- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.501
selam kizlar alinti yapamiyorum, hepinize te$ekkür ederim tebrikleriniz için, saricivciv, kontes, duyfer, pomo...
doktora gittim bugün ama ufak tefek ba$ka sorunlarim çiktigi için kabizligimi söylemedim
dilim için ilaçlar verdi, iki gündür yiyemiyorum
bugün bu saat olmu$ 1 kk ka$ar, 1 minik ka$ik nutella yedim, i$tahimda kapandiak$ama kadar bir$ey yemem heralde
bundan 3 yil önce yine böyle olmu$tum, ve zaten zayiftim 53 ten 49.8 e dü$mü$tüm (1.5 haftada) hala aklimda çocuklugumdan beri 40 lari görmemi$tim, ama o zaman kilo almak istemi$tim :) ee baya bi aldim o günden sonra
günaydın hanımlarr iyicegüçsüz düştüm son günlerde şimdi nezleyim çokşükür ki kuzeyim iyi herkez iyidir inşallahh..
selam kizlar alinti yapamiyorum, hepinize te$ekkür ederim tebrikleriniz için, saricivciv, kontes, duyfer, pomo...
doktora gittim bugün ama ufak tefek ba$ka sorunlarim çiktigi için kabizligimi söylemedim
dilim için ilaçlar verdi, iki gündür yiyemiyorum
bugün bu saat olmu$ 1 kk ka$ar, 1 minik ka$ik nutella yedim, i$tahimda kapandiak$ama kadar bir$ey yemem heralde
bundan 3 yil önce yine böyle olmu$tum, ve zaten zayiftim 53 ten 49.8 e dü$mü$tüm (1.5 haftada) hala aklimda çocuklugumdan beri 40 lari görmemi$tim, ama o zaman kilo almak istemi$tim :) ee baya bi aldim o günden sonra
bebişim günaydın ne olur dikkat et kendine hemen sıcak bir çorba yapıp iç vücudun dirençsiz kaldı ve kaldığı andada hasta oldun, kuzeyin iyi olduğuna çok sevindim...
ve sanırım bir kaç günlüğüne diyeti sporu bırakıp düzgün beslen vücudunu yormaa.Naçizane tavsiyemdir...
öpüyorum canım...
gözümün bebeği kalbimin sahibi günaydın güzel insan nasılsın,gel bak banaa çorbabı yapsan saçımı okşayıp masal anlatsan banaa sırtımızsıvazlayıp gazımıçıkarsanolmazmı? çok şeymi istiyorummm
sız cok samımısınız demekkı uzun zamandır :)))))))))))))) ne guzel cok yakın oldugunuzu anlıyorum yazdıklarınızdan kızlar.
buarası sessız kalmıstır gonlum el vermedı gelıp yazayım dedım ben de. menulerı yazayım da sayfa sayısı cogalsın
kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum özellikle duygum ve pomomm çok güzel vermi$sin, bende fena sayilamam degilmi :))
yarin doktora gitmeye çali$acagim dilim yine çok fena oldu ya :'( iki tane sivilce gibi $i$mi$ konu$urken dilim di$lerime degiyor çok aciyor, in$allah çaresi bulunur, gitmi$kende 5 gündür tuvalete çikmadigimi dicem, karnimda çok agiriyor
gözümün bebeği kalbimin sahibi günaydın güzel insan nasılsın,gel bak banaa çorbabı yapsan saçımı okşayıp masal anlatsan banaa sırtımızsıvazlayıp gazımıçıkarsanolmazmı? çok şeymi istiyorummm
dun
sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
Ara: 500 ml su, bır yesıl elma, bır tutam maydonoz, bır yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum, ıkı catal peynırlı borek ( cok canım cekmıstı. Isyerıne getırmısler. Ara da yedım. )
Oglen 12:00 : 500 ml su, ıkı kasık patates yemegı ıkı kasık pılav ( ara yaparken borek yedıgım ıcın ve patates yemegı olmasının da etkısıyle, yemek olarak herzamankınden az tukettım )
ARA: 500 ML SU, BIR HAYIT TOHUMU CAY, IKI CEVIZ IKI KAYISI BIR INCIR
Aksam: Aksamı da on dakıka once bıtırmıs oldum. Ama zevk alamadım. Ben mı eksık bırsey yaptım. Yemek soguk dıye mı boyle oldu. Yag ve tuz olmamasını mı asırı yadırgadım anlamadım ama oyle zor yedım kı bu kabak mucverı. 2 kasık yogurt ve bır ınce dılımı zor yedım. Aclık olmasın hem de agzımın tadı degıssın dıye bır cay bardagı salgam suyu ıctım bır tutam maydonoz yedım bır de salatalık.
Is cıkısı bır bucuk saat yurudum 7100 adım = 334 kalorı
Gece sadece kucuk domates yedım. 500 ml su ıctım ve kapanıs oldu. Su 2 lt olmus az olmus.
Bu sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
Ara : bir yesıl elma, 500 ml su, bır tutam maydonoz
Oglen: yemekten once 500 ml bir tane daha su. 3 kasık yogurt, 4 kasık kırmızı mercımek ( bır tatlı kasıgı kadar ev erıstesı vardı ıcınde. Cok az yag ve azıcık salca ıle yaptım. Tuzu da yok denılecek kadar azdı. Neslının tarıfıne gore yaptım. Cok da severek yedım hatta dun esım de yedı aksam, ben yururken yesıl mercımek yıyordu o da evde :)))))))))))
burdakitüm arkadaşlarbirbirindendeğerli benim için ,elbet eskisigibi değil ama arada herkez iyi olduğunu yazması bile benimutlu ediyor tüm sayfalar beli birdönemden sonra duraklmaaya geçer sende görürsünyakında
kontes özel hayatımda görüşmeyi çok istediğim arkadaşlarımdan biri
sabah menüm
bir dilim ekmek
domates peynir bir lokma bir zeytin
şekersiz çay
ara
2 mantar kurabiye
şekersiz neskafe
şimdiye kadar bir litreden fazla su içtim
kimsecikler yokken gidip ütü yapıyım sonrada lesli yapıcam
canım menün güzel gibi görünüyor ama dediğim gibi tekrarlıyorum çok karışık yazıyorsun...
Detaya girme...listeni yaz sonuna bugün 6 bardak su içtim deme..vallahi kompozisyon gibi yazıyosun ne emek çekiyosun...
burdakitüm arkadaşlarbirbirindendeğerli benim için ,elbet eskisigibi değil ama arada herkez iyi olduğunu yazması bile benimutlu ediyor tüm sayfalar beli birdönemden sonra duraklmaaya geçer sende görürsünyakında
kontes özel hayatımda görüşmeyi çok istediğim arkadaşlarımdan biri
sızler sınırlı gırıyorsunuz bılıyorum oyuzden zamanınolmuyor okumaya. Detaylı demıssın karısık demıssın. Karısık oldugunu dusunmuyorum ama detaylı oldugu dogru. Ama detaylı yazmam gerekıyor vucudu her an odem toplamaya hazır bırı, evden yemek yapıp getırmeye calısan ısı olan bır bayan, ve 100 kılo uzerı bırı olarak herseyı detaylı yazmam gerektıgını dusunuyorum hem yanlısım ya da eksılerım varsa boyle daha bellı olacagı ıcın. Kaldı kı ufak bır detayı unutmamın, bana kılo aldırabılecek ya da odem tutmasını saglayan seyı gormemızı saglar dıye dusundugum ıcın boyle yapıyorum.
amin tşk ediyorum canımıniçi ... bakmışkadar oldun banaa valla şimdiden iğleştimmi sanki:))))ahh kuzumm çiğer parem keşke antalyada şuracıkta yanımda oluverseydin sana elimle sarımsaklı bol nane ve nohutlu misler gibi bir tarhana yapardım içinin beresini yarasını alırdı.şifa olurdu...
saçlarını okşar ninni söylerdim sonrada kuzeyy anneee noluyo derdi. demi...
sana kocaman öpücük yolluyorum canım...dualarımda sağlıklık sıhhat mutluluk diliyorum senin için...
çok yakında görüşeceğiz bebeğim nasıl olsa izmire yolum düşer düşerde gelmemmi hiççç,
olmazsa aslında kulüpcenek bi kamp felan yaparız kocasını çocuğunu alan gelsin mesela bir hafta sonu kızılcahamam olur,afyon kaplıcaları olur,bursa olur ,antalya olursa süper olur...
amin tşk ediyorum canımıniçi ... bakmışkadar oldun banaa valla şimdiden iğleştimmi sanki:))))
benimde antalyaya glediğimgün mutlaka uğrucam sana zaten memleketime gelmem gerek dimi çok ihmal ettim sizi
çok fena terliyorumm offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?