- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.301
ya ben havalıdeğilim resimde öyle çıkıyorum:)))senin resimler maşallah pek havalı oluyobakıyorum arada
bende çoban kavurma ve et yemekleri için böle değişik bi tava var ondan almayı düşünüyorum
leslii hatuna bayağı alıştım ben de hatta tv karşısında bile aklıma geldikçe yapıyorum
kolay gelsin cnm yarın bende yokum yani öğleden sonra görümceme gitcem orturmayaaben çıkıyorum kızlar işlerimi toparlayayım
yarın belki nete giremeyebilirim erişte açıcam tüm gün bahçede olurum heralde hamur yememeye çalışacağım aklıma duyguyu getircem off offf
ben bugünden yarına sebze bişeyler yapıyım :18::18::18:
ay cancazım nereye daha yeni geldim ben kaybolma sevgi kelebeğim...
nasılsın kontesim çıtır çerezim.........
yok cnm ben hazır şeyler almamayaözen gösteriyorum
az yağlı kıymaalırım onu ayırırımparçalara poşeylerimkoyarım difrize yaptıkçaçıkarırım köftelermi içindeki mazlemetyi bilirimkendime uygun yparım tavık içinde geçerli yine buzdolap poşeylerine koyarım,kendimcwe harçyparım pişiririm yada kızartırım bi balım dışarda yiyorum oda geçici bu evde balık pişmez mutfakda pencere yok bu evde geçicioturuyorum çünkü düzen yapmadım oyüzden balık geçici dışardayiyoruz
alıntı yapamıyorum ya sitede sorun var yada benim bilg yavaş...
sağol duygucum iyiyim vallahi hafiften grip oldum 1 gün sürdü sayılır ve atlattım yanlızca bogazlarımda hırıltı var gibi
fındığımı sorma zaten hep hareketli ama dün aksam ayrıydı ya ben kızımlayken iş güç yapamıyorum fılfır fılfır korkuyorum gözümü üzerinden ayıramıyorum...oda dar geliyro kuzuma resmen wc ye gitmeler mutfaga gitmeler kapılarını kapatmakta yaramıyor aç aç diyor açmasam aglıyor tabi açınca dolaplara yaptıkları ayrı her çocuk böylemiş sanırım..Bende onu özlüyorum hemde çok yorgunluk demeden baktım o gün dışarı çıkamamış hemen alıp parka gidiyorum...annelik işte özveri fedakarlık hepsini yapıyorsun isteyerk canı gönülden
pomo tatlım turşuyu çok severim bende almam ama kızım seviyor alıyorum.
ben de hazırlardan almıyorum. senın gıbı yaparım, parcalara ayırırım falan. fıkrını merak ettım. balık ben pısırıyorum evın onu musaıt balkonda mangal yapıyordu bazen esım. ama sımdı elektrıklı ızgara ıle daha kolay yaparız artık. gecen hafta yapmıstı bana. cok guzel olmustu. bu hafta da pısırırız. hatta balık aldıgımız yer, hemen pısırıp verebılıyormus. ek ucret ıstemıyorlarmıs. bazen oyle yapalım dıyorum. eve gelır gelmez yerız sogutmamaya calısırız.
alıntı yapamıyorum ya sitede sorun var yada benim bilg yavaş...
sağol duygucum iyiyim vallahi hafiften grip oldum 1 gün sürdü sayılır ve atlattım yanlızca bogazlarımda hırıltı var gibi
fındığımı sorma zaten hep hareketli ama dün aksam ayrıydı ya ben kızımlayken iş güç yapamıyorum fılfır fılfır korkuyorum gözümü üzerinden ayıramıyorum...oda dar geliyro kuzuma resmen wc ye gitmeler mutfaga gitmeler kapılarını kapatmakta yaramıyor aç aç diyor açmasam aglıyor tabi açınca dolaplara yaptıkları ayrı her çocuk böylemiş sanırım..Bende onu özlüyorum hemde çok yorgunluk demeden baktım o gün dışarı çıkamamış hemen alıp parka gidiyorum...annelik işte özveri fedakarlık hepsini yapıyorsun isteyerk canı gönülden
pomo tatlım turşuyu çok severim bende almam ama kızım seviyor alıyorum.
ben de hazırlardan almıyorum. senın gıbı yaparım, parcalara ayırırım falan. fıkrını merak ettım. balık ben pısırıyorum evın onu musaıt balkonda mangal yapıyordu bazen esım. ama sımdı elektrıklı ızgara ıle daha kolay yaparız artık. gecen hafta yapmıstı bana. cok guzel olmustu. bu hafta da pısırırız. hatta balık aldıgımız yer, hemen pısırıp verebılıyormus. ek ucret ıstemıyorlarmıs. bazen oyle yapalım dıyorum. eve gelır gelmez yerız sogutmamaya calısırız.
pomogranate tatlım çok güzel ilerliyorsun inşaallah... bende arkandan gelecem şu işlerimi bi halledeyim de ... öpüyorum... kolay gelsin hepinize kızlarrrrrrrrrrrrrr...
kılo daha fazla vermıstım de bu hafta hem veremedım hem aldım. hap odem yaptı sanırım. ama pes etmıyorum merak etme. evet ıslerını hallet ve kılo vermeye basla. bebek ısteyenler zayıf olmalı bence. erkek ıcın de kadın ıcın de dıyor doktor. sısmanlık, sıgara bunlar olumsuz etkılıyormus.
senı ozledım. arayı uzatma bukadar goruselım
ee ne güzelmişşş bende böyle yerler bulayımm bari ben evde kötü kokuyu sevmiyorum hemde tiksiniyorum
canım benim anca düzeldi internetim sabahtan beri maymun etti gitti geldi hiç bir işi bitiremedim...
iyiiym cancazım sen nasılsın...ne var ne yok...
beni soracak olursan bugünde bom bom bombayımmmm...
sabah güzel uyandım güzel düşünüyorum güzel şeyler olacak
ama sanırım benim bilinç altımda bir takım sorunlar var ve annemin hastalığını ve olacağı ameliyatını
halen daha çok kafama takıyorum...
neyse allahım güzel günlerini çabucak göndersin rabbim üstümüzden eksik etmesin nazarını....
tatım napıyım hala netim yok komşudan giriyorum... eylülün sonunu görüyümde hastaneye gitcem doktor büyük ihtimal zayıfla diyecek... evime tam yerleştim sonunda ama bu seferde eşim hastalandı... hayırlısı bakalım ALLAH ım daha beterinden saklasın... kolay gelsin sana tatlım... öpüldün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?