- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.581
gel bacım gel gülüm sensiz olmaz zaten olıurmu şahdamarımm:)))
ercem daha öncede buna benzer bi olay oldu ikimzde aynı dertteyiz,bendeneler yaşadım milletin anası kı<zına şişe domat vs yaparken ben geçtiğimiz yıl anneme para verdim yapsın diye,3 çift terlik alır 1'ni vermez ama yinede başımın tacı hakkın ödeyemem,istedimki anne kız ilişkimiz kuvvetli olsun,birlikte yemeğe gidelim,ben geçen yıl biliyorsunuz annneme 5 dk mesafe oturdum balkonu balkonumu görürdü ,6 aylık bebekle taşındığımda annem bi yardıma gelmedim hemde aralık ayında,hergeldiğin bi yerleşmedin gititn dedi düşün,bende sitem ettim gel yardım et demiyorum bari evladım bak burda benimde gözüm arkada kalmasın dedimahhdha neler var neler,bu aralar yine imtihandayım annem konusunda ALLAHA çokdua ediyorum bu imtihanda anznemle kötü olmayayım ilişikimiz bozulmasun diye,çünkü ben annnemi olduğu giib kabul etmeyi öğrendim şimdi öyle bir dert varki başımda anneme kızcam kırlcam diye korkuyorum neysee yinede ALLAH anamı babamı kardeşimi evladımı eşimi başımdan eksik etmesin..yani anlıyacağın en hassas noktam:2:
çatla patla heryerde brokoli var izmirdee hıhhhhhhhhh:111:
günaydın pek günaydındeğil ama yinede aydın olsun inşllahh
dünkü malum olay suriyenin türkiyeyi top mermi atması2 kadın 3 çocuk ölmesi beni kahretti neylerini paylaşamıyorlar anlamıyorum,tüm ülke göz dikti topraklarımıza neyse burda bunları konuşmak yersiz düşmanın şerrinden askerimizi bizleri korur inşallah rabbim...
başınız sağ olsun bende izlemeyi çok istesem'de artıkşuterör olayları yüzünden izlemiyorum televizyon dün son dk olarak tüm tvlerde vardı ister istemez izledim...evet canım haklısın gunaydın ama ne havalar ne haberler aydın bır gune uyandırmıyor maalesef.
ben haber bıle ızlemıyorum artık teror, savas vs haberlerınden dolayı. cok sevdıgım bır ınsan sehıt oldu bu yıl ve resmen dagıldım artık ızleyemıyorum okuyamıyorum yuregım kaldırmıyor aglamaya baslıyorum oyuzden resmen uzak duruyorum. asker, polıs gorunce bıle kafamı cevırıyorum artık. cunku aklıma gelıyor
duygu senınle konusurken benzer seylerı goruyorduk anne konusunda da benzer cok sey yasamısız ama dedıgın gıbı cok sukur yıne de anne. analık hakkı var. onlar belkı bıze kıymıs ya da kıyıyor ama vıcdanımız el vermıyor bızım aynısını yapmamıza. bu da bızım sınavımız sanırım. ama cok ımrenıyorum kuzu gıbı gorulen evlatları. benım annem evlenmemı bıle ıstememıstı sırf onlara para gondermem dıye. ama esım de ben de utandırdık herzamankınden daha cok destek olduk.
bak gelecegım ızmıre dıyorum. gelıp gıtmeyecegım :))))))) denız var brokolı var sen varsın kuzey var ısırmalık :)))))))
başınız sağ olsun bende izlemeyi çok istesem'de artıkşuterör olayları yüzünden izlemiyorum televizyon dün son dk olarak tüm tvlerde vardı ister istemez izledim...
Izmir bi başka diyar diyorum başkada birşey demiyorum benimkisi aşk'dan öte
DUYGUM, POMOM, ERCEM
Günaydin kizlar, yorumlarinizi okuyunca üzüldüm gerçekten
ben annemle okadar iyiyimki anlatamam, okuldan eve gelince "elim kolum gelmi$" "ba$ tacim gelmi$" "biricik kizim gelmi$" der hp üstelik kiz karde$imin yaninda ve ona asla böyle $eyler demez, yanli$ anlamayin ama acaba sizler annelerinizi çokmu üzdünüz? ister ergenlikte olsun ister daha büyükken?
Bakin annemin arasi karde$imle hep bozuktur, neden? karde$im annem ak dese o kara der, bir dedigini yapmak için annemin 3-4 kere söylemesi lazim, annem offffff uffffff der sürekli, hiçbir zaman anneme acimaz, demedikten sonra hiç yardim emez
yanli$ anla$ilmasin kendimi övmüyorum, ben okuldan gelince hemen mutfaga girerim, i$ varsa yaparim bula$iklari yikar, çama$ir makinasini çali$tiririm, yemegi ocaga koyar annemle beraber, sonra kahve yapar içeriz, anneme en son nezaman offf ufff dedigimi hatirlamam, annemin i$e olunca okuldan ko$a ko$a gelirim annem yorulmasin diye, beraber ali$veri$e gideriz, oturup sohbet ederizdedigim gibi her$ey kar$ilikli, tabiki arada gerilim ya$ariz ve %90 annemin suçu olur ben küserim, gelir kendisi konu$ur hiçbir$ey olmami$ gibi :)
kom$ular hep bize özeniz ma$allah aramiz çok iyi ama bazi konularda tabiki fedakar olmak lazim
leylacım söylediklerinde haklı olabilirsin ama bir konuda sana katılmıyorum anne kız ilişkisi fıtrat meselesi bazı insanlar sevgisini belli edemez,bazı insanlarda çok belli eder mesela benim iki yengem dayılarımın eşleri mükemmel kadınlardır ama çocukjlarıyla resmi dururlar,onları sevmediklerindenmi asla ama kendi çocuklarına başkasının çocuğu gibi davranırlardı ve kızları hep şikayet ederdi annem bize şöyle annem bize böyle ama sonuçta anne evlat etle tırnak o özel ilişkiyi asla bilemez.....onun için ona kafa yormamak gerek annelerin yetişme aşaması aile yapıları kendi çocukları ile olan ilişkilerini çok etkiler...
yoksa duygu ve erce sizin mükemmel birer evlat olduğunuzu düşünüyorum çünkü çok iyi annelersiniz...canım arkadaşlarım ...
mesela kendi yorumum pomo senin için bişey diyemeyeceğim ama
duygum senin annenin hareketleri bana gayet normal antalyanın insanı çok soğuk hele kız olsun erkek olsun evlendi iş bitti hayatta 5 kuruş ne veririler ne yardım ederler bişey verselerde ödünçle borç olarak veririler...
ercem senin annele ilgili muhtemelen kendi ailesindeki yaşayışı ve bir takım hastalıkları anneni öyle yapmıştır...yani bence duygunun dediği gibi onları öyle kabullenmek lazım...
sonuçta ne olursa olsun neler yaşanmışsa yaşansın analarımız cefakar analarımız bizi 9 ay karnında taşıyıp doğurduktan sonrada kalbinde hep taşıyan analarımız...onların ayağının altında cennet unutmayalım...
bana gelince benim annemle ilişkim tambir aşk yumağı çokkk farklı dedimya birimizden birimizin biyerine bişey olsa diğerimizin dünyası kararıyor biliyorsunuz bir ameliyat oldu annem ben resmen hayattan koptum buda biraz fazla teyzem var oda annem gibi çocuklarına üzüle üzüle hasta oldu çok sevmek iyi bişey değil
emin değilim ayet ve ya hadis olabilir bi yerde okumuştum malınız ve evlatlarınız sizin değildir allahındır o isterse verir ve isterse alır bazen fazla evlat sevgisi dünya sevgisi olur evlat dünyalıktır çünkü servet gibidir...
onu sahiplenmemek lazımdır fazlası şirke girer aman dikkat...
leyyacım ALLAH annenle muhabbetiniarttırsınama şu konuda sana katılmıyorum.örnek:bekarken mhallede bi kadın vardı 3 çocuk 3 çocuğuda annesini hep üxzerdi hatta öyle işler açtılar annlerinin başına kadın evini barkını saatı kaçı borçlardan ma evlatlarını hep ırtladı kadının sonu paraç parça bir ormanda ölmek oldu düşün ama anne evlatlarını hep kol kanat gerdiduygum geçmi$ olsun canim
pomom kontesimmm muhabbet ne koyuymu$ hee :)
duygum podometre almak istedigimi söylemî$tim sadece kaç adim attigimi merak ettigim içindi, ama baktimki benim telefonuma yüklenebiliyormu$ vee yükledim adimlarimi yakilan kaloriyi ve kaç km yürüdügümü yaziyor, istedigim zaman durdurabiliyorum, bugün daha fazla hareket etmek için bir$ey yapmadim sabah 8 den ikindi 4 e kadar çali$tirdim ve sonuç 7700 adim, saat 4 te kapattim çünkü telefonum $arji çok azdi, ama 4 ten sonra ali$veri$e gittim, he birde sabahta bi ara kapattim, yani çok daha fazla oldugundan eminim :))
tek kötü yani, telefonun i$iginin sürekli açik olmasi, buda $arjinin çok çabuk bitmesine neden oluyor
DUYGUM, POMOM, ERCEM
Günaydin kizlar, yorumlarinizi okuyunca üzüldüm gerçekten
ben annemle okadar iyiyimki anlatamam, okuldan eve gelince "elim kolum gelmi$" "ba$ tacim gelmi$" "biricik kizim gelmi$" der hp üstelik kiz karde$imin yaninda ve ona asla böyle $eyler demez, yanli$ anlamayin ama acaba sizler annelerinizi çokmu üzdünüz? ister ergenlikte olsun ister daha büyükken?
Bakin annemin arasi karde$imle hep bozuktur, neden? karde$im annem ak dese o kara der, bir dedigini yapmak için annemin 3-4 kere söylemesi lazim, annem offffff uffffff der sürekli, hiçbir zaman anneme acimaz, demedikten sonra hiç yardim emez
yanli$ anla$ilmasin kendimi övmüyorum, ben okuldan gelince hemen mutfaga girerim, i$ varsa yaparim bula$iklari yikar, çama$ir makinasini çali$tiririm, yemegi ocaga koyar annemle beraber, sonra kahve yapar içeriz, anneme en son nezaman offf ufff dedigimi hatirlamam, annemin i$e olunca okuldan ko$a ko$a gelirim annem yorulmasin diye, beraber ali$veri$e gideriz, oturup sohbet ederizdedigim gibi her$ey kar$ilikli, tabiki arada gerilim ya$ariz ve %90 annemin suçu olur ben küserim, gelir kendisi konu$ur hiçbir$ey olmami$ gibi :)
kom$ular hep bize özeniz ma$allah aramiz çok iyi ama bazi konularda tabiki fedakar olmak lazim
leylacım söylediklerinde haklı olabilirsin ama bir konuda sana katılmıyorum anne kız ilişkisi fıtrat meselesi bazı insanlar sevgisini belli edemez,bazı insanlarda çok belli eder mesela benim iki yengem dayılarımın eşleri mükemmel kadınlardır ama çocukjlarıyla resmi dururlar,onları sevmediklerindenmi asla ama kendi çocuklarına başkasının çocuğu gibi davranırlardı ve kızları hep şikayet ederdi annem bize şöyle annem bize böyle ama sonuçta anne evlat etle tırnak o özel ilişkiyi asla bilemez.....onun için ona kafa yormamak gerek annelerin yetişme aşaması aile yapıları kendi çocukları ile olan ilişkilerini çok etkiler...
yoksa duygu ve erce sizin mükemmel birer evlat olduğunuzu düşünüyorum çünkü çok iyi annelersiniz...canım arkadaşlarım ...
duygum senin annenin hareketleri bana gayet normal antalyanın insanı çok soğuk hele kız olsun erkek olsun evlendi iş bitti hayatta 5 kuruş ne veririler ne yardım ederler bişey verselerde ödünçle borç olarak veririler...
ercem senin annele ilgili muhtemelen kendi ailesindeki yaşayışı ve bir takım hastalıkları anneni öyle yapmıştır...yani bence duygunun dediği gibi onları öyle kabullenmek lazım...
sonuçta ne olursa olsun neler yaşanmışsa yaşansın analarımız cefakar analarımız bizi 9 ay karnında taşıyıp doğurduktan sonrada kalbinde hep taşıyan analarımız...onların ayağının altında cennet unutmayalım...
bana gelince benim annemle ilişkim tambir aşk yumağı çokkk farklı dedimya birimizden birimizin biyerine bişey olsa diğerimizin dünyası kararıyor biliyorsunuz bir ameliyat oldu annem ben resmen hayattan koptum buda biraz fazla teyzem var oda annem gibi çocuklarına üzüle üzüle hasta oldu çok sevmek iyi bişey değil
emin değilim ayet ve ya hadis olabilir bi yerde okumuştum malınız ve evlatlarınız sizin değildir allahındır o isterse verir ve isterse alır bazen fazla evlat sevgisi dünya sevgisi olur evlat dünyalıktır çünkü servet gibidir...
duygum, pomom, ercem
günaydin kizlar, yorumlarinizi okuyunca üzüldüm gerçekten
ben annemle okadar iyiyimki anlatamam, okuldan eve gelince "elim kolum gelmi$" "ba$ tacim gelmi$" "biricik kizim gelmi$" der hp üstelik kiz karde$imin yaninda ve ona asla böyle $eyler demez, yanli$ anlamayin ama acaba sizler annelerinizi çokmu üzdünüz? Ister ergenlikte olsun ister daha büyükken?
Bakin annemin arasi karde$imle hep bozuktur, neden? Karde$im annem ak dese o kara der, bir dedigini yapmak için annemin 3-4 kere söylemesi lazim, annem offffff uffffff der sürekli, hiçbir zaman anneme acimaz, demedikten sonra hiç yardim emez
yanli$ anla$ilmasin kendimi övmüyorum, ben okuldan gelince hemen mutfaga girerim, i$ varsa yaparim bula$iklari yikar, çama$ir makinasini çali$tiririm, yemegi ocaga koyar annemle beraber, sonra kahve yapar içeriz, anneme en son nezaman offf ufff dedigimi hatirlamam, annemin i$e olunca okuldan ko$a ko$a gelirim annem yorulmasin diye, beraber ali$veri$e gideriz, oturup sohbet ederizDedigim gibi her$ey kar$ilikli, tabiki arada gerilim ya$ariz ve %90 annemin suçu olur ben küserim, gelir kendisi konu$ur hiçbir$ey olmami$ gibi :)
Günaydın canların yeni bir güne neşeli bir şekilde başlamak epey zorlaştı.
Allah sonumuzu hayır etsin..
Aynen canlaırn bende haberlere bakmaya korkuyorum el kadar bebeleri şehitleri anaları gördükçe yüregim dayanmıyor Allahım yardımcıları olsun.amin
şuanki sayfaya baktım bizim hatunlar diyet+artı sohbete geçiş yapmışlar maşallah..Benim annemde her derdime koşar hep yanımdadır Allah razı olsun. o yüzden Anne konuları hassas oldugu için yorum yapmak istemiyorum
Rabbim dertlerin daha beterlerinden korusun canlarım..
Dermanzsı dert vermesin amin..
Bu aralar yogunum 1 hastanımız var acil ameliyat oldu bütün gece hastanede bekledik,annem rahatsız dr gitmiyor erteliyor sgk sı var önce oglum diyor , kardeşim rahatsız ama daha işe girmedi sgk yok nasıl yapacagım bilemiyorum
Rabbim cümlemize saglık sıhhat versin saglıkla sınanmayalım amin.
ne bilim canim ben etrafimda hep öyle gördüm annesini çok üzenleri anneler sonradan sevmiyor, mesela annemde bana öyle güzel sözler söyler ama bayramdan bayrama birbirimizi öperiz, hiç $apur $upur öptügünüde hatirlamam hatta küçükken aglardim annem beni sevmiyor diye, yani annemde sevgisini göstermez ama dedigim gibi çok iyiz, karde$imde benim tam tersim bu yüzdende annemle iyi degil... ben bunu görüyorum yani :)
seninde anneni ne kadar sevdigini biliyorum hatta annen hastayken yazdiklarini okuyunca gözlerim doluyordu, Allah annelerimize saglik sihat versin :)
Günaydın canların yeni bir güne neşeli bir şekilde başlamak epey zorlaştı.
Aynen canlaırn bende haberlere bakmaya korkuyorum el kadar bebeleri şehitleri anaları gördükçe yüregim dayanmıyor Allahım yardımcıları olsun.amin
şuanki sayfaya baktım bizim hatunlar diyet+artı sohbete geçiş yapmışlar maşallah..Benim annemde her derdime koşar hep yanımdadır Allah razı olsun. o yüzden Anne konuları hassas oldugu için yorum yapmak istemiyorum
Rabbim dertlerin daha beterlerinden korusun canlarım..
Bu aralar yogunum 1 hastanımız var acil ameliyat oldu bütün gece hastanede bekledik,annem rahatsız dr gitmiyor erteliyor sgk sı var önce oglum diyor , kardeşim rahatsız ama daha işe girmedi sgk yok nasıl yapacagım bilemiyorum
Rabbim cümlemize saglık sıhhat versin saglıkla sınanmayalım amin.
günaydın canların yeni bir güne neşeli bir şekilde başlamak epey zorlaştı.
Aynen canlaırn bende haberlere bakmaya korkuyorum el kadar bebeleri şehitleri anaları gördükçe yüregim dayanmıyor allahım yardımcıları olsun.amin
şuanki sayfaya baktım bizim hatunlar diyet+artı sohbete geçiş yapmışlar maşallah..benim annemde her derdime koşar hep yanımdadır allah razı olsun. O yüzden anne konuları hassas oldugu için yorum yapmak istemiyorum
rabbim dertlerin daha beterlerinden korusun canlarım..
rabbim cümlemize saglık sıhhat versin saglıkla sınanmayalım amin.
günaydın cnm
amin......... çokgeçmiş olsunnn ALLAH ŞİFA VERSİN
günaydın cnm
amin......... çokgeçmiş olsunnn ALLAH ŞİFA VERSİN
Agzına saglık kontesim.
Duyguda Ercede Pomoda hayırlı evlatlar annelerinin sevgileirni belli etme şekilleri belkide bu şekilde.(Allah korusun )Canları yandıgında tabikide ilk yardıma koışacak kişi anneleri..
Bende öyle aileme bişey olsun günlerce perişan olurum..o yüzden aileme yakın yerde oturuyorum gık deseler yetişebilmek için.Annem şimdi kızıma bakıyor Allah binlerce kere razı olsun..Aynı şekilde kayınvalidemden de gık dedikleirni duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?