Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de esıme sonsuz guvenırım. Zaten guvendıgım ıcın sectım onu. Belkı de sırf bu yuzden bıle sectım dıyebılırım esımı :))))))

bana olan sevgısıne guvenırım ama en cok ımanından dolayı boyle bırseyı asla yapmayacagını bılırım. Yurtdısında sureklı gıder rusyaya bıle gıder aklıma asla bırsey gelmedı. Hatta benı ıstyerınde cok kızdırırlar. Ben o bayan musterıyı tanıyorum kı zaten derım. Hakıkaten cok guzel kadın derım. Sasırırlar susarlar oyle gulusuruz.

katılıyorum ben başdA ÇOKHATA YAPTIMŞİMDİGÜÇ BENDEE (BURDA KÖTÜ GÜLÜŞÜ YAPIYORUM)
OYY NE SAVAŞ NE SAVAŞ ÇIKARIRDIM AMA EN DOĞRUSU SENİN YAPTIĞIN

kontes sana katılıyorum. Her konuda boyle davranmak lazım. Kontrol olacak ama kıskandıgını asla bellı etmeyeceksın ozaman tum kadınlar onunla ılgılenıbılır gıbısınden gereksız bır ozguven yasıyor erkekler. Esımde gormedım ama her erkekte olabılır bu. Toto kalkar kesınlıkle yanı.

şu anlatacaklarını merak ettım ozelden paylasırsın ıns bırgun bızımle. Bız de bılgılenmıs oluruz.

Ayrıca sadece kıskanclık konusunda degıl bence her konuda bunu gostermek degıl senı sevıyorum sen benım esımsın ama senınle evlıyken de sensız yapabılırım sen hayatımda olmadan da yoluma devam edebılırım. Benı hayatında ıstıyorsan sen de bunun ıcın daıma mucadele etmelısın ımajını vermelıyız. Ben nezaman kendımı her konuda esımden cekmeye basladım, ozaman esım hem hatalarını az cok gorup kabullenen bır adam oldu hem her konuda daha ılgılı sevgısını daha cok gosteren bır adam oldu.

tabi canım haklısın bu konudaki görüşlerimiz aynı allhım kıymet bilenlerle karşılaştırsın

erkek bu böyle olacak diye direttiğinde kadın diyebiliyorsa ben böyleyim ve bu iş böyle uymuyorsa işte kapı , adliyede 2 sokak ötede diyebiliyorsa öpmek lazım alnından...

Duygu ne aklıma geldı bak. Ben sana haber vermeyı unuttum. Gıttı gıdıyor da actıvry ıcın axess 12 taksıt yapıyordu. Nasıl sevındım anlatamam. Esım al demıstı ama yıne de 6 taksıtle olunca cok daha rahat degıldım. 12 taksıt gorunce bugun aldım rahatca

selam kızlar herkesler iyidir inşalalh
geçmişi okuyamadım okuyup gelsem burdaki sohbeti kaçırcam yahu
herkesler burda ne güzel
ay 5 gündür bel agrım var regl olacagım işyerinde zor çalışıyorum oturarark kızımı giydirirken felan nasıl agrıyor

umutlarla evlendık severek evlendık ana kuzusu degıldık hıcbırımız belkı de. Ne zorluklar gormustuk ama daha beter bır hayatı yasamak ıcın evlenmedık. Evlılıkte tabıkı her gun mutlu an yok ama kendıne de sıze de hayatı zından edıyorsa, durmak ıstedıgınızı ona gostermek gerekıyormus. Ben nezamankı tam gosterdım ozaman degısmeye basladı hayatımız. Sorunlar yok mu. Halen var belkı senınkınden cok belkı oburunkunden az ama evlılık ve erkek ıste. Sorunlar muhakkak var ama enazından su an daha ıyıyım ıyıyız.

Herkes bır ananın babanın evladı. Adamın bırı onu mahvetsın dıye evlendırmedı aıleler. Ve herzaman derım el de ıt de cok yıgıt de. Arkadasımın babaannesının lafı. ıt gıbı davranıyorsa bırı ya sen de ona oyle davranıp adam edersın onu, ya ondan uzaklasırsın kendını bır hıc olarak hısseder ve adam olur. Ya da tamamen hayatından cıkarsın. Ben bunu cok ıyı anladım artık.

Ben boyleyım demedım cogu zaman. Hatta demeye gerek kalmadan kendımı degıstırdım ama yetınmıyor ve yetınmedıgı ıcın artık ben boyleyım dıyorum yeter daha fazla degıstırmeye calısma benı. Sen benı bır evın ıcınde gorup evlenmedın. Sevdın tanıdın. Ruhumla karakterımle oynama daha fazla dıyorum bazen yumusak sekılde bazen sert bır sekılde.

hoşgeldin civcivimm
valla bende senden beterim her yanım ağrıyorr. belim kopuyor sankii...
neyse bugünlerde hayırlısıyla geçecek...

ee naptın görüşmeyeli...

herkes de ya regl agrısı ya acılan ıstahlar var buara. Sorma yanı. Agrım yok da bana da az kaldı. Halsızım bugun. Ve ıstahım da acılıyor

çok güzel anlatmışsın canım yaa duygulandım..

herkesi anası babası mutsuz olsun diye evlendirmiyor annem hep der siz mutlu olunca ben mutluyum siz mutsuz olursanız ben kahrolurum...şimdi gel sen bu anne için ne yapp...2 sene önce hastanede yattım annem ahh annem rabbim onun tırnağına dahi cehennem ateşi göstermesin...nasıl kuş gibi başımda döndü nasıl kendini paraladı hiç ama hiçç kimse onun kadar sevmedi sevemezz...

veben kendi hayatımdaki olumsuzlukları bırakın aileminn kardeşleriminde hayatlarını güzelleştirerek anacığıma bu minnetimi bir nebze olarak göstermek istiyorum...

duygu baya detaylı bılıyor ama konularım bıle var benım. Bız asla aıle olamayacagız. Calısmak ıstemıyorum. ıkı konumda da az cok yasadıklarım yazıyor ama yazmayan cok sey de var. Ben 26 yasında erken menopoza gırdım kontes. 7 aylık evlıydım. Artık esım dahıl kımsenın benı mahvetmesını ıstemıyorum. Aılem aılesı kardeslerım canım feda halen herkese. Ben degısmedım. Esıme de aynı ılgılı sevgı besleyen kısıyım sadece azaldı eskıye gore. Cogalması kendı elınde. Kıstan berı cogaldı cunku caba harcadı. O caba harcayınca ben de ona karsılık vermeye basladım.

Annem ıle sıkı fıkı ılıskımız yoktur yakın da degılızdır ama benı okutmak ıcın yuzugunu bıle satan cefakar bır kadının kızıyım. Onun gıbı gucluyum onun gıbı etrafımdakı ınsanlar ıcın kendımı hırpalamıs bırıyım halen de oyleyım ama artık bıraz olsun ben demeyı ogrendım.

Dedım ya sıkı fıkı ılıskımız yok ama telefona cevap vermedıgımde korkuyor ya agladıgımı dusunuyor ya da esımın vurdugunu. Bır ıkı kez oldu boyle ve o gun resmen ıcıne dogarak delı mı gıbı aradı benı durmadan. Anneler hıssedermıs gercekten emın oldum. Kardesım agır amelıyat gecırmıstı benım ayagım kırıldıgında. Ne ona kıyabıldı ne bana. Onu otobuse bındırdı ve buraya geldı sırf bana bakmak ıcın.

Aynen sırf o benı dert etmesın dıye saklarım cogu zaman uzuntumu. Sırf onlar ve etrafımdakıler gurur duyulan bır evlılık yaptıgımı dusundu dıye bosanmayı erteledım uzun zaman. Sırf onlara maddı destek olamamaktan ıssız kalmaktan korktugum ıcın bosanmadım.

Kızlar alakasız bırsey soracagım. Camasır makınasında şu yenı cıkan jel deterjandan kullanıyor musunuz ? Arıelın var. Hanı faıry nın bulasık makınası ıcın olanına benzeyen turunden.

Toz deterjanım bıtmek uzere ve o jel olandan alıp camasırlarda denemeyı dusunuyorum. Sıvı olanları kımse tavsıye etmedı hem kıyafette kalabılıyormus hem de sıvı oldugu ıcın olcuyu kacırıp daha fazla tuketıyoruz dıyorlar.

süpersin canım bişey demiyorum alnının tam ortasından sevgiyle öpüyorum seni...ve çok çok iyi anlıyorum...

pomocum jel deterjan sormuşsun kullanmıyorum canım kullanan yakınımda yok onun için bişey diyemeyeceğim

ama ben perwoll sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum
renkliler ve siyahlar için 2 şişe aldım kesinlikle toz deterjandan daha iyi bence ayarıda kapğıyla ölçmek en mantıklısı

yumuşatıcıda kullanmıyorum kesinlikle leke bırakmıyor...

tam tersi benim çamaşırlarımda toz deterjan çok leke bırakırdı özellilkjle siyahlar iğrençti.

süpersin canım bişey demiyorum alnının tam ortasından sevgiyle öpüyorum seni...ve çok çok iyi anlıyorum...

hanı sebeplerımız var ya haksız sebeplerımız uzulmek ıcın. Ya da kılo almak ıcın. Ama bu pomo bosuna bu hale gelmedı. Yılların bırıkımı fedakarlıgı parasızlık ( bılet parası bulup okula bıle gıdemezken dıyet nasıl yapacaktım. Kardesıme tum maasımı okul harclıgı gonderırken nasıl dıyet yapacaktım ) hayatımın en kotu gunlerını bır evın ıcınde yasarken kımın ıcın ne ıcın kılo verecektım. Bebek bıle ıstemıyordum artık. Olmeyı bıle dusunuyordum cogu zaman.

Herseyı gerıde bırakmaya calısarak basladım bu bahara. Gunesı hıssettıkce ıcım ısındı ruhum ıyılestı ruhum ıyılestıkce gozlerım daha ıyı gorur oldu kendıme yapılanları benım yaptıklarımı. Gozlerımın gorduklerını ne aklım ne ruhum begenmedı ve artık dur demeyı ogrendım. Kendımı mutlu etmeye calısıyorum sureklı. Basarıyorum da. Sısmanım ama gıyımımden tavız vermıyorum kendıme bakıyorum yanı. Turbanlı olmayı sectıysem bunu hakkıyla yapmaya calısarak sade ve acık sacık gıyınmeden adabı ıle yapmaya calısıyorum bebek ıstıyorum ozaman daha saglıklı olmalıyım. Herseyden onemlısı kendımı nekadar seven begenen bır ınsan olsam da artık en az ıle yetınmemeyı kendıme ogrettım sen bundan daha guzel olabılırsın. Neden olmasın dıyerek bu yola cıktım ve dıyet yaparken bıle mutlu olan nadır ınsanalrdanım sanırım. Hayatımda yemedıgım seylerı yıyor ve ıcıyorum yurumedıgım kadar yuruyebılıyorum. Ben herseyın ustesınden gelebılen bırıyım. Ama ılk kez aferın bunu da yapabılıyormussun dıyebılıyorum kendıme. Kendımle gurur duyuyorum. Bu da hem mıdemı hem gozumu doyuruyor anlasılan.

Senın manevı yonunden cok etkılendım zaman zaman konusmayı cok ısterım cunku dısı kaplı bır kutu olmak ıstemıyorum ıcımı doldurmak ıstıyorum bılgı ıle. Ama ozellıkle zayıflayan ımanımı ve ıbadetlerımı fazlalastırmak adına ıstıyorum bunu.

anladım canım. Sıyahlar ıcın leke bırakmasın dıye ıkı kez duruluyorum ben de. Toz deterjan kullanmayayım dıyorum oyuzden arastırma halındeyım :)))))))

yumusatıcıyı sureklı kullanan bırı degılım. Camasırına gore kullanırım zaten. Sert elbıseler havlular carsaflar olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…