Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygu senınle konusurken benzer seylerı goruyorduk anne konusunda da benzer cok sey yasamısız ama dedıgın gıbı cok sukur yıne de anne. analık hakkı var. onlar belkı bıze kıymıs ya da kıyıyor ama vıcdanımız el vermıyor bızım aynısını yapmamıza. bu da bızım sınavımız sanırım. ama cok ımrenıyorum kuzu gıbı gorulen evlatları. benım annem evlenmemı bıle ıstememıstı sırf onlara para gondermem dıye. ama esım de ben de utandırdık herzamankınden daha cok destek olduk.

bak gelecegım ızmıre dıyorum. gelıp gıtmeyecegım :))))))) denız var brokolı var sen varsın kuzey var ısırmalık :)))))))

evet canım haklısın gunaydın ama ne havalar ne haberler aydın bır gune uyandırmıyor maalesef.

ben haber bıle ızlemıyorum artık teror, savas vs haberlerınden dolayı. cok sevdıgım bır ınsan sehıt oldu bu yıl ve resmen dagıldım artık ızleyemıyorum okuyamıyorum yuregım kaldırmıyor aglamaya baslıyorum oyuzden resmen uzak duruyorum. asker, polıs gorunce bıle kafamı cevırıyorum artık. cunku aklıma gelıyor

başınız sağ olsun bende izlemeyi çok istesem'de artıkşuterör olayları yüzünden izlemiyorum televizyon dün son dk olarak tüm tvlerde vardı ister istemez izledim...

izmir bi başka diyar diyorum başkada birşey demiyorum benimkisi AŞK'dan öte

sagol canım.

Dun ben aksam mısafırlıkte oldugum ıcın haberım olmadı. Esım tv ızlıyordu ben eve geldıgımde. Aklıma gelmedı nıye dıkkatlı ızledıgı. O ızlerken leslıe yaptım dus aldım ve uyudum. Sormak aklıma gelmedı sabah ogrendım.

Ben ızmır ya da ıstanbulda yasamayı ıstıyordum 3-4 yıl oncekı ısımde calısıp, su an ısımın aynısını yapmak ıcın bu yaslarda ızmıre ya da ıstanbula tasınmak oralardan ıs bulmaktı planım. Ama evlenınce planlar degıstı bıraz.

DUYGUM, POMOM, ERCEM

Günaydin kizlar, yorumlarinizi okuyunca üzüldüm gerçekten
ben annemle okadar iyiyimki anlatamam, okuldan eve gelince "elim kolum gelmi$" "ba$ tacim gelmi$" "biricik kizim gelmi$" der hp üstelik kiz karde$imin yaninda ve ona asla böyle $eyler demez, yanli$ anlamayin ama acaba sizler annelerinizi çokmu üzdünüz? ister ergenlikte olsun ister daha büyükken?
Bakin annemin arasi karde$imle hep bozuktur, neden? karde$im annem ak dese o kara der, bir dedigini yapmak için annemin 3-4 kere söylemesi lazim, annem offffff uffffff der sürekli, hiçbir zaman anneme acimaz, demedikten sonra hiç yardim emez
yanli$ anla$ilmasin kendimi övmüyorum, ben okuldan gelince hemen mutfaga girerim, i$ varsa yaparim bula$iklari yikar, çama$ir makinasini çali$tiririm, yemegi ocaga koyar annemle beraber, sonra kahve yapar içeriz, anneme en son nezaman offf ufff dedigimi hatirlamam, annemin i$e olunca okuldan ko$a ko$a gelirim annem yorulmasin diye, beraber ali$veri$e gideriz, oturup sohbet ederiz dedigim gibi her$ey kar$ilikli, tabiki arada gerilim ya$ariz ve %90 annemin suçu olur ben küserim, gelir kendisi konu$ur hiçbir$ey olmami$ gibi :)
kom$ular hep bize özeniz ma$allah aramiz çok iyi ama bazi konularda tabiki fedakar olmak lazim

leylacım söylediklerinde haklı olabilirsin ama bir konuda sana katılmıyorum anne kız ilişkisi fıtrat meselesi bazı insanlar sevgisini belli edemez,bazı insanlarda çok belli eder mesela benim iki yengem dayılarımın eşleri mükemmel kadınlardır ama çocukjlarıyla resmi dururlar,onları sevmediklerindenmi asla ama kendi çocuklarına başkasının çocuğu gibi davranırlardı ve kızları hep şikayet ederdi annem bize şöyle annem bize böyle ama sonuçta anne evlat etle tırnak o özel ilişkiyi asla bilemez.....onun için ona kafa yormamak gerek annelerin yetişme aşaması aile yapıları kendi çocukları ile olan ilişkilerini çok etkiler...
yoksa duygu ve erce sizin mükemmel birer evlat olduğunuzu düşünüyorum çünkü çok iyi annelersiniz...canım arkadaşlarım ...
mesela kendi yorumum pomo senin için bişey diyemeyeceğim ama
duygum senin annenin hareketleri bana gayet normal antalyanın insanı çok soğuk hele kız olsun erkek olsun evlendi iş bitti hayatta 5 kuruş ne veririler ne yardım ederler bişey verselerde ödünçle borç olarak veririler...
ercem senin annele ilgili muhtemelen kendi ailesindeki yaşayışı ve bir takım hastalıkları anneni öyle yapmıştır...yani bence duygunun dediği gibi onları öyle kabullenmek lazım...
sonuçta ne olursa olsun neler yaşanmışsa yaşansın analarımız cefakar analarımız bizi 9 ay karnında taşıyıp doğurduktan sonrada kalbinde hep taşıyan analarımız...onların ayağının altında cennet unutmayalım...
bana gelince benim annemle ilişkim tambir aşk yumağı çokkk farklı dedimya birimizden birimizin biyerine bişey olsa diğerimizin dünyası kararıyor biliyorsunuz bir ameliyat oldu annem ben resmen hayattan koptum buda biraz fazla teyzem var oda annem gibi çocuklarına üzüle üzüle hasta oldu çok sevmek iyi bişey değil
emin değilim ayet ve ya hadis olabilir bi yerde okumuştum malınız ve evlatlarınız sizin değildir allahındır o isterse verir ve isterse alır bazen fazla evlat sevgisi dünya sevgisi olur evlat dünyalıktır çünkü servet gibidir...
onu sahiplenmemek lazımdır fazlası şirke girer aman dikkat...

ne bilim canim ben etrafimda hep öyle gördüm annesini çok üzenleri anneler sonradan sevmiyor, mesela annemde bana öyle güzel sözler söyler ama bayramdan bayrama birbirimizi öperiz, hiç $apur $upur öptügünüde hatirlamam hatta küçükken aglardim annem beni sevmiyor diye, yani annemde sevgisini göstermez ama dedigim gibi çok iyiz, karde$imde benim tam tersim bu yüzdende annemle iyi degil... ben bunu görüyorum yani :)

seninde anneni ne kadar sevdigini biliyorum hatta annen hastayken yazdiklarini okuyunca gözlerim doluyordu, Allah annelerimize saglik sihat versin :)

Günaydın canların yeni bir güne neşeli bir şekilde başlamak epey zorlaştı.
Allah sonumuzu hayır etsin..
Aynen canlaırn bende haberlere bakmaya korkuyorum el kadar bebeleri şehitleri anaları gördükçe yüregim dayanmıyor Allahım yardımcıları olsun.amin

şuanki sayfaya baktım bizim hatunlar diyet+artı sohbete geçiş yapmışlar maşallah..Benim annemde her derdime koşar hep yanımdadır Allah razı olsun. o yüzden Anne konuları hassas oldugu için yorum yapmak istemiyorum
Rabbim dertlerin daha beterlerinden korusun canlarım..
Dermanzsı dert vermesin amin..

Bu aralar yogunum 1 hastanımız var acil ameliyat oldu bütün gece hastanede bekledik,annem rahatsız dr gitmiyor erteliyor sgk sı var önce oglum diyor , kardeşim rahatsız ama daha işe girmedi sgk yok nasıl yapacagım bilemiyorum

Rabbim cümlemize saglık sıhhat versin saglıkla sınanmayalım amin.

Son düzenleme:
leyyacım ALLAH annenle muhabbetiniarttırsınama şu konuda sana katılmıyorum.örnek:bekarken mhallede bi kadın vardı 3 çocuk 3 çocuğuda annesini hep üxzerdi hatta öyle işler açtılar annlerinin başına kadın evini barkını saatı kaçı borçlardan ma evlatlarını hep ırtladı kadının sonu paraç parça bir ormanda ölmek oldu düşün ama anne evlatlarını hep kol kanat gerdi
benim konum ben evet çok asi biriydim genç kızken annemin kardşeime olan düşkünlüğünü gördükçe daha bi hırçınlaşıyordum yani annem banamukabbel daravranıp bwen ona kötü davranmıyordum o hep soğuk biriydi bende hırçın,amakardeşime karşı öyle değildi daha önce kıskanırdım şimdi aştım onu öyle kabul ediyorum ve bir anna olarak onun beni 9aykarnında taşıdığını düşünüyorumemzirdiğini beni bugünlerime getirdğimi düşünüp onu öylekabulb ediyorum ve seviyorum annemin bana göstermediği şevkati ilgili ben evladıma gösteriyorumve asdla içimden seviyorum sevgimi belli etmiyorumkelimesini kabul etmiyorum bir anne baba evladını sevdiğini hep belli etmeli bence evlat asla ayırmamalı

maşallah ilişkinize ,bende elimden geleni yapıyorum görsen annem hep sitam eder bana yaptığın şeylerin altında hep sebep arar laf çarpar artıkhiç önemsemiyorum laf değiştiryorum yada sadece dinleyip yorum yapmıyorum onu öyle kabul ettimeskiden olsa o sitem ederdi bende ederdim kendi ifade etmek içinçırpınırdım sonuçkavga ederdik ama artık hiç tepkim yok ama gel gör içimde kapanmayan koca bir boşlukk var öyleböyle değilki anne boşluğu var43:

annemı asla uzmedım. Annem kendı annesı ıle de soguk bır ılıskısı vardı ayrıca annem evlenınce attan ınıp esege bınmek gıbı bır hayata baslamıs psıkolojısı bozulmus bır de kardesım hasta dogunca. Herseyın acısını benden cıkardı resmen.

günaydın cnm
amin......... çokgeçmiş olsunnn ALLAH ŞİFA VERSİN

Agzına saglık kontesim.
Duyguda Ercede Pomoda hayırlı evlatlar annelerinin sevgileirni belli etme şekilleri belkide bu şekilde.(Allah korusun )Canları yandıgında tabikide ilk yardıma koışacak kişi anneleri..

Bende öyle aileme bişey olsun günlerce perişan olurum..o yüzden aileme yakın yerde oturuyorum gık deseler yetişebilmek için.Annem şimdi kızıma bakıyor Allah binlerce kere razı olsun..Aynı şekilde kayınvalidemden de gık dedikleirni duymadım.

ALLAHIN 100 MERHAMETİNDEN 1 'ni ANNEYE VERMİŞ ALLAH (YaNLIŞIM VARSA DÜZELTİN BÖYLE DUYMUŞTUM)düşün annlerdeki merhameti senin evladınseni üzse sen sevmicekmisin??ben buna katılmıyorum kırılabilir ki bu bile geçici olmalı annenin evladına sevgisi şevkati sonsuzolmalı ,bence tek çıkarsız ilişiki anne evlat sevgisi olmalı

canım çok geçmiş olsun kardeşin için üzülme genel sağlık siğortası primi yatırın onunla sağlık hizmetinden yararlanabilir canım işsizse başkada geliri yoksa aylık 37,62 tl(otuzyedi lira atmışiki kuruş) ödeyerek yararlanabilir...

cok gecmıs olsun annene de kardesıne de cok uzuldum. ıns bır an once hem ssk ısınız hallolur hem annen ıyılesır canım. Benzer durumları cok yasadım senı cok ıyı anlıyorum

ne güzel tekrar maşallah ben buna teşebbüs bile edmedim çünküannem başta tavrını koydu bakmam konusunda,düşün kayınvalidemin evinde rahat evladım kırsın döksün canı sağ olsun diyor kırılan alınır diyor ama annem aman şöyle aman böyle neyse ya böyle yazınca kendimi kötü hissediyorum yani bunlarıyazma sebebim annemi kötülemek değil sadece bu halleri beni üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…