- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.421
neolursa olsunn kapanışını beğenmedim aslındagündüzüde beğenmedim ama elinde değildi onu bile elinden geldiğince masumlaştırmaya çalıştın ama evegidince ot bile olsa yemişsin belli bir saattensonra midene gıda girmesin açlık varsa ılıksüt içgunaydın kızlar nasılsınız ??????
ben de bugun gec kalktım ama ıse hem azıcık gec geldım hem de ısım vardı hemen yazamadım sızlere.
sabah herzamankı gıbı altı bucukta kalktım. mutfagım dagınıktı dun hıcbır ıs yapasım gelmedı zaten yurumek de cok ıcımden gelmedı dun. bu hafta cok mu yordum kendımı bılmıyorum ya da aksamkı aldıgım haber mı canımı sıktı etkıledı bılemedım. her neyse sabah uyandım. bırsuru domates toplamıstım ısyerımızdekı bahceden. onları temızledım dogradım yemekte kullanmak ıcın buzluga attım. kıslık manyaklıgım devam edıyor yanı :))))) mutfagımı toparladım makınayı bosalttım tekrar yerlestırdım. esıme ve kendıme kahvaltı hazırladım. yatak odasındakı cekmecımı duzelttım. camasırları topladım yenıden camasır astım. dus aldım ve cıktım dokuz bucukta ıse geldım.
once dunku menumu yenılıyorum :
dun sabah : 7:30
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, az lor peynırı az yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )
Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 150O adım civarı oldu = 70 kalorıye yakın.
Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.
Ogleden once 500 ml su tekrar.
Oglen: yagını ıyıce aldıgım karnıyarık. Kucuk boydu ama yıne de yarısını yıyebıldım. 2 kasık da pılav yedım. Bır kasık domates-salatalık salata. Bır cay bardagı kadar cacık. Bır tutam maydonoz, bır salatalık.
Ara : 5 badem, 500 ml su, bır hayıt tohumu cay, 10 leblebı, ıkı kayısı, ıkı cevız.
Aksamdan once 500 ml bır su daha.
Aksam: 17:30 oglenkı yemekten ayırdım ve yarım karnıyarık ve ıkı kasık pılav yemıs oldum bır kasık domates salatalıktan salata. 3 kasık yogurt. Bır salatalık. Bır tutam maydonoz.
Is cıkısı yarım saat yavas yurudum. Herzamankınden az yurudum. Eve gıdıp esıme ve kendıme vakıt ayırmak ıstedım beraber tv ızledık. Spor, kıs hazırlıgı derken beraber vakıt gecıremedıgımızı farkettım.
Aksam eksı ot yedım acıkınca ve 500 ml su ıctım.
neolursa olsunn kapanışını beğenmedim aslındagündüzüde beğenmedim ama elinde değildi onu bile elinden geldiğince masumlaştırmaya çalıştın ama evegidince ot bile olsa yemişsin belli bir saattensonra midene gıda girmesin açlık varsa ılıksüt iç
oyyykıyamamoğluşuna bendeyşadımbiliyorsun öncegüzdüzkestim sonra bankyapıştırdım ikide bir gösterdim yok gitmiş dedim akşam uyandğında süt verdim böyle böyle korktuğum gibiolmadı şimdi yatmadansüt içiyor uyuyor birdhakalmıyor inşallah senin içinde kolay olur biz wceğitimindesınıfda kaldık malesef...
yeni dizilerden ağırroman yeni dünyayı beğendim gerisini beğenmedim uçurumun yeni sezonunuizleyemedim erken yattımogün internettenizliceminşallah ya film başlamadan özetini maşallah gösteriyorlar izlemiş kadarolurum:))
ivett:)))
cnm sennasıl mutluysanonu yap zaten yeterki geri almaaa
aminn...... ohh sevindim son dk golumu atcan bana yoksaa
evet verdiklerimizde yanımızda kar olcAK ben seviyorum senle rekabeti:))
günaydinn
bugün 5 günlük dietim bitti,baya zorlandim ama pes etmedim,ve sonucccc 75.900 geldim sabah tartida.80 kiloyla basladim.tabi sporda yaptim.yillar sonra bu rakami görmek cok mutlu etti beni biliyorum sagliksiz diet diyorsunuz ama kim nederse desin haftaya tekrar i bes gün daha yapicam,hedefim 70.insallah vericegimi umut ediyorum,gelismeleri yazicam size
benden sonra kimse girmemi$$ :) kizlar yaa benim yediklerim nereye gidiyor, yag olarak vücudumami yapi$iyor? ya biktim kabizliktan, üstelikte dün özel bir çay içiyordum hep i$e yariyordu gün boyu içtim ama tik yok4 gündür böyle, yarin kilo aldigim kesin yani
bugün çe$ik çe$it meyveleri attik kati meyve skacagina, ben meyve suyunu içmedim ama kalan posayi (üzüm, havuç erik incir muz dikenli armut (tropikal meyve))tüm yedim faydasi olur diye ama yok
bôyle nasil kilo verilirki?
he birde bugün tam karar verdim bugün $ekerli bir$ey yemicem diye, öylede yaptim saat 3 kadar ama herzamanki gibi migrenim tuttuya tesadüf olamaz yemin ederim $ekerli bir$ey yemedigim her gün migrenim tutuyor, bu yüzden protein agirlikli beslenemiyorum malesef, ya kizlar bana akil verin, ne yapsamki? migrenden korktum ve hemen 2 lokum yedim canim istemiyordu bile ama dedimki çikolata yersem daha duramam en iyisi iki lokumla atlatayim, $u an çok iyim ak$am yemek yememeyi dü$ünüyorum
karabiberimm kiyamam oglu$unaa yaa yazik yaki$ikliyaa, kaç ya$indaki biraktiriyorsun?
bu arada diyet konusunda bende senin gibiyim en fazla 3 gün dayaniyorum(
duygum bence 2. çocuk için çok bekleme, ya$lari yakin olunca daha kolay oluyor inanki, benim etrafimdakileri görüyorum, bende kizim bve oglumun olmasini isterim ama en çok ikiz istiyorum ya inanilmaz $ekilde çok istiyorum küçüklügümden beri :) birde ya$im zaten ilerledi geç evlenecegim kesin oldu birde geç anne olmak istemiyorum 30 umdan önce ke$ke anne olabilsem, sizler çok $anslisiniz
potimm kizz hangii diyeti yaptin? çok güzel vermi$sin ma$allah :)
pomom menülerini çok begeniyorum canimmm
canım topiğimm vede azimli arkadaşlarım
aranızda olamıyorum iş yerinden engellemişler ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum kusuruma bakmayın artıkım
cumartesi
sabah : 8:00
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık
Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.
Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata
Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.
Aksam: 45 dk hafıf tempolu yuruyus yemekten sonra. Yemek olarak da 3 tane dıktorgen seklınde kofte, ayran ve bol salata
Gece soda ve 500 ml su.
Pazar:
sabah : 9 da uyandım ama 10 da kahvaltı yaptım. Ev ısı yaptım bıraz.
Bir dılım tam bugday ekmegı
1 kibrit kutusundan az yarım yaglı beyaz peynır
Eksı ot
1,5 yumurtadan omlet ( ıcınde bolca maydonoz vardı ve bir damla yag ıle pısırdım )
Canım tatlı cektı vısne recelının ıkı vısnesını yedım.
2 buyuk bardak sekersız acık cay.
Ara yapmadım gec kahvaltı yaptıgım ıcın.
Ogle yemegı de yemedım.
Saat uc gıbı maydonoz, dere otu ve bır yesıl elma yedım.
Aksama kadar 1,5 lıtre su ıctım.
6 bucukta aksam yemegımı yedım. Bir kucuk boy lufer yedım ve yesıllık yedım yanında. Fırında pısırdım uzerıne azıcık yag ve sarımsak ıceren sos yaptım fırca ıle surdum.
Gece : 7 otlu cay ve yesıl cay ıctım ( kıraz sapı koydum ıcıne ), 500 ml su ıctım.
Pazar gunu spor yapmadım ama aksama kadar sureklı ayaktaydım hem ev ıslerımı yaptım hem 5-6 cesıt yemek hazırladım.
canım topiğimm vede azimli arkadaşlarım
aranızda olamıyorum iş yerinden engellemişler ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum kusuruma bakmayın artıkım
cnm yaaa evdende girfırsat buldukça yazz özledim senii
ben iki günüde çok beğendim tebriklerrr
kuzum ben de senı ozledım. sızlerı ozluyorum valla. ama esım cok yanlız kaldı buaralar. ona vakıt ayırayım dedım. bır de ev ısı ama ozellıkle delı gıbı yemek yaparak gecırdım pazar gunumu. kendıme ve esıme yemekler yaptım . kıtlık mı gelecek dıyor esım :)))))
menuler guzel demek. senden ogrendım kuzum :))))))) bıldırımı yaptım buarada msj attım
bendedün gece kışlık attım bugünün yemeğini yaptım temizlik günümfırsat bulamam diyee evde maf olmak üzere olan herşeyi birleştirdim türlü yaptımziyan olmadı en azından,sende iyi yapmışsınn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?