- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.461
yakaladım sizi. Sanırım 1. Sensin cnm.
Ya beni de yazsana buraya, öbürüne giremedim zaten henüz
bildirim yapmayı unutmuşum az önce aklıma geldii duygucummm
sen açıklıyınca resimde koyacağımm kilomunn
sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu daha yeni kendime geldimm sonra anlatacağım sizee
neysekii yanlış anlamaa olduuu
evide toplayamadım heryer heryerde gideyim biraz toplıyayımm sonra geleceğim canlarımmm
bende iyiyim canım saolasın
bugün benimde temizlik günüm yarında kızımın doğumgünü var bu hafta yine boooll misafirli bi hafta olucak
cumartesi
sabah : 8:00
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık
Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.
Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata
Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.
Aksam: 45 dk hafıf tempolu yuruyus yemekten sonra. Yemek olarak da 3 tane dıktorgen seklınde kofte, ayran ve bol salata
Gece soda ve 500 ml su.
Pazar:
sabah : 9 da uyandım ama 10 da kahvaltı yaptım. Ev ısı yaptım bıraz.
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir dılım tam bugday ekmegı
1 kibrit kutusundan az yarım yaglı beyaz peynır
Eksı ot
1,5 yumurtadan omlet ( ıcınde bolca maydonoz vardı ve bir damla yag ıle pısırdım )
Canım tatlı cektı vısne recelının ıkı vısnesını yedım.
2 buyuk bardak sekersız acık cay.
Ara yapmadım gec kahvaltı yaptıgım ıcın.
Ogle yemegı de yemedım.
Saat uc gıbı maydonoz, dere otu ve bır yesıl elma yedım.
Aksama kadar 1,5 lıtre su ıctım.
6 bucukta aksam yemegımı yedım. Bir kucuk boy lufer yedım ve yesıllık yedım yanında. Fırında pısırdım uzerıne azıcık yag ve sarımsak ıceren sos yaptım fırca ıle surdum.
Gece : 7 otlu cay ve yesıl cay ıctım ( kıraz sapı koydum ıcıne ), 500 ml su ıctım.
Pazar gunu spor yapmadım ama aksama kadar sureklı ayaktaydım hem ev ıslerımı yaptım hem 5-6 cesıt yemek hazırladım.
sevgili arkadaşlarım canlarım merhaba...
Yine yoğun bir pazartesi ile başladık güne...
Olsun rabbim iyi ve mutlu bir hafta geçirmeyi nasip etsin canlarım
benim için yoğun ve stresli geçecek umarım emeklerimin karşılığını fazlasıyla alırım
kilo verme konusuna gelince çok ve çok üzgünümki sabah 74 kg çıktım hani yarım kilo şişlikten felan olsa diyorum bide malum haftamdayım
yani herşeye yorabiliriz tabi geçen hafta çokta dikkat etmedim aslında ayarlı yemeye fazla kaçırmamaya dikkat ettim ama dengesiz beslendim açıkçası...
bugün pazartesi ve kimsecikler yokkk
kızlar nerdesiniz yoksa kilomu aldınız
Neyse bende gidiyorum evi toparlayayım bari
şişşttt sakınn çaktırma:))) emi cnm burda ıkılırsın burdakiler eski öyle sürekli yazı olmuyor burdaa orası daha aktif bence sen oraya yaz biri çıkrsa hemen damlarsın yinede girmek istiyorsan haftaya alırım seni
bildirim yapmayı unutmuşum az önce aklıma geldii duygucummm
sen açıklıyınca resimde koyacağımm kilomunn
sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu daha yeni kendime geldimm sonra anlatacağım sizee
neysekii yanlış anlamaa olduuu
evide toplayamadım heryer heryerde gideyim biraz toplıyayımm sonra geleceğim canlarımmm
bende bugüne yeşil mercimek yemeği yapıcam suda ısladım
kızım çok seviyo yemeğini bide besin değeri ete eşdeğermiş benim kız pek et sevmiyo ama yeşil mercimeği tabak tabak yiyo
eşim sevmez karaşimşek der garibim askerde çok yemiş bıkkınlık gelmiş
fırında mücveri nasıl yapıyosunuz kızlar bana da tarif verin kabak aldım bende yapiıyım
...böyle diyetleri yapamiyorum
beniyiyim cnm sen nasılsın??
bende çokseverim mercimeğe et sevmediğimiçin pomo gelsin tarifi versin
benim temizlikgünüm kimse yoktu oyüzden işe güce baktım
[/quote]fazla söze gerek yok o sebep, bu sebep,şu sebep,kg aldık işteee aferim çok iyi bir halt işledikKimi yedi,kimi doğumdaaldı, kimi emzirirken,kiminin sağlık nedenleri,kimide doğuş'dan,kimi sonradan aldık işte şimdide paşa paşa veriyoruz, bakın vericez demiyoruz veriyoruzzz diyorum,yol arkadaşlarım sessiz müsafirlerim hepinize şimdiden başıralar dilerimmmm
[/b]
[table="class: Grid"]
[tr][td] 0 [/td] [td] nick [/td] [td] başlangıç [/td] [td] geçen hafta [/td] [td] bu hafta [/td] [td] giden/+alan [/td] [td] toplam giden/alan [/td] [td] hedef [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 1 [/td] [td] duyfer_2006 [/td] [td] 85 [/td] [td]67,4[/td] [td] 65,5 [/td] [td] 1,900 [/td] [td] 19,500 [/td] [td] 64 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 2 [/td] [td] sarıcivciv [/td] [td] 73 [/td] [td] 59,8[/td] [td]60,100 [/td] [td]+300[/td] [td] 12,9 [/td] [td] 55 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 3 [/td] [td] kontes2003 [/td] [td] 80 [/td] [td]73,5 [/td] [td] 73,5 [/td] [td]aynı[/td] [td] 6,500 [/td] [td] 72 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 4 [/td] [td] krizantem3 [/td] [td] 68 [/td] [td] 64 [/td] [td] 63,800 [/td] [td]200[/td] [td] 4,200 [/td] [td] 61,800 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 5 [/td] [td] erce [/td] [td] 75 [/td] [td] 68,900[/td] [td]68,200 [/td] [td]700[/td] [td] 6,800 [/td] [td] 65,500 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 6 [/td] [td] leyya88 [/td] [td] 68,300[/td] [td]66,5[/td] [td] 66[/td] [td]500[/td] [td] 2,300 [/td] [td] 65 [/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 7 [/td] [td] karabiber01 [/td] [td]85[/td] [td]82[/td] [td] 80,7[/td] [td]1,300[/td] [td] 4,300 [/td] [td]76[/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 8 [/td] [td] pomogranete [/td] [td]110[/td] [td]108,1[/td] [td] 106,4[/td] [td]1,700[/td] [td] 3,600 [/td] [td]100[/td] [td][/td] [/tr]
[tr][td] 9 [/td] [td] savas5482 [/td] [td]66,3[/td] [td]65,9[/td] [td] 65,7[/td] [td]200[/td] [td] 600
[/td] [td]58[/td] [td][/td]
[/tr]
[/table]
ahada bende yakaladım sende pomoda harikasınız bu hafta bayıldımmmmşişşttt sakınn çaktırma:))) emi cnm burda ıkılırsın burdakiler eski öyle sürekli yazı olmuyor burdaa orası daha aktif bence sen oraya yaz biri çıkrsa hemen damlarsın yinede girmek istiyorsan haftaya alırım seni
ahada bende yakaladım sende pomoda harikasınız bu hafta bayıldımmmm
ben buraya da bakıyorum canım sureklı. Haftalardır burayı da takıp edıyorum. Bu duygunun topıgı. O hedefe ulasınca bıle, burada olup benı takıp edecegını soyledı. Belkı kurban bayramı topıgı durur ya da yavaslar dıye duygu yu takıp edebılmek ıcın burda da aktıf oluyorum. Ustelık burdakı arkadaslardan da zaman zaman bırseyler ogrenme fırsatım oluyor sadece bızımkı kadar yogunluk olmuyor.burdakı arkadaslar da cok cana yakın ıyı ınsanlar.
canım sen iyisin bikere karşıdakinin kötü olması imkansız....iyi yapıyorsun valla zayıflamak yolunda herşey mübahtır .....
ahada bende yakaladım sende pomoda harikasınız bu hafta bayıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?