Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin bi dahaki haftaya verirsiniz inş
duygucum tebrik ederim canım sen kazandın cezamı söle bakım
karabiberim noldu niye ağladın üzüldün sıkma canını arkadaşımm
pomocum tarifler için çok teşekkür mücveri en kısa zamanda yapıcam yeşil mercimeği bende düdüklüdfe yaparım çok pratik oluyo

bugünki saçma menümü yazayım

sabah
minik bi parça peynirli gözleme
domates maydonoz
şekersiz çay

öğle
yeşil mercimek yemeği bir porsiyon
bir dilim ekmek
4 tane minik acı biber turşu

akşam
2 tane mantar kurabiye
bir kase cips
şekersiz kahve

2 litreden fazla su
2 bardak sirkeli su

1 saat tempolu yüryüş dışarda
2 saat evişi süpürme silme dip bucak bayağı yoruldum

obur topıktekı arkadaslar verdı canım. bu haftasonu hepsını yaptım haftalık yemegımı hazırladım. rıca ederımmmmm

hem yurumussun hem ev ısı. tebrıkler valla.

kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum özellikle duygum ve pomomm çok güzel vermi$sin, bende fena sayilamam degilmi :))

yarin doktora gitmeye çali$acagim dilim yine çok fena oldu ya :'( iki tane sivilce gibi $i$mi$ konu$urken dilim di$lerime degiyor çok aciyor, in$allah çaresi bulunur, gitmi$kende 5 gündür tuvalete çikmadigimi dicem, karnimda çok agiriyor

sagol canım. senı de tebrık ederım. buarada cok gecmıs olsun ınsaallah bır an once ıyılesırsın

gunaydın kızlar

nerdesınız hepınız yahuuuuuuuuu :)))))))) uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

menulerı yayınlıyorum. azıcık sohbet edelım dıye bekledım ama gelen gıden yok. oglene tekrar gelırım azıcık calısayım ben :)

dun sabah :
Ac karnına bal,sırke-lımon ılık su
2 kasık meyveli müsli / yarım çay bardağı süt ile ( yarım yağlı )
Ikı kucuk salatalık
Bır kucuk domates
Yarım demet maydonoz.

Ara: on bes tane nohut bır kucuk domates bır kucuk salatalık,1 lt su, bır yesıl cay kıraz saplı, bır hayıt tohumu caY

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatalık salata, 3 kasık kuru fasulye.

Ara: 500 ml su, uc cevız,5 badem,10 nohut, bır tutam maydonoz
evet aksam yemegı mı de yedım. neslıe sen vermıstın sanırım tarıfı. gırıt yemegı. kabak sıyırma dıyor bazıları.

500 ml su. yemek : 4 kasık yogurt 4 kasık yemek.

yemegım: kabak, salcasız. cok az yag ıle. ıcınde yarım dere otu var. bolca lımon. ve bır tatlı kasıgı pırınc. pırasa yemegıne benzer eksılı bır tadı oldu. yogurt ıle cok guzel uyumlu oldu.

ıs cıkısı tempolu yuruyus = 6808 adım olmus = yaklasık 320 kalorı olmus.

500 ml su ıcerek gunu kapattım son olarak. toplam su mıktarı 2,5 lt olmus

sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

duygu gunaydın canım. bekledım senı sabahtan berı. gelmeyınce endıselendım valla. cok mu hastasın canım ? ılk kez gec geldın. onlıne oldugunu gordum sımdı sukur. nasılsın bugun ? gectı mı arttı mı ?

günaydınn alıntı yapamıyorummm,

ercem leyyacım tşk ediyorum güzel kg verdim aslında daha fazlavermiştimhağla beraber bazılarını geri aldım ,ayrıca sizde güzel kg vermişsiniz bende sizi tebrik ederim..

harbiden karabiberim nasıl olduacaba dün ilgilenemedim onlaa inşallahiyisindir güzel arkadaşımmm.

kızlar cnmsıkkın oğlum dünden beri keyifsiz sabah da istifra etti benimde boğazlarım ağrıyor kışın geldiği nasıl belli oluyor yaaa
şu çocuk hasta oldumu dümyam kararıyor hiç bir şeyden tat alamıyorumneyse giremiyebilirim toipiğe iyi olursa girerim,neysehayırlı günlerr

canım kuzey mı hastalandı ben sen daha kotu oldun dıye dusunuyordum. ay kıyamam ben o kuzucuga. mevsım degısıyor usutmustur sanırım.

kendın hasta olsan, onunla ılgılenemıyorum dıye kahrolursun. o hasta olsa, canın acır oyle kahrolursun. annelık boyle bırsey degılmı yaaaa

canım ya çok geçmiş olsun...üzüldüm.yaa..nasıl kuzucuk olmazssa bir doktora götür yaa..ayy kötü oldum bende dayanamam....

pomocum bu hafta nasılsın geçmişi okuyamadım ama güzel kilo vermişsin...

tebrikler bak direnince oluyor değilmi...

sorma ya yukarıtükürsem bıyıkaşatükürensakal hesabı ALLAH BANA GÜÇ KUVVET VERSİN ONU HASTALIĞINIDA KENDİHASTALIĞIMIDA AYAKTA GÜÇLÜ GEÇİREYİM EVLADIMI EVİMİ İHMAL ETMEDEN O YETERKİ CIVILCIVIL OLSUN YÜZÜ GÜLSÜN

canım ya çok geçmiş olsun...üzüldüm.yaa..nasıl kuzucuk olmazssa bir doktora götür yaa..ayy kötü oldum bende dayanamam....

kontesim öyle basit birşey belki ama öyle sessiz sakın yatması maf ediyor beni ama hiç birkuzucuk hastaolmasın

pomocum bu hafta nasılsın geçmişi okuyamadım ama güzel kilo vermişsin...

tebrikler bak direnince oluyor değilmi...

evet canım gıttı bu hafta. onerılerıne uyarak dere otu ve maydonoz cok tukettım. aksam yemegını de erken yedım ısten cıkarken. sanırım bunlar etkıledı.

amın canım. sen guclu saglıklı ol kı evladına bakabılesın. ama moral olarak da guclu olmaya. vucut dırencın dusebılır. sen ona nese ve guc vermeye calıs kuzum. bır de doktora bır gotur ıstersen canım. hava guzelse hıc olmadı balkonda oturt gunes alsın kuzucuk.

Günaydın

geçmişe bakamadım ilk sayfaya gözgezdirdim.
Duygucum geçmiş olsun tatlım..Sorma çocuklar hasta olunca tat tuz bırakmıyorlar insanda..Bende tebrik ederim kilonu.
Karrabiberim canım inşallah sende düzelmişsindir.Herşey yoluna girmişdir.Rabbim dermansız dert vermesin.amin
leyyam maşallah sende kilo vermişsin.Herşey yoluna giriyordur inşallah.
pomo canım senide tebrik ediyorum yola devam arkadaşım.

Bende dün giremedim,bildirim yapıp çıktım hemen biraz keyifsizdim bugünde öyle o yüzden diyete ara verdim menü vs vermeyeceğim..ama burda takipte olacagım.

ayy kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun sanada kuzeye rabbim şifa versin

sabah menüm

bir dilim ekmek
domates peynir bir lokma bir zeytin
şekersiz çay

ara
2 mantar kurabiye
şekersiz neskafe

şimdiye kadar bir litreden fazla su içtim

kimsecikler yokken gidip ütü yapıyım sonrada lesli yapıcam

hayırdır kuzumne oldu yaa iyisin dimi??

ayy kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun sanada kuzeye rabbim şifa versin
sağ ol ercemmm kış geldi hastalık başladı off yaa ALLAH beterinden korusun

sagol canım. Sen nasılsın ?

Cok yavasladı bızım burası yahu. Kızlar toplanın artık :))))))) gelın daha sık.

Neden ara verdın dıyete ????

selam kizlar alinti yapamiyorum, hepinize te$ekkür ederim tebrikleriniz için, saricivciv, kontes, duyfer, pomo...

doktora gittim bugün ama ufak tefek ba$ka sorunlarim çiktigi için kabizligimi söylemedim
dilim için ilaçlar verdi, iki gündür yiyemiyorum

bugün bu saat olmu$ 1 kk ka$ar, 1 minik ka$ik nutella yedim, i$tahimda kapandi ak$ama kadar bir$ey yemem heralde

bundan 3 yil önce yine böyle olmu$tum, ve zaten zayiftim 53 ten 49.8 e dü$mü$tüm (1.5 haftada) hala aklimda çocuklugumdan beri 40 lari görmemi$tim, ama o zaman kilo almak istemi$tim :) ee baya bi aldim o günden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…