Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dun sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Corn flakes cıleklı- yarım yaglı sut ıle. Buyuk boy bır kasede.
500 ml ılık su

Ara : bir yesıl elma, bır yesıl cay,bıraz maydonoz,

500 ml su ( ogle yemegınden once )

Oglen : 5 kasık kadar yarım yaglı yogurt ıcıne dere otu koydum bolca., ıkı tam bugday ekmegı arasına yarım yaglı beyaz peynır, ıkı kucuk domates

Ara: eksı ot yedım. maydonoz yedım. bır ıncır bır kayısı ve 5 badem yedım. hayıt tohumu cayı da ıctım. 500 ml su

aksam yemegı: bes bucukta aksam yemegımı de yedım. 5 kasık barbunya yedım ve uc kasık yogurt.
İşten cıkmadan once 500 ml su,45dk hafıf tempolu yuruyus. Aksam baksa spor yapmadım. 500 ml su ıctım. Bır seftalı yedım.

Bu sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
Bır buyuk cay ılık sekersız

günaydınlar umarım herkes iyidir...Ben hala yorgun hissediyorum kendimi akşam benim minik prensesim geç yattı o kadar çok hareketliydiki 1 iş dahi yapamadım yemeğimizi bile eşimle apar topar yedik odaların kapısını kapadım açdiye aglıyor ordan oraya ordan oraya masa üstleri derken üstelik (işten eve gidince aldım kızımı parka çıkardım.) odasında 2 mizde sızmımışız sabah ben çıkarken uyuyordu hanım...öptüm çıktım.

Menümü yazmadan edemiyorum..aslında menüyü yazarak yediklerime daha çok dikkat ettiğimi anlıyorum.ramazanda çıkan göbeğim indi sabah giydiğim patlonu göbegim tutuyordu sanırım göbek bel incelince pğaçaları ayakkabının altına gelmeye başladı.
Dikkat etmem iyi oldu şubat ayı itibariyle çok rahat takılmaya başlamıştım börek tatlı mantı kola cips akşamları çok rahat yiyordum nasılsa 15 kilo verdim diye şimdi yok..düzene giriyorum.

SALI MENÜ 25 EYLÜL

1 DİLİM ETİMEK
2 ADET KREM PEYNİR

6 ADET KURUKAYISI
4 ADET HURMA

1 DİLİM ETİMEK
K.K.PEYNİR

SALATALIK
1 ADET MÜRDÜM ERİĞİ

SALATA 1 KASE YOGURT
5 ADET KORNİŞON TURŞU
2 ÇATAL TAVUK SOTE

1 LT SU 3 FİNCAN YEŞİLÇAY

Son düzenleme:

naber canım oh ne güzel adet edinmişsin sen ılık ballı suyu keşke bende içebilsem

canım ya ınan yapamam sanıyordum. evet kolay da ıcemıyorum ama zorluyorum kendımı. metabolızmam cok yavas. mecburen ek bıorseyler yapmam lazım hızlandırmak ıcın. sporu da kendıme gore cok ama sızlere gore az yaptıgım ıcın ıhmal etmıyorum o sırkelı suyu.

gunaydın canım. yorgunluk olmasın mı ya. cok ugrastırmıs sızı. aman ne zor bu bebek ısı ya. ben alıstım otuz yıldır ozgur olmaya ve otuzdan sonra anne olabılme ıhtmalımı de dusunecek olursam, nasıl ugrasacagım bakalım cocukla.

sende benım gıbı tursuyu cok sevıyorsun sanırım :))))) ben salatalık tursu kurmamıstım canım cekmıstı dıyete ılk basladıgım gunlerde. arada bır tane yerım dedım ve aldım ama cok zararlı oldugu ıcın haftada bırkez falan yedım. bıttı sukur ve bırdaha almayacagım. dayanamıyorum. evde olmazsa aklıma az gelır nasılsa. ama kendıme uc tane bıber tursusu kurmustum. ozenerek. onlara bakıp duruyorum. bılseydım yapmazdım dıyorum.

suyun bır lıtre toplam gunluk su mu ??? az olmus canım ya

merhabalarrr güzel arkadaşlarım
bugün işim çok elimde kahve moladayım size selam edeyim dedim

sabah
2 dilim peynirli ıspanaklı pide ev yapımı
şekersiz çay

şimdiye kadar 3 bardak su
şekersiz neskafe

öğle yoğurt yicem sabahı dengelemek için

nbr civcivim...fındık yaramazlıklara başlamış desene aferim kuzuma benim çıldırt anneni:)))özlüyor napsın annesini enerjisini boşaltıyor senle yerimonu ben..
ben diyordum aha turşu yok akşam varmış afiyet olsun güzel menüü tabi bana göre turşu cısss

senin resimler maşallah pek havalı oluyo bakıyorum arada

bende çoban kavurma ve et yemekleri için böle değişik bi tava var ondan almayı düşünüyorum

leslii hatuna bayağı alıştım ben de hatta tv karşısında bile aklıma geldikçe yapıyorum

merhaba
sigarayı bırakmana sevindim tebrk ederim .bende yaklaşık 7 ay oluyo sigarayı bırakalı ilk zamanlar çok zorlanıyosun ama yeterki sabret tek bir tane olsun sakın içme yoksa devamı gelir ,
elini ve aklını oyalayacak şeyler yap bol bol su iç sakız çiğne derin derin nefes al ağzına karanfil at çiğne .buradaki sigara burakma topiklerini oku çok faydası oluyo
ve en önemlisi kendine güven bitti bu iş yeter de gerçekten bitiyo .bi zaman sonra hiç aklına bile gelmicek hatta kokusundan tiksineceksin

bide sigarayı bıraktığın ilk ay vucudunda bi şişlik oluyo kilo değil ama hani regl olunca olur ya öle sonra şişliğin iniyo .benden sonra eşim ve eltimde bıraktı onlarda şişti ama geçici bi durum sakın kilo alıyorum diye düşünme şişkinliğin olursa
başarılar diliyorum .bir çok insan bırakmış sen mi bırakamıyacaksın diyorum ve güzel haberlerini bekliyorum

ben çıkıyorum kızlar işlerimi toparlayayım
yarın belki nete giremeyebilirim erişte açıcam tüm gün bahçede olurum heralde hamur yememeye çalışacağım aklıma duyguyu getircem off offf
ben bugünden yarına sebze bişeyler yapıyım :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…