bırkmaya çlışıyorum bugn 4. günüm..ve aklım hep sigrada ya da yeemkte..ağlıyorum resmen..aklıma sigara gelnce ya sakız çiğniyorum ya su ya da yatıp uyuyorum...spor yapınca yemek yiiynce canım daha çok istyor ne etcemm bilmm kızçelerrr

a.s cnm ...aynalar yalancı zaten benim 85 kg halimi bilebana normal gösterdi bende hep resimlerde görürdüm yada başika bir mekanın aynasından kendimigördüğümdee bir süre resimçekilmekden kaçtım resmen benimdekg durmuştu erce duymasın hızlandı bu aralar bizonla iddiaya girdikde kim daha fazla kg vercekdiye...

neysesigarayı bıkramana sevindim ALLAH yardımcın olsunn ercemdebıraktı belki sanaöneride bulunurr ..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…