Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tünaydındiyeyim artıkkkkkkkkkk:))
iyi hafta sonları canolarr dünkümenüm:
açkarnına:elmasirkesikarışımım
kahvaltıeynir,maydanoz,domates,tahıl ekmeği
ara:nescafe şekersiz biraz süt ile
öğle:2ısırık börek öncceki günkü ikramlarda yemediklerimi paketledim
ara:elma,mürdüm eriği,ceviz,(farklı zamanlarda)
akşam:düğüne gittik orda kurapasta ikramı vardı ondan biraztırtıkladım birde pasta yedim azıcık

dünkü menüm görüldüğü üzere çok saçma ama biraz stresliyim ister istemez cnm istemiyorummyemek ama açda değildimm

neolursa olsunn kapanışını beğenmedim aslındagündüzüde beğenmedim ama elinde değildi onu bile elinden geldiğince masumlaştırmaya çalıştın ama evegidince ot bile olsa yemişsin belli bir saattensonra midene gıda girmesin açlık varsa ılıksüt iç

anaaaaaaaaa begenmemıs ya kuzu. kız azıcık yedım ben hem dun hem aksam. sırf o yemek ne de olsa kızartıldı dıye.

ot olarak da saat sekız bucuk gıbı 4-5 tane eksı ot yedım kuzu.ok sut ıceyım barı. actım ama aslında aclıktan yemedım. esım yesıllık bozulacak dıyıp duruyordu. offfff yıyorum tamam dıyıp agzıma attım ıste

bu sabah : 8:00

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık

Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.

yok yok bu sefer sen kazandın canım
üç gün aç da kalsam iki kilo gitmez benden

dizilerden konuşulmuş bende kayıp şehiri pek beğendim ,hürremi seyrediyodum geçen sene bu sezon pek sarmıyo bana
haa bide eş nedeniyle kurtlar vadisi izliyorum
pazar pazartesi değişmez maç yorumları laf aramızda artık alıştım beğeniyorum

çok güzel vermişsin 5 günde poticimm ben artık korkuyorum şok diyetlerden çünkü bana fazlasıyla geri geliyor akşama kadar çok güzel yapıyorumm yada 3 gün ama sonra sevdiğim bir yemeğin tadına bakayım azcık sonra yemicem diyorumm nerde tabağı silip süpürüyorum nerdeyse ve kaç katı yiyorum öyle böyle derkennn fazlasını alıyorumm
şimdi en azından yaptığım yemekten 4 kaşık alınca aklımda kalmıyor gönlümde

karabiberimm kiyamam oglu$unaa yaa yazik yaki$ikliyaa, kaç ya$indaki biraktiriyorsun?
bu arada diyet konusunda bende senin gibiyim en fazla 3 gün dayaniyorum (

duygum bence 2. çocuk için çok bekleme, ya$lari yakin olunca daha kolay oluyor inanki, benim etrafimdakileri görüyorum, bende kizim bve oglumun olmasini isterim ama en çok ikiz istiyorum ya inanilmaz $ekilde çok istiyorum küçüklügümden beri :) birde ya$im zaten ilerledi geç evlenecegim kesin oldu birde geç anne olmak istemiyorum 30 umdan önce ke$ke anne olabilsem, sizler çok $anslisiniz

potimm kizz hangii diyeti yaptin? çok güzel vermi$sin ma$allah :)

pomom menülerini çok begeniyorum canimmm

benden sonra kimse girmemi$$ :) kizlar yaa benim yediklerim nereye gidiyor, yag olarak vücudumami yapi$iyor? ya biktim kabizliktan, üstelikte dün özel bir çay içiyordum hep i$e yariyordu gün boyu içtim ama tik yok 4 gündür böyle, yarin kilo aldigim kesin yani
bugün çe$ik çe$it meyveleri attik kati meyve skacagina, ben meyve suyunu içmedim ama kalan posayi (üzüm, havuç erik incir muz dikenli armut (tropikal meyve))tüm yedim faydasi olur diye ama yok

bôyle nasil kilo verilirki?

he birde bugün tam karar verdim bugün $ekerli bir$ey yemicem diye, öylede yaptim saat 3 kadar ama herzamanki gibi migrenim tuttu ya tesadüf olamaz yemin ederim $ekerli bir$ey yemedigim her gün migrenim tutuyor, bu yüzden protein agirlikli beslenemiyorum malesef, ya kizlar bana akil verin, ne yapsamki? migrenden korktum ve hemen 2 lokum yedim canim istemiyordu bile ama dedimki çikolata yersem daha duramam en iyisi iki lokumla atlatayim, $u an çok iyim ak$am yemek yememeyi dü$ünüyorum

cnm hurma yesen olmaz mı??? birde meyvanın özünü yemeni tavsiye ederim

canım topiğimm vede azimli arkadaşlarım
aranızda olamıyorum iş yerinden engellemişler ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum kusuruma bakmayın artıkım

cumartesi
sabah : 8:00

Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık

Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.

Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata

Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.

Aksam: 45 dk hafıf tempolu yuruyus yemekten sonra. Yemek olarak da 3 tane dıktorgen seklınde kofte, ayran ve bol salata

Gece soda ve 500 ml su.

Pazar:
sabah : 9 da uyandım ama 10 da kahvaltı yaptım. Ev ısı yaptım bıraz.

Bir dılım tam bugday ekmegı
1 kibrit kutusundan az yarım yaglı beyaz peynır
Eksı ot
1,5 yumurtadan omlet ( ıcınde bolca maydonoz vardı ve bir damla yag ıle pısırdım )
Canım tatlı cektı vısne recelının ıkı vısnesını yedım.
2 buyuk bardak sekersız acık cay.

Ara yapmadım gec kahvaltı yaptıgım ıcın.
Ogle yemegı de yemedım.
Saat uc gıbı maydonoz, dere otu ve bır yesıl elma yedım.
Aksama kadar 1,5 lıtre su ıctım.
6 bucukta aksam yemegımı yedım. Bir kucuk boy lufer yedım ve yesıllık yedım yanında. Fırında pısırdım uzerıne azıcık yag ve sarımsak ıceren sos yaptım fırca ıle surdum.

Gece : 7 otlu cay ve yesıl cay ıctım ( kıraz sapı koydum ıcıne ), 500 ml su ıctım.

Pazar gunu spor yapmadım ama aksama kadar sureklı ayaktaydım hem ev ıslerımı yaptım hem 5-6 cesıt yemek hazırladım.

sagol leyla. duygudan ogrendıklerımı yapmaya calısıyorum.

anne olma konusunda lutfen umutsuzluga kapılma. bak ben de su an 29 yasındayım. kılo sorunum var, hastalıgım var ama hıc de uzulmuyorum gec anne olacagım dıye. herseyın bır sebebı var. o bebek daha once olmadıysa, var demekkı hayırlı bır sebebı demeyı ogrendım ben. kaldı kı artık kadınlar 40-45 de bıle doguruyor yeter kı saglıgın yerınde olsun ve en onemlısı sey yeter kı mutlu bır evlılıgın olsun. cocuk ıcın yanıp tutustugumu bılıyorsunuz ama sunu unutma hayattakı en buyuk huzur ve mutluluk , uyumlu bır es mutlu evlılık. bunlar yoksa, ıstersen on tane cocugun annesı ol. yıne mutlu olamazsın mutlu da edemezsın o cocukları.

günaydınnnnnnnnnn...
hayırlı aylar........................
hayırlıhaftalar................
hayırlı günler.....................
mutlu ,huzurlu,sağlıklıgüzel güzelhaberler duyacağımız,güzel şeyler hissedeceğimiz,güzel şeyler görceğimiz günlerhaftalar,aylar dilerim.

sıradanbir hafta sonuydu,tembelliğimüzerindeydinne iş ,ne spor hiç birşey yapmadım,sağlıklı beslenmedim içimden gelmiyor yemek yemek için yiyorum,neyse durumlar böyleee bakalımkim kaç kg olmuş????

cnm yaaa evdende girfırsat buldukça yazz özledim senii

ben iki günüde çok beğendim tebriklerrr

Son düzenleme:
cnm yaaa evdende girfırsat buldukça yazz özledim senii

ben iki günüde çok beğendim tebriklerrr

kuzum ben de senı ozledım. sızlerı ozluyorum valla. ama esım cok yanlız kaldı buaralar. ona vakıt ayırayım dedım. bır de ev ısı ama ozellıkle delı gıbı yemek yaparak gecırdım pazar gunumu. kendıme ve esıme yemekler yaptım . kıtlık mı gelecek dıyor esım :)))))

menuler guzel demek. senden ogrendım kuzum :))))))) bıldırımı yaptım buarada msj attım

bendedün gece kışlık attım bugünün yemeğini yaptım temizlik günümfırsat bulamam diyee evde maf olmak üzere olan herşeyi birleştirdim türlü yaptımziyan olmadı en azından,sende iyi yapmışsınn cnm

Son düzenleme:

hımmmm anladım canım. senın de mutfak ıle gecmıs desene. valla cıkamadım mutfaktan. ama degdı ya. bak neler yaptım :))))))))

yesıl mercımek yaptım pılav gıbı susuz. onu buzluga attım sıkıstıgım anlarda o benım kurtarıcım olacak gelecek hafta ıcın.

az erıstelı yesıl mercımek yaptım hem esım yer hem ben yerım.

buarada yesıl mercımek yılllardır yemedım esım de ılk kez yıyecekmıs.

kabak mucver yaptım. neslının tarıfıydı sanırım. yagsız oluyordu.

o kabaklaırn kabugundan kabak sıyırma gırıt yemegını yaptım.

aksam ıcın balık yaptım

bulgur pılavı yaptım cok az yaglı. hafta ıcı esım de ben de yerız dıye dusundum.

esıme kabak yemegı yaptım sulu. hafta ıcı yesın dıye.

bır ogunluk bamyam cıktı. onu kendıme yaptım.

fırın posetınde tavuk but yaptım. sosu attım pakettekı. 6 but attım. hafta ıcı hem esım hem ben yıyebılırım.

kusbası etım vardı. bezelye ıle karıstırıp yemek yaptım. yarı sote gıbı oldu. once etı kavurdum sonra da fırında pısırdım.

sanırım bukadar :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…