Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

eline sağlıkk tebrik ederim seni çok hamaratsın maşallahhh benden bundan sonra geceden yapcam yemekleri ertesi güne hazır olsun zamanım bana kalsın

eline sağlıkk tebrik ederim seni çok hamaratsın maşallahhh benden bundan sonra geceden yapcam yemekleri ertesi güne hazır olsun zamanım bana kalsın

ben bıraz garıbımdır canım ısterse. geceye kadar ugrasırım canım ıstemezse kılım kıpırdamaz. temızlık konusunda orta hallı bır ev hanımıyım ama yemeklerım guzel olur. uydurma seyler de yaparım. malzemelerı guzel degerlendırırım elımın lezzetı de ıyıdır ama ınan gecen kıs aksam yemek yapmak bıle zoruma gıdıyordu hem esımle mutlu olmak hem dıyet yapmak benı motıve edıyor artık.

gece yaparım dıye dusunuyordum ama yapamadıgımı gordum gecen hafta canım. yuruyusten gelmem sekızı buluyor. sonra evde hıcbırsey yapmak gelmıyor ıcımden.

bu sabah hem azıcık gec kaldıgım ıcın hem de müsliyi denemek ıcın müsli ile kahvaltı yaptım. bir daha kolay kolay yemem. hıc sevmedım yahuuuuuuu ve yıyemedıgım ıcın kendımı ac hıssedıyorum.

Bu sabah :
Ac karnına bal,sırke-lımon ılık su
2 kasık meyveli müsli / yarım çay bardağı süt ile ( yarım yağlı )
Ikı kucuk salatalık
Bır kucuk domates
Yarım demet maydonoz.

bende bugüne yeşil mercimek yemeği yapıcam suda ısladım
kızım çok seviyo yemeğini bide besin değeri ete eşdeğermiş benim kız pek et sevmiyo ama yeşil mercimeği tabak tabak yiyo
eşim sevmez karaşimşek der garibim askerde çok yemiş bıkkınlık gelmiş

fırında mücveri nasıl yapıyosunuz kızlar bana da tarif verin kabak aldım bende yapiıyım

bugün pazartesi ve kimsecikler yokkk
kızlar nerdesiniz yoksa kilomu aldınız

neyse bende gidiyorum evi toparlayayım bari

Selam kizlar ben su an okuldayim telefonla giriyorum ozel msj atamam. kilo bildirimi yapip cikacagim
gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.0
Misafir gelecek bugun ama bozmicam insallah

eve gidince anca aksam ugrarim. optmmmm

merhabaa güzel vede çıtır arkadaşlarım nasılsınız
inşallah bugün herkes tartıda güzel sonuçlar görür
beniyiyim cnm sen nasılsın??

bende çokseverim mercimeğe et sevmediğimiçin pomo gelsin tarifi versin
bugün pazartesi ve kimsecikler yokkk
kızlar nerdesiniz yoksa kilomu aldınız

neyse bende gidiyorum evi toparlayayım bari
benim temizlikgünüm kimse yoktu oyüzden işe güce baktım

beniyiyim cnm sen nasılsın??

bende çokseverim mercimeğe et sevmediğimiçin pomo gelsin tarifi versin

benim temizlikgünüm kimse yoktu oyüzden işe güce baktım

bende iyiyim canım saolasın
bugün benimde temizlik günüm yarında kızımın doğumgünü var bu hafta yine boooll misafirli bi hafta olucak

sevgili arkadaşlarım canlarım merhaba...
yine yoğun bir pazartesi ile başladık güne...
olsun rabbim iyi ve mutlu bir hafta geçirmeyi nasip etsin canlarım
benim için yoğun ve stresli geçecek umarım emeklerimin karşılığını fazlasıyla alırım
kilo verme konusuna gelince çok ve çok üzgünümki sabah 74 kg çıktım hani yarım kilo şişlikten felan olsa diyorum bide malum haftamdayım
yani herşeye yorabiliriz tabi geçen hafta çokta dikkat etmedim aslında ayarlı yemeye fazla kaçırmamaya dikkat ettim ama dengesiz beslendim açıkçası...

dün arkadaşımda yeşil çay içtim karanfilli ve tarçınlıydı tdına baayıldıımmmmm bugün markete gidip bende alıcam
evde demleme yeşil çayı içememiştim poşet olanı çok güzelmiş

bende iyiyim canım saolasın
bugün benimde temizlik günüm yarında kızımın doğumgünü var bu hafta yine boooll misafirli bi hafta olucak

oyy doğumgünü kutlu olsun prensesin sağlık mutluluk uzun ömür versinnnnnnnn hepbirliktee,bizim içinde kutla

nbr cnm yorma kendini lütfen regl olduğundandır bol su yeşil çay iç ,sen bize yazmayınca fazlamıyiyorsunn

merhaba canım hoşgeldin
işlerinde kolaylık diliyorum rabbim kuvvet versin çabucak bitirde tekrar sohbetlere katıl aramıza gel

ee senin menülerin çook iyiydi be kontesim ödemdir o bence

daha regl olmadım canım karnım şiş ama bu hafta olmam lazım bugün yarın

evet sanırımm yazmayınca yiyorum bilmemki hani diyet ürünleri olmasada az yiyorum

mesela son 3 gün akşamları meyve ve bir avuç fındık yedim akşam yemeği yerine

cnm regl öncesi ödemlenme başlar,birde kaçırmışsın aman hagülüm kg alma dikkat ett

çook teşekkür ederim duygucum rabbim hepimizin evladına hayırlı günler göstersin iyi insanlarla karşılaştırsın
kocaman oldu bazen inanamıyorum o kadar zaman nasıl geçti diye

çook teşekkür ederim duygucum rabbim hepimizin evladına hayırlı günler göstersin iyi insanlarla karşılaştırsın
kocaman oldu bazen inanamıyorum o kadar zaman nasıl geçti diye

inşallah bi kazandibide gelir şimdi sen anlayamamışsındır ilkini

Bildirim yapmayı unutmuşum az önce aklıma geldii duygucummm
sen açıklıyınca resimde koyacağımm kilomunn
sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu daha yeni kendime geldimm sonra anlatacağım sizee
neysekii yanlış anlamaa olduuu
evide toplayamadım heryer heryerde gideyim biraz toplıyayımm sonra geleceğim canlarımmm

yakaladım sizi. sanırım 1. sensin cnm.
ya beni de yazsana buraya, öbürüne giremedim zaten henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…