- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.281
günaydınnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn çok mutluyum çok çok çok aman maşallahdiyeyimm kendime nazar etmeyimm ercecim mutluluğumun sebebibini biraz anlarsın hıhhhhhhhhhh:)))) güzel bir görüntüyle karışılaştım ,herkezin güzel haberlerl alacağı bir gün olsunn inşallahhh....
QUOTE]
bunu dün yazdım açılış msj
bunuda dün yazdımm
günaydın güzellerrr hayırlı bereketli çok mutlu haberler alacağımız,sağlıklı olacağımız tartıda eksik rakamlar göreceğimiz bir hafta olur inşallahhh...(AMİN)
buda p.tesi sabahı yazdığım msj. birkısmı
ve bugünnn.....
ama önce güne yine iyi dileklerle başlamak istiyorum benden hepinize sıcacık bir günaydın günümüz aydın bereketli,mutlu,sağlıklı,huzurlu geçsinn inşallah
rabbim duymak istediğimizi duyursun
görmek istediğimizi göstersin
hissetmek istediğimizi hissettirsin
ALLAHIM kalbimizden gönlümüzden geçen isteklerimizi hayırlısıySa nasip etsin inşallahh(AMİN)
KAÇ GÜNDÜR BÖYLEMSJ LAR YAZIYORUM VE ŞAŞKINIM GÖRMEK İSTEDİĞİMİGÖRÜYORUM
DUYMAK İSTEDİĞİMİ DUYDUM
HATTA DUYMAYI BEKLEMEDİĞİM ŞEYLER DUYDUMMM
okadar şaşkınım ki merak etmeyin hamile değilim:)))) öyle birşey olursa söylerim zatendemek niyet çok önemliymiş dün iki haber aldım ikiside beni çokmutlu etti iste DUA'nın gücü güzel ALLAHA sana hamdolsun
aynen ya aklıma hamılelık bıle gelmıstı. :)))) cok sevındım canım duaların kabul olmus cok guzel haber almıssın. ALLAH devamını nasıp etsın. enerjın hepımıze gecsın inş.
aynen ya aklıma hamılelık bıle gelmıstı. :)))) cok sevındım canım duaların kabul olmus cok guzel haber almıssın. ALLAH devamını nasıp etsın. enerjın hepımıze gecsın inş.
o iyi dilekler hepimiz için cnm yeterkigönülden yürekden oku ve amin de
inşallah canımbugünde var enerjim az sonra kulaklığımı takayım kolidarda 2,500 adım atcam böyle gün içinde4 kere 2,500 adımtarsam10 bin etcek akşama kadar
şimdi benim evküçkü benim bir odadandiğer odaya geçmem 3-4 adım akşama kadar taş çatlasın 300 adım atıyorumdur ben bunu gözardı ederekekstra 10 bin adım atmayı planlıyorum hergün tabi inşallah diyeyimm
o iyi dilekler hepimiz için cnm yeterkigönülden yürekden oku ve amin de
inşallah canımbugünde var enerjim az sonra kulaklığımı takayım kolidarda 2,500 adım atcam böyle gün içinde4 kere 2,500 adımtarsam10 bin etcek akşama kadar
şimdi benim evküçkü benim bir odadandiğer odaya geçmem 3-4 adım akşama kadar taş çatlasın 300 adım atıyorumdur ben bunu gözardı ederekekstra 10 bin adım atmayı planlıyorum hergün tabi inşallah diyeyimm
canım ben 10000 adım atamam ya aslında cok ıstıyordum da olmaz kı. aksam 6 bucukta cıkıyorum sekıze kadar yurusem bıle durmadan hızlı sekılde 3000 yapıyor1,5 saat yanı
canım ben 10000 adım atamam ya aslında cok ıstıyordum da olmaz kı. aksam 6 bucukta cıkıyorum sekıze kadar yurusem bıle durmadan hızlı sekılde 3000 yapıyor1,5 saat yanı
cnm senin 10 bin atcan diye bi kanun yok sen 5000bin adım at,ama sanaşunu diyeyim p.tesiden beri yaptığım her aktivtenin karşılığnı gördükçe daha fazla hareket edesim geliyor sende sonucu gördükçe eminim çıtayı yükseltcen
cnm senin 10 bin atcan diye bi kanun yok sen 5000bin adım at,ama sanaşunu diyeyim p.tesiden beri yaptığım her aktivtenin karşılığnı gördükçe daha fazla hareket edesim geliyor sende sonucu gördükçe eminim çıtayı yükseltcen
tamam canım bu haftakı hedefı uc bın adım yapıyorum kaldı kı bu da aksam ıs cıkısı hızlı tempoda 1,5 saat demek oluyor benım ıcın. en hızlı olabıldıgım bu. ertesı gunu yorgunluk olmustu ve yıne olmazsa her gun boyle yapmaya calısayım ben de.
dun sabah :
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Corn flakes cıleklı- yarım yaglı sut ıle. Buyuk boy bır kasede.
500 ml ılık su
Ara : bir yesıl elma, bır yesıl cay,bıraz maydonoz,
500 ml su ( ogle yemegınden once )
Oglen : 5 kasık kadar yarım yaglı yogurt ıcıne dere otu koydum bolca., ıkı tam bugday ekmegı arasına yarım yaglı beyaz peynır, ıkı kucuk domates
Ara: eksı ot yedım. maydonoz yedım. bır ıncır bır kayısı ve 5 badem yedım. hayıt tohumu cayı da ıctım. 500 ml su
aksam yemegı: bes bucukta aksam yemegımı de yedım. 5 kasık barbunya yedım ve uc kasık yogurt.
İşten cıkmadan once 500 ml su,45dk hafıf tempolu yuruyus. Aksam baksa spor yapmadım. 500 ml su ıctım. Bır seftalı yedım.
özellikle ilk ara öğününü çok beğendimmm,öğlen çok yağlı olduğu için böyle yaptın sanırım böyle ekstra zararlı şeyler çıkmadığında sen normal yemeklerden ye öğlen için diyorum bunu amapilav bir müddet yeme bir müddet biraz ibre oynasın arada yine 2 kaşık yersin
akşam olayını çok iyi yaptın biraz böyle deniyelim evden 1-2 kepçe yemek biraz yoğurt bir dilim ekmek bu kadar bir müddet cnm dene derim akşam yine y.elme bitki çayı yada istediğin meyvadan şeker fazla içermyen şeylerden yersin cnm bunlar geçici doktora gideseye kadar deniyelim olmazsa sonra doktor belki ilacı değiştirir kg verişinde artışolur farklı bir komset yapılır zaten uzman desteğide al doktordan sonra
Bu sabah :
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
Bır buyuk cay ılık sekersız
özellikle ilk ara öğününü çok beğendimmm,öğlen çok yağlı olduğu için böyle yaptın sanırım böyle ekstra zararlı şeyler çıkmadığında sen normal yemeklerden ye öğlen için diyorum bunu amapilav bir müddet yeme bir müddet biraz ibre oynasın arada yine 2 kaşık yersin
akşam olayını çok iyi yaptın biraz böyle deniyelim evden 1-2 kepçe yemek biraz yoğurt bir dilim ekmek bu kadar bir müddet cnm dene derim akşam yine y.elme bitki çayı yada istediğin meyvadan şeker fazla içermyen şeylerden yersin cnm bunlar geçici doktora gideseye kadar deniyelim olmazsa sonra doktor belki ilacı değiştirir kg verişinde artışolur farklı bir komset yapılır zaten uzman desteğide al doktordan sonra
evet canım yesıllık tavsıye uyuyorum artık. yıne dere otu var bugun mesela yanımda. cıgden yıyecegım. evet canım oglen kı yemek yaglıydı. daha oncekı hafta yemıstım ama bu hafta yemedım aynı yemegı. pılavdan bır ay kadar uzak durayım ozaman. sonra yerım. ya da cok cok canım cekerse yerım haftada bırkez falan. bakalım. aksamı da erkende yaptım canım dedıgınız gıbı. evde yemek yıyecek olsam da, yuruyusu yapmayıp hemen eve gıdıp 7-7:15 e kadar bıtırmıs olacagım. bu aksam bırkac cesıt yemek yapayım da hazır olsun. ısıtması kolay olsun. gırıt yemegı, yesıl mercımek, kabak mucver dusunuyorum. bunları yaparım. haftasonuna dogru da bır balık ve bır et menu yaparım. bugun hazır yemegım yok. evde gorumcem var ama dıyete uygun ona ne pısırtebılırım bılemedıgım ıcın yıne barbunya mı yesem ısten cıkmadan dıye dusunuyorum ???? karar veremedım ???
duygu hazır balıklar vardı nesli ve narın alıyordu sanırım. dondurulmus falan. hem tavuk hem balıklar hem kofteler oluyor. sen onları yapıyor musun ??? sadece dıyet ıcın degıl normalde de tuketıyormusun ? fıkrını alayım dedım.
evet aksam bıtkı cayı ve meyve yapacagım. bazen meyve yemeyıp sut ıcecegım.
doktora gıdecegım canım. sanırım pazartesı salı regl olurum. hap konusunda gorusmek ıstıyorum. bır de normal bır rutın kontrol olsun. gelısmelerı haberdar ederım sıze.
ya ellerım nasıl usuyor benım bugun ???? hava da guzel oyle serın soguk degıl
naber canım oh ne güzel adet edinmişsin sen ılık ballı suyu keşke bende içebilsem
günaydınlar umarım herkes iyidir...Ben hala yorgun hissediyorum kendimi akşam benim minik prensesim geç yattı o kadar çok hareketliydiki 1 iş dahi yapamadım yemeğimizi bile eşimle apar topar yedik odaların kapısını kapadım açdiye aglıyor ordan oraya ordan oraya masa üstleri derken üstelik (işten eve gidince aldım kızımı parka çıkardım.) odasında 2 mizde sızmımışız sabah ben çıkarken uyuyordu hanım...öptüm çıktım.
Menümü yazmadan edemiyorum..aslında menüyü yazarak yediklerime daha çok dikkat ettiğimi anlıyorum.ramazanda çıkan göbeğim indi sabah giydiğim patlonu göbegim tutuyordu sanırım göbek bel incelince pğaçaları ayakkabının altına gelmeye başladı.
Dikkat etmem iyi oldu şubat ayı itibariyle çok rahat takılmaya başlamıştım börek tatlı mantı kola cips akşamları çok rahat yiyordum nasılsa 15 kilo verdim diye şimdi yok..düzene giriyorum.
SALI MENÜ 25 EYLÜL
1 DİLİM ETİMEK
2 ADET KREM PEYNİR
6 ADET KURUKAYISI
4 ADET HURMA
1 DİLİM ETİMEK
K.K.PEYNİR
SALATALIK
1 ADET MÜRDÜM ERİĞİ
SALATA 1 KASE YOGURT
5 ADET KORNİŞON TURŞU
2 ÇATAL TAVUK SOTE
1 LT SU 3 FİNCAN YEŞİLÇAY
nbr civcivim...fındık yaramazlıklara başlamış desene aferim kuzuma benim çıldırt anneni:)))özlüyor napsın annesini enerjisini boşaltıyor senle yerimonu ben..günaydınlar umarım herkes iyidir...Ben hala yorgun hissediyorum kendimi akşam benim minik prensesim geç yattı o kadar çok hareketliydiki 1 iş dahi yapamadım yemeğimizi bile eşimle apar topar yedik odaların kapısını kapadım açdiye aglıyor ordan oraya ordan oraya masa üstleri derken üstelik (işten eve gidince aldım kızımı parka çıkardım.) odasında 2 mizde sızmımışız sabah ben çıkarken uyuyordu hanım...öptüm çıktım.
Menümü yazmadan edemiyorum..aslında menüyü yazarak yediklerime daha çok dikkat ettiğimi anlıyorum.ramazanda çıkan göbeğim indi sabah giydiğim patlonu göbegim tutuyordu sanırım göbek bel incelince pğaçaları ayakkabının altına gelmeye başladı.
Dikkat etmem iyi oldu şubat ayı itibariyle çok rahat takılmaya başlamıştım börek tatlı mantı kola cips akşamları çok rahat yiyordum nasılsa 15 kilo verdim diye şimdi yok..düzene giriyorum.
SALI MENÜ 25 EYLÜL
1 DİLİM ETİMEK
2 ADET KREM PEYNİR
6 ADET KURUKAYISI
4 ADET HURMA
1 DİLİM ETİMEK
K.K.PEYNİR
SALATALIK
1 ADET MÜRDÜM ERİĞİ
SALATA 1 KASE YOGURT
5 ADET KORNİŞON TURŞU
2 ÇATAL TAVUK SOTE
1 LT SU 3 FİNCAN YEŞİLÇAY
evet canım yesıllık tavsıye uyuyorum artık. yıne dere otu var bugun mesela yanımda. cıgden yıyecegım. evet canım oglen kı yemek yaglıydı. daha oncekı hafta yemıstım ama bu hafta yemedım aynı yemegı. pılavdan bır ay kadar uzak durayım ozaman. sonra yerım. ya da cok cok canım cekerse yerım haftada bırkez falan. bakalım. aksamı da erkende yaptım canım dedıgınız gıbı. evde yemek yıyecek olsam da, yuruyusu yapmayıp hemen eve gıdıp 7-7:15 e kadar bıtırmıs olacagım. bu aksam bırkac cesıt yemek yapayım da hazır olsun. ısıtması kolay olsun. gırıt yemegı, yesıl mercımek, kabak mucver dusunuyorum. bunları yaparım. haftasonuna dogru da bır balık ve bır et menu yaparım. bugun hazır yemegım yok. evde gorumcem var ama dıyete uygun ona ne pısırtebılırım bılemedıgım ıcın yıne barbunya mı yesem ısten cıkmadan dıye dusunuyorum ???? karar veremedım ???
duygu hazır balıklar vardı nesli ve narın alıyordu sanırım. dondurulmus falan. hem tavuk hem balıklar hem kofteler oluyor. sen onları yapıyor musun ??? sadece dıyet ıcın degıl normalde de tuketıyormusun ? fıkrını alayım dedım.
evet aksam bıtkı cayı ve meyve yapacagım. bazen meyve yemeyıp sut ıcecegım.
doktora gıdecegım canım. sanırım pazartesı salı regl olurum. hap konusunda gorusmek ıstıyorum. bır de normal bır rutın kontrol olsun. gelısmelerı haberdar ederım sıze.
ya ellerım nasıl usuyor benım bugun ???? hava da guzel oyle serın soguk degıl
yok cnm ben hazır şeyler almamayaözen gösteriyorum
az yağlı kıymaalırım onu ayırırımparçalara poşeylerimkoyarım difrize yaptıkçaçıkarırım köftelermi içindeki mazlemetyi bilirimkendime uygun yparım tavık içinde geçerli yine buzdolap poşeylerine koyarım,kendimcwe harçyparım pişiririm yada kızartırım bi balım dışarda yiyorum oda geçici bu evde balık pişmez mutfakda pencere yok bu evde geçicioturuyorum çünkü düzen yapmadım oyüzden balık geçici dışardayiyoruz
tamam cnm çoksevinirim seni görmekgüzel olur bensürekli resim koyuyorumzaten
HİÇDE BİLEMMMMM
kız benyapmayıdasevmezdim şu yenialetpek güzel yapmış yani eşim öylediyor bende1çatal aldım eşimin zoruyla ben köfte dışında et sevmem
ben geçen yıl indirdim 1-2-3-4 hepsi bilg kayıtlı cnm ama nerden indirdim hiç hatırlamıyorum
selm kızçeler nasılsınz bakalım..düğünü atlattım dinlendm ve geldimm..ayy aynda le değilde fotolrda baya kilolu olduğuımu artık görüyorum..bu arda ben durdum..kilo veremiyorum şuanda...bi anda gttiler bi anda durdulr..bakalım...iice kısmaya çalışıyroum yedikleirmi...sigarayıda bırkmaya çlışıyorum bugn 4. günüm..ve aklım hep sigrada ya da yeemkte..ağlıyorum resmen..aklıma sigara gelnce ya sakız çiğniyorum ya su ya da yatıp uyuyorum...spor yapınca yemek yiiynce canım daha çok istyor ne etcemm bilmm kızçelerrr
neyse kalabalıklaşmadan ortalık gidip 2,500adımı atayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?