- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.441
eline sağlıkk tebrik ederim seni çok hamaratsın maşallahhh benden bundan sonra geceden yapcam yemekleri ertesi güne hazır olsun zamanım bana kalsınhımmmm anladım canım. senın de mutfak ıle gecmıs desene. valla cıkamadım mutfaktan. ama degdı ya. bak neler yaptım :))))))))
yesıl mercımek yaptım pılav gıbı susuz. onu buzluga attım sıkıstıgım anlarda o benım kurtarıcım olacak gelecek hafta ıcın.
az erıstelı yesıl mercımek yaptım hem esım yer hem ben yerım.
buarada yesıl mercımek yılllardır yemedım esım de ılk kez yıyecekmıs.
kabak mucver yaptım. neslının tarıfıydı sanırım. yagsız oluyordu.
o kabaklaırn kabugundan kabak sıyırma gırıt yemegını yaptım.
aksam ıcın balık yaptım
bulgur pılavı yaptım cok az yaglı. hafta ıcı esım de ben de yerız dıye dusundum.
esıme kabak yemegı yaptım sulu. hafta ıcı yesın dıye.
bır ogunluk bamyam cıktı. onu kendıme yaptım.
fırın posetınde tavuk but yaptım. sosu attım pakettekı. 6 but attım. hafta ıcı hem esım hem ben yıyebılırım.
kusbası etım vardı. bezelye ıle karıstırıp yemek yaptım. yarı sote gıbı oldu. once etı kavurdum sonra da fırında pısırdım.
sanırım bukadar :))))))))
eline sağlıkk tebrik ederim seni çok hamaratsın maşallahhh benden bundan sonra geceden yapcam yemekleri ertesi güne hazır olsun zamanım bana kalsın
hımmmm anladım canım. senın de mutfak ıle gecmıs desene. valla cıkamadım mutfaktan. ama degdı ya. bak neler yaptım :))))))))
yesıl mercımek yaptım pılav gıbı susuz. onu buzluga attım sıkıstıgım anlarda o benım kurtarıcım olacak gelecek hafta ıcın.
az erıstelı yesıl mercımek yaptım hem esım yer hem ben yerım.
buarada yesıl mercımek yılllardır yemedım esım de ılk kez yıyecekmıs.
kabak mucver yaptım. neslının tarıfıydı sanırım. yagsız oluyordu.
o kabaklaırn kabugundan kabak sıyırma gırıt yemegını yaptım.
aksam ıcın balık yaptım
bulgur pılavı yaptım cok az yaglı. hafta ıcı esım de ben de yerız dıye dusundum.
esıme kabak yemegı yaptım sulu. hafta ıcı yesın dıye.
bır ogunluk bamyam cıktı. onu kendıme yaptım.
fırın posetınde tavuk but yaptım. sosu attım pakettekı. 6 but attım. hafta ıcı hem esım hem ben yıyebılırım.
kusbası etım vardı. bezelye ıle karıstırıp yemek yaptım. yarı sote gıbı oldu. once etı kavurdum sonra da fırında pısırdım.
sanırım bukadar :))))))))
beniyiyim cnm sen nasılsın??merhabaa güzel vede çıtır arkadaşlarım nasılsınız
inşallah bugün herkes tartıda güzel sonuçlar görür
bende çokseverim mercimeğe et sevmediğimiçin pomo gelsin tarifi versinbende bugüne yeşil mercimek yemeği yapıcam suda ısladım
kızım çok seviyo yemeğini bide besin değeri ete eşdeğermiş benim kız pek et sevmiyo ama yeşil mercimeği tabak tabak yiyo
eşim sevmez karaşimşek der garibim askerde çok yemiş bıkkınlık gelmiş
fırında mücveri nasıl yapıyosunuz kızlar bana da tarif verin kabak aldım bende yapiıyım
benim temizlikgünüm kimse yoktu oyüzden işe güce baktımbugün pazartesi ve kimsecikler yokkk
kızlar nerdesiniz yoksa kilomu aldınız
neyse bende gidiyorum evi toparlayayım bari
beniyiyim cnm sen nasılsın??
bende çokseverim mercimeğe et sevmediğimiçin pomo gelsin tarifi versin
benim temizlikgünüm kimse yoktu oyüzden işe güce baktım
bende iyiyim canım saolasın
bugün benimde temizlik günüm yarında kızımın doğumgünü var bu hafta yine boooll misafirli bi hafta olucak
nbr cnm yorma kendini lütfen regl olduğundandır bol su yeşil çay iç ,sen bize yazmayınca fazlamıyiyorsunnsevgili arkadaşlarım canlarım merhaba...
yine yoğun bir pazartesi ile başladık güne...
olsun rabbim iyi ve mutlu bir hafta geçirmeyi nasip etsin canlarım
benim için yoğun ve stresli geçecek umarım emeklerimin karşılığını fazlasıyla alırım
kilo verme konusuna gelince çok ve çok üzgünümki sabah 74 kg çıktım hani yarım kilo şişlikten felan olsa diyorum bide malum haftamdayım
yani herşeye yorabiliriz tabi geçen hafta çokta dikkat etmedim aslında ayarlı yemeye fazla kaçırmamaya dikkat ettim ama dengesiz beslendim açıkçası...
sevgili arkadaşlarım canlarım merhaba...
yine yoğun bir pazartesi ile başladık güne...
olsun rabbim iyi ve mutlu bir hafta geçirmeyi nasip etsin canlarım
benim için yoğun ve stresli geçecek umarım emeklerimin karşılığını fazlasıyla alırım
kilo verme konusuna gelince çok ve çok üzgünümki sabah 74 kg çıktım hani yarım kilo şişlikten felan olsa diyorum bide malum haftamdayım
yani herşeye yorabiliriz tabi geçen hafta çokta dikkat etmedim aslında ayarlı yemeye fazla kaçırmamaya dikkat ettim ama dengesiz beslendim açıkçası...
oyy doğumgünü kutlu olsun prensesin sağlık mutluluk uzun ömür versinnnnnnnn hepbirliktee,bizim içinde kutla
nbr cnm yorma kendini lütfen regl olduğundandır bol su yeşil çay iç ,sen bize yazmayınca fazlamıyiyorsunn
daha regl olmadım canım karnım şiş ama bu hafta olmam lazım bugün yarın
evet sanırımm yazmayınca yiyorum bilmemki hani diyet ürünleri olmasada az yiyorum
mesela son 3 gün akşamları meyve ve bir avuç fındık yedim akşam yemeği yerine
oyy doğumgünü kutlu olsun prensesin sağlık mutluluk uzun ömür versinnnnnnnn hepbirliktee,bizim içinde kutla
nbr cnm yorma kendini lütfen regl olduğundandır bol su yeşil çay iç ,sen bize yazmayınca fazlamıyiyorsunn
çook teşekkür ederim duygucum rabbim hepimizin evladına hayırlı günler göstersin iyi insanlarla karşılaştırsın
kocaman oldu bazen inanamıyorum o kadar zaman nasıl geçti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?