Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yakaladım sizi. Sanırım 1. Sensin cnm.
Ya beni de yazsana buraya, öbürüne giremedim zaten henüz

şişşttt sakınn çaktırma:))) emi cnm burda ıkılırsın burdakiler eski öyle sürekli yazı olmuyor burdaa orası daha aktif bence sen oraya yaz biri çıkrsa hemen damlarsın yinede girmek istiyorsan haftaya alırım seni

şusaat oldu basiretimmi bağlandı ne bende bir türlü işe başlayamadım sen koy resmni cnm sorun yokk ilk sayfada yenikg hemen yazdım 2 lkişi kaldı zaten

hiç çaktırır mıyım. evet ya başından beri orası daha cazip geliyor zaten. birileri çıkarsa diye genelde oralardayım.
bi hafta sonra memlekete gidicem. ancak bayram sonu gelirim. fdm ye yazdım ama görmedi sanırım, yine söylerim .
boşluk olunca hemen yazın beni.

...böyle diyetleri yapamiyorum

merhaba kontes nasılsın uzun zamandır goremedım senı.

Sana da ıyı bır hafta olmasını dılıyorum. Ben de bu hafta yogun olacagım ıste. Oyuzden ara ara gırıp bakıyorum sıteye. Elımden geldıkce yanı kendıme yenılmezsem daha az onlıne olacagım zaten.

Canım odem olmustur bence. Hatırlarsan ben de gecen hafta 500 gram aldım. Duygu da cok ornek vermıstır buna. Cok guzel beslenme ve spora ragmen veremedıgı haftalar olmustu. Uzuntunu anlıyorum ama kalıcı olmuyor ınan. Duygu da ben de bu hafta guzel kılo vermısız bızden umut al canım.

duygu haklı bence. Obur topıgımız daha hareketlı. Bu sayede hem daha guncel bılgı paylasımı hem tartlı rekabet daha yogun oluyor orda.

nasılsın canım

ozledım senı. Cocukların okulu ve kardesın var dıye gıremıyormussun nete cok.

Nıye canın sıkıldı senın nıye agladın yaaaaaaa

erce her ıkısını de tarıf verecegım bızım obur topıkten arkadas tarıf verdı bana

beniyiyim cnm sen nasılsın??

bende çokseverim mercimeğe et sevmediğimiçin pomo gelsin tarifi versin

benim temizlikgünüm kimse yoktu oyüzden işe güce baktım

ERCE TARIFLER :

yeşil mercimek çok güzel bir gıda ama tabi salatasını yapabilirsin,çorbasını veyada yemeğini

bence çorbasını yap tam anlamıyla faydasını gör

şimdi yeşil mercimeği temizce yıka üstünü 3 parmak geçe su koy vur ocağa, ister düdüklüye ister normal tencereye iyice haşla

sonra bunu bilandırda iyice çırp sonrada içine nane,pul biber,azda karabiber , kimyonda accık koyabilirsin bunlarıda katıp bir taşım kaynat

sonra afiyetle iç...

düşünsene hiç yağ ve salça koymadık tuzuda isteğine göre az koyabilirsin baharatlar tuzu çok aratmıyor

yemeğinide salçalı az yağlı bir karışımda mercimeği kavur sonra normal su koyup pişir yada önceden haşladığın mercimeği kuşbaşı etle yemekte yapabilirsin...

ama en sağlıklısı verdiğim çorba yöntemi kırmızı mercimeklede yapıyorum ben çok güzel oluyor..

Malzemeler:
2 Su Bardağı Yeşil Mercimek
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
6 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Adet Soğan
1 Tatlı Kaşığı Tuz
6 Su Bardağı Kaynar Su
Ön Hazırlık:
Mercimekler ayıklanıp, yıkanacak. Tencere’de 5 dakika süre ile haşlanacak ve süzülecek. Çıkan kara su kullanılmayacak. Soğan, yemeklik doğranacak.
Maharetini Göster:
Düdüklü tencere’ye zeytinyağı konulacak ve ısıtılacak. Üzerine soğan ilave edilecek, düşük ısıda kavrulacak. Tencerenin orta yerinden yer açılacak domates salçası katılacak ve kokusu çıkıncaya kadar kavrulacak. Ardından yeşil mercimek, 6 su bardağı kaynar su, ilave edilecek ve karıştırılacak.
Ocak ısısı yükseltilecek. Düdüklü tencerenizin kitapçığında bulunan yemek pişirme sürelerinden, yeşil mercimek pişirme süresini dikkate alarak kendi kurallarınızla mercimek pişirilecek. Kullandığım düdüklü tencere, normal ısı ayarında, mercimeği 6 dakika’da pişiriyor. Mercimek piştikten sonra tuz ilave edilecek, yemeğin tuzu karar hale getirilecek. Sonrası malum.
‘Kolay Gelsin’

Bu arada bugün dediğim mücverin tarifini veriyorum;
Malzemeler:
- 4 tane kabak
- 3 tane yumurta
- 4 çorba kaşığı un
- 3 çorba kaşığı süt
- Yarım demet maydanoz
- Yarım demet dereotu
- 3 taze soğan (yoksa kuru soğan rendelenir)
- 3-4 diş sarımsak (rendelenmiş)
- 7-8 yaprak taze nane (yoksa kuru nane)

Yapılışı:
- Kabakları rendenin kalın tarafıyla rendeliyoruz. Fazla suyunu hafif elimizde sıkarak uzaklaştırıyoruz. İçine yumurtaları kırıyoruz, üstüne ince doğradığımız yeşillikleri, sütü ve unu ekleyip, iyice karıştırıyoruz. Kıvamı hafif sulu oluyor. Borcama yağlı kağıt serip bu harcı da üstüne döküp fırında 200 C sıcaklıkta pişiriyoruz, çıkarınca dilimleyip servis yapıyoruz. Gördüğünüz gibi hiç yağ yok. Bu harcı tepsiye direk dökmek yerine kaşıkla da koyabiliriz (ben bir dahaki sefere öyle yapacağım), böylece dilimleme derdi de olmaz:) Afiyet olsun..

Kızlar kabağın içiyle mücver, kabuklarıyla da bugün bahsettiğim Girit yemeğini yapabilirsiniz. Yemeğin adı Kabak Sıyırma; bu yemeği yapıp dolaba koyup ertesi gün soğuk olarak ta yiyebilirsiniz, işte tarifi;

Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 2 adet kuru soğan
- 1 bağ dereotu
- 1 yemek kaşığı pirinç
- 2-3 kaşık zeytinyağı
- 1 adet limon

Yapılışı:
- Kabağın kabukları soyucu ile soyulur. Tencerede zeytinyağında küçük küçük doğranmış olan soğanlar kavrulur, 1 avuç dereotu ayrılıp, kalanı kavrulan soğanlara ilave edilir. Fazla kavurmadan kabak kabukları tencereye ilave edilir. Kabuklar hiç karıştırılmaz. Üstlerine pirinç eklenir, hemen ardından tuz, 1 limonun suyu ve üstünü 1 parmak geçecek kadar su ilave edilerek kısık ateşte pişirilir. yemek pişerken hiç karıştırmayın, yaklaşık yarım saatte pişer. Servis tabağına alındığında kalan 1 avuç dereotu da üstüne serpilir. Afiyet olsun..

[/quote]
bi savaş kaldı bildirim yapmayan
herkezi kutluyorum....

ahada bende yakaladım sende pomoda harikasınız bu hafta bayıldımmmm

bi savaş kaldı bildirim yapmayan
herkezi kutluyorum....[/QUOTE]

DUYGUCUGUM TESADUFEN GORDUM YA LISTEYI NEZAMAN GUNCELLEDIN SEN......

BUARADA TEBRIKLER BIRINCI OLACAGINI BILIYORDUM ZATEN :)))))))))

BEN DE IKINCI OLMUSUM :)))))

KARABIBER COK AGLADIM DIYORDU. GECEN HAFTA O DA ARTI CIKMISTI BENIM GIBI. UZULMUSTU. BU HAFTA O DA VEREBILMIS VE UCUNCU GORUNUYOR. TEBRIKLER.

ARKADASLAR KIMSE YANLIS ANLAMASIN KILOSU FAZLA OLAN YA DA SAGLIK SIKINTISI OLUP ZOR VEREN KISILER VERINCE COK MUTLU OLUYORUM SADECE KENDIM ICIN DEGIL BU DUSUNCE. YOLUMUZ UZUN VE BIR KILO DEMEK COGUNUZ ICIN ONEMLI BIR FARK DEGILKEN BIZIM ICIN COLDEKI BIR KUM TANESI RESMEN.

HERKESI KILO VEREN VEREMEYEN HERKESI TEBRIK EDIYORUM CUNKU BERABER YURUDUK BIR HAFTA DAHA BU YOLDA. BIRIBIRIMIZI COK SEY OGRETEREK GUC VEREREK MORAL VEREREK.

BU HAFTANIN DAHA DA GUZEL VE BASARILI GECMESINI DILIYORUM HEPIMIZ ADINA.

ahada bende yakaladım sende pomoda harikasınız bu hafta bayıldımmmm

ben buraya da bakıyorum canım sureklı. Haftalardır burayı da takıp edıyorum. Bu duygunun topıgı. O hedefe ulasınca bıle, burada olup benı takıp edecegını soyledı. Belkı kurban bayramı topıgı durur ya da yavaslar dıye duygu yu takıp edebılmek ıcın burda da aktıf oluyorum. Ustelık burdakı arkadaslardan da zaman zaman bırseyler ogrenme fırsatım oluyor sadece bızımkı kadar yogunluk olmuyor.burdakı arkadaslar da cok cana yakın ıyı ınsanlar.

canım sen iyisin bikere karşıdakinin kötü olması imkansız....iyi yapıyorsun valla zayıflamak yolunda herşey mübahtır .....

canım sen iyisin bikere karşıdakinin kötü olması imkansız....iyi yapıyorsun valla zayıflamak yolunda herşey mübahtır .....

sagol taze gelın. Guzel ızlenım bıraktıysam ne mutlu bana. Sızler de cok ıyısınız ıyı olmasanız ıyılık yansımaz benden. Hele kı benden. Tersımdır ya ukala ve kıbırlı ınsanlara karsı. Hepınız cok ıcten ınsanlar olunca ben de kendım olabılıyorum.

Hazırlıkların ne alemde ıkıncı dugn ıcın dıyorum

kızlar merhaba sonbaharın ilk yağmuruda bardaktan boşanırcasına yağdı çok güzel oldu heryer mis gibi toprak koktu..
rabbim doğal hazinelerinden ayırmasın gönlümüzü...
bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah:1 elma

öğlen:küçük 1 dilim kepek ekmeği,taze börülce yemeği 4 kaşık yağını suyunu süzdüm...,1 kase yoğurt,bir kase çoban salata bol sirkeli

ara:öğlen salatnın sirkesini abarttığım için midem ekşidi yarım poğaça yedim...

1,5 lt su içtim 2lt tamamlayacağım..

akşama yemeğim yok dolapta 2 kilo ıspanak var ondan accık pişiririm...yağsız tuzsuz haşlama gibi belki kavurup bir yumurtada kırabilirim...

kızlar bu hafta dönüm noktam hayırlısıyla umuyorum bu şişliğim ve üstümdeki ağırlık gidecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…