- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.481
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin bi dahaki haftaya verirsiniz inş
duygucum tebrik ederim canım sen kazandın cezamı söle bakım
karabiberim noldu niye ağladın üzüldün sıkma canını arkadaşımm
pomocum tarifler için çok teşekkür mücveri en kısa zamanda yapıcam yeşil mercimeği bende düdüklüdfe yaparım çok pratik oluyo
bugünki saçma menümü yazayım
sabah
minik bi parça peynirli gözleme
domates maydonoz
şekersiz çay
öğle
yeşil mercimek yemeği bir porsiyon
bir dilim ekmek
4 tane minik acı biber turşu
akşam
2 tane mantar kurabiye
bir kase cips
şekersiz kahve
2 litreden fazla su
2 bardak sirkeli su
1 saat tempolu yüryüş dışarda
2 saat evişi süpürme silme dip bucak bayağı yoruldum
kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum özellikle duygum ve pomomm çok güzel vermi$sin, bende fena sayilamam degilmi :))
yarin doktora gitmeye çali$acagim dilim yine çok fena oldu ya :'( iki tane sivilce gibi $i$mi$ konu$urken dilim di$lerime degiyor çok aciyor, in$allah çaresi bulunur, gitmi$kende 5 gündür tuvalete çikmadigimi dicem, karnimda çok agiriyor
günaydınn alıntı yapamıyorummm,
ercem leyyacım tşk ediyorum güzel kg verdim aslında daha fazlavermiştimhağla beraber bazılarını geri aldım ,ayrıca sizde güzel kg vermişsiniz bende sizi tebrik ederim..
harbiden karabiberim nasıl olduacaba dün ilgilenemedim onlaa inşallahiyisindir güzel arkadaşımmm.
kızlar cnmsıkkın oğlum dünden beri keyifsiz sabah da istifra etti benimde boğazlarım ağrıyor kışın geldiği nasıl belli oluyor yaaa
şu çocuk hasta oldumu dümyam kararıyor hiç bir şeyden tat alamıyorumneyse giremiyebilirim toipiğe iyi olursa girerim,neysehayırlı günlerr
ercem leyyacım tşk ediyorum güzel kg verdim aslında daha fazlavermiştimhağla beraber bazılarını geri aldım ,ayrıca sizde güzel kg vermişsiniz bende sizi tebrik ederim..
harbiden karabiberim nasıl olduacaba dün ilgilenemedim onlaa inşallahiyisindir güzel arkadaşımmm.
kızlar cnmsıkkın oğlum dünden beri keyifsiz sabah da istifra etti benimde boğazlarım ağrıyor kışın geldiği nasıl belli oluyor yaaa
şu çocuk hasta oldumu dümyam kararıyor hiç bir şeyden tat alamıyorumneyse giremiyebilirim toipiğe iyi olursa girerim,neysehayırlı günlerr
duygu gunaydın canım. bekledım senı sabahtan berı. gelmeyınce endıselendım valla. cok mu hastasın canım ? ılk kez gec geldın. onlıne oldugunu gordum sımdı sukur. nasılsın bugun ? gectı mı arttı mı ?
sorma ya yukarıtükürsem bıyıkaşatükürensakal hesabı ALLAH BANA GÜÇ KUVVET VERSİN ONU HASTALIĞINIDA KENDİHASTALIĞIMIDA AYAKTA GÜÇLÜ GEÇİREYİM EVLADIMI EVİMİ İHMAL ETMEDEN O YETERKİ CIVILCIVIL OLSUN YÜZÜ GÜLSÜNcanım kuzey mı hastalandı ben sen daha kotu oldun dıye dusunuyordum. ay kıyamam ben o kuzucuga. mevsım degısıyor usutmustur sanırım.
kendın hasta olsan, onunla ılgılenemıyorum dıye kahrolursun. o hasta olsa, canın acır oyle kahrolursun. annelık boyle bırsey degılmı yaaaa
canım ya çok geçmiş olsun...üzüldüm.yaa..nasıl kuzucuk olmazssa bir doktora götür yaa..ayy kötü oldum bende dayanamam....
pomocum bu hafta nasılsın geçmişi okuyamadım ama güzel kilo vermişsin...
tebrikler bak direnince oluyor değilmi...
sorma ya yukarıtükürsem bıyıkaşatükürensakal hesabı ALLAH BANA GÜÇ KUVVET VERSİN ONU HASTALIĞINIDA KENDİHASTALIĞIMIDA AYAKTA GÜÇLÜ GEÇİREYİM EVLADIMI EVİMİ İHMAL ETMEDEN O YETERKİ CIVILCIVIL OLSUN YÜZÜ GÜLSÜN
kontesim öyle basit birşey belki ama öyle sessiz sakın yatması maf ediyor beni ama hiç birkuzucuk hastaolmasın
hayırdır kuzumne oldu yaa iyisin dimi??Günaydın
geçmişe bakamadım ilk sayfaya gözgezdirdim.
Duygucum geçmiş olsun tatlım..Sorma çocuklar hasta olunca tat tuz bırakmıyorlar insanda..Bende tebrik ederim kilonu.
Karrabiberim canım inşallah sende düzelmişsindir.Herşey yoluna girmişdir.Rabbim dermansız dert vermesin.amin
leyyam maşallah sende kilo vermişsin.Herşey yoluna giriyordur inşallah.
pomo canım senide tebrik ediyorum yola devam arkadaşım.
Bende dün giremedim,bildirim yapıp çıktım hemen biraz keyifsizdim bugünde öyle o yüzden diyete ara verdim menü vs vermeyeceğim..ama burda takipte olacagım.
sağ ol ercemmm kış geldi hastalık başladı off yaa ALLAH beterinden korusunayy kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun sanada kuzeye rabbim şifa versin
günaydın
geçmişe bakamadım ilk sayfaya gözgezdirdim.
Duygucum geçmiş olsun tatlım..sorma çocuklar hasta olunca tat tuz bırakmıyorlar insanda..bende tebrik ederim kilonu.
Karrabiberim canım inşallah sende düzelmişsindir.herşey yoluna girmişdir.rabbim dermansız dert vermesin.amin
leyyam maşallah sende kilo vermişsin.herşey yoluna giriyordur inşallah.
Pomo canım senide tebrik ediyorum yola devam arkadaşım.
Bende dün giremedim,bildirim yapıp çıktım hemen biraz keyifsizdim bugünde öyle o yüzden diyete ara verdim menü vs vermeyeceğim..ama burda takipte olacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?